Cine nu lupta pentru libertate, nu merita sa traiasca!

 Ma uit cu stupoare pe diverse pagini de socializare, mesaje ale unor oameni "consternati" de faptul ca se iese in strada.

Desigur, atunci cand libertatea iti este luata zi de zi de sub nas, cand sunt restrictii abuzive si fara de temei, e absolut normal sa iesi in strada si sa te revolti. Doar ca exista persoane care se simt bine in confortul autoritatilor, fiindca si ei, la randul lor, sunt niste papagali tristi, vremelnici.

Am avut ocazia sa cunosc adevarata identitate a omului care a creat acum cativa ani, cel mai mare grup de pe facebook din oradea. Desigur, de la crearea grupului pana azi, pot spne ca a existat o fina si neobservata cenzura mediatica. insa de un an, aceasta cenzura e mai aspra decat insasi cenzura aplicata de fb. 

sa ajungi sa fii ironic si chiar sa imprastii cu noroi in oamenii care ies in strada, mi se pare un act josnic, un act nedemn de jurnalism, sau persoana publica, asa cum se vrea sa se creada, mai marele admin al grupului "Oradea suntem noi"

Si acum pe final, am sa va si arat dispretul cu care trateaza semenii, acest purtator de valize prin PNL



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓