ÎMPOVĂRAȚI CU 120.000.000 DE DOZE SPRE SATISFACȚIA BIG PHARMA!

 


Fostul ministru al Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, cel care și-a dat demisia din funcție, a recunoscut în mass media că a plecat fiindcă nu a fost de acord cu achiziționarea a 120 de milioane de doze de vaccinuri, majoritatea provenind de la Bill Gates, spunând că este o cantitate prea mare pentru România, iar bugetul nu își permite o asemenea sumă de bani. Pentru o doză, statul plătește Pfizer, Moderna, și mai puțin Johnson&Johnson, 15 euro, iar pentru cele 120.000.000 de doze circa 2 miliarde de euro, din care aproape 1 miliard a plătit. Perioada pentru care s-a achiziționat acest număr MATUSALEMIC de doze este anul 2021, până la jumătatea anului viitor. După câte ni s-a spus public, până acum s-au vaccinat circa 5 milioane de români, din totalul de 20 de milioane, adică 25%. Întrebarea care se pune este? La ce naiba ne trebuie atâtea milioane de doze dacă intenția de vaccinare este scăzută, dată fiind dovedirea inutilității acestora? Chiar dacă s-ar fi vaccinat 10 milioane de români, până anul viitor ar trebui să li se aplice acestoa câte o doză pe lună, timp de 12 luni, ca să se epuizeze stocul, fapt care nu se va petrece. Și apoi, unde naiba au fost stocate, dacă trebuie ținute la - 80, - 40 sau – 20 de grade C?
Tragic e că dozele au fost achiziționate fără a avea aprobarea Ministerului de Finanțe, de aceea Nazare și-a dat demisia, iar semnătura pusă retroactiv este de competență penală. Nu doar în România s-au achiziționat mai multe doze, ci și în alte state ale UE, care acum nu știu ce să facă cu ele, acestea fiind la limita expirării, iar banii dați dovedindu-se DUST IN THE WIND. Franța, de exemplu, a cumpărat 90 de milioane de doze, dar are o populație de patru ori mai mare decât a României. Pentru că interesul francezilor pentru vaccinare nu l-a satisfăcut pe Macron, acesta vrea să-i oblige să se vaccineze. Urmarea? Președintele a fost huiduit și înjurat de ziua Națională a Franței, iar demonstrațiile au împânzit marile orașe. Înțelegi cred că, Macron nu are nicio simpatie față de propriul popor, în ciuda multor reacții adverse și decese cauzate de vaccinuri, singura sa misiune este să-i injecteze pe francezi cu cât mai multe doze, spre satisfacția Big Pharma și a lui Bill Gates.
Dacă Franța, cu o populație de patru ori mai mare, s-a forțat să cumpere 90 de milioane de doze, de ce România s-a aventurat la achiziția a 120 de milioane? Dintr-un spirit slugarnic, sau pentru că cineva va lua un comision baban, a cărui valoare nici nu mi-o pot imagina? Eu, personal, cred că din ambele motive. Unei țări care se împrumută lunar cu bani, la dobânzi ridicate, pentru pensii și salarii, să-i pui o astfel de povară în plus, înseamnă crimă. Guvernul se împrumută pentru a plăti vaccinurile pe spatele meu și al tău, fără nicio reținere, și a mai și vândut Danemarcei, 2 milioane de doze la un preț derizoriu, deși noi am plătit cei 15 euro/doză. Îți dai seama ce putere are Big Pharma, dacă guvernele, ca să satisfacă lăcomia exacerbată a producătorilor de medicamente și vaccinuri, își tratează popriile populații ca pe dobitoace, care trebuie înțepate, CIPuite, ținute sub control, de parcă ar fi o turmă de vite bolnave?
Înțelegi acum de ce apar tot felul de tulpini: Delta, Omega, Gama, Beta, Alpha, trâmbițate prin mass media plătite, pentru ca frica să-i determine pe români, pe europeni, să se injectaeze cu cât mai multe doze, rapel după rapel? Nu m-ar mira să apară tulpina LAMBADA sau MACARENA, iar prostimea să fugă să-și înțepe brațele pentru o ieșire la terasă, la un concediu nu știu pe unde, la un mic sau la o bere. Știi cu ce i-a amenințat Macron pe fracenzi? Nu cu boala, nu cu riscul acesteia, ci cu faptul că ”dacă nu vreți să vă vaccinați, nu vă mai puteți bea cafeaua la terase!” Vezi cumva un președinte îngrijorat de soarta fracezilor, a agenților economici, sau vezi un președinte care îi obligă să facă ceva necurat împotriva voinței lor, pentru a putea rămâne liberi? Nu m-ar mira ca, și la noi, amenințări și restricții ilegale, nedemocratice, să fie luate pentru ca cele 120 de milioane de doze să ne fie introduse în vene obligatoriu, lucrând în noi ceea ce numai producătorii de vaccinuri știu, și elitele bineînțeles. Înțelegi prietene(ă) ce se întâmplă și de ce?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓