Mult e dulce si frumoasa.... razbunarea !!!

 Niciodata in istorie, omenirea nu a avut parte de restrictii sanitare, de ingradirea drepturilor din cauze sanitare. Niciodata lumea, economia, razboaiele, nu s-au oprit din cauza vreunui virus sau bacterii. ca a creat sute de mii sau milioane de morti, e cu totul altceva. Ne asumam sau nu dreptul de a trai? Pe de alta parte, ma gandesc si la faptul ca cine nu lupta pentru drepturile si libertatile sale, nu merita sa traiasca in libertate. 


 

Una peste alta, sa iei omeni de pe strada, sa ii bagi in dube, ambulante si sa ii internezi cu forta, sa ii lasi sa moara in spitale, sa ii declari pozitivi de covid, sa ii declari c ai murit de covid, e  o anomalie totala!

Imi doresc sa vina ziua cand acesti criminali, medici, politisti, si desigur jurnalisti vor junge sa raspunda pentru faptelele lor penale. Astept sa o vad pe Esca, sa-l vad pe Gadea, Radu Tudor sau Prelipceanu, cum se vor eschiva atunci. Astept sa-i vad in catuse, cu bile la picioare, astept sa-i vad pe Arafat, Tatartu, Steinu Cercel, rafila, sa explice de ce au creat acest genocid. V-as bate cu ganterele pe maini si picioare, v-as lovi cu lopata peste spate, si daca nu ati spune tot ce stiti, v-as impinge spre taietorul de lemne.... sa vedem, daca v-as  taia o mana, un picior, o ureche, v-ar fi frica? Tot la fel de tari in gura ati fi? Sau ati prefera sa muriti si sa nu spuneti adevarul, fiindca, nu-i asa, banii care i-ati primit sunt deja cheltuiti sau in conturile membrilor familiilor voastre? Aaaa, da? Ia sa vedem daca va aducem toate neamurile la "executie" ce veti mai spune?????? Cum i-ati privi in ochi? A, si nu doar pe fratele sau sora sau varul cui i-ati transferat sumele de bani, sperand sa scapati, nuuuuuu..... vom incepe cu executia copiilor lor, de la mic, la mare! Si atunci Tatare, Arafatule, Vela, Streinu Cercel, Orbane, veti mai avea curajul sa negati ca ati facut crime??????

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓