TESTELE RT-PCR, UNEALTA ÎNȘELĂTORIEI PANDEMICE


E atât de simplu sa te informezi! Numai să vrei. E atât de simplu ca mass media să se edifice cu privire la aceste testere care dau diagnostice false, dar nu o fac și nu o vor face. De ce? Datorită banilor pe care i-au primit și încă îi primesc. Testerul RT-PCR, cu care se testează acum în spitale pentru Covid 19, adică Reverse Transcription Polymerase Chain Raction a fost inventat de un biochimist american (și nu un virusolog) în 1984, pe nume Kary Mullis. Interesant este faptul că testerul nu este destinat să testeze pentru vreun virus. Repet – ACEST TESTER NU TESTEAZĂ PENTRU VIRUS. Așa spune creatorul lui, nu ”armata de experți vânduți” care ne aburesc pe noi de luni de zile.
Testul RT-PCR testează DOAR pentru material genetic! Acest material genetic îl găsim în absolut orice ființă vie de pe această PLANETĂ! El colectează material genetic pe care îl amplifică, adică îl mărește. De exemplu. dacă eu mă testez cu RT-PCR, aparate cu care sunt dotate toate spitalele din România care fac teste Covid, și îl setez, să zicem la 30/35 de cicluri de amplificare, voi obține un test negativ. Dar dacă mă testez din nou și îl pun la 60/65 de cicluri de amplificare voi fi testat pozitiv. Și e valabil pentru toată lumea. Iar asta se întâmplă pentru că am produs atât de mult material genetic încât va detecta totul. Și uite așa funcționeaza ÎNȘELĂTORIA!
Ciclul amplificărilor dictează numărul de teste cu rezultate pozitive. Ai înțeles? Este foarte important de luat la cunoștință că inventatorul acestui test, Kary Mullis, a declarat că TESTUL NU POATE FI FOLOSIT SUB NICIO FORMĂ PENTRU DIAGNOSTICAREA bolilor infecțioase, boli provocate de viruși. Kary Mullis a murit anul trecut la vârsta de 74 de ani și a știut că autortățile vor folosi testarea împotriva virușilor, a Covizilor. A spus pur și simplu că nu se poate sub nicio formă să se obțină un rezultat acurativ cu acest test. Deci, prietene(ă), ”experții criminali”, medicii virusologi, ai ATI etc, decid numărul infectaților și al asimptomaticilor pe bază de minciună și înșelătorie. Ei taie și spânzură, și guvernele sunt de acord! Ei decid cine se îmbolnăvește și cine nu! Se joacă cu numărul ”pozitivilor” cum vrea mușchiul lor, și nimeni nu-i leagă. Cei mai vinovați se fac medicii care acceptă mascarada, deși au depus un jurământ care îi împiedică să facă asta. Urmărește te rog site-urile de mai jos care dovedesc cele scrise mai sus.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓