MOTIVUL PENTRU CARE EI S-AU VACCINAT ÎN MASĂ ȘI NOI NU!

 

Am asistat, azi, în drum spre casă, la o discuție între două doamne, îmbrăcate elegant chiar dacă erau botnițate, care acuzau poporul român de ”lipsă de educație” pentru simplu motiv că nu vor să se vaccineze în masă, la fel cum au făcut și fac ”țările civilizate” din UE sau de aiurea. Vorbeau pe un ton ridicat ca să putem auzi și noi restul, care circulam cu autobuzul, de parcă ele ar fi inventat civilizația. Nu m-am băgat în discuție, dar vreau să scriu ceva despre această ”civilizare vestică” despre care pomeneau femeile, mai ales că una dintre ele îmi este prietenă pe Facebook. În primul rând, vaccinarea nu are de-a face cu civilizarea, ci cu imunizarea în fața unei boli infecțioase. Or doamnele se fac că nu știu faptul că niciun vaccin de pe piață nu imunizează pentru că nu sunt vaccinuri. Potrivit definiției din DEX: ”Vacinul - este un produs biologic obținut din germeni patogeni sau din culturi microbiene, care se administrează (prin injecții sau pe cale bucală) unui om sau unui animal pentru a-i crea IMUNITATE împotriva bolilor infecțioase”. Potrivit acestei definiții, un UN VACCIN CREAZĂ IMUNITATE, or vaxurile astea de pe piață nu crează așa ceva, deși ”sursele autorizate” spun că da, dovedindu-se (pentru a câta oară?) mincinoase.

 
În al doilea rând, despre ”civilizarea” țărilor UE cu rată mare de vaxinare, doamnele, și tu cititorule, trebuie să știe, să știi, că acolo minciuna nu a fost generalizată ca la noi. Acolo medicii și propagandiștii plan-demiei se bucurau de credibilitate, populația țărilor respective chiar le-au crezut minciuna covidită, de aceea s-au vaccinat în masă. Oamenii s-au trezit abia pe urmă, când au văzut că vaxurile nu-i ajută la nimic, când au văzut că restricțiile nu au vreo legătură cu Covidul, că li se iau drepturi și libertăți. Abia atunci au realizat minciuna și au trecut la proteste masive (Suedia, Danemarca, Franța, Italia, Germania, SUA, Olanda, Australia, Israel etc), mergând până acolo încât și-au ars certificatele verzi, au protestat înaintea instituțiilor statului, s-au luat la trântă cu forțele de ordine, și încă se iau.
La noi și la bulgari însă, lucrurile au stat și stau diferit. Nici politicienii, nici medicii, nici forțele de oridine, nici propagandiștii plan-demiei nu au fost credibili de la început. Gafele monumentale, declarațiile contradictorii, felul limbut și șmacheresc prin care au cumpărat presa, a bătut la ochi pentru tot amărășteanu. Pe noi toți ne mint dintotdeauna, de aceea nu putem avea încredere în ei, în conducători, în doctorii care ne cer șpagă, în politicieni care ne mint, în forțe de ordine care trăiesc ca niște trântori pe spatele nostru de 30 de ani încoace. Din cauza lor am văzut MINCIUNA COVIDITĂ de la început, de aceea nu ne-am întins brațul în masă la înțepat. Înțelegi? Nouă ne-au arătat-o oficialii, ”sursele autorizate”, încă de la început, așa că nu civilizația sau lipsa ei ne-a adus aici, ci mincinoștii, perverșii, alogenii, cumpărații, propagandiștii covidiți care s-au deconspirat nu doar pe ei, ci și MASCARADA COVIDITO-VAXINATĂ.
Sper că doamna care îmi e prietenă online, dar și tu cititorule, să știe și să știi de ce unii s-au vaccinat cum au făcut-o, iar noi am rămas în urmă spre binele nostru. Seară faină să aveți, și ea și tu!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓