COINCIDENTĂ sau CONSPIRAȚIE?

 

Soldații, ofițerii de poliție, pompierii și primii respondenți efectuează exerciții tot timpul pentru a-și menține abilitățile ascuțite și pentru a se implica cu publicul pentru a promova pregătirea. Nimic de care să-ți faci griji, nu?
De câte ori au coincis evenimentele teroriste cu simulările guvernamentale? Iată doar câteva (da, sunt mai multe):
-----------
Atacul din 11 septembrie 2001 - s-a întâmplat să aibă loc în același timp cu un exercițiu militar numit Vigilant Guardian, un exercițiu NORAD semestrial care a testat pregătirea pentru diferite scenarii aeropurtate, inclusiv prăbușirea unui avion deturnat într-o clădire.
Atacul de la Madrid - 11 martie 2004 a avut loc în timpul unui exercițiu de gestionare a crizelor 04 (CMX-04) desfășurat în marile orașe din țările membre NATO pentru a simula un atac cu wmd. Exercițiul s-a încheiat cu o zi înainte de producerea atacului.

Atacul de la Londra - 7 iulie 2005 a coincis cu un exercițiu menit să testeze modul în care respondenții și rezidenții ar face față cu mai multe bombe care explodează în sistemul de tren subteran. Desigur, asta este exact ceea ce s-a întâmplat, ceea ce a condus la o teorie a conspirației conform căreia exercițiul cumva „a fost activ”.
În aceeași zi în care un bărbat a ucis 12 persoane într-un cinema din Aurora, Colorado, Colegiul de Medicină Osteopatică a Universității Rocky Vista din Parker, din apropiere, ținea cursuri de specialitate în sprijinul vieții în caz de dezastru. Unul dintre scenarii a fost cum să răspunzi la o fotografiere într-un cinematograf. Într-un interviu acordat unui ziar local, decanul colegiului a remarcat că „ironia este uimitoare, pur și simplu uimitoare”.
 
Atacul de la Boston - 15 aprilie 2013
Un exercițiu de poliție care simulează o serie de rucsacuri care explodează în jurul Bostonului, numit Operațiune Urban Shield. Trebuia să aibă loc cu doar câteva luni înainte ca bombele din rucsac să explodeze efectiv la Maratonul din Boston. A existat, de asemenea, un „experiment de explozie controlată” care a avut loc imediat după ce bombele au explodat – cu anunțuri în difuzoare care avertizează participanții la Maraton să părăsească zona.

Bioterorism global / Pandemie - 18 octombrie 2019
CHS a colaborat cu Forumul Economic Mondial și cu Fundația Bill și Melinda Gates pentru a găzdui exercițiul de masă Evenimentul 201 din New York City. Evenimentul 201 a simulat efectele unui coronavirus „fictiv” originar de lilieci, dar care trece la oameni prin porci.

 
 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓