Khazarii sunt antihristul

 

Am fost, mulți ani, comandantul Biroului pentru Apărarea Ordinii Constituționale al Diviziunii de Analiză, Sinteză și Informare (D.A.S.I.) din cadrul Serviciului Român de Informații, așa că pot și trebuie să aduc unele precizări în legătură cu atribuțiile legale ale S.R.I., pe care le îndeplinește sau nu, atribuții la care face referire tangențial Ionuț Nasleu, comentat de o tînără ziaristă, Oana Dima[1], care, se pare, nu prea are „expertiză“, cum zic agramații.

Diviziunea A nu se ocupă neapărat de evrei, ci are atribuții mai complexe. Și nu trebuie desființat S.R.I.-ul, ci trebuie restructurată, naționalizată și schimbată conducerea. Atîta vreme cît directorul S.R.I., Eduard Hellvig, cu doctorat luat la Ș.N.A.P.S.[2], pretinde că S.R.I.-ul trebuie să apere valorile „europene” și nu, prioritar, pe cele naționale – cum, oțios și greșit literar se arată chiar în noul slogan, PATRIA A PRIORI! –, ce mai vrea dl Ionuț Nasleu? Apoi, dacă de la P.R.M. a trecut la P.N.L, atunci este explicabil că face asemenea greșeli! Vorba aceea, „Omor scuzabil!“

Dl Ionuț Nasleu trebuie, într-adevăr, să-și corecteze gîndirea și, implicit, limbajul: nu trebuie să scrie „homosexuali”, ci „găozari[3]”, așa cum ne-a indicat ex-președintele nostru drag, Traian Băsescu!
Cît despre timișoreni, ei au dovedit că sunt, încă din 1989, niște „idioți utili”: în loc să-l lichideze pe Laszlo Tokes în decembrie 1989, fiindcă era spion maghiar, l-au declarat „erou al Revoluției”, făcînd jocul trădătorilor!

Au rămas aceiași „idioți utili” și fac dovada că s-au lăsat manevrați ca ultimii zombi și l-au votat pe Dominic Samuel Fritz, un ashkenaz (adică jidan „sintetic”, descendent al khazarilor care au adoptat talmudismul la ordinul șefului lor, Bulan, în anul 740), camuflat sub nume de „neamț”. Vedeți dimensiunea tupeului și a perfidiei? Un „evreu“ se ascunde cameleonic sub nume de neamț, ca să pară, culmea, cît mai credibil (ca în reclamele pentru produsele nemțești: „Vopsiți nemțește!”, „Calitate nemțească!”) – deși odioșii nemți i-ar fi „exterminat” pe evrei cum clamează ei, incontinent, în criminala lor propagandă holocaustică! Iar Ionel Nasleu, din partidul naționalist P.R.M., a nimerit tocmai în cloaca P.N.L. De la sigla aceasta, unii mucaliți caustici au derivat substantivul „P.N.L.-prele”! De unde atîta cecitate politică la dl Nasleu? Unde e mirosul nasului de leu pe care trebuia să îl aibă Nasleu?! Și, altă culme a „politicii” contemporane, actualul P.N.L. – partidul veneraților naționaliști Brătieni – este condus de către Ludovic (Lucovid) Orban, un evreu maghiarizat – descendent de torționar din generația iudeo-bolșevicilor Anei Pauker!!! Ionuț Nasleu, fii mîndru că ai fost dat afară din P.N.L., ca să îți speli rușinea de a fi intrat în P.N.L.; du-te la un partid naționalist!

Aceeași perfidie o dovedește, printre alții de aceeași teapă, numitul Cristian Seidler, deputat U.S.R. – adjunctul lui Mucușor Dan –, care Cristian Seidler „este fiul șefului comunității evreiești din Oradea“[4] –  unde, rețineți, căci e foarte important, a început construirea ilegală a celei mai mari sinagogi din România. Acest Cristian-Gabriel Seidler poartă numele derivat al Mântuitorului, pe care ei, (k)hazarii, îl injuriază zilnic, de două mii de ani! Despre denigrarea impardonabilă a lui Iisus Hristos scrie și iudeul onest Israel Shahak, în formidabila sa carte SUB POVARA A TREI MILENII DE RELIGIE IUDAICĂ[5] (. Deci, rețineți încă o dată, Israel Shahak vorbește de „povara“ religiei iudaice, pentru că, realmente, este o povară atît pentru cei 2o de milioane de jidani din lume (opt milioane în Israel și restul pripășiți printre popoarele care încă îi mai suportă, din păcate!), cît și pentru cele peste șapte miliarde de goiymi. Desigur, pentru sioniști talmudismul nu este o povară, ci, dimpotrivă, este un instrument terorist de conducere a jidanilor și, totodată, de subjugare a goiymilor. Sau, cum bine indicase Karl Marx: „Emanciparea socială a jidanului este emanciparea societății de iudaism[6]! Vedeți de ce jidanii îl consideră pe Marx cel mai mare antisemit?! Pentru că le-a dat-o la moacă (sau la „muie“, cum zic țiganii)!

De două milenii, de la uciderea lui Hristos pe cruce de către iudei și pînă azi, literatura patristică și, în genere, apologia creștină – deopotrivă ortodoxă, catolică, protestantă, neoprotestantă etc. – au relevat atitudinea Antihristică a talmudismului (iudaismului). Ba, mai mult, jidanul onest Israel Shahak denunță propaganda antihristică a iudaismului. Voi redacta, ulterior, un articol mai extins pe această temă, care va avea această concluzie: iudaismul/talmudismul este esențialmente antihristic; zis mai laconic, așa cum îi stă bine unei lozinci, „Jidanul este Antihristul!“ sau, zis mai exact politologic, „Talmudistul este Antihristul!“ Numai că acest slogan este mai abscons, fiindcă nu toată lumea știe ce este Talmudismul și ce vrea el: Talmudismul – sau Iudaismul – nu este o religie, cum tendențios este prezentat de apologeții săi și cum este ingurgitat de către „idioții utili“ care îi cred! –, ci este o doctrină politico-militară dezvoltată de leviți – „învățătorii Legii“ cum sunt numiți în Biblie – ca să servească jidanilor sioniști pentru cucerirea Lumii.

Voi dezvolta, ulterior, cum am precizat, un eseu pe această temă, fiindcă sunt încrezător în Justiția Română și, luni, 23 noiembrie 2020, nu voi fi condamnat la închisoare în procesul penal intentat de jidanii hrăpăreți Alexandru Florian, Aurel Vainer, Maximilian Marcu Katz și Liviu (fost Ștrul) Beliș pentru a-mi contracara lupta mea pentru apărarea libertății românilor, pentru apărarea Patrimoniului Național material și spiritual al României.

Pentru că, mă grăbesc să relev – spre a nu-și extinde sesizările penale sub pretextul că prin cuvîntul „hrăpăreți“ incit la ură contra jidanilor și că le-am provocat alte „vătămări“ morale lor, ca pretinși descendenți suferitori ai supraviețuitorilor „Holocaustului unic“ –, să relev, ziceam, că singurul leac pentru a-și vindeca respectivele suferințe sunt mangoții mei: ei cer instanței să mă oblige să le dau cîte zece mii (10.000) de lei pentru fiecare dintre acești cioflingari (vedeți facsimilul de mai sus).

                                                                            Colonel (rtg.) Vasile I. ZĂRNESCU

[1] Cf https://timpolis.ro/am-obosit-de-iohannis-urasc-tradatorii-importatorii-de-spioni/

[2] Cf. https://www.incorectpolitic.com/s-n-s-p-a-lustruieste-neonomenclatura-mmm/

[3] Cf. https://ziare.com/basescu/presedinte/jurnalistul-numit-de-basescu-gaozar-a-vrut-sa-inregistreze-marca-la-osim-1079793; https://evz.ro/accept-basescu-gaozar-99.html

[4] Cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian-Gabriel_Seidler

[5] Cf. https://www.jrbooksonline.com/PDF_Books/JewishHistoryJewishReligion.pdf

[6] Cf. https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓