Pfizer a forțat și șantajat țările să le cumpere vaccinurile!!!!


Dacă ne referim la vaccinurile C-19, compania care a câștigat miliarde și trilioane de pe urma acestei pandemii este Pfizer.

În acest weekend s-a anunțat că Jen Psaki a fost testată pozitiv pentru virusul C-19. Deși a fost vaccinată cu Pfizer, ea s-a infectat. Cu toate acestea, compania Pfizer are prevederi de tip hair-trigger în contractele sale cu guvernele care îi permit companiei să controleze rapoartele publicate de mass-media‼️‼️‼️‼️‼️‼️

WION Gravitas, emisiunea de maximă audiență din India, a transmis știrea că Pfizer hărțuiește și șantajează guvernele pentru a folosi vaccinul lor și pentru a-și îmbunătăți propaganda. Videoclipul se referă la o dezbatere masivă pe tema C-19; trebuie să îl urmăriți și să auziți cele mai recente detalii despre ceea ce solicită Pfizer de la țări.

Multe platforme încarcă videoclipul, iar acesta este încă disponibil.

‼️Aceste șase puncte sunt cele mai importante.

Pfizer își rezervă dreptul de a reduce la tăcere guvernele - Pfizer reduce la tăcere guvernele prin contractele sale. Compania a obligat țările să nu vorbească despre contractele pe care le au pentru vaccinuri.
Pfizer controlează distribuția vaccinurilor - Pfizer controlează comisioanele pentru vaccinuri, nu țara care le cumpără. Pfizer decide unde merg vaccinurile.
Pfizer a obținut o "scutire de proprietate intelectuală" - Dacă Pfizer este acuzată de furt de proprietate intelectuală, guvernele plătesc, nu compania.
Arbitrii privați, nu instanțele publice, decid litigiile în secret - În cazul în care există litigii, arbitrii privați, nu instanțele publice, le vor decide.
Pfizer poate accesa activele guvernamentale - Pfizer poate accesa activele guvernamentale pentru a-și asigura compensația.
Pfizer ia deciziile importante - Pfizer decide asupra datelor de livrare și nu numai.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓