CE ESTE MATRIX

 



"Matrix este lumea care ti-a fost trasă peste ochi pentru a te orbi de adevărul că eati sclav. Că te-ai născut în robie, ca toți ceilalți. Născut într-o închisoare pe care nu poți vedea, gusta sau atinge. O închisoare, pentru mintea ta."
Cele 5 simturi pe care le cunoaste toata lumea
Tactil, Auzul, Vazul Mirosul Gustul, toate acestea sunt interpretate de mintea noastra, sunt semnale electrice interpretate de catre creierul tau.
Noi in acest moment traim intr-o lume virtuala, o lume holografica, tot ce noi credem ca experimentam in fata noastra, defapt se intampla in interiorul nostru, in mintea noastra.
Noi in acest moment suntem proiectia mentala digitala al Sinelui nostru Inalt care este conectat la un compiuter spiritual sofisticat care genereaza o lume virtuala a visurilor, o lume pe care noi in acest moment o numim realitate.
Noi acum traim intr-un Univers Holografic si este demonstrat stiintific acest lucru, va ofer sa vizionati demonstratia stiintifica, cu un link ce al puteti deschide acum daca vreti, un documentar ce se numeste "Universul Holografic"
Documentar care va schimba totul in viata ta daca-l vei viziona.⬇️
Oamenii de stiinta au demonstrat că Universul fizic nu este făcut din materie, ci mai degrabă este un Univers Holografic.
Toate substanțele chimice și tot ce există în acest Univers, sunt formate din ATOMI și electronii atomilor se comportă diferit atunci când sunt observați de conștiință, de aceea Universul există și funcționează doar dacă conștiința îl pune in funcriune.
Electronii, care sunt elementul de bază la ceea ce noi numim „realitatea noastră fizică” solidă, , este o particula doar atunci când cineva, camera video, sau CONȘTIINȚA se uită la el.
Deci este materie doar atunci cand este observat
Cand nu este observat, se comporta ca un val de energie ce se poate afla oriunde in timp si spatiu in acest Matrix.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Matrixul este coordonat si controlat de un virus care se numeste Archon, care nu este altceva decat o inteligenta artificiala AI, si lucreaza mana in mana cu o rasa extraterestra Alfa Draconian (reptilieni)
Acesta este unul dintre principalele motive pentru care Archoni au nevoie atât de mare de noi în aceast Matrix, sufletele sunt recoltate pentru puterea noastră de procesare cuantică pentru a contribui și a manifesta realitatea dorită.
Deci, atunci când sufletele sunt conectate la această realitate matricială, pentru că suntem cu toții creatori, într-un colectiv mare, creăm ceea ce observăm, dacă are sens.
Și speciile reptiliene lucreaza pentru acești arhoni și, deoarece sunt ființe negative, au nevoie și de ceva de la noi, care este energia noastră negativă.
Fiecare corp fizic care are un suflet, când îl suferă, creaza o energie negativă din care reptilienii se hrănesc.
Planeta pamint este o ferma de oameni!
Evident, ca atunci când suntem îndrăgostiți, creeam o energie pozitivă, dar acește fiinte malefice nu o suportă și lucrează atât de disperat împotriva ei, prin crearea razboaielor, au introdus limbi straine pt a ne separa uni de alti si pt a crea conflicte intre noi, ne-au introdus religi pt a ne tine in dualitate frica si control, ei sunt zeii abominabili din biblie si din alte religi.
"Dumnezeul” de care ai nevoie este cel din nauntrul tau si nu din afara, nu este o entitate in exterior.
Nu aveți nevoie de o entitate externă care să vă ofere putere, iertare, schimbare, abundență, sănătate bună, empatie, dragoste sau compasiune. TU, ai PUTEREA să faci totul in IMTERIORUL TAU. Tot ce trebuie să faceți este sa fiti liberi cugetatori si sa ganditi pt voi, nu sa depindeti de cineva pt a va conduce precum o turma de oi.
Constitutiile si legiile lumii sunt create sa serveasca si sa avantajeze doar pe cei bogati de pe planeta, care sunt mai putin de 1%, iar acesti reptilieni sunt infiltrati in spatele celor bogati sau care au functi importante de guvernanti, acestia se ascunde in spatele unui grup secret pe nume Cabal sau Iluminatii.
Sunt printre cei mai puternici bărbați și femei de pe planetă.
Acestea fac, de asemenea, parte din conspirația globală ... o organizație umbră care se întinde pe fiecare continent și este formata din lideri in toate guvernele lumii și din sectoarele private.
Lumea în care trăim este lumea în care ei vor să credem că trăim.
Încep războaie, creează haos și, când le convine, îl rezolvă.
Cabala controlează toate băncile din lume, membrii cabalei sunt infiltrați în toate serviciile secrete ale guvermentelor.
Alianța lor afectează schimbarea mării în fiecare aspect al vieții umane, valoarea și distribuția mărfurilor, banilor, armelor, apei, combustibilului, mâncării pe care le consumăm pentru a trăi, din care, desigur, este modificată genetic și otrăvită, informația pe care ne bazăm si ne spune cine suntem manipulând istoria noastră și manipulând mass-media.
Ei sunt cei care controlează industriile
farmaceutice care ne otrăvesc de la naștere cu așa-numitele vaccinuri și așa-numitele medicamente moderne.
Ei sunt cei care au declanșat acesta pandemie falsa corona bulshit.
Pentru a avea mai mult control asupra noastră și pentru a ne otrăvi cu mai multe vaccinuri.
Investigarea acestui grup secret pe nume Cabal vă va poziționa imediat ca o amenințare.
Oamenii conduși de ego și entitățile lor reptiliene au creat societatea noastră pentru a domina, controla și exploata mediul lor natural, animal și uman. Ei nu vor ca noi să știm că gândurile noastre ne pot crea și schimba realitatea, deoarece numai aceste cunoștințe ne-ar putea elibera de sclavie. Acesta este motivul pentru care se străduiesc să ne țină într-o stare de inconștiență colectivă, ignoranță și frică
"Manipularea mintii victimei nu știe că este o victimă. Pentru el, zidurile închisorii sale sunt invizibile și se crede liber."
~ Aldous Huxley
Nu subestimați aceste entități reptiliene pt ca sunt bine stabilite în mintea și inima noastră, iar a scăpa de ele înseamnă să ne confruntăm și să transcendem temerile noastre individuale și colective, precum și toate sistemele de credințe colective care se hrănesc cu ele.
Ei sunt cei care coordoneaza acest Matrix.
Puteți crea o închisoare pentru minte doar învățând oamenii să gândească în interiorul unei cutii. De aici provine expresia „gândirea în afara cutiei”: o expresie la care majoritatea oamenilor nu s-au gândit prea mult. Dacă nu v-ați gândit niciodată profund la acea frază, vă rugăm să faceți acest lucru pe măsură ce descoperiți noi posibilități
Odată ce ați învățat pe cineva să gândească în interiorul unei cutii, totul din interiorul acelei cutii devine credibil, posibil și real. Ceea ce se află în interiorul cutiei devine realitatea ta. Ceea ce se află în afara casetei devine incredibil, imposibil și ireal
Caseta reprezintă rubiconul tău: o linie imaginară care împarte ceea ce crezi că este posibil de ceea ce crezi că este imposibil
Toată lumea are un rubicon și toată lumea are o cutie pe care o gândesc în interior:
Întrebarea este: cât de mare este cutia ta? Sigur e suficient de mare? Ați creat-o conștient sau pur și simplu ați acceptat-o ​​inconștient?
Șansele sunt, ca ați acceptat caseta pe care vi-a dat-o părinții dvs., care au acceptat caseta de la părinții lor, și așa mai departe
Din momentul în care te-ai născut, părinții tăi au început să te învețe să gândești în interiorul cutiei și au făcut asta inconștient, pentru că ei înșiși nu știau că gândesc în interiorul unei cutii.
"Morpheus: Matrix este un sistem, Neo. Acest sistem este dușmanul nostru. Dar când ești înăuntru, te uiți în jur, ce vezi? Oameni de afaceri, profesori, avocați, dulgheri. Mintea oamenilor pe care încercăm să o salvăm. Dar până o vom face, acești oameni fac încă parte din sistemul respectiv și asta îi face să fie dușmanul nostru. Trebuie să înțelegeți, majoritatea acestor oameni nu sunt pregătiți să fie scoși din priză. Și mulți dintre ei sunt atât de încurajați, atât de deznădăjduit de dependenți de sistem, încât vor lupta pentru a-l proteja."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓