Alianța diabolică din Era C19 (medicii, mass-media și politicienii)!



1. Medicii propagă informații false pentru a speria oamenii, cu scopul de a-i determina să se injecteze și să accepte restricțiile, ei primind sume uriașe de bani de la Guvern. Ei aplică protocolul ucigaș conceput de către Organizația Mondială a Sănătății, care înseamnă intubare și administrarea de medicamente.

Persoanele testate "pozitiv" cu testele RT-PCR (despre care inventatorul lor, Kary Mullis, a afirmat că nu îți pot spune dacă ești bolnav sau daca te vei îmbolnăvi), care mor din cauza protocolului sau din alte cauze vor fi trecute la "decese DE C19", fără autopsie.

Fostul șef al Institutului de Medicina Legala Vladimir Beliș, încă din primăvara anului 2020, a afirmat că pune sub semnul întrebării decesele de C19, având în vedere că nu se fac autopsii.

Autopsiile au fost interzise printr-un ordin de către Ministerul Sănătății, la ordinul Organizației Mondiale a Sănătății, pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Este o fraudă globală. În mai 2021, Ministerul Sănătății a  publicat raportul cu privire la "decesele de C19" și în raport scrie clar că doar 227 de persoane au murit cu diagnostic principal C19.

2. Mass-media preia informațiile false și, la rândul ei, propagă informații false, tot cu scopul de a speria oamenii.

3. Politicienii, la rândul lor, propagă informații false, dar ei sunt cei care prin ordine și hotărâri de guvern impun restricții, care sunt ilegale și neconstituționale, deoarece Constituția spune clar că drepturile și libertățile oamenilor pot fi restrânse numai printr-o lege organică, nu prin acte normative inferioare legilor organice.

Globaliștii au declanșat operațiunea teroristă C-19 împotriva omenirii pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓