Am devenit un nostalgic .....? sau am fost mereu????

 Am trait o perioada foarte dificila de cand cu covid-ul. Nu mai am libertate, nu mai am nimic. E trist sa iti vezi prietenii doar pe videocall sau prin telefon. E trist sa stai izolat, sa nu iti poti vedea perioade indelungi nici parintii. Asta e din cauza turmei idioate care crede in ceva ce nu este vizibil, ne luptam zilnic cu un inamic pe care nu il vedem, nu il simtim, dar.... exista peste tot! foarte trist, omenirea sa nu se lase manipulata de nimeni. televiziunea, internetul, "autoritatile" sunt cei mai periculosi virusi care se raspandesc in lume. televiziunea, radioul, paginile de fcebook, twitter si altele sunt pline cu reclame si indeamna oamenii sa poarte masca. foarte bine! dar de aici pana la a interzice si inchide companii doar pentru a distruge economii, pentru a distruge tari, e mult prea mult! aici avem de-a face cu o mafie la nivel mondial , iar mass media e doar o jucarie a acestor oameni care vor sa disstruga planeta, sa reduca populatia de la 8 miliarde, la 1 miliard. 


 

dar cine sunteti voi?? dumnezei? cine sunteti voi sa decideti cand si in ce conditii trebuie sa murim sau nu???? sper ca atuncicand acesti oameni vor muri, universul sa ii rspinga, sa ii izoleze, sa ii destrame, sa ii faca praf si pulbere, exact dupa faptele si gandurile lor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓