Episodul 5 - Izolarea la depozit (partea a doua)

 Pot spune ca 2013 a fost anul cand, din cauza unei incaierari la fotbal intre un coleg si ginerele sefei, supararea si refularea s-au intors spre mine care nu avusesem nici o treaba. ba da.. eram prieten f bun cu respectivul coleg.

Una peste alta, preluasem o parte din atributiile de serviciu ale colegilor de la achizitie. Nu ma descurcam deloc cu tabelele in excel. Preferam sa fac 100 de prezentari in powerpoint, sa fac grafice, sa scriu in word... Stateam cate 4 ore pentru ca nu corespunde calculul de pe factura cu cel introdus in excel. Nici astazi nu sunt prieten cu excelul. 

Ca si cum nu ar fi fost suficient, de prin 2014, sefa incepea sa deschida geamuri, sa stinga lumina, ceea ce era foarte deranjant. Iarna staeam cu geaca pe mine, fiindca frigul venea chiar in spatele meu.

In 2015 nu am mai suportat si am facut cateva demersuri pentru a pleca din depozit. Intr-un final, directoarea de specialitate (marul putred), imi da doua variante: sa ma mut in alt birou, dar tot sub condcerea sefei (inadmisibil asa ceva!!!) sau..... sa merg la biblioteca din Baile Felix, unde tocmai se pensionase o colega. Clar, am acceptat sa merg la Felix. As fi mers si pana la Debretin pe jos, numai sa nu mai fiu la depozit. 

Acasa, le spusesem parintilor ca voi fi mutat la Felix, in locul unei colege. Nu au fost incantati deloc. 

Urma sa fac naveta. Eram pregatit pentru orice. O colega de a sediu imi spunea: "La Felix va trebui sa te incalzesti cu lemne, uite, aici ai tot confortul" Degeaba ai confort daca vii acasa stresat, agitat si fara nici un chef.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓