”RĂZBOIUL” ESTE DOAR O PRELUNGIRE A SERINGII!

 

”RĂZBOIUL” ESTE DOAR O PRELUNGIRE A SERINGII!

Ar putea fi o caricatură cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Și povestea noastră a început așa. Pe la mijlocul anului 2019 cele trei mari Imperii (imperiul verde, cel roșu și cel galben) au fost aduse împreună la masă de grupul transumanist, de Papă și așkenazi, pentru punerea în practică a unui joc plandemic și instaurarea Noii Ordini Mondiale. Imperiile astea au acceptat un plan gata făcut, urmând ca fiecare dintre ele să aibă un rol bine definit, finalitatea fiind decisă atunci. După doi ani, imperiul verde (SUA), unul dintre jucători, a schimbat regulile deranjându-le pe celelalte două. Ceilalți participanți asistenți la joc fiind foarte influenți în toate cele trei tabere. Așa s-au înhămat Imperiul Verde (SUA), Imperiul Galben (China) și Imperiul Roșu (Federația Rusă) la dictatura Covid după ce, la conducerea guvernelor lumii au fost puși oamenii care trebuie, dinainte pregătiți și aleși de transumaniști, iezuiți și așkenazi. De fapt, primele două au finanțat, creat și scăpat ”virusul” cameleon, declanșând mascarada pe mapamond, Wuhan fiind proprietatea americanilor, iar colaboratorii fiind chinezi. Tuturor le-a venit Covidul ca o mănușă, dar mai ales americanilor democrați care conduc și Imperiul Negru (UE). Din această cauză UE nu este un jucător, ci doar executant.
SUA știa că nu pot implementa Noua Ordine Mondială în democrație, este nevoie de totalitarism și dictatură pentru așa ceva. Nu se poate clădi ceva nou peste ce e vechi, tot ceea ce e vechi trebuie dărâmat, distrus, abia apoi se poate clădi altceva. O spun chiar ei în Agenda 30. China și Rusia, deja dictaturi de serviciu, au aflat în covideală mijlocul ideal de a înăsprii legile dictatoriale și de a anula definitiv drepturi și libertăți, obținând un control mai mare asupra populațiilor. Pentru SUA și UE a fost mai complicat pentru că uciderea democrației se face cu vărsare de sânge, dacă o omori pe față. Așa că au îmbrăcat ”virusul” cu haina morții, au activat la maximum mass media controlate, au cumpărat combinezonați și au dat drumul ”măcelului”. Încet-încet oamenii panicați au acceptat restricții, au renunțat de bună voie la drepturi și libertăți. Ne-am trezit, după doi ani, că Occidentul și-a pierdut definitv democrația, iar concepte ca drepturi și libertăți au început a fi eliminate prin legi. Practic, în doi ani, SUA și UE s-au transformat în dictaturi sadea. Tot mai mult cele două imperii seamănă cu partenerele lor de joc, China și Rusia. Acum se dedulcește în tiranie și cenzură purtându-ne pe coasele globalizării. La ora actuală diferențele sunt infime, doar SUA mai joacă un teatru democratic de prost gust. Împreună și-au dorit o Nouă Ordine Mondială soft, în primă fază, apoi una hard, de tip Comintern sovietic.
Până la finele anului trecut nimic nu le-a tulburat armonia, doar galeriile difereau, deși toate trei erau prea înspământate ca să judece clar la ce fac galerie. Neputița combaterii unui virus cameleonic, acum în plin secol XXI, nu avea cum să nu-i pună pe supuși pe gânduri, aceștia s-au debarasat de frici și au realizat că miza jocului este anularea democrației și a beneficiilor ei, și au ieșit în stradă. Oamenii s-au întors împotriva plandemiștilor. Așa a apărut necesitatea trecerii la Faza II-a a Resetării pentru globalizare și au început al doilea joc gata pregătit, pentru a distrage atenția nemulțumiților cu ceva mai hard. Pe seama combaterii schimbărilor climaterice, cei trei corifei, controlați de ceilalți participanți menționați, au trecut la distrugerea economiilor statelor lumii, pretextând salvarea Terrei de pericolul mortal numit civilizație, mai bine zis de om. S-a început jocul fără ca cineva să aducă argumente serioase că planeta e în pericol, la fel ca în cazul Covidului.
 
 
 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Înverzirea economiilor avea să lovească mai ales în Occident, deși cu toții au semnat Acordul de la Paris cu ani în urmă. Mutându-se haotic în joc a apărut, pe nepusă masa, criza energetică, mulți semnatari ai Acordului au fost mințiți că vor putea exploata în continuare combustibili fosili. Am putea crede că Occidentul se sinucide dar nu, el este ucis prăpăstios pentru ca o altă orânduire să-i ia locul, una oribilă, de neacceptat pentru cetățeanul democrat. Pentru noi, schimbarea de macaz s-a produs brutal și oarecum pe neașteptate, însă doar pentru noi. La data de 13 decembrie 2021, Consiliul de Securitate al ONU a respins o rezoluție prin care se propunea ca Schimbarea Climatică să fie considerată „amenințare la adresa securității” mondiale. Dacă ar fi fost aprobată, rezoluția, inițiată de Irlanda și Niger, dar sprijinită masiv de Statele Unite și UE, ar fi făcut ca orice țară ce nu se supune măsurilor drastice (recomandate de „experți”) de a-și „înverzi” forțat economia să poată fi considerată un risc pentru securitatea mondială, adică o agresoare față de restul statelor ONU. Dacă ar fi fost aprobată, rezoluția ar fi dus cu certitudine la modificarea condițiilor privilegiate pentru Rusia, China și alte mari state emergente, precum India sau Brazilia.
Țările aflate în pericol au ripostat. Rezoluția a fost respinsă prin veto-ul Rusiei, membru permanent. India, în calitate de membru temporar, a votat și ea împotrivă, iar China, membru permanent, s-a abținut. Respingerea rezoluției de către Rusia și India, cu sprijinul Chinei, a reprezentat o lovitură puternică pentru SUA și UE. Cele trei țări reprezintă o cincime din suprafața lumii și aproape jumătate din populație. Mă hazardez să afirm că la această dată cei trei jucători nu au mai vrut să joace împreună, Rusia și China debarasându-se de modul în care SUA vrea să impună Noua Ordine Mondială. Astfel, fiecare dintre ei a decis să joace pe mâna lor deranjând nu doar Licuriciul, dar și pe finanțatorii procesului plandemist. Aceste manevre nu au putut șterge teroarea Covid și au început să se audă voci ale unor avocați care adunau probe despre un genocid, cerând un process global denumit Nurnberg II. Multe capete participante la PLANDECID s-au simțit amenințate, inclusiv finanțatorii. Pentru a acoperi o crimă și un fals, era nevoie de o crimă și mai mare, un fals și mai grosolan. 
 
 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
La data de 17 decembrie 2021, tot în Consilul de Securitate ONU, Rusia a înaintat o rezoluție care cerea condamnarea glorificării nazismului și a oricăror forme de rasism, știind că SUA, pe față, consideră neo-naziștii ca fiind teroriști, iar combaterea rasisimului face parte din programul său ideologic. Cu toate astea, SUA a votat împotriva rezoluției care condamna fascismul. Tot împotrivă a votat și Ucraina, țară direct vizată de Rusia.Surprinzător, nici restul țărilor occidentale, unde Progresismul merge mână în mână cu combaterea „extremismului de dreapta”, nu au votat rezoluția Moscovei, preferând să se abțină. Faptul că Statele Unite și UE au luat în brațe Ucraina, cu toate svasticile și ultra-naționalismul ei blond și cu ochi albaștri, a fost semnalul pentru Moscova că admiterea în NATO și UE a Kievului este ca și decisă. Așa a început Conflictul hard (nu războiul, că nu este unul adevărat, ci unul mediatic). Asemenea plandemiei, ”războiul” a venit ca o mănușă tuturor. Încă odată atenția lumii este atrasă de mii de morți (inventați), de femei și copii uciși, de blocuri bombardate chiar de cei de-ai casei, cu refugiați, totul făcând parte dintr-o regie unanim acceptată, în care și negocierile sunt mimate. Occidentul a mers mai departe sărind calul. Ca să dea greutate ”sadismului” rusesc, în fapt o făcutură ucrainiano-occidentală, s-a ajuns până acolo încât a fost proscris tot ce e rusesc (de la artiști și clasici ai literaturii la sportivi , de la oameni de știință la persoane cu handicap, de la limba rusă și până la câini și pisici), mergând până la transformarea lor în „untermensch”, suboameni, goymi, tipic așkenazit. S-a vehiculat inclusiv ideea ca toți cetățenii ruși să poarte obligatoriu în piept câte o stea roșie, după modelul stelei galbele purtate de iudei pe timpul lui Hitler.
 
 Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare
 
Neutru ținându-mă de conflict, nu pot să nu văd propaganda violentă a Imperiului Verde și a Imperiului Negru, executantul primului. Cert este că pe mapamond stau lăbărțate atât steaua roșie comunistă, cât și curcubeul LGBTist americano-ueist, umbrind cerul și tot ceea ce a însemnat, până acum doi ani jumătate, democrația. Eu sunt convins că Rusia a fost luată prin surprindere de această colosală presiune propagandistă violentă și virulentă, iar gargara ”partenerilor” care spuneau că răsturnarea lui Putin, izolarea și anihilarea Imperiului Roșu, ar trebui să se producă cât mai repede, l-a determinat pe ”Țar” să facă și el niște mutări pe eșicherul pe care se desfășoară ”ostilitățile”. SUA nu suportă ca cineva să stea în calea expansiunii sale imperialiste, nu acceptă ca metoda sa, strategia sa, să nu fie acceptate de toată lumea și mușcă cu toată puterea verbală. Îi e teamă că Putin ar putea deveni, pentru restul lumii, eroul care reușește să-i stea în cale, așa cum spartanii au făcut-o la Termopile în fața semețului imperiu persan. 
 
 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
 
Sunt unii care spun că la mijloc este și un război religios, dar astea sunt gângănii sifonate, niciun Imperiu nu dă vreun ban pe credință, pe religie. Occidentul are de parte-i Roma vaticană, cunoscut fiind faptul că CIA și iezuiții umblă să tragă cortina peste biserica răsăriteană de mult timp. Cât despre Patriarhia Moscovei, aceasta este un altar pentru fostul și actualul KGB. Atât creștinismul vestic cât și cel estic nu au rolul decât de a susține sistemele imperiilor în care activează și a milui enoriașii. Așadar chestia cu religia este tot propagandă. După ce s-a dat de ceasul morții, defilând sub cască prin fața camerelor de filmat și a fotoreporterilor agreați, restul fiind ținuți departe de ”tranșee”, Zelenski a declarat zilele trecute că e gata să renunțe la aderarea la NATO, chiar la aderarea la UE, arătându-se gata să discute cu Putin cedarea de teritorii în schimbul păcii. Cum așa? Eroul de la Mariupol cedează în fața nebunului, a armatei de nisip a Moscovei? Nu-mi vine să cred! Curajul i-a scăpat în chiloți. Așa se întâmplă cu piticii care se iau de uriași, nu toți piticii sunt ca David, și nu toți uriașii sunt ca și Goliat.
Ieri am auzit că, pentru prima dată de la începutul ”războiului”, are loc o operațiune reușită de evacuare a refugiaților fără ca Batalionul Azov sau ”eroul” Zelenski să mai acuze că rușii pun mine sau trag în civili. Caraghios sau cu intenție, ca un schimb de opinii între jucători, după ce inițial au părut că acceptă să primească avioane din Polonia pentru a le trimite sub egida NATO în Ucraina, Statele Unite s-au răzgândit peste noapte. Prietenii știu de ce! Până la urmă, chiar dacă merg pe cărări separate, cele trei imperii vor obține ce și-au dorit când au pornit tărășenia războinică. Ca să fiu mai clar, nu este vorba doar despre teritorii cedate, ci despre o REÎMPĂRȚIRE a sferelor de putere și influență. Cât despre familia Rothshild, care a cumpărat datoriile externe ale Ucrainei, va rămâne cu cea mai mare felie din această țară. 
 
 Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare
 
Uite că mă pregătesc să-ți fac o predicție: după încheirea împărțelii îți garantez că SUA va impune instaurarea celui de-al II-lea Război Rece, asta dacă UE nu se va revolta datorită scumpirii nivelului de trai până la insuportabilitate, și va dezerta de sub coducerea Imperiului Verde căutându-și, după mulți ani, propriul interes. Ce înseamnă asta? Nimic altceva decât faptul că mirosul de praf de pușcă, mișcări ciudate de viruși, bacterii sau nanotehnologii, ne vor deranja nasurile și trupurile. Și încă ceva, întreaga demonizare a ”Țarului” se va întoarce împotriva celor care au propagat-o în mod parșiv. Ursul nu uită niciodată, nici pe dușmani și nici pe coloniile neprietenoase. Să-ți fie clar! Mi-e teamă că odată cu DEDOLARIZAREA, SUA vor pierde heghemonia în această lume tri-polară, care nu se vrea resetată cu una cu două, în niciun chip așa cum vor americanii: hard și cumplit. Și îi mulțumesc lui Iisus Christos că este așa! Așadar, mă aștept și la schimbări de granițe sau mutări ale acestora dintr-o zonă de influență în alta, poate vor mai apărea conflicte deschise, orice este posibil. China, pe de altă parte, va fi tentată mai mult ca oricând să invadeze Taiwanul și să pună stăpânire pe toată Marea Chinei de Sud, cât încă Joe Biden se mai află la Casa Albă. Poate că de aceea Imperiul Galben a cerut explicații Imperiului Verde despre laboratoarele biologice deținute în Ucraina. Nu știu. Apoi Japonia, proaspăt reînarmată, și-a reafirmat suveranitatea asupra Insulelor Kurile, ceea ce ar putea însemna un nou război pentru Putin. Iar Germania, fostul mare aliat al Japoniei din Al II-lea Război Mondial, a anunțat și ea că trece la o înarmare masivă. Se tot vorbește pe la TV despre noi arme și noi rachete, care mai de care mai sofisticate și mai letale. Mi-e teamă că sunt de acord cu un clasic, care zicea: ”Orice armă scoasă pe piață va sfârși prin a fi folosită”. Măi să fie! Anton Pavlovich Chekhov a zis aceste cuvinte, adică un rus. Oare mă face chestia asta un rusofil? Un putinist? Doar i-am pomenit cuvintele și numele marelui scriitor. Cu cenzura asta din UE nu știi niciodată!
Mai trebuie să știi ceva, bulgărele crizei economice și energetice, declașate în plandemia occidentalo-chinezo-rusă, agravate de conflctul programat ruso-american, urmate de sancțiunile aplicate Imperiului Roșu, se va duce la vale, devenind o avalanșă care ne va îngropa pe toți. Sancțiunile ar putea duce la prăbușirea Sistemului Financiar Mondial și la dedolarizarea economiei lumii. Nu m-ar mira ca sancțiunile, în loc să distrugă Rusia, s-o determine să se alieze cu China, India, Brazilia, Africa de Sud, pentru a lupta împreună. Imperiul Roșu și Galben au pus deja la cale un nou sistem de comunicare interbancară care să înlocuiască faimosul SWIFT. Șirul de confiscări abuzive operate de state și bănci, care a dovedit că nici un depozit nu mai este în siguranță, ar putea împinge aliații Rusiei și Chinei, precum și țări neutre, să creeze un sistem financiar paralel. Aceleași sancțiuni împotriva Rusiei par să fi dat lovitura de grație lanțurilor de aprovizionare, aflate și așa într-o criză cumplită, ceea ce anunță sărăcie și foamete globale. Pe burse este masacru. Prețurile la combustibili și curent, deja inflamate de plandemie și de „înverzirea” forțată a economiilor occidentale, aruncate în aer de Green Dealul american și de sancțiunile occidentale, amenință pur și simplu să ne pulverizeze lumea. Biden anunță oprirea importurilor de petrol din Rusia, de care nu ar fi avut oricum nevoie dacă, împreună cu Trudeau al Canadei, nu ar fi închis conducta Keystone. În nebunia lui senilă, în loc să redeschidă Keystone, îi întinde mâna altui dictator, pe care Washingtonul l-a făcut albie de porci și l-a sabotat sistematic în ultimii ani: Nicolas Maduro al Venezuelei, ultimul lider comunist din lume, alături de Kim Jong-Un. Lihnit după energie, Occidentul își lasă baltă toată propaganda despre Salvarea Planetei prin Green Deal și se vede nevoit să se reîntoarcă nu doar la energia nucleară, ci și la cărbune. La așa o distrugere faină visau Schwab, Papa, Merkel, Macron, Trudeau, și așkenazii din aceeași făină.
În concluzie, s-ar putea ca, în loc de Globalizare, să asistăm la o strângere a țărilor în propriile granițe, ca niște arici, ca în ghetouri, și orientarea spre resurse interne, pentru a scurta cât mai mult lanțurile de aprovizionare străine și scumpe. S-ar putea naționaliza totul la prețuri exorbitante de pe urma cărora vor profita tot străinii. Cât despre drepturi, libertăți, siguranțe cetățenești, eu zic să le uiți, corupția va înflori, iar lupta pentru supraviețuire va aduce multe victime. Nebunia Globallizării ar putea să dispară, iar în loc, să fie impusă o Nouă Ordine Mondială în care noi, oamenii, să nu ne mai găsim locul. Aaa……..era să uit. Țările BRICS se organizează oferind lumii o alternativă la Noua Ordine Mondială promovată inuman de SUA și satelitul UE. S-ar putea să prindem apusul SUA, pentru că ponderea țărilor BRISC – Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud – ar putea izbuti să învingă dominaţia globală a SUA şi a aliaţilor săi principali sau, ca să fim realiști, să-i aplice un upercut frate cu leșinul……Și uite așa, am încălecat pe-o șea și ți-am spus povestea ta!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓