VACCINURILE TE FAC DEPENDENT, UN DROGAT ADICĂ!


Forța cu care guvernele lovesc libertatea individului, forțându-l să se injecteze cu ceva ascuns, tainic și periculos (asta e dovedit științific în fiecare zi prin numărul mare de vaccinați ”reinfectați”, la care reacțiile adverse sunt puternice, letale chiar), îți arată supunerea lor față de Big Pharma și elitele gloabaliste. Într-un timp extrem de scurt, Occidentul a capotat, acceptând ceea nu credeam vreodată că va accepta așa de ușor: renunțarea la libertăți și supunerea necondiționată. Trist dar adevărat. Dar hai să discutăm puțin despre modul în care au lucrat și lucrează companiile farmaceutice de s-au îmbogățit până peste poate. Toate medicamenetele fabricate nu au rolul de a vindeca, ci doar de a crea DEPENDENȚĂ. Învățând despre bolile existente și inventând boli, companiile astea criminale crează medicamente tip droguri, pe lângă drogurile sintetice pe care le vând la negru. Ce înseamnă medicament tip drog? Medicament care crează dependență, ca orice drog. De-a lungul timpului, criminalii ăștia au redus tot mai mult nivelurile acceptate pentru oamenii sănătoși pentru orice fel de simptome, apropiindu-se vertiginos și de copiii cei mai fragezi, aducându-i pe toți la statutul de pacienți. Au transformat o lume sănătoasă într-una bolnavă.

 
Cuvântul ”doză” ți-a devenit tot mai cunoscut, și nu din filme, ci din limbajul jurnalistic de zi cu zi, din discuțiile cele mai banale ale amărăștenilor, colegilor, intelectualilor etc, care fac referire la vaccinurile astea morbide de tip Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson, Astra Zeneca. După cum știi drogații umblă zăpăciți după doze, acestea fiind bine cântărite pentru ca drogatul să nu de-a ortul popii prea repede. Să-și poată cumpăra de la dealeri dozele cît mai mult timp posibil. Prin urmare este interesul producătorilor de a-i ține pe drogați cât mai mult în dependență pentru a-și mări profiturile. Pe lângă asta, ei au control absolut asupra drogaților, dependenților de medicamente. Așa au ajuns producătorii Big Pharma stăpâni peste tot prin droguri și medicamente, iar oamenii le înghit produsele de parcă nu ar putea trăi fără de ele. În fapt asta crează dependența: o stare fizică letală dacă corpul dependent nu-și primește DOZA de orice produs medicamentos sau prafuri. Crezi că producătorii au altfel de intenții cu vaccinurile astea experimentale? Crezi că urmăresc altceva decât dependența, ca la orice altfel de drog? Te înșeli dacă crezi că da. Ei știu că doar drogat poți fi controlat cu totul, odată ajuns dependent pot face orice vor cu tine, chiar să te facă un criminal, sau să te ucidă cu o SUPRADOZĂ.
La început, după cum vezi, îți injectează dozele gratis, dar nu pentru producători, aceștia încasându-și sumele exorbitante, forțând guvernele să ți le plătească în locul tău până ce se crează dependența. După aceea vei plăti prietene(ă) pentru fiecare doză, ba ai s-o ceri din șase în șase luni atunci când trupul îți va intra în colvulsiile fiecărui dependent. Atunci vei fi în stare să faci orice ți se va cere pentru o doză, vei plăti chiar dublu sau triplu pentru un vax. Vei deveni o armă mortală în mâna producătorilor și dealerilor-guverne, sau o victimă absurdă dacă nu te supui în tot și în toate. Da, prietene(ă), STATUL A DEVENIT DEALER PENTRU BIG PHARMA, iar tu nu vezi asta de frica Covid, un instrument irelevant față de scopul vaccinării. Asta te așteaptă cu fiecare doză ți-o injectezi, iar dealerul-stat te minte spunându-ți că îți vrea binele în timp ce te transformă în vită. Ia aminte, să nu spui că nu ți s-a spus!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓