HITLER EVREU ?!


În poze este prezentat Paşaportul fals al lui Hitler !
Teoria că evreii au provocat războiul și masacrele pentru a justifica crearea unui stat evreu a fost demult emisă !
Evreii s'au folosit de Hitler care a fost doar o rotiță din angrenaj !
Probabil, niciodată nu și'a închipuit Hitler că el este cea mai importantă persoană care lucrează la fundația statului Israel !
Acest pașaport, ştampilat la Viena în 1941, a fost găsit printre documentele britanice secrete în timpul celui de'al doilea război mondial.
Paşaportul a fost păstrat în arhivele Unităţii britanice de informaţii, care a coordonat spionajul şi operaţiunile secrete în ţările europene ocupate.
Un pasaport fals eliberat în Marea Britanie pe numele lui Adolf Hitler îl descrie pe acesta drept “un evreu cu o mica mustata”.
Paşaportului i'a fost făcută publică existența pentru prima dată pe 2002 februarie la Londra.
Pe coperta pasaportului, există un sigiliu care confirmă că Hitler era evreu.
Paşaportul are o poză a lui Hitler, precum și semnătura și ștampila de viză care îi permit să se stabilească în Palestina (poza 2).
Marea Britanie nu numai ca a luptat impotriva lui Adolf Hitler, dar autoritățile din Regat au avut timp să facă și mișto pe seama acestuia.
Simtul umorului de care au dat dovadă oficialii în timpul celui de'al Doilea Raboi Mondial a fost descris de presa din Regat drept ''deplasat''.
Gluma a fost făcuta de oficialii din Special Operations Executive, grupul desemnat să învadeze țările ocupate de naziști.
SOE a fost fondată în iulie 1940, în apogeul crizei care a urmat capitulării Franței. Organizația se baza mai ales pe serviciile agenților sub acoperire și a spionilor. 500 au fost trimiși numai în Franța, imediat ce țara a fost ocupată de naziști.
Bineînțeles, în aceste scopuri, SOE elibera acte de identitate false.
Cel al lui Hitler era menit să fie o glumă și se află la Arhivele Nationale ale Marii Britanii.
Pe lîngă litera roșie ''J'' - (vezi poza de la comentarii) simbolul pentru evrei pe pasapoartele nemțești - oficialii din SOE i'au eliberat lui Hitler si o viza de intrare în Palestina, care era ocupată de britanici în acel moment.
La secțiunea Ocupație este trecuta cea de pictor, iar la Semne Distinctive, “mustata mica”.
''Am văzut falsurile si sînt absolut impecabile. Toate arată autentic, au toate stampilele și semnele care trebuie. Documentele pe care le'au falsificat nu au trezit nici o suspiciune regimului nazist, atît de buni erau. Pașaportul lui Hitler este de neînlocuit, iar valoare lui, inestimabila”, a declarat reprezentantul Arhivelor Nationale, Mark Dunton.
Expertul în vîrstă de 51 de ani, care lucrează pentru Arhivele Naționale ale Marii Britanii de aproape trei decenii, a mai spus că falsul pașaport este un exponent perfect al obiceului oficialilor din Regat de a face haz de necaz în timpul războiului. (Daily Mail)
Cu toate acestea Hitler, avea rădăcini evreiești:
"Hitler - evreu după mamă. Goering, Goebbels - evrei." (''Războiul conform legilor răutății''. I. ''Inițiativa Bisericii Ortodoxe”, 1999, p. 116.)
Însuși Adolf Hitler nu avea documentul necesar pentru a confirma rasa sa pură de sînge, în timp ce a insistat să adopte o lege asupra unui astfel de document.
În 2010, au fost examinate probe de salivă a 39 de rude ale lui Adolf Hitler. Testele au arătat că ADN-ul lui Hitler are un marker de haplogrup E1b1b1. Deținătorii acesteia sînt, conform clasificării științifice, purtătorii hamito - semitici și în funcție de cea biblică - evreii, descendenți ai Hamului și, mai precis, nomazi berberi.
Haplogroup E1b1b1 determinat în funcție de cromozomul Y, adică indică ereditatea pe linie paternă.
Studiul a fost realizat de jurnalistul Jean-Paul Mulders și istoricul Marc Vermeerem. Rezultatele au fost publicate în revista belgiană Knack (de către Michael Sheridan. Liderul nazist Adolf Hitler avea rude evreiești și africane - testul ADN publicat în Daily News. Marți, 24.8.2010).
În certificatul de naștere al lui Alois Hitler (tatăl Adolf), mama sa, Maria Schicklgruber, a lăsat numele tatălui său gol, așa că multă vreme Adolf a fost considerat un copil nelegitim.
În cartea Mintea lui Hitler, psihanalistul Walter Langer lansa o ipoteză șocantă: ''Tatăl lui Adolf, Alois Hitler, a fost fiul nelegitim al Mariei Anna Schicklgruber. Presupusul tată al lui Alois Hitler (Schicklgruber) a fost Johann Georg Hiedler, dar unii au motive serioase să se îndoiască de faptul că Johann Georg Hiedler a fost tatăl lui Alois. Un document austriac arată că Maria Anna Schicklgruber locuia în Viena în momentul conceperii. În acea perioadă lucra ca servitoare la reşedinţa baronului Rothschild. De îndată ce familia a descoperit sarcina, ea a fost trimisă acasă… unde s'a născut Alois.''
Ipoteza lui Langer se bazează pe cartea ''În culisele Gestapo-ului din 1940'', unde Hans Jürgen Koehler, un ofițer de rang înalt din Gestapo, susținea că Engelbert Dolfuss, cancelarul Austriei, i'a investigat trecutul lui Hitler.
Koehler afirma că a văzut o copie a documentelor lui Dolfuss, înmînate acestuia de Heydrich, șeful Serviciilor Secrete naziste.
''Dosarul a stîrnit atîta vîlvă, cum nici un altul nu a mai făcut vreodată”, scria acesta.
Datorită funcției sale, cancelarul austriac putea afla cu ușurință datele personale ale familiei lui Adolf Hitler, care se născuse în Austria.
Avînd certificatele de naștere și fișele de înregistrare de la poliție, Dolfuss a reușit să afle ceea ce îl interesa:
''O tînără fată (bunica lui Hitler)… a venit la Viena şi s'a angajat ca servitoare, lucrînd cel mai adesea pentru familii bogate. Dar a fost ghinionistă; sedusă, avea să poarte un copil. A plecat acasă în satul său pînă a născut… Unde a fost servitoare în Viena? Nu este greu de aflat. Viena avea un sistem obligatoriu de înregistrare la poliţie. Şi servitori şi angajatori erau taxaţi scump dacă uitau de această formalitate. Cancelarul Dolfuss a reuşit să descopere fişa de înregistrare. Servitoarea lucrase la reşedinţa Rothschild, iar bunicul necunoscut al lui Hitler trebuie căutat în acea casă frumoasă. Dosarul lui Dolfuss s'a oprit la această declaraţie.''
Tatăl lui Hitler s'a născut în 1837, în perioada în care Salomon Mayer von Rothschild locuia singur la reședința familiei din Viena.
Din cauza problemelor lor în căsnicie, soția sa se mutase în Frankfurt.
Fiul lor, Anselm Salomon, și'a petrecut cea mai mare parte a timpului departe de Viena, la Paris și Frankfurt.
Prin urmare, sînt mari șanse ca Salomon Mayer Rothschild să fi fost adevăratul tată al lui Alois Hitler.
Hermann von Goldschmidt, fiul funcţionarului principal al lui Salomon Mayer, scria în 1917 într'o carte că Salomon ''pînă prin anii 1840 manifesta un entuzism cam nechibzuit pentru tinere'' și că ''avea o pasiune carnală pentru fete foarte tinere, cu care a şi avut aventuri pe care a trebuit să le ascundă cu ajutorul poliţiei''.
Tînăra viitoare bunică a lui Adolf Hitler putea fi o țintă a lui Salomon Mayer, cu care locuia în acea perioadă sub același acoperiș.
Ținînd cont că fata a rămas însărcinată în timp ce locuia acolo, iar nepotul ei a devenit cancelar al Germaniei, fiind finanțat de evrei și începînd mai apoi Al Doilea Război Mondial, atît de important pentru masonerie, putem trage concluzia că Adolf Hitler era descendent al clanului Rothschild, cea mai bogată și puternică familie evreiască din lume.
Se pare că Hitler știa despre originile sale cu mult timp înainte de a deveni cancelar.
Acesta ar putea fi motivul pentru care a ordonat execuția lui Engelbert Dolfuss, cel care a aflat adevărul.
Tatăl lui Hitler, Alois, și'a părăsit satul natal pentru a'și încerca norocul la Viena, acolo unde se afla tatăl său natural, Salomon Mayer Rothschild.
După înmormîntarea mamei sale, în februarie 1907 Adolf Hitler a plecat și el la Viena, unde a locuit pînă în mai 1913.
În 1907 practic a dispărut pentru zece luni.
Nimeni nu știe unde a fost sau ce a făcut în tot acest timp.
Sînt mari șanse să se fi retras la rudele sale din clanul Rothschild, care atunci au avut șansa de a'i observa potențialul.
Și, astfel, s'au hotărît să îl includă în marele plan al elitei iudaice.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓