Cât va trăi vaccinatul? De Steven Fishman



 

 Am pus această întrebare unui prieten de-al meu, Dr.  Dr. Mylo Canderian  [născut Milos Iskanderianos, Corfu, Grecia, 1938], care în 2015 a dezvoltat brevetul pentru oxidul de grafen pentru utilizare ca armă hematologică.

 În deplină transparență, Dr.  Canderian, ceea ce aș numi un „genocid globalist” care ascultă cele Zece Porunci ale Pietrelor Ghidului din Georgia, despre care se discută foarte rar:
 "Nu fi un cancer pe pământ; lasă spațiu naturii."

 Dr.  Canderian este asistent medical pentru Organizația Mondială a Sănătății și sprijină, de asemenea, Klaus Schwab și „Great Reset”, care introduce moneda mondială digitală, care este un obiectiv secundar al OMS pentru 2022.

 Dr.  Canderian crede că 95% din populația lumii sunt „paraziți inutili” care trebuie eutanasiați cât mai repede posibil.

 „Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce paraziții inutili trebuie să fie eutanasiați ca niște câini furioși”.

 El și-a exprimat disprețul față de „educatorii infecțioși” care promovează teoria rasială critică și este încrezător că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ”.

 Dr.  Canderian este un susținător înflăcărat al datoriei și obligației francmasonilor de a scăpa lumea de „ciuma omenirii”.

 La nivel personal, totuși, el și cu mine împărtășim pasiunea pentru același fel de mâncare exotic servit la L'emince de Veau din Geneva: supă de cremă de colibri urmată de limbă de elan.

 Amândoi suntem fani ai bucătarului Gaston Sere de Rivieres, care este un geniu culinar.

 Așa că l-am întrebat pe Mylo: „Cum pot„ vaccinați ”să știe cu siguranță cât vor trebui să trăiască după vaccinare?”

 Mi-a prezentat informația numită „Formula de sfârșit de ciclu”.

 El a explicat cât de ușor este de calculat.

 „Puterea simplității”, a spus el.  „Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului”, a spus el.  "Și este extrem de ușor să determinați această valoare."

 El a spus că orice hematolog îl poate vedea la microscop în câteva secunde și chiar mai ușor la microscopul electronic.
 "Procentul de sânge afectat [sau contaminat] de sau cu oxid de grafen este reciprocitatea calculului la sfârșitul ciclului", a anunțat el.

 Cu alte cuvinte, o „persoană vaccinată” [așa cum numește oricine are autorizație de utilizare experimentală Eugenică Depopulare Letal Injection Bioweapon = oxid de grafen;  a fost înțepenit] care poate fi găsit în sânge cu o descompunere a oxidului de grafen 20%, în afară de alte criterii de intrare, poate trăi 8 ani.  [10 ani mai puțin de 20%].

 Cineva cu un număr de sânge de 70% oxid de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani.  [10 ani mai puțin de 70%].

 Dr.  Jane Ruby a fost recent intervievată de Stew Peters pe podcastul său și a dat exemple despre cum arată sângele deteriorat atunci când este expus la oxidul de grafen.

 Oxidul de grafen, pentru cei care nu știu, este componenta proteinelor și prionilor de ARN messenger care luptă pentru oxigen cu inima, plămânii, creierul și sângele.

 Oxidul de grafen este un burete de oxigen care privește corpul de oxigenul de care are nevoie și provoacă numeroase complicații, inclusiv, dar fără a se limita la, șoc anafilactic, coagulare toxică a sângelui, pneumonie fatală, cancer mitocondrial și cancer endotelial.

 Dr.  Punctul de vedere al lui Mylo Canderian este similar cu cel al lui Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-urilor Big Pharma:

 SA LE MURA TOTI!  (Să moară pe toți!)

 L-am întrebat pe Mylo care sunt efectele celei de-a doua și a treia doze și boostere și cum modifică acest grafic la sfârșitul ciclului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓