SUNTEM SUB ASEDIU GUVERNAMELTAL ȘI AL INSTITUȚIILOR DE FORȚĂ

 


Scriam, anul trecut, că elitele lumii, șleahta care o conduce și ne-a transformat peste noapte în pacienți, ne-a declarat război ținându-ne ÎN VALURI sub asediu. Scopul lor, al elitelor care îi controlează pe guvernanți și instituțiile de forță, este acela de a schimba lumea, de a o transforma într-un IMENS LAGĂR, laborator farmaceutic, în care oameni supuși le acceptă experimentele, reducându-ne numărul prin tot felul de metode doar de ei alese. Nu poți să nu înțelegi asta dacă le citești cărțile, programele, planurile lipsite de un minim umanism. Covidul, crizele, scumpirile, arderile masive de păduri, totalizarea statelor, inutilizarea oamenilor și impunerea algoritmilor și a Inteligenței Artificiale, reducerea consumului și a consumatorilor, toate sunt temeinic plănuite demult. Au așteptat doar momentul în care statele au devenit supuse prin credite și la conducere și-au impus oamenil lor. 

 
Te-ai întrebat vreodată de ce guvernul, oameni aleși de noi pentru binele comun, conduși de servicii, instituții de forță, CALCĂ ÎN PICIOARE legile țării, propria CONSTITUȚIE, dau undă verde pentru minciuni panicarde, le dau doctorilor oportuniști dreptul de a ucide oameni în spitale fără ca aparținătorii să aibă libertatea unei autopsi? Toți cei care sunt înarmați cu aceste MUNIȚII DE RĂZBOI ne fură nejustificat din libertăți, drepturi, chiar vor să ne ia dreptul la viață, în timp ce-i mint pe vaccinați că se imunizează deși aceștia sunt mai supuși bolilor decât au fost înainte de vaccinare. Practic suntem bombardați și amenințați pe toate canalele oficiale și neoficiale, dorindu-se CAPITULAREA noastră deplină. Deja sunt victime de război, deja sunt prizonieri, deja mulți nu mai sunt oameni, ci simpli soldați criminali în slujba Big Pharma și a elitelor Noii Ordini Mondiale. Nu prietene(ă), nu suntem sub dictatură sanitară, suntem sub DICTATURA INSTITUȚIILOR DE FORȚĂ care controlează întreaga viață lipsită de adevăr, dreptate, democrație, libertate.
Toate aceste ilegalități guvernamentale, prin care legile sunt făcute pulbere, sunt impuse pentru că UE nu vrea să ne dea banii pentru PNRR dacă nu le acceptăm companiilor Big Pharma vaccinurile experimentale, iar fără banii promiși, România poate intra în colaps, iar acești totalitari cu ochi albaștri și funcții guvernamentale pot rămâne fără salariile astronomice sau pensiile speciale. E dezastru atunci când STATUL DEVINE UN INFRACTOR PRIN ÎNCĂLCAREA PROPRIILOR LEGI. De aceea atacurile lor mediatice vor cât mai multe victime, presiunea totalitară trecând treptat peste toată societatea. Din păcate noi nu deținem armele și uneltele lor, ceea ce am putea deține totuși este UNITATEA care, în alte țări, a obținut mici sau mari victorii. Da, umanitatea este sub asediu și, încet-încet, Inteligența Artificială va prelua conducerea întregii societăți, a întregii lumi. Ăsta e planul lor, al elitelor, despre care ne-au anunțat de decenii. Nu ne vor rade de pe fața pământului pe toți, mereu vor avea nevoie de sclavi umani cu care să-și satisfacă nevoile totalitare, dorințele perverse și foamea de putere absolută. Prietene(ă) singura noastră șansă este Iisus, Regele regilor, Creatorul tututor lucrurilor, a cărui putere poate nimici întreaga lor Nouă Ordine Mondială. Agață-te de El, te rog! Nu mai zăbovii, pentru că asediul nemernicilor se va intensifica până la sfârșit, sfârșitul nostru și al libertății noastre!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓