USR, PORTAVOCEA PSD?

Lume, lume! Abia ce am trecut în noul an și iată că lupta politica se reia. Surprinzător sau nu, membrii de marcă ai USR Bihor, lansează atacuri furibunde la adresa lui Bolojan. Stau și mă întreb dacă nu cumva în timp, USR va avea aceeași soartă ca a PPDD sau alte partide efemere, care atacau pe toată lumea și la alegeri abia că luau 6%. Sincer să fiu, acești lupi ai USR care vor să “muște” din primar, nu fac altceva decât să dea satisfacție PSD ului, care, rănit în orgoliul pierderii alegerilor prezidențiale, are pe post de portavoce pe cei din USR. Acum rămâne de văzut dacă USR este partid de dreapta sau de stânga. Dacă e de stânga, atunci înțeleg atacurile acestor “pionieri” ai politicii. Dacă sunt de dreapta, atunci avem o problema. Un partid de dreapta nu e normal să atace un alt partid de dreapta. Dacă vreți să aveți voturi, faceți ceva concret, nu încercând să “furați” voturi de la PNL. Această politică paguboasă nu face decât să ne întărească convingerea că un partid nu poate crește artificial, pe spinarea altor partide. Așa s a întâmplat cu PDL care a “înghițit” mai multe partide de buzunar, la fel și PSD-ul care la un moment dat era PDSR, deoarece acaparase partidul lui Sergiu Cunescu, PSDR (partidul social democrat din România) iar la scurt timp a devenit PSD.
Dragi USR iști, vă doresc să vă calmați până nu veți deveni partidul cu cea mai scurtă durată pe scena politică. Observ ca sunt două piese grele scoase la înaintare, Flavius Bunoiu și Delia Ungur. Atât de agresivi sunt, încât postările lor sunt plătite pentru o audienta cât mai mare. Reacția PNL ului ar trebui să fie promptă, dar poate ca politica “vorbitului la perete” va da rezultate mai bune decât un război online continuu, ceea ce face ca disperarea după electorat a USR să crească pe măsură ce alegerile locale se apropie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓