Vine al doilea lockdown............


 Spectacol de clasă mondială! Pregătirile pe ultima sută de metri pentru al doilea arest la domiciliu

Autoritățile anunță că pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru al doilea arest la domiciliu al populației. De data aceasta, Organizația Mondială a Smintelii (OMS) și trollii săi ne vor surprinde cu măsuri și mai demente pentru locuitorii planetei. În buna tradiție, România va aplica măsurile întreit, pentru a-și manifesta dorința sinceră de a face frumos în fața ălora mai mari și puternici.



„Am pregătit un spectacol pe măsura evenimentului. Oamenii vor fi conduși spre case de medici, asistente și de eroii din prima linie. Acolo vor fi legați cu lanțuri groase de pereți, iar lanțurile vor fi împodobite cu ghirlande. Nu ne putem imagina că va exista cineva care să fie nemulțumit de tratamentul pe care vi-l vom aplica tuturor în această toamnă”, a declarat Alejandro Gafila, troll oficial al OMS în România.



„Nici de data asta nu se va găsi hârtie igienică. În plus, vom lua măsuri ca făina, mălaiul și drojdia să dispară și mai din timp din magazine”, a mai declarat Alejandro Gafila.

Spectacolul din toamna aceasta va avea elemente noi. Astfel, negaționiștii și conspirativiștii vor fi pironiți cu piroane de urechi de porțile caselor de către polițiști. În urările medicilor, asistentelor, bicicliștilor Glovo și ale tuturor „eroilor din prima linie”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓