✌️- Marea Trezire 🙏

 🇷🇴 🇺🇸DEZVĂLUIRI.
     
                1️⃣
 
Mark Baughman:
▪️24 septembrie 2021■

 • Cel mai mare război din istorie  se desfășoară  acum în secret până când  se vor face dezvăluiri  prin  trasmisia EBS (Emergency Broadcast System) care va fi lansat  peste  câteva săptămâni, dacă nu chiar într-o lună !!
• Alianța  militară globală Q va expune  oribilele crime împotriva umanității în următoarele săptămâni.  

• Fake Main Stream Media controlată  de cei  întunecați  va fi eliminată !

  • Puternica  Alianță este formată din trupe  militare din șaptesprezece țări și  susținută de legile NESARA / GESARA (Global Economic and Reformation Act) semnate în 2015 de 209 de țări.
 
• Există  în  lume  forțe  malefice  care  sunt  dușmanii umanității .
Ei constituie  un sistem   satanic secret numit iluminați și care  aparține  de biserica  catolică , o extensie  a Imperiului  Roman.
 Mulți îl numesc astăzi Deep State sau Cabal.  
Ei au mituit cu bani  grei,au amenințat, au ucis ,au uzurpat oameni, biserici și guverne pentru a-și  păstra controlul și  puterea  asupra tuturor  oamenilor  de pe planetă.  
  Trebuie să se  știe că 0,1% din super-bogații  planetei  controlează 99,9% din bogăție și cea mai mare parte este ascunsă în tuneluri și DUMB-uri subterane (bazele militare adânci subterane) la aproximativ 3-10 kilometri  sub pământ , și  se găsesc  peste tot în lume.
Aceste locuri  subterane  ascunse , au fost folosite pentru a-și  menține crimele împotriva umanității departe de ochii publicului !!
 

• Acest „cel mai mare război din istorie” este un război complet diferit de  cea ce  cunoaște  în  prezent  umanitatea.   
Este un război al informării  și infiltrării, este ținut  secret față de  populația generală.  
Acești  ocultiști au folosit toate tranzacțiile lor din culise , bani, amenințări, și crime pentru a menține voința rea a multor oameni  care  urmăresc  oportunități   favorabile,  politicieni  corupți  ușor de  manipulat,  trădători de țară și  neam  ...!
 Dar acum  oameni buni din întreaga lume au luat atitudine  de a se alătura  luptei  ptr  eliberarea planetei de toți  acești  răi  malefici , plan  existent de  mult  timp.
Ni s-au spus multe  minciuni  de-a lungul  timpului  pentru a ne putea  ține sclavii globaliștilor  cabali  și chiar ne-au făcut să credem că avem libertate în multe țări, dar totul  a fost fals.
  Chiar  Constituția  Americii  a fost uzurpată în 1871 și America   a fost  transformată  în Corporație  deținută de Vatican,  împreună  cu  toate țările de pe planetă.

•  Povestea reală este că Imperiul Roman s-a transformat în Biserica Catolică, deoarece liderii imperiului roman dispărut aveau nevoie de o modalitate de a-și  păstra controlul și  puterea !!
     Biserica Catolică a fost mult  timp  totalitară , ea a decis  multe lucruri în Europa  evului  mediu, schimba  guverne,  cine urma să fie rege sau regină ,etc !!
  Biserica Catolică a domnit peste „Evul Întunecat” și a comis multe „Crime  împotriva umanității”, inclusiv  cruciadele  care au durat  timp  de 199 de ani !!
    În vremurile moderne,multor  preoți catolici  pedofili  li  sa  permis  să fie transferați, ca  majoritatea  să nu mai  poată fi urmăriți
 și  astfel să comită aceleași infracțiuni !!
 Mulți preoți au avut copii cu călugărițe  care apoi  au fost uciși  la naștere!!  Multe morminte au fost  descoperite  în jurul multor  mănăstiri  și  biserici !! Acestea  fac parte din agenda reală non-sfântă a Bisericilor Catolice.
 În părțile superioare ale ierarhiei Bisericii Catolice, se practica chiar  închinarea la Satana !!

 • În 1871, președintele ocult  american  Grant a cedat  puterea politică   Illuminaților  , iar  Republica Statele Unite ale Americii a fost  predată ca  Corporație  Vaticanului  și apoi  condusă de Coroana regală a  Angliei.

Continoaere jos (https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/24614) 👇👇👇👇👇


• În  1913, Rothchild a înființat  „Rezerva  Federală”,  ptr a controla  banii Americii  de către  iluminați și  care nu făceau    parte  din guvernul  american.  
 Titanicul a fost scufundat tocmai  pentru a ucide 2 personaje  de  pe  nava de croazieră  care  aveau  funcții  de  conducere  în  trezoreria  Americii și care  se opuneau  creării  Rezervei  Federale .
 Prin eliminarea  lor , Rothchild și iluminații au ajuns  să  controleze  tipărirea monedei SUA și modul în care  să  fie  utilizată.
Toate războaiele de pe pământ , inclusiv războiul civil american , au fost create de iluminați !!
Renumitul Albert Pike a dezvăluit în 1871 că lumea iluminată va porni trei războaie mondiale în viitor.  
Cele 2 războaie  mondiale care au fost  profețite  au furnizat  profituri mari pentru sistemul lor bancar ocult  !!

 •În 11 septembrie  2001      acești criminali  iluminați  au dărâmat  turnurile  gemene  din New York, operațiune secretă  politică cu un scop  precis,   la care și-au  adus  aportul atât președinții  Bush, CIA, Mossadul Israelului, cât și  proprietarii  turnurilor  gemene.  
Au fost cheltuiți  peste șase trilioane de dolari din banii  contribuabililor  americani  pentru a finanța   teroriști falși care au fost  recrutați de CIA și  iluminați  pentru a  crea atentate  teroriste   cu bombă  și  armate în  toată lumea   ptr a  dăuna omenirii.
 Acest război urma să urmeze  pentru totdeauna;  dacă  Alianța  militară  globală  nu le venea  de hac!

• Al treilea război mondial despre care a spus Albert Pike  trebuia să  fie o invazie extraterestră falsă, cu nave antigravitaționale reale, cu extratereștri gri în interiorul navelor și cu forțe speciale care să  opereze  cu adevărat navele.
 Însă  Alianța  globală  a oprit complet acest plan.

  • Pe această planetă a existat de foarte mult timp   un foarte mare rău  nevăzut  de  majoritatea  omenirii.
Și  anume  sacrificarea copiilor de către Biserica Catolică și cultele satanice în  ritualuri  închinate  lui  Satana .
 De asemenea  anual,   aproximativ 8  milioane de  copii  au fost  răpiți , traumatizați , supuși  la șocuri electrice ptr ca să le  crească  adrenalina ( epinefrina se oxidează ) din   sânge  și  apoi erau  uciși  în  timp  ce cu un ac   și  siringă   le extrăgeau   de la baza  gâtului  și  din coloana  vertebrală  sângele  adrenalizat  și celule stem pentru producerea  unei  substanțe chimice numită  adrenocrom,care e cel mai  profitabil  drog dintre câte există pe pământ  și    utilizat  de acești  criminali ptr  ca să  își mențină  viața și  vlaga  tinerească .
     Odată colectat  adenochromul  putea  fi vândut pe piața neagră la prețuri exorbitante.
  Acest măcel  a fost stopat  de Alianța militară în septembrie 2021.
În   ultimii cinci ani, Forțele  Speciale  ale  Alianței  au dus  o  luptă  agresivă   ptr   salvarea  copiilor  din D.U.M.B.urile globaliștilor, care foloseau copii  și  ptr sex.  
Pedofilia a fost  ceva  normal  pentru mulți criminali Deep State, dar și  ptr mulți actori  renumiți  de la Hollywood, politicieni din întreaga lume și chiar mulți din familiile regale.  Insula Epstein va fi dovada acestui fapt, dar  și în multe alte locuri și insule în care sau  realizat  aceste  abominabile  fapte  de cruzime  asupra  copiilor.

• În  anii 1960, JFK a  încercat să dizolve Rezerva Federală, dar ptr asta   statul Deep l-au asasinat !  
     Echipa Q a fost formată de JFK încă  din  anii 1960 și după asasinarea sa, 200 de generali și amirali americani s-au aliniat la Alianță ptr  a începe  planul de-a doborî cabala profundă a statului.
Au trecut șase decenii în curs, iar planul actual a fost creat și modificat cu ajutorul armatei folosind computerele cuantice pentru scenariile  din  cronologia  planului  bine  dezvoltat  dealungul timpului.
Grupul Q Anon format din peste  200 de generali loiali au fost  îngrijorați  că  America  va ajunge  pe mâna  cabalei și va fi preluată de socialiștii  naziști!

Continoaere jos 👇👇👇👇👇 (https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/24615)

Până la urmă  planurile  criminale  au eșuat  datorită  lui  Trump.
  Mass-media mafiotă aparținând de  Deep State a  creat scenarii  fictive și  a dat    știri  false ptr a încurca  planurile patrioților   Q  și ptr ai   discredita!     Grupul Q Anon  a urmat Drops-urile „Q” postate pe 4 Chan sau 8 Chan din octombrie 2017 până în decembrie 2020 și  nu a cedat  în fața presiunilor  mas  mediei  corupte.   
A existat  o modalitate de a ocoli știrile false și de a  furniza   informații adevărate  către militari și public.
  Președintele Trump a fost primul care a dezvăluit  știrile  false  FAKE NEWS” publicului !
Trump a fost atacat la nesfârșit de Fake Media.  
De asemenea, președintele Trump a fost primul care a folosit „Twitter” pentru a ocoli Fake News Networks pentru „a se asigura că cuvintele sale NU  vor fi  răsucite și  răstălmăcite  de către presa coruptă.

■ Principalele câștiguri și preocupări din ultimii cinci ani ale  Alianței  Q ■

• Alegerile președintelui Trump din 2016,  au fost o mare victorie pentru partea bună!
 Loialitatea lui Trump față de oamenii   Statelor Unite a fost o lovitură majoră pentru Deep State.  
Planurile  globaliștilor  au fost  că  Hillary trebuia să câștige, cu ajutorul  funcționării  computerului Dominion !
Deep State a crezut că, în cazul în care  vor fura 20% din voturi ptr Hillary vor câștiga alegerile.  Însă  nu a fost  să  fie  așa  !
  Hillary a plătit pentru asta, poporul american a putut vedea în cele din urmă realitatea crudă  !
A fost necesară  acțiunea  militară pentru a tăia capul șarpelui cât mai curând posibil, chiar înainte de inaugurarea lui Trump, prin  eliminarea primelor 13 familiii de iluminați ! Permiteți-mi să vă povestesc despre prima acțiune majoră întreprinsă de Alianță și au fost mai multe raiduri în același timp pe 24 decembrie 2016.
 Președintele Trump a fost ales pentru prima dată pe 8 noiembrie 2016.
 Trump s-a întâlnit cu generalii și amiralii militari,  pe 9 noiembrie 2016 pentru a discuta despre înlăturarea primelor treisprezece familii din lume,  care constituiau cea mai puternică mafie numită iluminați!  
 Președintele Trump a fost selectat de marea  armată și amiralul Rogers  care s-a întâlnit cu el  în taină  în 2014 , pentru a-l convinge să candideze.
 De vreme ce amiralul Rogers era șeful NSA, știa că Trump era  onest,  curat și incoruptibil .
 
■ Cum a avut  loc  primul raid, ptr eliminarea  celor  13 familii de iluminați  care conduceau planeta:

 Sa ales  momentul perfect pentru a elimina familiile de top, după  ce a avut loc ultima zi a festivalului satanic de trei zile de la Veneția ( Italia)  și Alianța a știut că vor fi cu toții adunați  la acea locație!
Militarii știau că punctul culminant al ritualului satanic  era sacrificarea unui copil.  
Infractorii erau vulnerabili atunci.  
Alianța a reunit cele mai bune echipe de operațiuni speciale, Delta Force și Navy Seal și li s-a atribuit la  fiecare câte o  familie dintre  iluminati .
  Toate familiile criminale de top au trebuit să fie eliminate în acea noapte și nici o operațiune nu avea  voie să  eșueze .
 Soarta oomenirii  a atârnat  de aceste operațiuni din acea noapte.  
Toate operațiunile  însă  sau  încheiat cu succes !!
  Multă recunoștință militarilor care au făcut parte din acea minunată operațiune.  
Sper că veți fi onorați  și veți avea prin EBS  dezvăluiri în  film realizate  din această parte majoră foarte importantă  pentru omenire!

▪️ Despre refugiul subteran   al  iluminaților ■

 • În întreaga lume au existat peste 3.500 de  tuneluri , cu 10.000 de mile cu  trenuri de mare viteză  Mav-Lev în tuneluri construite de iluminați  , care leagă majoritatea D.U.M.B.-urilor.
Operațiunile  lor din subteran  au constat în  special   din  traficul de copii, de persoane, droguri și  din prelucrarea  adrenocromului.

Continoaere jos 👇👇👇👇👇 (https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/24616)


Alianța a distrus  tuneluri și DUMB-uri încă din anii 1980, dar adevăratul impuls a fost dat  de când președintele Trump a preluat funcția.
  Gene Decode a dat informați pe Anon  de ani de zile cu privire la progresul  distrugerii tunelurilor  și al D.U.M.B-urilor  la nivel mondial, provocând   cutremure  la mici  adâncimi de aproximativ 3, 5 și 10 kilometri în  pământ.
Din cauza  asta  au erupt  gheizere cu apă sărată în mijlocul Greciei , pentru că în  acel  loc sub pământ  a existat înainte un tunel de tren Mav-Lev  și care a fost scos de forțele Alianței.  
Au avut  loc  și  situații  grele , în  timpul  distrugerii  acestor   tuneluri ,când  la un moment dat Alianța a pierdut aproximativ 200 de forțe speciale într-un tunel subteran din insula  Islanda .
  Au crezut că agenții Deep State se vor preda, dar odată ce forțele Alianței au ajuns acolo,  au lansat bombe  aruncând  în aer pe  toată lumea, inclusiv pe  ei înșiși.  Trebuie să onorăm marele lor sacrificiu.

 • Adevăratul motiv ptr care au incendiat  Catedrala  Notre  Dame din Paris  a fost  ca să  oprească jertfele de copii  care urmau să se întâmple în week-endul  paștelui.  Alianța i-a avertizat pe cei din interior să scoată afară  obiectele  de valoare și cu cinci zile înainte de duminica paștelui, Alianța a lovit catedrala  cu un DEW (Direct Energy Weapon) (armă Laser) din satelitul spațial, o ambarcațiune anti-gravitație a Forței Aeriene SUA TR3B.  
Acest lucru s-a întâmplat pe 15 aprilie 2019 și a fost o victorie majoră în războiul secret cu iluminații.  
A fost și  un avertisment pentru  Vatican ca să  oprească  toate sacrificiile de copii.
Sa  aflat mai târziu că aproximativ 600 de copii erau planificați să fie sacrificați în acel weekend, pentru a încerca să-l învie pe Lucifer însuși într-un trup uman.
 
  • Biden nu a câștigat alegerile în 2020;  a fost o fraudă majoră pe care Trump și Alianța au permiso  să se întâmple,   nu  doar ptr ca să aresteze oamenii care au făcut acest lucru de zeci de ani, ci  și  ptr ca  să NU se  mai  permită  ca  să se  mai   întâmple  vreodată  și  
 totodată  pt a le dezvălui   americanilor  și lumii întregi,  deoarece în  toate  țările ,alegerile  au fost  falsificat cu sistemul  Dominion.  
Președintele Trump, a câștigat majoritatea,  cu 80,4% din votul real, monitorizat și de QVS (Quantum Voting System).  Acest lucru va fi dezvăluit în curând, iar președintele Trump va prelua din nou funcția și în stil grandios, după  terminarea   transmisiei   filmului  EBS  prin sateliții militari.

 •Știm  că Biden  a jurat ca  președinte ptr  vechea  corporație  americană  înființată  în  1871 de către   iluminați  cu permisiunea  președintelui  corupt  de  atunci   Ulysses S. Grant
 care  a fost un bețiv și a fost plătit atunci  cu mulți  bani , la fel ca mulți politicieni din guvernul  de astăzi.
 Constituția originală a fost  atunci  schimbată de acești trădători .
  În prezent, această falsă corporație este falimentată și defunctă, iar mulți patrioți NU știu încă  asta.
 Fake Biden este președinte  la absolut nimic, cu excepția zonei de 10 mile pătrate a  Washington D.C., care nu face parte din America.
 Acum aproximativ 80% dintre membrii Congresului au fost arestați și acuzați, la fel ca toți cei de la Curtea Supremă.
Armata a stabilit că aceste două entități care i-au permis lui Biden să intre în funcție fără un proces adecvat;  au fost „entități capturate”.
Deep State iluminați  a  amenințat  cu 6 arme nucleare tactice, dacă lui Biden nu i se permite să intre în funcție.  Așa  a ajuns " Bidan " să  joace  ca  președinte pe platourile de filmare Castle Rock într-un film  regizat  de zile mari. Însă  toate  mișcările   din  culise  sunt făcute  de președintele  real Trump. De aceea, Alianța nu i-a permis lui Biden să aibă fotbalul nuclear (valiza controlului armelor nucleare) și nici un acces la Pentagon, informații de la NSA sau de la Departamentul Apărării.

Continoaere jos 👇👇👇👇👇 (https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/24617)


Gene Decode a dezvăluit  la începutul lunii septembrie 2021 că Alianța deține controlul armelor nucleare tactice Cabal.  Departamentul Apărării comunică pe 21.09.2021 că „găsirea și dezarmarea a 11  focoase  nucleare ale  cabalei  utilizate ca pârghie de către cabală pentru a preveni arestările lor”.
Astfel  s-a terminat totul pentru șobolanii Deep State !!
 Justiția  își  face  bine treaba  împotriva  lor  și    Forțele Speciale lăsate  să  ploaie cu proiectile  asupra acestor nemernici!  "
 
• Constituția a fost  respectată, armata a trebuit să preia țara până pe 6 martie 2021;
 sa stabilit că există fraude electorale masive, iar Departamentul Apărării l-a repus pe președintele Trump în funcția de comandant-șef la 11 martie 2021.

 ■ Planul iluminaților  de-a  prelua  controlul  asupra  Americii ■

Iluminații sau  aflat  în spatele planurilor  preluării Americii de către PCC( partidul comunist chinez) care  vroia  să  se  infiltreze  în guvernul american  pt a prelua  controlul.
 Asta a fost în plan de zeci de ani, pentru că armata americană  a jucat  la 2 capete,  însă  sa  trezit la conștiința  reală,   văzând  pe  iluminați  cum  finanțează ambele părți ale războaielor  din diferite  zone ale  planetei  pentru a profita și a crea mare suferință popoarelor, precum  în  Irak,  Siria,  Libia și  alte  țări  din  Orientul mijlociu.
 Armata americană nu mai joacă acum  acele perfide  jocuri .
Trupele PCC chineze  aveau  obiectivele de a pune baze peste tot în lume! Dar nu li  sa  permis!
 De ce a aterizat armata chineză comunistă pe pământul canadian?
Pentru că  vroiau  să  devină  noua armată a statului profund Deep State.
 
 • Trump are acum mult control asupra armatei americane.  

• În perioada ianuarie-februarie 2021, PCC a avut 300 000 de trupe militare  în Canada la granița  cu SUA  și cea  mexicană pentru a intra în America după ce Biden ar fi  preluat funcția.
  PCC a cumpărat proprietăți în Oklahoma pentru a plasa trupe și  acolo.
  Alianța a făcut față amenințării lor pentru a-i „scoate” atunci când trupele PCC au trecut prin tunelurile subterane din statul New York și  Pennsylvania ,din informațiile primite.  
Primii 25.000 de soldați chinezi au fost scoși din  D.U.M.B-ul subteran de către un F-16 care a eliberat o bombă bunker.
 F-16 a fost lovit la  contramăsuri, dar a zburat stricat peste Michigan unde pilotul a reușit  să  se salveze în siguranță .
D.U.M.B.-ul  care avea 50.000 de soldați în el era un tunel mai adânc, iar militarii au folosit  „Baghetele lui Dumnezeu” lansate de pe un satelit care sunt  „proiectile în formă de stâlp de oțel din tungsten” care pot pătrunde până la zece kilometri în jos fără a folosi nici un dispozitiv exploziv; impactul  este suficient pentru a distruge pe o suprafață mare.  
Operațiunea de succes, de  scoatere/ distrugere  a acestor D.U.M.B.-uri  subterane a fost confirmată din surse multi-militare.

 •Același lucru sa  întâmplat  și  în  luptele  trupelor taiwaneze și a celor  americane  cu PCC în China continentală.
  A existat un transportator american , grupul care opera în Marea Chinei de Sud și lupta aer-aer a avut loc, iar Forța Aeriană Roșie din China a suferit multe pierderi în acea zi.
  Trei grupuri de transportatori ai marinei (aproximativ 100 de nave) sau  aflat  în largul coastei de vest din Pacific și două grupuri de transportatori ai marinei sau  aflat  pe coasta de est a Atlanticului la un moment dat pentru a  proteja frontierele americane.
Forțele Alianței au distrus  tuneluri și DUMB-uri   în  China continentală  și  cu câteva  luni înainte,  a reieșit din rapoartele și actualizările privind așa-numitele cutremure care au  loc la  zece kilometri  în  pământ, unde se  știe că acestea  înseamnă  distrugerea  acestor rele subterane, adevărate  paradisuri fiscale  sigure de zeci de ani, din această activitate criminală majoră a agenților Deep State.

Continoaere jos 👇👇👇👇👇 (https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/24618)


Liderul Alianței din Canada  Romana  Didulo,  a confirmat că PCC este caput, așa cum spune ea.   Ea a mai declarat pe 22.09.2021 că, dacă raportați că încă   mai există trupe chineze  în  Canada, „veți fi arestați și duși,  la ceea ce ea numește  centru spa.  (Spa = Echipă de execuție   militară ) ”.

•  Nava Evergiven blocată în Canalul Suez în martie 2021 a fost o victorie majoră pentru Alianță.  Puternica Alianță globală  militară  a găsit  în  containere  arme de distrugere în masă (nucleare și bio-arme) adrenocrom,  recipiente  cu  țesuturi  de  fetuși  umani  pentru a fi utilizați  în producerea  de vaccinuri , dar și 1200 de  copii care erau  deja  morți.
 Toate containerele de pe navă  au fost verificate de  Forțele Speciale ale Alianței.  
Nava Evergreen a fost  blocată în Canalul Suez tocmai  pentru a dezvălui multe lucruri, inclusiv traficul de copii.
Peste 1.245 de copii au fost salvați  din containerele   de pe  această  navă.
   Acesta este sistemul de trafic mondial  al iluminaților.  
Pilotul navei era Alliance,  iar găurile din software-ul Microsoft au permis Forței Spațiale să pătrundă în software-ul navelor  ca să preia direcția și să o împiedice.
  Nava purta și arme de distrugere în masă (WMD’s).
 Multe alte nave care au fost blocate au purtat arme pentru a începe un război în Orientul Mijlociu, armele urmând să fie predate  musulmanilor de către Israel Mossad.  
Planul a fost  ptr  a dezvălui toate  mizeriile  sataniste globaliste.

În  cele 10 zile de adevăr care va fi   dezvăluit  la televizor și  pe smartphone   odată ce EBS va fi  activat toată lumea va afla  și  despre traficul de copii și crimele împotriva umanității.
Forțele speciale ale Alianței au fost folosite pentru a căuta și preveni orice încărcătură ale  ocultei,  deoarece Clintonii au fost  proprietarii  liniilor Evergreen Shipping.

 • Din aprilie până în septembrie 2021, Myanmar și Afganistan sunt acum sub controlul Alianței,  care au ars toate  câmpurile  cultivate  cu mac,  care a fost principala sursă nu numai pentru comerțul ilegal de droguri, dar Gene Decode a dezvăluit un conținut de 50% din consumul de droguri Big Pharma,  care conțineau în  pastilele  lor  derivate din opiu și petrol !
 Cât de bolnavi au fost  acești șobolani din  #Deep #State.
 Afganistanul este acum prima țară eliberată de ocultă cabal .
 Motivul pentru care America a trebuit să părăsească Afganistanul a fost să satisfacă legile NESARA / GESARA, care prevedeau  că nici  o țară  din lume  nu mai are voie să  dețină   trupe străine pe teritoriul  altei  țări.
 Acesta e Acordul de Pace în întreaga lume.

 Ultimul plan major  al iluminaților  de apăsare  asupra  umanității  a fost crearea falsei crize Covid-19 și vaccinarea tuturor în scopul depopulării planetei  la 500 de milioane în întreaga lume !
Acest lucru ia aruncat  însă  în aer !!
 EBS va dezvălui totul despre Covid-19 !!
Mulți medici, asistenți medicali și cercetători reali au o mulțime de informații pe internet prin articole sau videoclipuri.  
 Covid-19 este o bacterie și poate fi vindecat cu ușurință cu ivermectină sau HCQ, hidroclorochină.  
De asemenea, vaccinurile sunt otrăvitoare, conțin   multe substanțe chimice dăunătoare care să te omoare încet, cu cât ai făcut mai multe  injectări   cu atât ești mai aproape de moarte!  
 Profesioniștii din domeniul medical care împing aceste  injecții  criminale  vor fi urmăriți în justiție de către sistemul internațional al Curții Nuremburg 2.0.  
 De cinci ani  arestările și  tribunalele militare  sunt în curs de desfășurare în întreaga lume.  
Regina Romana  a Canadei anunță că 2,7 milioane  membri de cabală au fost executați până în septembrie 2021.

 • În viitor  siguranța banilor și a finanțelor tuturor, va fi preluată de către  sistemul  financiar  cuantic  QFS.
 Toată lumea va avea un cont pe acest sistem.
Pentru a reseta, va exista un  GCR sau Global Currency Reset și R / V ptr  reevaluarea monedelor în  toate  țările.

Continoaere jos 👇👇👇👇👇 (https://t.me/QRomaniaoficialmareatrezire/24619)


• EBS se va întâmpla în următoarele câteva săptămâni sau luni și va  avea  loc  eliminarea finală a șobolanilor Deep State din întreaga lume.
 Acesta este motivul pentru care Lynn Wood a anunțat că toată lumea ar trebui să primească trei-patru săptămâni de mâncare pentru familia sa.  

Alianța va folosi arma Forței Spațiale pentru a „opri” electricitatea, telefoanele mobile, internetul  !
 Alianța  va  aplica chiar și oprirea totală,  timp de două săptămâni, pentru ai surprinde  în  ascunzătorile  lor  și   aresta pe  toți  membrii  cabalei.

Alianța  știe deja cine sunt toți  membrii  cabali   și  slugile lor, deoarece  rechizitoriile  lor au fost întocmite  de ceva  timp, în  fiecare țară.
 În  majoritatea zonelor cu foarte puțini membri Cabal, cum ar fi la sat  sau orașe mici, probabil că NU vor exista  nicio întrerupere de electricitate, etc,  a serviciilor lor.  
Așteptați-vă  la modalități mai dure de a încolți acești  șobolani în fortărețele  lor !  Trebuie să  stați  în  casă  ptr a  nu încurca  treburile  alianței  și  ca să nu  fiți  împușcați  din greșeală  în  aceste  situații militare    globale,  când  armata  va  împânzi  străzile.
În America, cunoaștem Chicago, Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Portland și New York, ca puternice  fortărețe, ale  ocultei.
 Înțelegeți, Alianța va fi acolo pentru a aplica legea marțială la nivel mondial și pentru a rotunji  numărul  de capturi  ai  șobolanilor  Deep State !!
 Romana Didulo vă  spune  : „ să  știți avioanele  nemarcate (fără pavilion de țară) sunt ale  noastre ale  Forțelor Aliate”.

  După  încheierea  tuturor  operațiunilor  speciale  militare  se va  trece la  reconstruirea  planetei  cu tehnologia ascunsă  de  către  globaliști, se va opri foametea  , sărăcia, nimeni  nu va fi  fără adăpost,  și nici un copil  nu va  mai fi   rănit, vreodată  pe planetă!
 Se va  trece  pe  energie liberă, hidrogen sau electric, replicatoare de alimente, tehnologie anti-gravitațională, paturi  medicale  Med-Beds sau "Camerele Celeste" pentru a repara întregul corp uman.  
Nimeni nu va fi lăsat pe din afară pe planetă și toți vor împărtăși bogăția și abundența acestei mari planete umane,binecuvântată de  Dumnezeu.
Prima tranziție majoră a planetei va avea loc în următoarele trei până la șase săptămâni, dar calendarul  nu se cunoaște   încă  exact .
Știm că aceasta este o tranziție majoră pentru umanitate.

 • În următoarele câteva săptămâni sau luni, EBS difuzate  din  America prin sateliții Forței Spațiale militare  americane  Starlink  va dezvălui crimele ocultei   împotriva umanității , și cu siguranță   omenirea va fi  șocată!  Trebuie  ca  fiecare  om de pe planetă  să  cunoască  răul  înfăptuit de oculta satanică globalistă si  politrucii  corupți  care au subjugat planeta .




Comentarii

  1. Studiind de ceva timp astfel de informații, aici într-un rezumat perfect și suficient de complet pentru a fi înțeles de oricine este interesat, știu cu certitudine ca tot ceea ce este relatat este mai mult decat adevarat. Coroborand toate aceste informatii și cu ceea ce se întâmplă în spațiu, încă din 1950, avem un tablou cât mai complet ce ceea ce se petrece pe minunata și inegalabila noastră planeta Terra-Pământ.
    Mulțumesc pentru toate aceste informatii, furnizate într-o maniera logica și succesiva a principalelor evenimente.
    Numai cine nu dorește nu înțelege.
    Recunoștință și luminata amintire celor implicați în mod direct în aceste operațiuni fără precedent, nu doar pe Pământ ci chiar în sistemul nostru solar.

    Cu profunda recunoștință! 🙏💝💓

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓