"ORGANUL FERICIRII-


UNDE se găsește ,
CARE este rolul lui în organism,
ACTIVAREA GLANDEI IUBIRII neconditionate
si LĂCAȘUL SUFLETULUI !

Dacă nu aflaseși până acum,  în corpul nostru se găsește un organ care, stimulat, ne poate induce o  stare de FERICIRE.

Este vorba despre TIMUS ,
o glandă situată înapoia  sternului.
Această glandă este organul central al sistemului imunitar.

TIMUSUL  este foarte bine dezvoltat la nou-născuți și copii, iar odată cu  procesul de creștere și de dezvoltare a organismului, în special după  pubertate, involuează și se transformă în grăsime corporală.
Este,  așadar, primul organ din corp care îmbătrânește.
                                                     
CUM GĂSEȘTI organul fericirii

Poți identifica cu mare ușurință LOCUL unde se află organul  fericirii.
La BAZA GÂTULUI , chiar deasupra sternului, se află o  SCOBITURĂ.
 Atinge cu două degete această scobitură.
Gata, ai identificat  poziția timusului, deci ai descoperit organul fericirii.

CUM NE FACE acesta FERICIȚI?

Păi, întâi de toate,  
- NEUTRALIZEAZĂ  ENERGIILE NEGATIVE din jurul nostru.
 -  ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR.
  Trebuie să mai știi că în timpul perioadelor stresante, glanda își  reduce dimensiunile, antrenând astfel și diminuarea nivelului de energie  pe care aceasta o produce !

CUM ACTIVEZI organul fericirii

POȚI STIMULA acest organ și beneficia de funcțiile lui MASÂNDU-L  ușor.
Timusul conservă energia din corp, iar rolul acestui masaj este de  a intensifica vibrația energiei. Astfel, atunci când se produc  dezechilibre la nivel energetic, când te simţi vlăguită, nu ai de făcut  decât să stimulezi acest organ masându-l.
Pentru STIMULAREA timusului poți folosi și PUMNUL, cu care vei lovi  ușor în regiunea glandei. Menține LOVITURILE timp de 20-30 DE SECUNDE,  în timp ce RESPIRI adânc.
 Ideal ar fi ca în acele momente să te gândești  și la lucruri pozitive, care-ți fac o reală plăcere.

GLANDA TIMUS sau NIVELUL SUFLETULUI

Ce se întâmplă când este în dezechilibru ?
Ce este glanda timus?

Biologic, timusul este o glandă situată în cavitatea toracică, la  nivelul inimii, răspunzătoare de producerea globulelor albe, care au rol  esențial în sistemul imunitar și este în directă legatură cu inima,  plamânii, circulația, sângele si nervul vag.
La nivel emoțional, timusul  INFLUENȚEAZĂ abilitatea noastră de a ierta, de a empatiza și felul în  care percepem iubirea, în care o primim sau o dăruim.
 Glanda timus se  suprapune cu chakra inimii și este și punctul prin care trec majoritatea  meridianelor energetice esențiale.

De unde DEZECHILIBRUL?

Atunci când există un dezechilibru la nivelul timusului, acesta se  reflectă în atitudinea noastră sub formă de NON ACCEPTARE de SINE,  încredere de sine scăzută, emoții greu de controlat, DEPENDENȚE  emoționale, atitudine inconfortabilă față de iubire sau senzație  continuă de disconfort în relații.
GELOZIA extremă sau senzația că suntem continuu deposedați de  persoane sau obiecte cu rol esențial în viața noastră, indică dizarmonie  la nivelul glandei timus sau al chakrei inimii.

Poate ați observat la  voi sau la ceilalți, atunci când povestim o situație plină de emoție, de  milă sau în urma unei pierderi, a unei suferințe, inconștient PUNEM  MÂNA pe PIEPT. Inconștient atingem zona timusului, în încercarea de a-l  echilibra.
Când afirmăm că ne doare sufletul sau că simțim un nod în  piept, simțim de fapt dezechilibrul puternic de la nivelul chakrei  inimii și realmente de la nivelul sufletului.

Când ne simțim într-o permanentă stare de nesiguranță, când ne dorim  ceva, dar nu avem încredere că obținem, tindem să ne agățăm de ceilalți  și să ne trăim viețile prin prisma vieților celorlalți. Frica de a nu  rămâne singuri, frica viscerală de a rămâne fără job, fără casă, fără  familie, sunt semne ale dizarmoniei timusului.

Geto-dacul liber Geto-dacul liber, [23.10.21 04:47]
Frica alimentează  dezechilibrul, iar dezechilibrul alimentează frica și se resimte în  viața noastră și în corpul fizic.
Veți spune:
"Da, dar este firesc să îți fie frică " .
FRICA este firească  doar câtă vreme EXISTĂ BLOCAJE, altfel, în momentul în care echilibrul  este prezent, frica este înlocuită cu iubire.
 Frica, purtând-o mereu cu  noi și amintindu-ne-o constant, nu face decât să atragă situații care să  o confirme și o întărească.
Există și o expresie :
 „De ce ți-e frică, nu  scapi!”.

IUBIREA, în schimb, înseamnă:

 liniște, armonie, înseamnă  libertate și sănătate emoțională și fizică.

CUM ELIMINĂM DEZECHILIBRUL?

Când timusul este în aromonie, când chakra inimii funcționează la  viteza sa optimă, suntem conștienți de ceea ce reprezentăm noi, de cine  suntem cu adevărat, simțim IUBIREA DIVINĂ, suntem capabili de a primi și  a oferi iubirea necondiționată fără să ne întrebăm, fără să ne îndoim,  fără să o chestionăm. Suntem capabili de iertare și de acceptare.
De  vindecare interioară, de dăruire și de încredere în noi, în puterile  noastre, fără a ne îndoi de noi, fără a ne lăsa manipulați, fără a ne  mai crea situații conflictuale prin care să susținem fricile, fiind în  armonie cu noi, cu trecutul, simțind bucurie, protecție, siguranță,  trăind în prezent și în aceeași direcție cu adevărul din noi.
ÎNTÂI ELIMINĂM FRICILE prin lucrul cu convingerile,  aducem programe pozitive din sfera iubirii, iertării, compasiunii, iar  mai apoi după ce am eliminat cauza, "pansăm", VINDECAM prin intentie  momentele în care sufletul nostru a suferit si a fost traumatizat....
Recuperarea părților de  suflet  curatate,purificate din toate relațiile și din toate viețile, de la toți oamenii pe  care i-am iubit sau pe care i-am pierdut, părinți, bunici, copii, soți,  
VINDECAREA sufletului rănit prin care REPARĂM toate fisurile din acesta  sau " copilul din pântec prin care ne întoarcem de la momentul  conceperii noastre în stadiu de celulă în pântecul mamei (pentru că încă  de atunci avem conștiință și preluăm toate emoțiile mamei) și SĂDIM  IUBIRE în TOATE MOMENTELE în care ne-am simțit neiubiți, neapreciați,  neimportanți pentru părinții noștri și ceilalți oameni, până în momentul  actual.

 TIMUSUL ESTE RĂSPUNZĂTOR de CURAJ.

Ori de câte ori sunteți  copleșiți de emoții, pentru că urmează o situație importantă, o  întâlnire, o prezentare, un interviu etc, activați glanda timus prin  lovirea repetată cu mâna în centrul pieptului, în timp ce expirați un  „A” continuu...
 Cam cum făcea Tarzan, dar puțin mai discret.
Sau dacă vă  amintiți scena din The Wolf Of Wall Street cu Leonardo Di Caprio, când  cânta cântecul banilor, lovind pieptul cu pumnul.
Veți vedea că emoțiile  se diminuează. Încercați! A-A-A-A…la expirare si bateti cu pumn fara sa doara in mijlocul pieptului in acelasi timp..! "

Text tradus,
Sursa: wisdomoflove.ro

AICI alt link...cu ACTIVAREA TIMUS- ului,din alta postare
https://www.facebook.com/100013174090555/posts/1335394773576313

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓