Legea Amiralității Maritime: Magia Cuvântului



Înțelegerea cuvintelor este ceea ce trebuie cu adevărat să începi să faci - să-ți faci temele și să înțelegi cuvintele.
Înțelegând legea și cuvintele legii, există două lucruri pe care această planetă le are: apă și pământ, apă și pământ. În consecință, există două feluri de lege - legea pământului și legea apei.
Word Magic" o simplă perversiune a limbajului a făcut posibilă convingerea oamenilor din întreaga lume că aceste legi alternative li se aplică. Una dintre credințele predominante în cultura modernă este aceea că licențele, permisele, înmatriculările și alte forme de documentație sunt necesare pentru operarea autovehiculelor, folosirea drumurilor publice pentru construcția structurilor și unităților și angajarea în liberă întreprindere și mult mai mult.
Multe cuvinte maritime sunt folosite în mod obișnuit astăzi în conversațiile de zi cu zi. Cuvintele maritime se referă la nautic, mare/ocean, transport maritim și navigație.
Să ne uităm la câteva exemple de lingua maritimă la locul de muncă:
îți plasezi casa pe piața imobiliară; o scoți la vânzare/velă.
Când ne naștem ni se eliberează un certificat de naștere/berth.
Și Dock/Doctorul îți semnează certificatul de naștere/de naștere, precum și certificatul de deces.
O dană în termeni nautici este un spațiu în care un vehicul poate fi parcat/amocat, cât despre încărcare sau descărcare.
Atunci când o navă intră într-un port sau doc, căpitanul trebuie să prezinte un certificat de dană.
Când te naști, treci prin canalul de naștere/berth al mamei tale prin apă.
Când un produs pleacă dintr-un depozit este „expediat” de la depozit la destinație. De ce ai folosi cuvântul „navă” sau „expediat” când acesta este transportat într-un automobil?
Conectezi un dispozitiv cum ar fi o imprimantă sau un cablu USB la un port sau deschidere de port pe computer. Un Port Hole pe o navă este termenul folosit pentru a descrie ferestrele sau deschiderile unui vas. Cuvântul provine din cuvântul francez porte care înseamnă ușă.
Când trebuie să faci curat și să organizezi un spațiu pentru a-l introduce în „Ship Shape. „Această expresie a apărut din inspecțiile începute în anii 1800 pentru a asigura că navele sunt suficient de curate pentru a nu aduce nimic de genul unei boli într-un port. Când au fost inspectate și acceptate pentru intrarea în port, s-a spus că sunt „formă navei”.
Cuvântul „căpitan” vine din cuvântul capital = bani = apă.
Într-o sală de judecată, docul este un spațiu închis unde inculpatul stă sau stă într-o instanță de judecată.
În termeni nautici, un doc este o structură care se extinde de-a lungul țărmului sau de la mal într-un corp de apă, unde pot fi ancorate bărcile.
Când mergi la tribunal, cazul tău este plasat într-un docket.
Un document este o înscriere prescurtată a unei hotărâri sau a unei proceduri într-o acțiune sau registru al unor astfel de mențiuni; un registru original, păstrat de grefieri de instanțe, conținând o listă formală a numelor părților și procese-verbale ale procedurii, în fiecare caz în instanță . .
Banii sunt apă.
Întrebare: unde găsești o bancă?
Răspuns: Pe ambele maluri ale unui râu.
River Banks (băncile) controlează curentul (moneda) sau debitul apei (bani).
Dacă îți pierzi casa, se spune că ai casa sub apă.
Când ai multe datorii, cică, te îneci în datorii.
Dacă ai probleme și mergi la închisoare, cineva trebuie să te scoată pe cauțiune.
Verbul cauțiune înseamnă, de asemenea, să scoți apă dintr-o barcă. Spunem cuiva: "banii îți trec prin mâini ca apa".
Există, de asemenea, mulți termeni care au în el cuvântul navă (un vas de dimensiuni considerabile pentru navigația pe apă adâncă).
Proprietate
Cetățenie
Conducere
Conducător
Domnia ta
Relație
Parteneriat
Bursă
Ucenicie
Reprezentanță
Dreptul comun sau legea pământului, este ceea ce este legal; Legea statuii sau legea maritimă, legea oceanului; este ceea ce noi numim legal. Legea Mării/Oceanului este legea bancară. Este internațional prin natura sa.


Ființă Vie Născut Viu este Judecător Executor
Beneficiar al persoanei CNP personaj cu caracter fictiv numeric.
Conform CCU 3-305 nu a cedat niciodată Suveranitatea către statul România,
,,Omul – proprietate a statului încă de la naștere

Tot din documentația prezentată de Amariei la finalul conferinței PND aflăm că, încă de la naștere, statul ne transformă în proprietatea lui. „Actul de înscriere a propriului copil la birourile anagrafice din oricare stat al planetei este de fapt un transfer de proprietate a copilului făcută de către părinți în favoarea țării de care aparține, deoarece orice stat al acestei planete este de fapt o Societate pe Acțiuni (SA), adică o Corporație înscrisă și reglementată regulamentar în registrele SEC (Securities and Exchange Commission)”.

Constantin Amariei, împreună cu alte persoane care au adoptat aceeași idee, cere acum instituțiilor statului să le fie recunoscut statutul de ființă vie născută viu.

După ce am aflat asemenea informații, de o amploare covârșitoare, suntem convinși că orice viitoare conferință de presă a oricărei formațiuni politice va fi eclipsată de bomba Amariei…
Suveranul constantin (așa cum ne-a rugat fostul Constantin Amariei, consilier local în forul reșițean, să îl numim) aduce noi informații de o importanță colosală pentru cei care vor să scape de prigoana autorităților. Pentru că fiecare om este stăpân pe propria existență, așa că are dreptul să renunțe la CNP și la numele de familie, în favoarea unui nume de suveran stăpân ființă vie în carne și oase, în trup, în viață. Ce beneficii aduce această alegere? Ei bine, unele colosale, dacă e să ne luăm după suveran constantin, patronul firmei Amariei… „Noi suntem ființe vii, create de Creator, suverani. Între noi și Dumnezeu nu are voie nimeni să ne stăpânească. Statul ăsta, dacă vrea să ne dea ceva, are lege, dacă nu vrea să ne dea același lucru, nu ni-l dă, tot pentru că are o lege în sensul ăsta. Nu se mai poate! E strigător la cer!”, spune liderul Partidului Național Democrat, Filiala Reșița.
Omul care a renunțat la statutul de persoană și a ales să fie ființă vie născută viu cu acte în regulă are prioritate în spital, spune constantin. Spre exemplu, dacă se prezintă la Urgențe cu o problemă, nu există varianta ca acesta să fie ignorat de medici din cauză că le prezintă acestora documente… diferite. Din contră! Doctorii îi vor acorda prioritate, pentru că ei cunosc importanța acestui act de identitate care atestă statutul de ființă vie. Suveranul constantin spune că și instanțele încearcă să rezolve cât mai repede cazurile care implică astfel de oameni, fără să le poată face ceva, atât timp cât autoritățile folosesc CNP-ul și numele de familie, acestea fiind doar date ale unei firme… (spre exemplu, firma Amariei). „Acest act anulează puterea justiției. Bineînțeles, eu nu fac rău la nimeni și nu supăr pe nimeni. Și ei nu mai pot să interpreteze cum vor lucrurile. Dacă nu ai CNP, nu mai poți fi amendat pentru orice. Știți de ce clasează procurorii dosarele? Pentru că te declari persoană. Dar dacă te declari ființă vie, nu mai au nicio putere. Ei știu despre asta! România este parte a Codului Unic Universal, dar nu se spune. Ei de aia poartă robă neagră, nu sunt oamenii lui Dumnezeu”, spune constantin.    O altă situație extrem de importantă este legitimarea. „Atunci când un polițist te oprește pe stradă, îți cere cartea de identitate. Dacă tu i-o dai, nu faci decât să recunoști că ești proprietate a statului, iar el tocmai asta așteaptă. Dacă un polițist te întreabă cum te cheamă, îi spui simplu «constantin» sau ce nume de suveran ți-ai ales tu. Le spui că ăsta e numele tău. Și atunci nu au ce să-ți facă”, susține constantin.

Ce se întâmplă însă dacă cineva produce, spre exemplu, un accident? „Trebuie să existe dovezi. Dacă nu există dovezi, nu poate fi tras la răspundere. Dacă totuși există dovezi, tot la justiție se ajunge, dar aceasta nu mai deține puterea în fața ființei vii”. Practic, după spusele lui constantin, scapi basma curată. Pentru că suveranul trebuie să fie perfect, el fiind ființă dumnezeiască!


https://humanlivingbeing.wordpress.com/2018/02/01/boolele-papale-si-sclavia-umanitatii/


Adelina Gaujeneanu:
Câțiva dintre cei mai „puternici oameni” ai bisericii catolice au profitat de încrederea oamenilor pentru a reuși să sclavagească întrega omenire și au reușit acest lucru cu ajutorul a 3 documente care se numesc „BOLLE PAPALE”
Toate legile umanității derivă din „legile canonice” pentru că în mod direct sau indirect au de a face cu „legile divine și ecleziastice”, asa cum mai toate „legile” umanității au la bază „Dreptul Roman” pe care tinerii studenți la științe juridice îl învață și în zilele noastre. Tot sistemul juridic are la bază Dreptul Roman.
Mă mir că acești oameni care fac parte din sistemul justiției, care se consideră cunoscători și  învățați nu s-au întrebat niciodată de ce și  in secolul XXI, omenirea este încă ghidată de legi absurde care se mențin din vremea celui mai atroce, celui mai corupt, celui mai mincinos, celui mai barbar și mai sângeros imperiu pe care omenirea l-a cunoscut vreodata: Imperiul Roman?? Probabil pentru ca sânt mulți care nu știu că acest imperiu nu a murit, pentru că există și astăzi și manipuleazș, controleazș, conduce și scalvizează întreaga omenire. Rămășița sa este Statul Vatican. O monarhie care ocupă câteva sute de metri pătrați dar care conduce omenirea din umbră de 2000 de ani.
În mod greșit religia catolică este asociată cu Vaticanul pentru că nu toți știu că Vaticanul este un  stat care deține o armata proprie (gărzile elvețiene), o constituție proprie, o bancă proprie, IOR, organism  care  nu poate fi controlat de nimeni desi statul italian varsă în fiecare lună tributul său către stăpânul căpușă care nu platește nimic. Vaticanul este cel mai puternic stat al lumii și sediul controlului global al umanității în ciuda faptului că este unul dintre cele mai mici state ale lumii. Este un stat capușă care se găsește pe teritoriul altui stat.
Este locul în care vin nu ca sa se închine, ci ca să-și INCLINE CAPUL toți conducătorii și capii de guverne ai omenirii. Este guvernul din umbră al planetei.
Dar să vedem cum face Vaticanul să conducă și să controleze din umbra întreaga omenire. În drepturile canonice se spune că: „ orice afirmatie care nu este contestată devine adevar”. Ei bine, Vaticanul a  emis niște documente numite Bolle Papale, care NU AU FOST CONTESTATE NICIODATA, DECI SANT VALIDE IN PERPETUM. Dar sa examinăm conținutul acestor trei Bolle Papale.
BOLLA NR 1 – UNAM SANCTAM
La 18 noiembrie 1302 papa Bonifacio VIII emana Bolla Papala intitulată UNAM SANCTAM. Ce afirmă acestă bollă? Acestă bollă afirmă urmatoarele: „ TOATA LUMEA și SUFLETELE care alcătuiesc această umanitate sânt ale noastre ”, în conformitate cu dreptul de revendicare al oricărui bine.  Acest concept de a reclama ceea ce este al tau l-a facut și Vaticanul. Au revendicat un drept de parcă ar fi stat în vârful unui munte și ar fi văzut toate aceste ființe adormite care le permit să își însușească toată puterea și tot aurul în catacombele lor, lucru care le-a permis să fie proprietarii lumii. În realitate CHIAR SÂNT, PENTRU CA NIMENI NU A CONTESTAT CONȚINUTUL ACEASTEI BOLLLE PAPALE.
Este vorba de un blestem la adresa omenirii și vă voi dovedi de ce. Este primul EXPRESS-TRUST din istoria umanității cu ajutorul căruia și-au însusit întrega lume si sufeletele care există pe acest pământ. V-am arătat cum au facut acest lucru cu ajutorul Certificatului de Nastere care este de fapt titlul asupra sufletului vostru pe care ei îl au în propriile lor registre. Ei ne-au înregistrat, iar acea înregistrare reprezintă un titlu asupra sufletului vostru. Iata cateva din regulile enumerate în această bollă papală.
„ Deci biserica singură și unică are un singur corp, un singur patron cu doua capete (ca și când ar fi un monstru), în persoanele lui Isus și Petre succesorul său pentru că așa a dorit Isus când a zis: pașteți oile mele. Când a spus ale mele nu se referea în general sau în particular la unele sau altele, de aceea de fapt toate sânt ale noastre.

În această biserică sânt două spade, una spirituală și una temporală. Cine neaga că spada temporală îi aparține lui Petre a interpretat rău cuvintele lui Isus care spune: pune spada ta în teacă. Deci ambele săbii sânt în puterea  bisericii, și cea sprituală și cea materială. Cea materială trebuie să fie exercitată în favoarea biserici iar cealaltă direct de biserică. In plus este necesar ca cele doua spade să fie puse una peste alta astfel încat autoritatea temporală să fie dependentă și supusă celeilate, pentru ca adevarul atestă ca autoritatea spiritulă are sarcina de a instrui puterea pămâtească, iar dacă se dovedește ca nu este bună, să poată să o judece. În consecință noi declarăm, stabilim, definim si afirmăm că este absolut necesar ca pentru salvarea oricarei creaturi umane aceasta să se supună ROMANULUI PONTEFIC.”
BOLLA NR 2 – ROMANUS PONTIFEX
În ziua de 8 ianuarie 1455 papa Niccolò V emana Bolla Papala Romanus Pontifex. Cu alte cuvinte în anul 1455 a fost creat Trustul Testamentar(Încredințare Testamentară), primul Trust Testamentar din istorie. Acest lucru a fost facut cu 20 – 30 de ani inainte plecarea lui Cristofor Columb spre America.
Cu acest Trust, Vaticanul a reușit să iși însușească toate proprietățile pe care le dorea, adică toată lumea pe care a  transferat-o în acest Trust Testamentar. Este vorba despre un Trust care poate să iăi înșusească  ca bunuri proprii toate bunurile planetei.
Vă amintiti de Titlurile de proprietate pe care le detineți? Voi nu sânteti proprietari, voi  nu aveti nimic. Nimic nu vă aparține, nici moleculele pentru ca ele  aparțin Universului. Voi nu stiti nimic, dar Vaticanul știe despre asta, știe că voi nu sânteți proprietari pe nimic. Tot ce aveti este titlul de folosință. Aceasta este de fapt titlul vostru de proprietate. Voi nu veți fi niciodată proprietari. Niciodata în acest sistem, vreau sa zic în acest sistem care este aproape ajuns la final. Acesta este ROMANUS PONTIFIX. Iată un paragraf al acestei bolle papale:
“I-am permis regelui Alfonso libertate deplină de a conchista, supune și încarcera pe toți Saracenii și de a-i învinge pe vrasmașii lui Cristos, de a le confisca lor oricare regat, ducat, proprietate, principat, toate bunurile mobile și imobile și de a-i arunca în sărăcie perpetuă.”
BOLLA NR 3 – AETERNI REGIS
La 21 iunie 1481 papa Sisto IV emana Bolla Papala AETERNI REGIS (Coroana Eternă). Să nu uitați că această bollă a fost emanată cu 11 ani înaintea plecării lui  Criostofor Columb catre America și reprezenta un alt Trust care are ca regulă principală ” în perpetuă memorie”.
Acesta bollă papală este un act testamentar secundar, reprezintă o a doua coroană care domneste asupra umanității și care îi face pe oameni să fie scalvi. ACEASTA ESTE  COMMON-WEALTH. Coroana Common-Wealth s-a născut atunci. Voi poate credeti ca este o invenție englezeasca, nu este așa? Nu. Regina îl servește și îi este supusă papei. Vaticanul este instituția cea mai puternică a planetei. Iata câte ceva din acesta bollă papală:
“Daca vreunul din indigeni  sau din cei care sânt în afara regatului Castiliei, oricine ar fi aceștia ar încerca să distrugă, să facă trafic, să descopere sau sa cunoasca secretele acestui pamânt, acestora trebuie să le fie interzisă fără nici o ezitare autorizarea și acordul oamnilor locului în felul și modul în care a fost scris în acest articol: care trebuie sa fie observat în afacerile maritime împotriva celor care coboară către mare.
Deci nimeni nu poate obține confirmarea noastră, aprobarea, declarația sau reglementarea, dacă violeaza legitimitatea acestor pagini sau este împotriva lor. Dacă cineva doreste să facă acest lucru se va intalni cu furia lui dumnezeu omnipotent și cu sfinții apostoli Petru si Pavel.”
Ați remarcat cred, ca bolla papala Aeternis Regis are de a face cu afacerile maritime și cu cei care coboră către mare. Acest lucru se datorează faptului că, din episodul biblic al arcei lui Noe,  lumea rezultă înca pierdută în mare, dupa părerea stăpânilor de la Vatican.

Legile maritime spun că cine este pierdut în mare nu are nici un drept și nu poate revendica nici o avere sau proprietate. Toate codurile legislative de astăzi derivă din Codul Maritim și din Legea Amiralului.
Papa deține toata puterea materială și spirituală și toate bunurile mobile și imobile până când umanitatea care în actualul moment rezultă rătăcită în mare, nu se va întorce ca să recalme drepturile sale. Atât timp cât sistemul juridic se va baza pe dreptul canonic nimeni nu se va putea elibera din acestă sclavie.
În baza celor spuse să anlizăm cum se compune un tribunal de astazi.

judecatorul este îmbrăcat în negru exact ca un popă

restul persoanelor care compun curtea sânt îmbracați la fel ca preotii dintr-o biserică

tribunalul este biserica unde se practică ritul confesiunii

inculpatul este chemat la bară să confeseze pacatele sale

totul se învârtește în jurul cuvântului Trust.

trustul este o instituție juridică sau o propprietate în care se pot identifica 2 sau 3 figuri foarte precise:

Administratorul care gestioneaza trustul (judecătorul, sau banca, sau o societate..)

Beneficiarul care este proprietarul trustului

Executorul, care este un liber profesionist care acționează în interesul beneficiarului (un avocat, un notar, sau beneficiarul în persoana)

Trustul este aplicat de cel putin 5 secole în țările COMMON LOW (ANGLIA, AUSTRALIA, CANADA, AMERICA)
Din 1 ianuarie 1992 trustul a intrat în vigoare și în Europa. Sântem toți scalvi neștiutori disparuți în mare. Bunurile pe care le avem nu ne aparțin, ci avem doar dreptul sa le folosim.
Impozit anual = chirie anuală deoarece folosești mașina-apartamentul-casa-terenul
Asta înseamnă că toți suntem chiriași pe acest pământ !

Pentru a explică cum funcționează toată această ÎNȘELĂCIUNE, trebuie să ținem seamă de sensul cuvântului "CON" - are sens negativ!

 "Pro" este positiv, "con" este negativ.
 
 Mergând pe firul acestei idei ceva mai adânc, avem cuvinte în limbă engleză precum: "contrary" (trad. contrar), "Contraband" (trad. contrabandă), "Control" (trad. control), "Condescending" (trad. condescend, încrezut, superior), "Convoluted" (alambicat, înșelător), "Con-mân" (trad. escroc) și în final "Consent" (trad. consimțământ, consimțire, conformare) care stă imediat lângă geamănul sau întunecat - "Contract" (trad. contract).

 Aceste cuvinte și multe altele asemănătoare fac parte din Marele Plan De Înșelare a Omenirii, care a condus la această decădere globală la care asistăm azi.
 Permite-mi să explic.
 

 Legea Cosmică stipulează faptul că la creația lor toate SUFLETELE beneficiază de libertate a voinței totală, care le-a fost oferită cadou de către CREATOR. În consecință, mai stipulează și faptul că niciun SUFLET nu deține/beneficiază de mai multă libertate de voința față de celelalte suflete.

 PRIM-CREATORUL, CREATORUL primordial al SUFLETELOR, aplică toate LEGILE SALE COSMICE la virgulă, foarte riguros! În consecință, toți cei care încalcă LEGILE SALE COSMICE sunt "luați la șuturi" de "sistemul juridic universal" în forme foarte neplăcute. Toate acestea sunt foarte bine cunoscute de toți cei care lucrează cu Legile Cosmice.

 Așadar, dacă toate cele de mai sus sunt adevărate, cum de a ajuns Planeta Pământ și omenirea în stadiul foarte decăzut din ziua de azi? Cu siguranță multora li se pare că aici pe Pământ nu este absolut NICIO justiție. Ei bine, ca să înțelegi, te rog pune-ți centura de siguranță, ține-ți mâinile și picioarele în acest articol și nu te opri din citit până nu ai ajus la finalul articolului!

 Două dintre cele mai greșit înțelese cuvinte de pe "lumea" această sunt: contract și consimțământ.

Aceste cuvinte sunt înțelese greșit doarece sensul/înțelesul lor este complet diferit de sensul/înțelesul atribuit de majoritatea oamenilor de pe planetă. De asemenea,  aceste două cuvinte sunt folosite în moduri pe care majoritatea oamenilor nici nu și le pot imagina.

 Te-ai gândit vreodată la posibilitatea că, conceptele descrise de aceste două cuvinte - contract și consimțământ - de fapt stau la baza ideologică ale celor două MEGA-ÎNȘELĂCIUNI de pe lumea această?

 Oamenilor treziți, dintre care fac parte și eu, nu prea ne place să folosim contractele și încercam să le evităm. DE CE aș spune așa ceva? În esența răspunsul este extrem de simplu. Motivul pentru care oamenii treziți nu preferă și evită utilizarea contracetelor în inter-acțiunile cu ceilalți este acela că, Contractele sunt de fapt Formulări Magice!

 Așa cum am arătat ceva mai înainte, cuvântul CON definește ceva negativ. În consecință, un con-tract reprezintă o modalitate negativă de a "pune" restricții și limitări asupra opțiunilor și libertăților unei alte ființe umane, reducându-le plajă de LIBERTĂȚI și astfel "legându-i" într-un mod "magic"/"supranatural" de acea limitare/obligație - prin obținerea unei semnături din partea lor, semnătura care reprezintă o "ștampilă" și consfințește consimțământul lor la acea legătură supra-naturală/magică!

 Permite-mi să repet. O semnătura (sigiliu) reprezintă "Ștampilă" consimțământului tău în o legătură supranaturală! Semnătura este biblicul "semn al Satanei" deoarece ea, semnătura, îl "întemnițează" / "transformă în sclav" într-un mod de neînțeles pe acela care o folosește (vezi definită de mai jos)


LEGEA COMERCIALĂ, EXPLICATĂ

Oare de ce plătim taxe peste taxe Oare de ce suntem sub legea statului. Explicația este simplă Legea și taxele sunt făcute pentru firme Nu pentru oameni. Părinții cînd ne-au dat ca fiind abandonați statului fără să știe Atunci și acolo statul român a găsit de cuviință să ne înregistreze pe noi ca fiind o companie, o firma privata a statului care să facă statul toată viața ce vrea cu acea firmă.
 
Totul se efectuează în conformitate cu CNP Numai așa te văd. De ce, imediat Ei lucrează numai așa deoarece și el, statul, la rândul lui este o companie national, deci o corporație comercială. Fiind o companie Națională...

Companiile ca să se înțeleagă între ele, folosec la rândul lor un limbaj cu care să se înțeleagă între ele. Acest tip de comunicare s-au limbaj este LEGEA COMERȚULUI. Fără de care nici o firma s-au corporație comercială nu are cum să se înțeleagă.

 Acum dacă ai ce este statul român, îți va fi foarte clar să înțelegi care este limbajul de comunicare folosit pentru a se înțelege cu totalitatea tuturor companiilor comerciale la nivel mondial. Nefiind o ființă umană vie și suverană, statul folosește totdeauna mijloace alternative de comunicare. Spre exemplu Scrisori Cereri. Și totul este preluat numai în scris ca o cerere s-au ca o scrisoare, deoarece, dacă statul nu-ți punea în spate un număr CNP de firma privata, tranzacțională la bursă în București și Londra, nu se putea înțelege cu tine direct.

 Motivul este Poți să vorbești cu pereții și ei pe loc să îți răspundă? Nu, desigur că nu.
Așa este și în acest caz. Dat fiind faptul că acum statul are la ce se raporta, Persoana Legală Fictivă CNP. Atunci poate comunica cu firma ta CNP dar și așa numai indirect, direct n-are cum... Și pentru că statul te-a înregistrat pentru el ca o companie firma privata CNP de aici derivă faptul că el este Stăpânul Vieții Tale, deoarece tu nu exiști sub o altă identitate...

Aici se explică ușor de ce...

 1) EȘTI CU MAJUSCULE ÎN TOATE ACTELE, DEOARECE TU TRĂIEȘTI CA O FIRMA PRIVATA CARE ESTE O ENTITATE COMERCIALĂ, DOAR EȘTI VĂZUT DE STAT

2) Ești SUBSEMNATUL în toate cererile și declarațiile și scrisori, de ce ?
Simplu, păi dacă statul român te-a înregistrat sub legea statului, el te-a creat ca firmă, e și normal sa fii SUB... SEMNĂTURĂ... sub semnătura statului, deoarece tu nu exiști decît ca o companie firma privata CNP care nu are suflare de viață, nu este ceva viu ce trăiește ca omul... Și prin urmare cineva se va îngriji mereu să nu scapi din legea lui.

3) Așa se explică ușor și faptul că trebuie să ceri voie mereu, ca să faci ceva, orice.

 4) Așa se explică ușor de ce trebuie să plătim taxe și impozite.

Explicație pentru plătire de taxe și impozite deși noi nu avem contract cu statul pentru prestări servicii. Cum se explică, simplu...

Orice firma privata comercială nu poate exista pe piata și totodată să nu aibă nici un fel de profit divident comercial.

 Așadar dacă ești firma privata, CNP înseamnă că trebuie neapărat și lunar să ai și un anumit profil de tip comercial. Așadar dacă ești firma și ai un profit divident comercial lunar, trebuie să plătești statului TAXE ȘI IMPOZITE ca fiind cel care te-a înregistrat adică creat și atunci tu plătești statului direct din contul tău privat și comercial, contul Escrow În loc să ai tu parte de profit, dar n-ai cum că din punct de vedere economic și financiar, tu exiști numai sub formă de firma privata CNP, adică ceva Fictiv, care nu are viață.

 Prin urmare dacă cineva nu are viață nu se poate manifesta. Și atunci statul îți administrează ție firma privata CNP și toate celelalte beneficii și profituri în bani, lunar... Desigur, asta pină cînd mortul viu s-au cum mai este cunoscut, zombi...

Hotărăște să revină la viață și să-și revendice pe deplin toate drepturile naturale rezervare prin naștere.


LEGEA COMERCIALĂ, EXPLICATĂ

Oare de ce plătim taxe peste taxe Oare de ce suntem sub legea statului. Explicația este simplă Legea și taxele sunt făcute pentru firme Nu pentru oameni. Părinții cînd ne-au dat ca fiind abandonați statului fără să știe Atunci și acolo statul român a găsit de cuviință să ne înregistreze pe noi ca fiind o companie, o firma privata a statului care să facă statul toată viața ce vrea cu acea firmă.
 
Totul se efectuează în conformitate cu CNP Numai așa te văd. De ce, imediat Ei lucrează numai așa deoarece și el, statul, la rândul lui este o companie national, deci o corporație comercială. Fiind o companie Națională...

Companiile ca să se înțeleagă între ele, folosec la rândul lor un limbaj cu care să se înțeleagă între ele. Acest tip de comunicare s-au limbaj este LEGEA COMERȚULUI. Fără de care nici o firma s-au corporație comercială nu are cum să se înțeleagă.

 Acum dacă ai ce este statul român, îți va fi foarte clar să înțelegi care este limbajul de comunicare folosit pentru a se înțelege cu totalitatea tuturor companiilor comerciale la nivel mondial. Nefiind o ființă umană vie și suverană, statul folosește totdeauna mijloace alternative de comunicare. Spre exemplu Scrisori Cereri. Și totul este preluat numai în scris ca o cerere s-au ca o scrisoare, deoarece, dacă statul nu-ți punea în spate un număr CNP de firma privata, tranzacțională la bursă în București și Londra, nu se putea înțelege cu tine direct.

 Motivul este Poți să vorbești cu pereții și ei pe loc să îți răspundă? Nu, desigur că nu.
Așa este și în acest caz. Dat fiind faptul că acum statul are la ce se raporta, Persoana Legală Fictivă CNP. Atunci poate comunica cu firma ta CNP dar și așa numai indirect, direct n-are cum... Și pentru că statul te-a înregistrat pentru el ca o companie firma privata CNP de aici derivă faptul că el este Stăpânul Vieții Tale, deoarece tu nu exiști sub o altă identitate...

Aici se explică ușor de ce...

 1) EȘTI CU MAJUSCULE ÎN TOATE ACTELE, DEOARECE TU TRĂIEȘTI CA O FIRMA PRIVATA CARE ESTE O ENTITATE COMERCIALĂ, DOAR EȘTI VĂZUT DE STAT

2) Ești SUBSEMNATUL în toate cererile și declarațiile și scrisori, de ce ?
Simplu, păi dacă statul român te-a înregistrat sub legea statului, el te-a creat ca firmă, e și normal sa fii SUB... SEMNĂTURĂ... sub semnătura statului, deoarece tu nu exiști decît ca o companie firma privata CNP care nu are suflare de viață, nu este ceva viu ce trăiește ca omul... Și prin urmare cineva se va îngriji mereu să nu scapi din legea lui.

3) Așa se explică ușor și faptul că trebuie să ceri voie mereu, ca să faci ceva, orice.

 4) Așa se explică ușor de ce trebuie să plătim taxe și impozite.

Explicație pentru plătire de taxe și impozite deși noi nu avem contract cu statul pentru prestări servicii. Cum se explică, simplu...

Orice firma privata comercială nu poate exista pe piata și totodată să nu aibă nici un fel de profit divident comercial.

 Așadar dacă ești firma privata, CNP înseamnă că trebuie neapărat și lunar să ai și un anumit profil de tip comercial. Așadar dacă ești firma și ai un profit divident comercial lunar, trebuie să plătești statului TAXE ȘI IMPOZITE ca fiind cel care te-a înregistrat adică creat și atunci tu plătești statului direct din contul tău privat și comercial, contul Escrow În loc să ai tu parte de profit, dar n-ai cum că din punct de vedere economic și financiar, tu exiști numai sub formă de firma privata CNP, adică ceva Fictiv, care nu are viață.

 Prin urmare dacă cineva nu are viață nu se poate manifesta. Și atunci statul îți administrează ție firma privata CNP și toate celelalte beneficii și profituri în bani, lunar... Desigur, asta pină cînd mortul viu s-au cum mai este cunoscut, zombi...

Hotărăște să revină la viață și să-și revendice pe deplin toate drepturile naturale rezervare prin naștere.

https://avocatnicusor.wixsite.com/nicusorteodorescu/post/romania-nu-e-a-voastra-recunoasterea-guvernului-romaniei-si-a-injustitiei

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓