Randuri interzise


 

 Nenorocirea omului in actuala societate este ca, stiind prea multe, risca sa fie un pericol pentru cei care odata la 4 ani, vin si ne cersesc votul. Desigur, in ultimii 150 de ani, nu putem vorbi despre politica, ci despre sfere de influenta. 

Englezii si francezii au dus razboaie sangeroase, au ravnit la teritoriile celeilalte, nemtii si-au dorit sa fie mmereu o superputere in Europa, iar visul lui Hitler era ca Germania sa se intinda pana in indepartata Siberie, iar teritoriul Germaniei sa fie de fapt, capitala acelui imperiu

Napoleon Bonaparte, a fost si el un cuceritor, incercand sa distruga Rusia. Hitler nu a invatat nimic din esecurile predecesorilor sai care au incercat sa supuna Rusia sau mai rau,sa o desfiinteze. 

Mergand mai in adancurile istoriei, observam cum, dupa ce Imperiul Roman pune stapanire in indepartatul Israel, iata ca, poporul evreu este izgonit si ia calea pribegiei. Interesant este cum niste pescari analfabeti, ajung "sa scrie" evanghelii. Interesant este ca "Invatatorul" nu a lasat scris aproape nimic, nu exista in mod oficial o "evanghelie dupa Isus". Pe de alta parte, pentru a evita revoltele si nemultumirile evreilor, romanii de la acea vreme, au creat un curent nou, intitulat crestinism. Este aproape imposibil sa nu vezi cum anumite profetii ale lui Isus se petrec chiar asa cum spune el. Aceste profetii nu stiu cat sunt de adevarate, fiindca evenimentele se petrec intocmai. Nu cumva evangheliile au fost scrise dupa distrugerea templului? Nu cumva acele "profetii" au fost scrise pentru a pregati lumea de viitoarele dezastre, cataclisme si lucruri care sub semn al raului, ar fi pututfi prevestite in Biblie? Aceasta credinta, aceasta religie a evreilor, a ajuns sa cuprinda aproape toata planeta. Desigur, nu avem nici o treaba cu profetiile sau cu invataturile lui Isus. 

Interesant este cum, peste cateva secole (!!!) invataturile lui Isus ajung drept religie crestina care va domina Imperiul Roman. Desigur ca au existat nenumarate incercari de a crestiniza si populatia din spatiul carpatic, insa acestia erau oameni liberi, care aveau un alt nivel de spiritualitate, crezand in Zamolxe, si in nemurirea sufletului. Dacii, cum erau denumiti de romani, mureau cu gandul ca se vor intoarce pe pamant, mai curajosi si mai viteji. 

Pe teritoriul actual nu au existat biserici crestine decat destul de tarziu, de prin secolul 11, cand amenintarea era cea propovaduita si azi, faptul ca a doua sosire pe pamant a lui Isus este iminenta. Desigur, cu asta au reusit sa prosteasca lumea, mai marii preoti si pastori stiu ca este o minciuna, dar tot o propovaduiesc, fiindca altfel.... oamenii ar fi liberi si religiile lor nu ar mai fi profitabile. 

Daca se va dovedi faptul ca Isus a trait dupa asa zisa Inviere cu Maria Magdalena si ca a avut copii cu ea, asta inseamna ca de fapt Isus nu este nici un Mantuitor, nici un Fiu al Domnului, ci doar un simplu profet, un om care a ajuns pe pamant intr-o lume extrem de violenta. Iar ca sa impui aceste reguli pe intreg mapamondul, sa rescrii istoria si sa falsifici datele, este ceva de neconceput. Omenirea, planeta, viata, nu exista de doar 2021 de ani sau de 2050 de ani. Nu, a existat si inainte de venirea lui Isus viata. Doar ca atunci s-a decis, o "resetare". Asa cum si astazi se doreste o "resetare" prin marsavia panemiei, asa au facut si acum 2000 de ani resetarea. Sa ne explice istoricii (nu cei platiti sa minta) cum este posibil sa imparti istoria planetei in ani care merg descrescator (inainte de Cristos) si ani care merg crescator ( anii de dupa nasterea lui Cristos). De ce nu s-a resetat si s-a renumarat anii de la disparitia Atlantidei sau a Lemuriei? Fiindca pana atunci nu exista un popor care sa isi doreasca sa controleze intreaga planeta, ca evreii. 

Desigur, invataturile din Biblie sunt bune, insa multe pasaje lasa loc de interpretari si intrebari fara raspuns. 

Un alt capitol trist in istoria omenirii a fost asa zisa descoperire a Americii de Columb. De ce spun asta? Fiindca, daca va uitati cu atentie la piramidele din Egipt si cele din America, va veti da seama ca la acea vreme continentul american nu era cunoscut omenirii (!!!!????). Curios este faptul ca dupa ce Columb a descoperit America, bastinasii au murit ca paiele arse de flacari. Cum a fost cu putinta ca bastinasii din America sa piara in mai putin de 300 de ani? Simplu. Columb, odata ajuns pe pamant american, a descoperit ca bastinasii nu erau dotati cu munitie ca spaniolii, si drept urmare, i-au folosit pe post de sclavi, in cautarea si explorarea aurului, pentru a fi dus tot aurul in Spania. Astazi ne uitam la catedralele spaniole, la drumuri, la palate, dar toate acestea au in spate o istorie scrisa cu sange si nerostita de nimeni. La fel putem spune si despre francezi, care au acaparat mai bine de  treime din continentul african. Astazi insa, repercursiunile se vad. Azi, multi oameni care s-au nascut si au murit cu limba franceza in gura, vad, din lumea de dincolo cum nepotii si stranepotii lor traiesc in Franta, iar religia lor musulmana (in mare majoritate) este tot mai raspandita in tara care candva, era un adevarat imperiu. 

Cand vorbim de Marea Britanie, un alt imperiu construit pe crime si comert cu sclavi, spunem ca de fapt Marea Britanie isi dorea sa stapaneasca fiecare fus orar de pe glob. Niste condamnati la moarte, carora li s-a preschimbat verdictul in exil in insulele din Oceanul Indian, au fost lasati acolo. Ce a urmat? La fel ca in cazul bastinasilor americani, bastinasii australieni s-au trezit invadati si ocupati de catre englezi. iar azi, desigur, stie toata lumea ca Australia si Noua Zeelanda sunt tari care apartin de Marea Britanie. Una peste alta, observam cum, de-a lungul secolelor, evreii au gasit adapost cand in Rusia, cand in Anglia, cand in Germania, iar in final, au dat marea lovitura, in SUA. Desigur ca putina lume stie ca visul evreilor era ca SUA sa se intinda pe intreg continentul american... 

Astfel stand lucrurile, inceputul secolului 20 este unul furtunos, cu o tentativa de revolutie nereusita in Rusia in 1905, iar 10 ani mai tarziu, Lenin este finantat de catre evrei pentru a instaura comunismul in Rusia. De ce tocmai Rusia? Fiindca scopul acestei politici a comunismului era disparitia bisericii ortodoxe, si ramanerea ca singur pilon al crestinatatii, a bisericii catolice. Inca din acele vremuri, francmasoneria, evreii sionisti si khazarii, au pus mana pe biserica catolica. Din pacate, distrugerea Rusiei nu a functionat. Dupa 1990, cand Gorbaciov a negociat caderea sistemului comunist, Rusia a avut parte de un Boris Eltin care a deschis usile marilor corporatii, in acea perioada traficul de femei si pornografia crescusera alarmant. Acum, cand Putin este un presedinte care nu isi vinde tara, e prezentat lumii ca un dictator, ca un exemplu negativ. Putini stiu ca Argentina, una din tarile cele mai bogate, a ajuns in pragul saraciei si foametei, tocmai fiindca au lasat ca toate companiile sa fie cumparate de personaje pe care nici nu le vezi, doar care dicteaza dintr-un birou, afisandu-se in camasa si cravata, alaturi fiind nelipsista ceasca de cafea si trabucul, iar dupa ce ordinele au fost date, domnul sef este rasfatat cu sampanie, femei si distractie, fiindca isi permite, iar fraierii, cei multi, lucreaza pentru el. 

Scotienii sunt cei mai fideli copiatori ai evreilor, sunt foarte zgarciti, sunt i stare sa omoare daca ai alta religie, alta opinie politica sau daca nu respecti anumite traditii. 

Anglia si franta mereu s-au razboit, dar sa cada la o intelegere in privinta teritriului Palestinei si de retocedare a unei parti Israelului, mi se pare o utopie, daca nu unact de nebunie totala din partea englezilor. Acum, stand si analizand situatia si observand cum dupa 1947 Israelul a fost repus in drepturi impotriva oricarei demnitati umane, holocaustul de care au parte palestinienii de peste 70 de ani, nu scrie nimeni, nimic, fiindca sa nu cumva sa deranjeze sau sa supere niste criminali. Ceea ce au facut evreii cu palestinenii din 1947 pana in 2021, este un genocid de 1 milion de ori mai mare decat mult trambitatul holocaust din 1940-1944. Asa ca le ttransmit acestor evrei sa nu mai faca pe victimele, cand ei sunt de fapt .... calaii!!! 

Se zvoneste ca prin anii 60, americanii ar fi fost dispusi sa cheltuiasca o gramada de bani pe explzibil care ar fi putut crea un al doilea canal de Suez, in partea de est a Israelului, pentru a avea iesire cat mai mare la apa. In proportie de 90% autostrazile sunt construite din bani proveniti din SUA, care in timp, a devenit jucaria evreilor. Ceea ce insa ii nemultumeste teribil, e faptul ca (deocamdata) nu pot face aceleasi acte abominabile si cu romanii. Da, da, evreii ar fi vrut ca teritoriul Israelului sa se suprapuna peste cel a Romaniei. problema e ca si Vaticanul tinteste acest lucru, sa se mute aici, pe aceste meleaguri. Pai cum altfel am ajuns peste noapte "romani" din vlahi, valahi, daci, saau cine mai stie ce denumiri ne-or mai fi dat istoricii de-a lungul timpului? 

 

O alta enigma este faptul ca stramosii nostri (cucutenienii, agatarsii, geto-dacii, vlahii) nu au dus razboaie de cucerire, nu au dorit sa stapaneasca, sa domine pe nimeni, insa mereu a fost atacata cand de persi, cand de romani, cand de turci, cand de unguri, cand de polonezi, austrieci sau rusi, in mod clar, fara a se putea spune ulterior ca ar fi fost o neintelegere. Un atac subtil asupra romanilor il au evreii. Ei s-au indragostit de aceasta tara, stiu foarte bine ce potential are, de resurse are (chiar daca a fost mereu jefuita de peste 2000 de ani) romanii mereu au fost nevoiti sa adoarma cu sabia sub perna, pregatiti de lupta, pentru pericolul venea de peste tot. Evreii, foarte inteligenti, au asuprit aceste teritorii si si-au creat mari latifundii, acesta fiind motivul real al rascoalei taranilor din 1907. Cu 30 de ani inainte de rascoala din 1907, Mihai Eminescu, marele poet si politician, a atras atentia ca acordrea cetateniei romane comunitatii evreiesti ar reprezenta un pericol pentru siguranta nationala. Astfel stand lucrurile, Eminescu a fost tradat si dus la sanatoriu. Una din cele mai vocale persoane din cultura romaneasca, a fost condamnata pentru ca la conducerea tarii era dinastia regala de Hohenzollern-Singmaringen, care erau de fapt si ei niste nemti cu origini evreiesti. 

La mijlocul anilor 20, ia nastere Miscarea Legionara, care milita pentru drepturi egale intre romani si evrei. Evreii, fiind recunoscuti ca mari negustori si vanzatori de iluzii, isi permiteau sa isi trimita copiii la cele mai bune scoli. Asa se face ca in scolile din zona Moldovei cel putin, numarul de elevi scolari evrei  fata de cei romani era de doua treimi. In care tara din lume s-a mai intamplat asa ceva? Exista date oficiale, pentru conformitate va recomand cartea lui Corneliu Zelea Codreanu - Pentru legionari. 

Pana la mijlocul secolului al 19-lea, lumea era formata din imperii, regate, tari care aveau voievozi regi sau imparati. Subit, aceste imperii au inceput sa se destrame ca intr-un joc de domino. Cine a planificat acest lucru, nu este greu de ghicit. 

 Acest lucru a luat sfarsit dupa al doilea razboi mondial, ultimul imperiu care a trecut la forma de republica fiind Turcia, fostul Imperiu Otoman, pierzand teritorii imense. 

Ni se vorbeste despre prigoana evreilor care au trait raspanditi prin lume 2000 de ani fara casa, fara tara lor, ca plaestinienii si-ar fi insusit teritoriile dupa plecarea evreilor in lume, insa unde sunt evreii aceia? Nu sunt nicaieri. Astazi, in 2021, pot afirma cu certitudine ca pe glob exista mai putin de 5% din populatia ebraica descendenta din David si cea care a adus crestinismul in lume prin Isus. Cei care locuiesc in actualul israel nu sunt evrei, ci sunt khazarii, care la mijlocul secolului 7 au adoptat limba ebraica si religia mosaica. Asta nu iti da nici un drept sa spui ca meriti sa primesti acele teritorii, atata timp cat khazarii sunt un popor barbar, veniti si ei din stepele asiei, indrudinu-se (cam 20%) cu hunii lui Atilla. Sa pretinzi ca esti urmasul de drept al evreilor care au locuit in Israelul cucerit de romani, mi se pare o grosolanie si un tupeu urias, colosal, si sa mai si ucizi palestinieni cu sange rece din 1947  incoace pentru a-ti revendica anumite drepturi, sa mai si ai timp de 7 decenii sprijin financiar neconditionat din partea SUA pentru tehnologie nucleara si infrastructura, sa te duci cu jalba-n protap la Washington si sa bati cu pumnul in masa ba ca vrei sa atace SUA Irakul ba iranul, ba Iordania, ba Egiptul, cand tu de fapt nu vrei sa te pui rau cu vecinii, scoti castanele din foc cu mana altuia, inventand motive cum ca "trebuie sa il dam jos pe Saddam Hussein fiindca detine arme de distrugere in masa". O minciuna ordinara care a functionat in congresul american, SUA pregatindu-se de razboi in 3 secunde. Si desigur, cand au ajuns in Irak, ce au vazut? Copii cu pantaloni scurti rupti in fund, batrani si femei saraci, dar totusi, demni. Si copiii stateau in genunchi in fata mitralierelor americane rugandu-i sa le curme viata! Deci, Irakul, sau ma rog, Saddam nu avea arme de distrugere in masa. Dar atunci care a fost motivul? E simplu. Ameicanii au incercat sa il corupa pe Saddam, propunandu-i un targ. Irakul avea sa primeasca tehnologie militara de ultima generatie, in schimbul..... petrolului. Cum???? Simplu, americanii stiau ca irakienii, inclusiv Saddam nu detine arme de distrugere in masa, dar ca sa aiba un motiv plauzibil, s-au infatisat cu aceasta pseudproblema care ameninta omenirea. Desigur, SUA nu poate face mereu pe jandarmul, intrand in tari sverane doar fiindca acolo ar fi "dictatura". Acele tari nu isi vindeau resursele masonilor si khazarilor, de aceea acei conducatori trebuiau inlaturati in orice mod. Astazi, la aproape 20 de ani, Irakul este o a doua Romanie. O tara devalizata, cumparata pe bucati,saracita si exploatata de interese obscure ale ocultei mondiale. 

Daca aruncam o privire spre Biblie, (Vechiul Testament) observm cum era descris un tinut numit Eden si retul pamantului. Problema se pune, unde era asezarea aceasta? Si, mai departe, chiar inn Geneza scrie ca Dumnezeu a zis: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!" Intrebare: de ce a vorbit la plural? 

Daca in afara de  Adam si Eva nu mai erau alti oameni, de unde au aparut ei, cand s-au inmultit? Daca din scrisele Bibliei rezulta ca baiatul ramas in viata, cain, ar fi cunoscut o femeie, aceasta nu putea sub nici o forma sa fie in gradina Edenului. Atunci, vorbim despre crearea mai multor oameni, doar ca din semintiile lui Adam si Eva au rezultat Cain si Abel, urmat apoi de Set. 

Iata cum stau lucrurile:

Ulterior, apare si Adam, care mai face cu Eva un baiat, la o varsta destul de inaintata.

 

Daca textele biblice spun adevarul, cum e posibil ca oamenii sa fi trait  800, 900 de ani iar acum cine mai apuca 80 de ani e considerat un norocos? Cum de au luat o asemenea intorsatura lucrurile in sens negativ, cum de viata noastra s-a impovarat de la o zi la alta, cum de anii din viata sunt mai putini decat cei din geneza, avand in vedere faptul ca acei oameni nu cunosteau inca mestesugul, nu aveau case din caramida, nici macar din paie, mii de ani oamenii au trait in pesteri. Si totusi, ni se spune ca acele pesteri sunt de mii de ani si ca de fapt nu ar fi fost edificii umane, ci ascunzatori pentru oameni in timp de razboi. 

Apoi, inca o nedumerire: Inteleg ca Adam si Eva au fost primii oameni pe pamant in Eden, dar urmasii lor de ce au facut copii atat de tarziu, dupa varsta de 100 de ani? Sunt curios cum se miscau oamenii la 350 de ani sau 400. Nici nu vreau sa imi imaginez cum traiau la 700, poate ca noi la 70??? 

Avand in vedere faptul ca oamenii erau mult mai inalti si mai solizi, ei nu se hraneau cu otrava careia noi astazi ii spunem mancare, ei nu aveau mcdonald's sau kfc, nu existau burgheri, pizza sau shaorme.  

Unde era descoperirea focului, epoca bronzului si a altor mari etape din epocile de demult uitate ale omenirii? Cum e posibil (revin cu aceasta intrebare obsesiva)ca aum 4000 de ani sa se construiasca (de catre om, cica!!!) piramidele din Egipt, piramidele din Bosnia, Piramidele din Romania de langa Rasnov, si desigur, piramidele din continentul american???? Pai cum au interactionat oamenii acum 4000 de ani daca abia in 1492, cristofor Columb a descoperit America? Nu cumva, avem de-a face cu o minciuna, cu un fals grosolan al istoriei? Nu cumva a fost "uitata" expediatia geto-dacului Aethicus (se citește Eticus) Donares din anii 461-465? Omenirea preaslaveste criminalii. Columb este unul dintre ei. Alt criminal, este Alexandru macedon care a subjugat oameni cu sabia din Europa pana in apropiere de India. 

Un alt lucru neelucidat este acela ca, daca Adam si Eva au fost primii oameni si presupunand ca au mai fost si altii in afara Edenului, intrebarea este urmatoarea: cum de s-au format popoare, s-au creat granite, imperii, razboaie, daca la inceput erau toti de acelasi neam? Cum au ajuns oamenii pe continentul american, avand in vedere ca nici nu stiau innota, nici barci nu aveau, si desigur, nu se gandeau sa exploreze si alte taramuri. Cum au ajuns oamenii sa fie impartiti in diferite rase si subrase, cum s-a ajuns ca oamenii sa aiba diferite culori ale pielii daca la inceput era doar Adam si Eva?  Mai existau si alti oameni (nu in gradina Edenului) care au fost creati de Dumnezeu? Atunci de ce nu au locuit toate acele rase in gradina Edenului?

Iata cum, istoria nu ne poate raspunde, la fel cum nici religia nu o poate face. 

Interesant este ca ne trezim cu niste insemnari si niste date scrise de unii sau altii, pomenind civiliatii care au disparut sau care s-au nascut, insa noi nu suntem in stare sa oferim date precise despre evenimentele din 1600 sau 1800, insa avem "date concrete" de acum 7000 de ani. 

Istoria este modificiata in functie de interese. De aceea, in cea mai mare parte a sa, este un fals grosolan. Ni se spune ca omul a trait prin pesteri si ca se catara prin copaci. Sa o luam de buna aceasta afirmatie daca ar fi sa imbratisam teoria evolutionismului. Insa e o mica problema: cum se explica faptul ca egiptenii au construit piramidele de la Gizeh, aztecii au construit si ei piramide (ce sa vezi, Columb nu descoperise America!!!) iar chinezii au construit Zidul chinezesc, cea mai gigantica constructie care se vede cu ochiul liber de pe Luna. Pai cum nu erau oamenii primitivi? Nu mancau coji de copaci si iarba? Poate, dar mancarea de atunci era mult mai sanatoasa, si nu exista poluare. Nu erau masini, nu erau gaze, nu erau emisi de carbon. Si daca omul (????) a reusit sa faca astfel de constructii gigantice, uriase, colosale, care au dainuit pana in ziua de azi, cum se explica "decaderea" si faptul ca timp de 3000 de ani nu a existat o alta cladire care sa intreaca in inaltime piramidele, decat constructiile numite "zgarie nori" de la inceputul secolului 20? Pai, parca omul era lipsit de orice cunostinte si era picat din cer, parca era un naiv, parca nu avea directie, parca era condus de vocea lui Dumnezeu. 

Am incercat sa inteleg si de unde provine multitudinea de limbi si popoare. Cautand in Biblie, am gasit un raspuns care nu m-a lamurit in intregime. Faptul ca niste oameni au construit o cetate care ar fi urmat ssa fie foarte inalta ca sa ajunga la cer, iar e o poveste, fiindca unde aveai tehnologie sa faci un ditamai turn cand nu existau masini care sa poata urca acele caramizi la o inaltime atat de mare? Iata ce ne relateaza Biblia: 


 O alta "povetioarra intersnta la prima vedere dar apoi, cutremuratoare, este urmatoarea: 

 

 

 Ceea ce vedem astazi nu este decat realitatea scrisa. Doar ca, sub pretextul faptului ca au adoptat limba ebraica si religia mosaica, "urmasii nelegitimi" ai evreilor sunt khazarii. Khazarii nu au nici o legatura, nici o continuitate cu evreii din Biblie, ei sunt un popor venit din Asia, la fel ca hunii. Dealtfel, a existat un Imperiu Khazar, insa despre acest lucru se vorbeste foarte putin in istorie, mai ales in istoria scolara. 


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Chasaren.jpg

 Pana si Wikipedia ofera informatii despre trecutul acestui imperiu, intr-o nota cat de cat neutra, desi ar fi putut foarte usor sa masluiasca date, statistici, evolutii. iata ce scrie site-ul "enciclopedic" al lui Rockefeller:


 Carevasazica, adoptarea limbii si religiei "poporului ales" nu iti poate oferi dreptul de a te numi "urmas" al acestui popor. Evrei nu mai exista in lume decat foarte putini, cam 5%. Restul sunt khazari, "vopsiti" in evrei. Tocmai acesti khazari, prin mana lui Hitler (baiatul vitreg al lui Rotchild) au exterminat evreii, fiindca erau incomozi si le faceau concurenta acestor persoane care vor sa conduca lumea prin foc si sabie. De aceea, in ultimii 200 de ani, au avut loc imense cataclisme economice globale, fiindca aceste persoane au influentat, cumparat si dirijat intreaga criza economica si politica din ultimii 200 de ani. Putem spune ca acolo unde cineva a cutezat sa se impotriveasca, ori a fost lichidat, ori i s-a facut un renume prost, astfel incat afacerea respectivei persoane a intrat "la apa". Asa se face ca, odata cu declansarea primului razboi mondial, dispar de pe harta si ultimele imperii, ultimul fiind cel Otoman, transformandu-se in Turcia, luand forma republicii. Turcii au pierdut ceva teritorii si cateva milioane de locuitori care apartineau acestui imperiu. Se zvoneste ca una din primele tari ce se doreste a fi scoasa de pe harta, eliminata intr-un fel sau altul, este chiar Turcia. Turcii au reusit sa cucereasca Constantinopolul, ceea ce nimeni nu reusise sa o faca sute de ani. Se doreste, la fel ca in cazul tatarilor, ca turcii sa devina o comunitate a mai multor state unde sa convietuiasca alaturi de cei care dau legi. Numai ca turcii nu cred ca vor ceda atat de usor, dat fiind trecutul lor razboinic si de cuceritori ai Europei. S-ar putea, ca, impprastiindu-se in Eurpa, turcii sa devina din supusi, dirijorii acestui continent. 

Asadar, iata care e deosebirea dintre evreu si khazar, in urmatoarea istorioara de pe un blog: 

"In utima vreme apar din ce in ce mai multe informatii despre cine sunt cu adevarat  jidovii (iudeii khazari sau ashkenazi-stii) şi care este diferenta intre evrei, jidovi si iudei. Dimensiunea manipularii si dezinformarii este uriasa, insa din fericire exista  din ce in ce mai multi cercetatori care demasca aceasta şleahtă de năvălitori imperialisti barbari travestiti in evrei biblici care au un rol important, din păcate, în istoria recentă a omenirii, în ciuda faptului că sunt aşa de puţini comparativ cu marea masă a populaţiei. (aici ne referim in principiu la liderii jidovilor pe care o sa-i numim jidani, deoarece restul jidovilor sunt folositi ca masa de manevra … in general liderii popoarelor nu prea au tangenta cu restul populatiei)

Unul dintre cercetătorii  pe care i-am descoperit de curand si pe care marturisim ca-i savuram articolele, este colonelul (r) Vasile Zarnescu ale carui scrieri le-am citit pe altermedia.info unde puteti gasi o multime de informatii excelente pe tema documentarului de astazi.

Pana de curand aveam o oarecare retinere in a folosi cuvantul jidov deoarece parea cumva ofensator la adresa evreilor (si asa si este pentru evreii adevarati semiti), insa majoritatea jidovilor nu sunt evrei de neam ci doar iudei khazari (khazari adepti ai religiei iudaice), iar in ultima perioada am inteles foarte clar care este diferneta intre evreii, jidovi si iudei (click aici). Jidovii nu sunt nici semiti nici evrei de neam, decipropaganda lor continua de autovictimizare „antisemita evreiasca” nu mai tine.

 

Astazi avem placerea sa va prezentam in sfarsit si un documentar tradus pe aceasta tema, un film in care Jack Otto abordeaza urmatoarele idei si intrebari: „Exista vreo legatura intre kazari si evrei ?! Unde au ajuns kazarii dupa ce au parasit Nordul Turciei ? Cum au decis kazarii sa devina adopte religia iudaica ? Care sunt obiectivele acestora ? Cine a fost Mayer Amschel Bauerberg = Rotschild ? Unde au plecat copiii lui Rotschild ? De unde a provenit ideea crearii Ligii Natiunilor Unite ?  Cine a fost Adam Weishaupt ? Ce este rezerva fractionata bancara ?”

Interesant este faptul ca acest Jack Otto spune la un moment dat ca o parte din barbarii razboinici khazari, cei care au fost izgoniti si au venit pe la Sud de Marea  Neagra sunt stramosii tiganilor. Deci jidovii si tiganii ar putea fi de fapt rude. Nu ne-ar mira deoarece ambele etnii sunt foarte smechere si inclinate catre furtisag si a face bani cu orice pret, iar pana de curand nu aveau o tara fiind nomazi. La fel ca si tiganii , nu-si accepta numele, cel putin nu in Romania, deoarece JEW inseamna Jidov sau jidan (din germanul  Das juden) sau iudeu si au limba lor specifica idis, o combinatie de limbi (ca si in cazul limbii tiganesti, care se numeste limba romani). Tiganii vor sa fie numiti rromi ca sa para romani, jidovii vor sa fie numiti evrei ca sa aiba pedigri biblic si sa para „popor ales” si cu apartenta in Palestina. Au tendinte parazitare si isi insusesc caracteristicile altor popoare pentru a le fura pana la urma identitatea si teritoriul, ceea ce se intampla acum si cu Romania care se afla sub asediul ambelor etnii. Nu spunem ca toti sunt asa, caci exista bineinteles oameni de bine, de bun simt in cadrul ambelor etni, insa nota generala asa este sau asa pare.

Insa inainte de film va prezentam unul dintre articolele lui Vasile Zarnescu de pe altermedia.info

A. N. Poliak şi Khazaria

 

„Unul dintre cei mai radicali promotori ai ipotezei despre originile khazare ale evreimii este A. N. Poliak, profesor de istorie medievală a evreilor la Universitatea din Tel Aviv. În cartea sa, Khazaria, publicată în ebraică, în 1944, (…) Poliak scrie că realităţile impun «un nou mod de abordare atât a problemei relaţiilor dintre evreimea khazară şi celelalte colectivităţi evreieşti, cât şi a întrebării cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi (khazare) drept nucleu al marii comunităţi evreieşti din Europa orientală… Descendenţii acesteia – cei care au rămas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite şi în alte ţări, precum şi cei care s-au dus în Israel – formează astăzi marea majoritate a evreimii mondiale». Dacă aşa stau lucrurile, ar însemna că strămoşii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgăi, nu din Canaan, ci din Caucaz (…); deci, din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, uigurilor şi maghiarilor decât cu seminţiile lui Abraham, Isaac şi Iacob [s. n., V.I.Z.]. Dacă se va dovedi că acesta este adevărul, atunci termenul de «antisemitism» ar deveni fără noimă, s-ar goli de conţinut, s-ar baza pe o concepţie împărtăşită atât de călăi, cât şi de victimele lor. Povestea Imperiului khazar, aşa cum se dezvăluie încetul cu încetul din trecut, începe să apară ca cea mai cruntă farsă pe care a pus-o vreodată la cale istoria“ [1]. În episodul „Înşelătoria secolului XX (46)“ [2] am precizat, în notele mele, citându-l pe Arthur Koestler, că, în imensa lor majoritate, cetăţenii actualului stat Israel nu au nici o legătură genetică, rasială cu evreii de acum două mii de ani (semiţi), [co]autori ai textelor biblice, deşi jidanii, îndeosebi după anul 1900, prin ideologia sionistă, au complotat şi revendicat teritoriul Palestinei pentru a înfiinţa Israelul, în baza „dreptului lor natural“ asupra „vechiului lor stat“. Deci, pe scurt, istoria acestor barbari, khazarii, travestiţi în popor biblic, relevă temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezvăluiri, acelea că „evreii“ de azi, adică jidanii, nu sunt evreii semiţi, biblici [3].


Cercetările recente asupra A.D.N.-ului confirmă ipoteza profesorului A. N. Poliak. «Cine sunt iudeii? (Jews, în original), se întreabă Texe Marrs. Care este originea lor? Sunt iudeii (Jews) o rasă omogenă? Sunt iudeii descendenţi din Abraham, Isaac şi Iacob? Astăzi, ştiinţa ADN-ului arată că aproape toţi iudeii din lume provin din Khazaria. Ei nu sunt, pe linie genetică, din neamul lui Avraam şi al profeţilor, ci al regelui Bulan şi al popoarelor păgâne din Caucaz. Strămoşii iudeilor de azi nu sunt izraeliţi, ci sunt khazari. Popoarele din Khazaria, în secolul al VIII-lea, s-au convertit de la păgânism la iudaism. În secolul al X-lea, aceşti khazari transformaţi în „iudei“ au emigrat în Europa de Est, în special în Polonia şi Lituania. În 1948, khazarii, în mod eronat crezând ei înşişi că ar fi „iudei“, au ajuns pe teritoriul Palestinei şi au înfiinţat statul Israel. Popoarele de astăzi din Israel sunt, practic, toate de sorginte khazară (din grupul turco-mongol). „Evreii“ nu pot să aibă nici o pretenţie de sorginte genetică asupra ţării lui Israel şi nici o legătură de familie în Israelul istoric. Ştiinţa A.D.N.-ului se alătură recentelor descoperiri din istorie şi arheologie spre a prezenta lumii o imagine corectă şi remarcabilă a poporului evreu. Acum, totul se schimbă!» (s.n., V.I.Z.) [4].

Aşadar, Texe Marrs aduce încă un argument, bazat pe studierea structurii A.D.N.-ului, care atestă că jidanii nu sunt, de neam, de sânge, acelaşi lucru cu evreii biblici, din Palestina lui Solomon. Faptul că au adoptat religia mozaică nu-i transformă, automat, în evrei. Problema se pune în dublu sens, dar convergent. Pe de o parte, după cum am mai precizat, tot aşa cum eu, de exemplu, dacă adopt budismul sau taoismul sau şintoismul nu devin, subit, indian, chinez sau, respectiv, japonez – nu-mi apare în frunte ochiul kundalini, nu mi se fac ochii oblici, părul castaniu, uşor ondulat, nu mi se face negru-lins, pentru că, aşa cum spune un proverb românesc – dar regăsit şi în paremiologia altor popoare –, „sângele apă nu se face“. Pe de altă parte, spre deosebire de cultul iudaic, adoptat numai de IUDEI şi de jidani, cultul musulman se întinde din Nordul Africii, trece în Asia prin Orientul Apropiat – în care se află Israelul (cu Siria, Iordania, Liban, Turcia), şi nu în Orientul Mijlociu, cum scriu inculţii, preluând clişeele ziariştilor ignoranţi din presa occidentală! – şi merge mai departe, prin Orientul Mijlociu (estul Irakului, Iran, Pakistan) spre Orientul Îndepărtat până în Extremul Orient. Pe toate aceste meridiane – care cuprind jumătate de glob – pe care se întinde cultul Islamului există o mulţime de popoare, dintre care mulţi dintre membrii lor sunt mahomedani, musulmani. Dar, dacă un egiptean ortodox devine musulman, dacă un indian sau pakistanez sau chinez părăseşte budismul sau taoismul şi devine musulman, nu încetează în a fi egiptean, indian, pakistanez sau chinez! Nici sângele khazarilor, matricea cromozomială a A.D.N.-ului lor, nu se transformă, subit, în sângele evreilor biblici prin însuşirea iudaismului, cum pretinde Sionismul. Dimpotrivă, împroprierea religiei mozaice prin decizia regelui Bulan atestă, încă o dată, dimensiunea prădătoare a khazarilor, lăsată moştenire „iudeilor“ răspândiţi în Europa, jidanilor: se ştie şi se confirmă zi de zi că principala caracteristică a jidanilor este goana după averi, după bani – „rechinii imobiliari“ şi speculatorii financiari fiind principalele forme moderne de escrocare a românilor, după cum în secolul 1850-1950 au fost arendarea, cămătăria, concurenţa neloială şi ruinarea românilor. Marea finanţă mondială este concentrată în mâinile câtorva familii de jidani, care, deşi au foarte multe bogăţii, vor tot mai multe. De altfel, cum se ştie, lăcomia, ahtierea după averi şi preocuparea predilectă pentru speculaţia financiară (care înseamnă, zis mai puţin academic, escrocherie) sunt relevate şi condamnate atât în Vechiul Testament (Ieşirea, 20, 17; Deuteronomul, 5, 21, 7, 25-26; Evrei, 13, 5), cât, mai ales, de Iisus Hristos, care le-a reproşat zarafilor iudei că au pângărit Templul transformându-l într-o „peşteră de tâlhari“ (Matei, 21, 12-13; Marcu,7, 21-22). Dar nici sub raport spiritual, religios, cultic, rabinii fundamentalişti, „autentici“ nu acceptă Sionismul şi, în discursurile şi demonstraţiile lor stradale, afişează mereu sloganul „IUDAISMUL RESPINGE SIONISMUL!“, ca şi în vremea lansării, în 1890, a sionismului de către Herzl.

Dar, i se atribuie lui David Ben Gurion paternitatea acestei idioţenii: „Jew is anyone who says he is a Jew“ – „Iudeu este oricine care susţine că este iudeu“! Această aserţiune, zice dr. Gerhard Falk, este respinsă de către jidanii americani autentici, sau, în exprimarea lui, „ortodocşi“: „The orthodox American Jews reject the notion that a Jew is anyone who says he is a Jew“ [5]. Care or fi fiind „jidanii americani ortodocşi“ (adică „fundamentalişti“) nu ştiu, dar să luăm ca atare afirmaţia dr-lui Gerhard Falk.

Într-adevăr, este foarte plauzibilă această paternitate, deoarece, la vremea când a emis-o, David Ben Gurion era puternic interesat să fabrice cât mai mulţi „evrei“, cu care să populeze Palestina transformată în Israel, fiindcă „izraelieni“ erau foarte puţini, în comparaţie cu masa de palestinieni-arabi care popula acel teritoriu. Prof. Ion Coja chiar face, undeva, constatarea că e benefic pentru unii să se declare „evrei“, fiindcă, actualmente, îşi asigură, astfel, un paşaport pentru parvenire în ţara în care se află sau, eventual, un paşaport pentru eventuala emigrare – deşi, acum, s-a ivit o variantă nouă, opusă, a politicii sioniste: ideea „refacerii diasporei“ jidăneşti prin revenirea în ţările din care au emigrat până de curând; pentru a-şi asigura un loc de refugiu în eventualitatea că arabii se vor dumiri şi îi vor arunca în Mediterană pe intruşii jidani.

Numai că această directivă subversivă de parvenire la calitatea de „evreu“ lui Ben Gurion este în netă contradicţie cu politica „purităţii etnice“ a Israelului statuată de ideologia sionistă, căci, prin avalanşa de neevrei-deveniţi-evrei prin simpla declaraţie că ar fi evrei, transformă „poporul“ izraelian într-un mixtum compozitum ca şi „poporul“ american, sau ca poporul francez în partea de sud a Franţei, care a devenit un melanj de francezi şi de magrebieni. Actualmente, în Israel trăiesc circa 6 milioane de izraelieni, 1,6 milioane de palestinieni şi circa 325.000 alte etnii. Să presupunem că, pe glob, sunt circa 20 de milioane de evrei/jidani. Jacques Attali – un jidan din elita Franţei, consilier al mai multor preşedinţi francezi – a prognozat, recent, că jidanii trebuie să ajungă la numărul de 200 de milioane, ca să poată conduce lumea. Conducerea Chinei a declarat anul 1995 ca fiind „Anul marii migraţii chineze“ – după care a început o liberalizare a acordării vizelor de emigrare, pentru a mai descongestiona, inclusiv în acest fel, presiunea demografică enormă care apasă asupra Chinei. Acum, conducerea chineză a devenit şi mai liberală şi ar putea – să presupunem – să dea ordinul ca 200 de milioane să se declare „evrei“ şi să emigreze în… Israel, devenind, astfel, izraelieni! Deoarece, conform panseului lui David Ben Gurion, „cine se declară jidan este jidan“! Dintre cele circa 1,3 miliarde de chinezi, câţi sunt acum, oficial, în China – deşi eu cred că au ajuns la 1,4 miliarde –, cifra de 200 de milioane (adică populaţia imensei Rusii – de circa 150 de milioane – plus de 2,5 de ori populaţia din 1989 a României, de 20 de milioane!) pare o cifră rezonabilă pentru a face „alia în Palestina“, adică pentru a emigra în Israel. Şi, atunci, cum rămâne cu „evreii“ din Israel de 208 milioane de „evrei“, făcuţi à la Ben Gurion?! Şi ar fi cei 200 de milioane de chinezi-„evrei“ totuna cu jidanii-khazari, sau cu „evreii“ – cum se consideră jidanii că ar fi fiind?! Iată o dilemă din care nu putem ieşi în eventualitatea potenţialei jidăniri spontane a 200 de milioane de chinezi!

Mai grav! Ar fi o eventualitate terifiantă, căci principala calitate a chinezilor jidăniţi ar fi însuşirea trăsăturii definitorii atât a  khazarilor, cât şi a „evreilor“ care au adoptat legea Torei, conservată în religia mozaică: violenţa extremă contra celorlalţi, contra goyimilor, căci şi chinezii-jidăniţi ar deveni, automat, tot „popor ales“, în baza Torei, a Talmudului, a Cahalului, a Sionismului şi a cărţilor sacre apropriate şi aduse la zi de către rabinii-khazari-jidăniţi, în cadrul unui aggiornamento jidănesc, similar celui catolic! Deoarece, din cauza principalei lupte subterane dintre iudei – descendenţii vechilor iudei biblici – şi aşchenazi – descendenţii khazarilor parveniţi la calitatea de jidani actuali – s-a creat, cum am mai spus şi cum trebuie să avem permanent în minte această stare de fapt, o stare conflictuală difuză între diversele facţiuni iudaice şi jidăneşti. Această conflictualitate difuză – dar acută, care, în unele ocazii ia chiar forme de contestare violentă, contondentă – se încearcă a fi depăşită prin ceea ce am numit aggiornamento jidănesc.

O recunoaşte şi Gerhard Falk, în articolul citat: «Cu toate acestea, ne luptăm unii împotriva celorlalţi. Am şi uitat că lui Hitler nu-i păsa dacă victimele sale erau laici, tradiţionalişti [cu sensul de „iudei fundamentalişti, adepţi ai dogmelor Torei“ – n.n., V.I.Z.], conservatori, reformaţi, reconstrucţionişti, sionişti etc. etc. El, împreună cu naziştii lui, incluzând naziştii arabi de ieri şi de azi, văd doar iudei. De aceea, în numele strămoşilor noştri comuni, Abraham, Isaac şi Iaacov, al Sarei, al Rahilei, Leei şi Rebecăi, haideţi să oprim ura acum. Să-i determinăm pe cei care vor citi acestea să nu mai pronunţe un cuvânt urât împotriva altui iudeu şi a credinţei lui. Oare nu scrie Kol Israel Chaverim: „toţi iudeii sunt confraţi“, chiar şi atunci când nu există ameninţarea anihilării?» Evident, în acest apel patetic pentru eliminarea urii intra-„iudaice“, care le diminuează jidanilor cvasimajoritari renumita solidaritate etnică în faţa „ameninţării anihilării“, dr. Gerhard Falk ne aruncă praf în ochi prin faptul că invocă „strămoşii noştri comuni, Avraam/Abraham, Isaac şi Iaacov“, deşi prof. A. N. Poliak denunţase, acum şapte decenii, această falsă legendă, relevând, cum am arătat la început, că, în cvasitotalitatea lor, actualii iudei vin „nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgăi, nu din Canaan, ci din Caucaz“. E necesar să subliniez că Gerhard Falk şi-a intitulat articolul „Cea mai mare teroare dintre toate“ tocmai pentru a sublinia că această „cea mai mare teroare“ este reprezentată de însăşi ura intra-„iudaică“, prin care se diminuează solidaritatea „poporului ales“, menţinută de-a lungul mileniilor din cauza persecutării permanente la care a fost supus de ironia Istoriei: chiar „poporul ales“ să fie persecutat?! Îngemănarea urii contra goyimilor – promovată şi consemnată de Vechiul Testament – cu ura înmagazinată de persecutarea continuă la care a fost supus de către goyimi din cauză de „deicid“, din cauză de camătă etc. – consemnată corect de către Istoria Europei – împreună cu ura funciară specifică barbarului popor khazar – consemnată tot de către Istoria Europei –, această ură, deci, va fi sporită nemăsurat demografic, politic şi economic prin jidănirea celor 200 de milioane de chinezi care vor primi „ordin de la împărăţie“ să se declare „evrei“ biblici!

Or, dacă extrapolaţi inclusiv recentul război, declanşat în iulie-august 2014 de către Israel contra palestinienilor din Fâşia Gaza [6] – care stau ca o sulă în coasta jidanilor de pe ţărmul Mediteranei –, vă daţi seama ce atrocităţi ar comite Israelul închinezat cu cei două sute de milioane de chinezi-jidoviţi? Ar ocupa, urgent, tot Orientul Apropiat fără a mai face uz de avioanele şi rachetele făcute cadou de zombii-americani, ci ar cuceri ţările vecine doar năvălind pedestru, ca apostolii din vremurile biblice! Aşa va arăta Apocalipsa: jidanii-închinezaţi năvălind pe jos sau călare pe măgari, cucerind Orientul Apropiat de la Nil până la Eufrat, cum perorau, după războiul de şase zile, din 1967, generalul Moshe Dayan şi prim-ministra Golda Meyr, un fel de Gerda-gardianca a jidanilor!

Cuvântul „jidani“: concept geopolitic şi istoric

Cuvântul „jidani“ semnifică un concept geopolitic şi istoric, prin care se indică aria geografică, iniţială, de atestare istorică a existenţei jidanilor – situată la nordul şi nord-estul Mării Caspice – şi originea etnică turco-mongolă a poporului respectiv: khazarii. De aceea, nu are nimic peiorativ în el, cum pretind lichelele din Academia Română, care le cântă în strună jidanilor tocmai pentru ca ei, jidanii, să îşi mascheze originea non-iudaică, dar cu scopul de a se da drept „evrei“, căci, ca „evrei“, ar avea un pedigri biblic, transformat într-unul eminamente rasist – „poporul ales“, deci, unicul „popor ales“ – şi, astfel, şi-ar aroga superioritatea asupra tuturor celorlalte popoare! Din acelaşi motiv au acaparat Comitetul de atribuire a premiilor Nobel, spre a le acorda cu prioritate jidanilor, ca să impună şi în acest mod ideea superiorităţii intelectuale a jidanilor [7].

Remarcabil este faptul că, în rândul contestatarilor „Holocaustului unic“ pe care-l clamează cu neruşinare incontinentă escroci ca Elie Wiesel, Simon Wiesenthal, Léon Poliakov, Efraim Zuroff [8], Marco K. Katz [9], Radu Ioanid [10] şi alţii mai mărunţi de la noi, ca Teşu Solomovici, Aurel Vainer, Emil Constantinescu, Andrei Marga şi „escrocul politic“ [11] Răzvan Theodorescu, se înregimentează şi revizionişti iudei sau chiar jidani, dar cinstiţi, competenţi şi renumiţi în profesia lor, ca Norman Finkelstein – cu deja faimoasa lui carte INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI [12] –, ca Noam Chomsky, Israel Shahak sau Bobby Fischer, celebru ca şahist, dar mai puţin cunoscut în România ca negaţionist vehement şi perseverent al holocaustului: „A negat holocaustul şi şi-a anunţat intenţia de a demasca crimele evreilor şi a susţinut că Statele Unite sunt o «farsă controlată de evrei ticăloşi, circumcişi, murdari şi coroiaţi»“ – afirmaţie din cauza căreia a fost alungat din S.U.A. şi fugărit peste tot, până la moarte [13]!

Fireşte, toţi aceşti „negaţionişti“ iudei (sau, poate, doar jidani) au fost denigraţi şi chiar persecutaţi (Norman Finkelstein, Israel Shahak sau Bobby Fischer, Benjamin Freedman), ca să nu mai spunem de alţii, ne-„evrei“ – cum e cazul cu autorul acestei memorabile cărţi, Arthur Robert Butz, sau băgaţi la închisoare, ca David Irving, Ernst Zündel, Jürgen Graf, Germar Rudolf, sau cei care au fost bătuţi, ca Roger Garaudy, Paul Rassinier, George Dănescu, Robert Faurisson [14] ş.a."

 Dupa ce lumea s-a saturat de minciunile si manipularile lor, iata cum acesti farisei ai epocii moderne numiti khazari, care si-au revendicat Israelul, iata ce au ajuns sa spuna in 2021:

 Am sa prezint in continuare, cateva probleme care nu se discuta in mass-media, nici in online, fiind subiecte tabu sau car ar putea supara pseudo-evreii. Iata cateva precizari rferitoare la dominatia asa zis evreiasca in Palestina:


Iunie 1967 – iunie 2016. Anul aceasta s-au împlinit 49 de ani de ocupație militară israeliană a Cisiordaniei și a Fâșiei Gaza. Vă prezentăm deci, 49 de adevăruri despre un regim militar care durează de aproape jumătate de secol.
 

1. Războiul de Șase Zile a fost un conflict armat între Israel și alianța statelor arabe Egipt, Iordania și Siria. În urma victoriei, Israelul a ocupat Fâșia Gaza, Peninsula Sinai, Platoul Golan și Cisiordania. Cisiordania – incluzând Ierusalimul de Est – împreună cu Fâșia Gaza constituie Teritoriile Palestiniene Ocupate (OPT), aflate sub ocupație militară israeliană din iunie 1967.

2. Înainte de ocupația israeliană, Cisiordania era controlată de Iordania și Fâșia Gaza de către Egipt.

3. Înainte de formarea Statului Israel, în 1948, Cisiordania și Fâșia Gaza făceau parte din Palestina Mandatorie; „granițele” acestora sunt rezultatul expansiunii Israelului și al diverselor armistiții.

4. 300.000 de palestinieni din Cisiordania și Fâșia Gaza au devenit refugiați în urma Războiului de Șase Zile; cei mai mulți dintre ei nu au putut să se întoarcă.

5. În 1967, forțele armate ale Israelului au epurat etnic și au distrus o mulțime de sate și orașe din OPT, printre care Imwas, Beit Nuba și altele.

6. Printr-o ciudată coincidență a istoriei, ocupația militară israeliană în OPT a început la foarte puțin timp după ce luase sfârșit în mod oficial regimul militar asupra cetățenilor palestinieni ai Israelului în decembrie 1966.

7. Astfel încât, Statul Israel i-a supus pe palestinieni la un regim militar de asuprire pe întreaga durată a celor 68 de ani ai săi, cu excepția a șase luni de zile (din decembrie 1966 până în iunie 1967).

8. Printre primele acțiuni ale autorităților israeliene în Ierusalimul de Est a fost demolarea cartierului Mughrabi, fiind evacuați 600 de rezidenți și distruse 135 de case.

9. În locul cartierului Mughrabi, vechi de 800 de ani, Israelul a construit Western Wall Plaza, o amplă zonă deschisă, cu fața spre Zidul Plângerii, care funcționează ca o sinagogă în aer liber.

10. Prima colonie din Cisiordania a fost stabilită în septembrie 1967, cu sprijinul guvernului laburist, la vremea aceea.


11. Toate coloniile israeliene din OPT sunt ilegale sub legea internațională, constituind o violare a celei de-a Patra Convenții de la Geneva.

12. Într-un memorandum secret din 1967, un consilier juridic al guvernului israelian afirma ilegalitatea coloniilor civile din OPT.

13. Până în 1972 aproximativ 10.000 de israelieni locuiau în colonii ilegale în OPT.

14. În 1974/1975, Israelul a construit Ma’ale Adumim în Cisiordania în estul Ierusalimului. Acum este cea mai mare colonie israeliană ca suprafață.

15. Există acum 125 de colonii aprobate de guvern în OPT, plus încă 100 sau mai multe „avanposturi” neautorizate ale coloniștilor.

16. Sunt în jur de 400.000 de israelieni ce locuiesc în coloniile ilegale din Cisiordania ocupată. Acest număr îi exclude pe rezidenții coloniilor stabilite în Ierusalimul de Est – încă aproximativ 200.000.

17. Israelienii au votat în 14 alegeri naționale începând cu iunie 1967. Spre deosebire de coloniști, palestinienii din OPT nu au avut dreptul să voteze la niciuna dintre aceste alegeri.

18. Potrivit ONU, au avut loc 2.598 de acte violente ale coloniștilor israelieni împotriva palestinienilor în ultimii zece ani.

19. Una din metodele adoptate de autoritățile israeliene pentru a coloniza Cisiordania a fost legislația din era otomană privind pământul, datând de la 1858.

20. Până la mijlocul anilor 1980, cultivarea pământului de către palestinieni a scăzut cu 40%.

21. În 1991, Israelul a început să solicite palestinienilor din OPT care doreau să intre în Ierusalim obținerea unui permis individual.

22. Mai mult de 500 de obstacole fizice, inclusiv puncte de control și ziduri de pământ restricționează libertatea de mișcare a palestinienilor în Cisiordania.

23. În 2003, Israelul a început construirea Zidului de Separație în Cisiordania și Ierusalimul de Est. În jur de 85% din lungimea totală a zidului se află în interiorul OPT.

24. În 2004, Curtea Internațională de Justiție de la Haga a emis o hotărâre judecătorească neexecutorie care declara construcția Zidului în OPT „o încălcare a legilor internaționale”.

25. În jur de 82.000 de coloniști trăiesc în afara Zidului de Separație; plus Ariel, unul dintre principalele orașe-colonii din mijlocul zonei de nord a Cisiordaniei, totalul ridicându-se astfel la aproximativ 100.000 de coloniști.


26. Fâșia Gaza este căminul a 1,8 milioane de palestinieni, 70% dintre aceștia fiind refugiați înregistrați de Națiunile Unite, expulzați de către Israel din casele lor în 1948.

27. De zeci de ani, Israelul a menținut o prezență armată permanentă în Gaza, a expropriat pământ și a construit colonii pentru o populație de coloniști ce se ridică la peste 8.000 de persoane.

28. În 2005, Israelul i-a îndepărtat pe acești coloniști și și-a reinstalat forțele armate de-a lungul gardului ce înconjoară perimetrul Gazei.

29. Fâșia Gaza încă se află sub ocupație militară israeliană: împreună cu Cisiordania și Ierusalimul de Est, formează o singură entitate teritorială (OPT).

30. Acest lucru a fost ratificat în Rezoluția 1860 a Consiliului de Securitate ONU din 2009 și de asemenea, în noiembrie 2014 de către Biroul Procurorului Curții Penale Internaționale de la Haga.

31. În 1967, Israelul a extins granițele municipale ale Ierusalimului pentru a include noi teritorii ocupate; acest act de anexare nu a fost recunoscut niciodată de către comunitatea internațională.

32. O treime a teritoriului anexat a fost expropriată; până în 2001 au fost construite aproximativ 47.000 de ansambluri de locuințe în coloniile de pe acest pământ expropriat.

33. Marea majoritate a palestinienilor din Ierusalim sunt rezidenți permanenți, nu cetățeni. În 2014, Israelul a revocat statusul de rezidență a 107 palestinieni.

34. Palestinienii suferă de o politică discriminatorie în ceea ce privește regimul apei, perpetuată de către autoritățile israeliene.

35. Israelul folosește un sistem juridic dual în OPT: tribunale civile pentru cei 600.000 de coloniști și tribunale militare pentru cei 4,5 milioane de palestinieni. 99,74% dintre cei din urmă sfârșesc prin a fi condamnați.

36. Armata israeliană bagă în detenție palestinieni din OPT fără a fi acuzați sau judecați, pe perioade de 6 luni, care pot fi reînnoite.

37. Există în momentul de față 715 astfel de prizonieri, din totalul celor 7.000 de palestinieni închiși.

38. Din 1967 încoace, autoritățile israeliene au demolat sute de case palestiniene drept acte de pedeapsă colectivă.

39. Multe structuri palestiniene sunt demolate de forțele israeliene din cauză că nu dețin permisele potrivite; cu toate acestea, mai mult de 95% dintre aplicațiile pentru aceste permise sunt respinse.

40. În anul 2016, până la data de față, autoritățile militare israeliene au demolat 625 de structuri palestiniene.


41.
În timpul celei de-a Doua Intifade (1987-1993), forțele israeliene au ucis peste 1000 de palestinieni. La fiecare patru oameni omorâți, al cincilea este un copil.

42. În primele zile ale celei de-a Doua Intifade, armata israeliană a tras 1,3 milioane de gloanțe.

43. În cele șase ofensive militare între 2006-2014, Israelul a ucis 1.097 de copii palestinieni în Fâșia Gaza.

44. Forțele de ocupație israeliene au ucis 137 de palestinieni în Cisiordania în 2015 și 56 în 2014. Pe aceeași durată, forțele israeliene au rănit 19.950 de palestinieni în Cisiordania.

45. Acordurile de la Oslo, semnate la mijlocul anilor 90, au pus bazele Autorității Palestiniene (PA), care guvernează anumite aspecte ale vieții palestinienilor în câteva părți ale OPT.

46. Acordurile au împărțit OPT în Zonele A, B și C. Teritoriile zonelor A și B nu sunt adiacente, ci consistă în 227 de zone separate, aflate sub diverse grade de control al PA.

47. 60% din Cisiordania este sub control militar și civil israelian total. Dar armata Israelului efectuează raiduri și în restul Cisiordaniei atunci când dorește.

48. Potrivit Human Rights Watch: „Palestinienii se confruntă cu o discriminare sistematică bazată exclusiv pe rasă, etnicitate și origine națională.” Amnesty International este de acord.

49. În 2012, Comitetul ONU pentru Eradicarea Discriminării Rasiale a declarat că politicile Israelului violează interdicția „apartheidului și a segregării rasiale”.

Este foarte multă manipulare în legătură cu situația din Israel. În ciuda numeroaselor imagini cu bombe care explodează, nimeni dintre cei neinițiați nu înțelege nimic din ce se petrece acolo. Ceea ce se petrece este ceva cât se poate de clasic în domeniul manipulării: lași informații incomplete despre un eveniment și, fără ca toate acestea să aibă o logică, împarți opinia publică în pro și contra. Doar că, fără a avea informația de bază, atât tabăra pro cât și cea contra, aberează. Iar din aberațiile celor două tabere reușești să compromiți evenimentul care, astfel, trece în uitare.

 

Cam despre asta este vorba în conflictul din Israel. Vedem rachete pe cer dărâmând clădiri de-o parte și de cealaltă, dar nu înțelegem un aspect esențial: de ce? De ce se petrece ceea ce se petrece? Ambasadorul Israelului la București povestea doct cum Hamas a acumulat rachete de-a lungul timpului și acum s-a apucat să tragă cu ele. Minte! Are domnia sa vreo sursă în Hamas care i-a spus chestia asta? În mod evident nimeni nu știe mai nimic, dar se aruncă aiurea cu minciuni. În final victime sunt oamenii simpli aflați de-o parte și de alta a taberei. Credeți-mă n-au nicio vină nici evreii care trăiesc sub teroare și dau fuga la buncăr atunci când sună sirena și nici amărâții de palestinieni care – neavând buncăre – mor ca șobolanii printre dărâmături. Ce oare justifică aceste crime abominabile? De ce trebuie să moară oamenii simpli, care n-au niciun amestec în toată nenorocirea asta?

Sunt mulți care tratează superficial fenomenul. Ei nu știu ce-i aia război. Când auzi cum vine racheta spre tine îți îngheață sângele-n vine știind că urmează să mori. Te uiți la traiectoria ei rămânând ca o stană de piatră. Timpul pare a se dilata. E exact ca-n anticamera morții. Și-apoi bubuitura te aruncă într-o altă realitate. Doar cel căruia i-a bubuit o rachetă în apropiere cunoaște sentimentul. E o frica teribilă, o stare de perplexitate care te cuprinde. Te simți copleșit, știi că ți-a venit moartea. Și-apoi, brusc, treci într-un alt regim: observi că racheta n-a bubuit pe tine, ci undeva în apropiere. Inițial te bucuri că n-ai căzut victimă, dar praful și molozul îți blochează respirația. Apoi se lasă un moment de liniște apăsătoare, doar că nu e liniște. Explozia te asurzește și, treptat, îți revin simțurile. Atunci începi să auzi urletele sfâșietoare, pietrele care cad de peste tot și strigătele disperate de ajutor. Ai intrat într-un alt rol, cel de salvator. Te apuci să mai salvezi pe cine poți. O femeie urlă că bărbatul ei era în casă, un altul își caută cu disperare soția și copiii. Și, în toată nebunia, cel mai groaznic aspect este că știi că, undeva sub dărâmături, sunt oameni care nu mai pot să strige, dar care, dacă sunt găsiți, au zile. Se mai petrec și minuni, dar și tragedii. În tot acest timp, în care lupți alături de ceilalți să mai salvezi ce se poate salva, ochii îți fug din timp în timp pe cer. Nu uiți nicio clipă că o nouă rachetă poate să vină spre tine, iar totul să reînceapă. Pe cer te uiți de frică, pe pământ e iad: miros de sânge, oameni cu infirmități și sirene urlând în zadar.

Pentru cel care-a trecut prin evenimente similare celor despre care vă vorbesc, faptul că este cald în casă este o minune. La fel și atunci când constată că e apă curentă la robinet, că poți face o baie caldă și, mai ales, că e atâta liniște. Locurile obositoare și pline de poluare fonică precum marile noastre orașe sunt oaze de liniște pe lângă iadul din zonele de conflict. Aceasta este teroarea pe care o trăiesc oamenii simpli din Israel și Palestina, indiferent de zona în care se află. Și de aceea vă întreb dacă v-ați întrebat de ce?

L-a întrebat cineva pe Netanyahu de ce s-a declanșat toată teroarea? Nu, pentru că e un subiect tabu. Cum se explică faptul că Hamas-ul, după ce a fost liniștit de aproape uitaserăm că există, a renăscut cu atacuri mai puternice decât niciodată? Cum poate fi explicat acest comportament aparent irațional? În mod evident, căutând declanșatorul. Focul nu se aprinde fără scânteie, ați uitat? Nu există efect fără cauză! Așadar de ce se petrece ceea ce se petrece?

Inițial autoritățile israeliene au blocat protestele populației arabe din Ierusalim îndreptate împotriva evacuării mai multor zeci de palestinieni din cartierul Sheikh Jarrah din Ierusalimul de Est. Situația era deja tensionată, fuseră puse mai multe restricții de circulație pentru a se evita manifestațiile. În ciuda acestora, credincioșii musulmani au reușit să meargă pentru a se ruga la moscheea Al-Aqsa în ultimele zile ale Ramadanului. Atunci, fix atunci, autoritățile israeliene au lansat un atac brutal asupra moscheii, demers absolut aberant. Au intrat cu bastoane de cauciuc, cu gaze lacrimogene și au aruncat cu petarde pentru a-i izgoni pe credincioși din moschee. E un gest fără precedent care efectiv nu se face. N-ai ce căuta în locul de cult al omului pentru a-i deranja rugăciunile. Însă nu e vorba o simplă razie a poliției. Doctorii palestinieni au raportat peste 180 de răniți și 80 de internați în stare gravă. Imaginile violenței din moscheea Al-Aqsa – care este unul dintre cele mai sfinte locuri ale musulmanilor – au făcut înconjurul lumii musulmane, stârnind furia oamenilor, indiferent de facțiunea din care făceau parte.

 

Iată motivul pentru care a înnebunit Hamas-ul. Lupta lor este susținută de întreaga suflare musulmană, indiferent de politica țării căreia-i aparțin. Pare că a fost o provocare pe față. Și iată motivele: pe de o parte, la acel moment Netanyahu nu reușise să încropească un guvern, astfel încât era pe cale să piardă controlul puterii. Intrarea în stare de conflict are rolul de a-i îmbuna pe adversari, care l-ar fi putut lăsa să-și încropească un nou cabinet. Așadar o măruntă politică de doi bani. Care până la urmă nu a avut succes. Noul premier al Israelului, numit în urmă cu câteva zile, este Naftali Bennett.

Ar mai fi însă ceva: vaccinul. Este o cenzură teribilă în ceea ce privește informațiile din Israel. După teroarea vaccinării cu forța, urmează pumnu-n gură în ceea ce privește efectele adverse. Nimeni nu spune nimic. Morții se raportează aiurea – e o secretomanie teribilă în ceea ce privește cauza morții – iar numărul îmbolnăvirilor de covid nu trebuie să depășească un anumit nivel. De aceea, de multe ori, se fac încadrări aiurea și se falsifică statisticile. Dacă vrei să ascunzi o problemă medicală gravă, cel mai eficient este să provoci ceva și mai grav, cum ar fi, de exemplu, un război. Atunci lumea intră în altă logică și pe puțini îi mai interesează de morții aceia.

Sunt câteva chestiuni care ne arată limpede că, aflate la putere, conştiinţele bolnave pot genera dezastre, iar acum ne aflăm în anticamera unuia de proporții globale.

 Un interesant articol al lui Mircea Eliade despre gandirea masonica:


"Nu cunosc nici un francmason şi din toate cărţile pe care le-am citit n-am înteles mai nimic asupra francmasoneriei, pentru că în realitate nici nu ai ce să întelegi în cazul aşa-zisei doctrine a ei. Nu ştiu ce vor de fapt aceşti oameni, cine le-a băgat în cap că-şi trag doctrinele de la Solomon şi de la Piramide şi de ce sunt atât de misterioşi cu “secretele” lor, pe care le publică totuşi în sute de cărţi de propagandă.

Dar un lucru am învăţat totuşi din comerţul meu cu literatura aceasta aiurită: am învăţat să cunosc mentalitatea francmasonică.

Vă veţi mira, poate, aflând că acord o mentalitate francmasonică chiar şi unor oameni care nu au nimic de-a face cu această societate secretă. Într-adevăr este uimitor cât de mulţi intelectuali judecă lumea, spiritul şi istoria cu asemenea mentalitate francmasonică. Pe care aş putea-o rezuma astfel: fel simplist de a vedea lucrurile, criterii abstracte şi vădit greşite în judecarea istoriei. 

Un marxist, de pildă, exemplifică de minune mentalitatea aceasta francmasonică. Pentru marxist, toate lucrurile sunt clare, toată istoria este un joc de forţe economice, rigide, simpliste până la absurd, abstracte până la confuzie. Cu un marxist nu poţi discuta. Cu nici un intelectual de formaţie “francmasonică” nu poţi discuta. În capul lui e prea multă “lumină”, sunt prea multe “certitudini”; problemele se rezolvă, toate, cu aceeaşi ecuaţie, necunoscutele sunt, toate, de acelaşi grad, pe acelaşi plan.

Am început să mă gândesc serios că paradoxul acesta – mentalitate francmasonică – nu este un simplu paradox, după ce am cunoscut mai îndeaproape mentalitatea marxistă. Un marxist este de fapt un om cu o mie de certitudini şi care acceptă un singur miracol: opera lui Karl Marx. Pentru el istoria se rezolvă în câteva formule simple, care explică tot, satisfac orice curiozitate, preîntampină orice controversă. Iraţionalul, ireductibilul – toate acele forţe obscure şi peste putinţă de anticipat, care fac ca istoria unei ţări să se deosebească net de istoria altei ţări – pentru un fericit marxist cu mentalitate francmasonică nici macar nu există. 

Ceea ce caracterizează această mentalitate francmasonică este strania conjugare a abstractului şi a grosolanului. Într-adevar un spirit francmason judecă lumea şi istoria într-un mod abstract (adică fără atingere directă cu realităţile, fără experienţa timpului, fără priză asupra prezentului). 

Un francmason pur sânge ar spune, de pildă cam aşa: ”Mihai Viteazul a reprezentat cutare forţă şi a jignit cutare simbol; din această cauză, lipsindu-i ajutorul Maestrului Trei Stele, şi-a găsit moartea aşa cum era de aşteptat.” (Am pe masă, acum când scriu, o serie întreagă de cărţi ale “magistrului” Ragon. Dacă cineva se îndoieşte de felul cum am rezumat judecata masonică asupra istoriei, pot cita din Ragon. Şi jocul acesta straniu poate continua…). 

Aţi observat cât de “abstract” şi cât de grosolan totuşi judecă un mason – sau un marxist, unul cu mentalitate masonică – istoria, lumea, viaţa. Nu există concret pentru ei; nu există de asemeni fapte, pur şi simplu fapte, adică evenimente imprevizibile, ireductibile, iraţionale. 

Ei posedă o bizară schemă simplistă – adică semidoctă, pseudoraţională, lipsită de o reală patrundere filosofică şi în acelaşi timp lipsită de intuiţia directă a faptelor, a realităţilor – şi cu această schemă ei rezolvă totdeauna totul.

Pentru un “fericit” participant la mentalitatea masonică – care îşi are originea în mentalitatea evreiască – nu există enigmă, după cum nu există destin. Toate care există se pot prevedea, toate se pot explica;  toate se explică şi pentru oricine. (Freud şi psihanaliza care işi are originea tot în mentalitatea evreiască alcătuiesc încă un admirabil exemplu de ceea ce eu numesc mentalitate francmasonică. Freud laicizează Absolutul, adica pune la îndemâna oricui o cheie care în aparenţă este unică, prin care, crede el, se explică toate cele sufleteşti. De unde înainte înţelegerea Absolutului (adică a sensului existenţei, sulfetului, a realităţii suprafireşti) presupunea efort, asceză, inteligenţă – deci inegalitate – psihalnaliza oferă oricui această înţelegere în schimbul a trei sau patru cărti, accesibile oricui, costând aproximativ 1000 lei. Freud este un grav exemplu de trădare a spiritualităţii iudaice – adică de monovalenţă transferată şi de laicizare a Absolutului. De altfel ar fi interesant de studiat apariţia elementului dramatic în spiritualitatea iudaică (unde nu a existat niciodată, unde liturghia era singurul dinamism acceptat în experienţa spiritului) – care, după părerea noastră, coincide cu această laicizare a Absolutului). Nu mai e nevoie de efort, de inegalitate, de inteligenţă deci – căci schema e la îndemâna oricui. Învaţă un simbol în plus şi ai înţeles Evul Mediu. Citeşte un volum din “Capitalul” lui Marx şi ai inţeles feudalismul. Plăteşti încă o taxă la o Lojă francmasonică şi înveţi un al doilea simbol; înţelegi atunci misterul secolului al XVIII-lea. Citeşti un al doilea  volum din “Capitalul” şi înţelegi Revoluţia Franceză.

Poate că ceea ce scriu acum par vorbe glumeţe. Şi n-aş vrea să pară aşa. Lucrurile în această direcţie sunt prea serioase şi prea triste. Nu ştiu ce este acea stranie societate sau lojă masonică, dar mi se pare că spiritul complet greşit al masoneriei – simplism, anti-istorie, abstracţiune versus grosolănie – a pătruns periculos de mult şi a răscolit întreaga mentalitate europeană. Sunt clase întregi de oameni care sunt atât de siguri că posedă cheia cea supremă a universului, clavis abs conditorum, încât nu mai poţi sta de vorbă cu ei. Şi observaţi că această bizară certitudine nu se referă la principii, la esenţa lucrurilor, la un domeniu propriu filosofiei sau religiei, ci se referă la un domeniu de realităţi fenomenologice, în veşnică prefacere, în evanescentă revenire: viaţa, istoria, omul de toate zilele şi omul faptelor mari. 

Nu ştiu daca aţi întâlnit şi Dvs. asemenea  “intelectuali” de formaţie masonică, oameni cu care nu poţi sta de vorba asupra lucrurilor de toate zilele, ci cu care trebuie să te întâlneşti doar pe un teren neutru de discuţii. Priviţi cu o mai mare atenţie şi luciditate asemenea oameni. Veţi observa că ei toţi acceptă un miracol în centrul întelegerii lor universale. Ei admit că, în cursul istoriei, a intervenit la o anumită dată un eveniment unic, singular, ireversibil prin care se explică totul şi pentru toată lumea. 

Este în realitate aici un proces invers – am putea spune satanic – de degradare, a ceea ce am putea numi mentalitatea creştină, dacă creştinismul ar fi ceva abstract şi nu s-ar contopi, în toate cazurile sale autentice, cu însăşi firea omului, cu omenia. Şi un creştin admite că prin faptul istoric al venirii Mântuitorului pe pământ, lumea s-a transformat. Şi acest fapt este ireversibil şi este totodată un mare miracol. Dar observaţi câte deosebiri de mentalitate laică modernă există în mentalitatea francmasonică. 

În primul rând creştinul religios în general, filosoful, moralistul acceptă harul, mântuirea, destinul, istoria, acceptă o economie spirituală care este paralelă cu economia, să mi se ierte expresia, “economică”. Continuaţi acum Dvs. şi veţi găsi câte deosebiri veţi voi. 

Există un lucru pe care întotdeauna realitatea masonică îl refuză îndârjit: subtilitatea, disocierea planurilor. Un socialist ştie una şi bună, un teozof ştie trei şi bune. Dar numai Una sau numai Trei. Niciodata altceva, niciodata altfel. 

Veţi spune: “Bine, dar acesta este însuşi scopul raţiunii (al gândirii ştiinţifice sau filosofice), de a găsi numai o lege, numai un criteriu de înţelegere al lumii.”

Foarte just. Numai că raţiunea caută o Lege care să se refere la principii, la esenţă. Unitatea raţiunii constă de fapt în coerenţa, nu în monovalenţă.

Mentalitatea masonică, dimpotrivă, ignoră totdeauna orice coerenţă, ocupându-se numai de monovalenţă. Adică în loc de a judeca lumea organic (într-un mod coerent) , o judecă simplist (constrâns, monovalent). 

Nu ştiu şi nu interesează orientarea acestor note, dacă există vreo legatură istorică între feluritele manifestări ale mentalităţii masonice în lumea modernă (iluminism, marxism, teozofism, anti-istorism, etc). De altfel mentalitatea masonică se manifestă şi în afara cadrelor ce au fost menţionate mai sus. 

Am un excelent prieten care judeca lumea masonic fără a fi nici marxist, nici teozof. Este numai simplist şi puţin cam semidoct. Cu cât ştii şi totodată eşti mai convins numai de “una şi bună”, cu atât te apropii mai mult de mentalitatea masonică. 

Iată, de pildă, istoria politicii româneşti de la paşoptism la 1933. Peste tot nu întâlneşti decât legi abstracte, fapte iluministe, gândire grosolană. Lipseşte cu desăvârşire acolo simţul realului, al concretului, al omeniei, intuiţia de toate zilele. Şi lista exemplelor noastre ar putea continua …la nesfârşit."

 

 

 

Problema spiritualitatii si a diverselor stiinte oculte


Una din problemele cu care lumea se confrunta azi e punerea la indoiala a multor lucruri, a stiintelor folosite in antichitate, astronomia, astrologia, filosofia, horoscopul. Veti rade probabil, spunand, "pai ce mare scofala au facut marii filosofi?" filosofia nu est doar o stiinta despre cugetare, ci mai mult despre dezvoltarea spirituala, pana la un anumit punct. Horoscopul a aparut in urma cu milenii. Ceea ce azi ni se prezinta la tv este o mare frauda, o imensa minciuna. De ce spun asta? Fiindca nici un predicator de zodii nu cerceteaza in astre, fiindca nu mai are aceasta posibilitate. Omul s-a uitat in sus, si a vazut niste stele asezate in forma de taur, de rac sau peste, si de acolo au venit aceste "zodii". Nicidecum nu are legatura cu horoscopul comercial din ziua de azi. Cine intretine acasta fanasgomanie si iluzie a horoscopului, nu e foarte greu de ghicit. Aceleasi persoane care ne impovareaza viata, dandu-ne "de lucru", introducand in fiecare an cate o zi de sarbatorit "ziua mamei", "ziua tatalui", "ziua asistentilor", "ziua invatatorului", "ziua prieteniei", "ziua sarutului", "ziua fotografiei", "ziua prajiturii", "ziua ciocolatei", "ziua indragostitilor" etc, etc, etc. Ni se prezinta oameni in costume, aranjati, cu cravata, cu incalataminte aleasa, care tin predici ore in sir despre lucruri pe care oamenii oricum le stiu sau le pot insusi fara "un predicator". Acest predicator castiga bani frumosi, tinand publicul cu gura cascata. Am ajuns sa depindem de astfel de indivizi care fac pe desteptii si au raspunsuri la toate intrebarile de pe planeta. Interesant e faptul ca ni se induce in mod constant ca avem nevoie de schimbari fundamentale in viata cotidiana. Sa va dau un exemplu. Vine un tip bine imbracat care tine un discurs in fata a 100 de persoane despre protectia datelor cu caracter personal. Ni se spune ca trebuie sa fim atenti si sa nu divulgam informatii personale altor persoane care ar putea cere date despre o anumita persoana. Dar ce, pana acum, daca am avut o persoana care mi-a inncredintat cartea de identitate si mi-a dat si numarul de telefon, m-am dus cumva pe strada si am strigat in gura mare ca "domnul <X> locuieste in orasul cutare, strada cutare, numarul cutare, si are numarul de telrfon....."????? Nu, nu cred ca au existat astfel de cazuri, nici macar intre cuplurile care se despart intr-un mod destul de necivilizat si se ameninta unii pe altii cu "las' ca vezi tu, ca trimit eu pe cineva la tine acasa".... Pentru a ni se explica faptul cum sa tin aplecat ecranul de la laptop sau computer astfel incat un strain sa nu aiba acces la datele cu caracter personal a altei persoane, cred ca era suficienta o circulara data de guvern, care sa ajunga la prefecturi si consilii judetene, care sa o dea mai departe institutiilor din subordine. Dar nu, hai sa angajam papagali care sa ne invete teoria chibritului, si institutiile care accepta astfel de cursuri  trebuie sa plateasca o suma frumusica pentru fiecare angajat prezent la acea asa zisa "conferinta".... daca se plateste 1000 de lei pentru un angajat si sunt 100 de angajati prezenti, asta inseamna un venit frumusel pentru 6 sau 8 ore de predica tip "bla-bla-bla" la care dupa primele doua ore te apuca somnul, daca nu cumva scarba.  Dar nu, treebuie sa  tinem teoria chibritului, fiindca numai asa se poate informa tot dobitocul. Era mai simplu ca primarul sa faca o sedinta cu angajati si sa le spuna: "de azi inainte nu mai lasati monitoarele intr-o parte sau sa aveti oglinda in spatele vostru, fiindca se pot fura date personale". Era foarte simplu, nu era nevoie de o intreaga armata de papagali sa tina conferinte de pe urma carora sa ia o caruta de bani.

Un alt aspect al "lumii noi" sau digitale, il reprezinta tehnolgia. Tehnologia este foarte buna, asta pana cand tehnologia incepe sa devina nociva. Si desigur, ca cei care o modifica, stiu asta. Telefoanele mobile sunt foarte eficiente, poti vorbi din orice colt de lume, poti face poze, e superb! Dar, doar atat. Faptul ca s-au bagat pe telefon aplicatii (nnu doar facebook, insta sau altele) ci ai o gama foarte larga de jocuri care functioneaza doar pe telefon prin sistem android, este deja un lucru rau. Spun asta, fiindca majoritatea jocurilor reprezinta scene de vilenta. Daca totusi  nu exista acest aspect, violenta poate sa vina din partea utilizatorului, care, frustrat fiind ca pierde de exemplu 5 meciuri de fotbal la rand, ajunge sa dea cu telefonul de pamant de nervi, de frustrare si de neputinta, din cauza ca altii sunt mai buni sau mai smecheri, invingandu-l. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, iata ca intre partide, avem parte de reclame care dureaza intre o secunda si 30 de secunde. Reclamele reprezinta cel mai perfid mod de a fura din timpul celui care se joaca, deci, de fapt, pe langa ca "il legi" prin jocuri, ii mai si iei din timp, cu reclame. Una peste alta, multe jocuri functioneaza pana la un anumit level in parametri normali, apoi.... iti cer bani daca vrei un upgrade. Cu toate acestea, multi dintre noi cadem prada acestor fenomene nocive care ne afecteaza sanatatea fara sa bagam de seama. ochii, pozitia corpului, dorinta de a juca mai mult, sau de a cauta alte jocuri, in detrimentul unei iesiri la o pizza sau la un meci de fotbal, acum avem FIFA, dar avem si alte jocuri de fotbal care ne ocupa timpul. Si uite asa, viata noastra se scurge fara sa ne dam seama de valoarea fiecarei clipe pe care alegem sa o petrecem altauri de inteligenta artificiala in detrimentul familiei sau prietenilor. Ajungem sa ne identificam cu atiunile noastre din mediul online, sa ne uitam la o poza sa vedem daca ne place sau nu cum arata, cum s-a imbracat, suntem interesati dor de imaginea aceea care poate fi una care sa nu corespunda cu realitatea. Putem spune ca am cunoscut o persoana doar dupa ce l-am vazut, l-am imbratisat, l-am ajutat sau i-am fost alaturi. Abia atunci ne putem face o parere despre cel de langa noi, nu doar prin intermediul unei imagini care de cele mai mute ori este falsa, iar o imagine falsa e greu de intretinut, fiindca vine acel moment cand dai nas in nas cu realitatea, cu lumea de langa tine, cand te impiedici si te lovesti, sau cand stai la coada si iti vine miros de transpiratie din partea unei persoane care in postarile sale pe diverse retele pare a fi o persoana foarte galanta. 


 

Lockdownul care a tinut in case o intreaga planeta din cauza unei pandemii lansate din laborator, alimentata cu o gramada de fake-newsuri drept "informatii corecte" si cu  o isterie si panica generata de numarul de morti si imbolnaviti, acest lockdown a fost implementat inca de acum 30-40 de ani, cand acesti demoni ai planetei au generat inteligenta artificiala si au creat jocuri si programe pentru oameni, ba char mai mult, incurajand munca de acasa.  Munca de acasa are o gramada de dezavantaje. Cat despre presa, iata cum dezinformeaza, cum deformeaza realitatea, cum fake-news-urile sunt lansate chiar de ei, pentru a genera conflicte, razboaie, sub pretextul instaurarii unui guvern democrat (adica aservit masonilor). 

 

 Imaginea de mai sus  prezinta bombardammente, cladiri  daramate, praf, dezastru, scenariu apocaliptic. Doar ca cei care au prezentat "stirea", pentru a introduce un factor emotional urias, au plasat "alator" niste jucarii. Culmea, jucariile nu sunt acoperite de praf, zici ca acum au fost scoase din cutie. Asta ca sa vedeti cat de mult conteaza impactul vizual in care sunt prezentati copiii ca fiind victime.

Revenind la munca de acasa, o noua forma de lockdown, iata cum sta treaba. Chiar daca ti se spune ca ai program flexibil, ca nu ai sef, ca lucrezi cat vrei si cand vrei, totul e doar de fatada. Mergand mai departe, solicitarea acelui angajat de a sta ore in sir in fata unui monitor, poate provoca dureri sau usturimi ai ochilor, apoi daca "uitam" sa stam intr-o pozitie dreapta, efectele in timp aupra coloanei si muschilor se vor vedea. In alta odine de idei, esti doar tu, nu socializezi cu nimeni, nu esti intr-un birou sau depozit unde sa mai schimbi o vorba, sa mai iei o pauza de cafea cu vreun coleg, adica, tindem spre izolare. Si de ce compania respectiva ar cheltui bani pentru laptop, internet, birou, iluminat, scaune si o gramada de alte lucruri, cand poti lucra tu de acasa, si tu, angajat slugarnic si disperat, vei plati din propriul tau buzunar factura a curent care e mai mare cu 50 de lei pe luna (adica 600 de lei pe an) tu vei plati si pentru un birou confortabil sau un scaun flexibil, nu compania. Ca sa vezi cat de usor se descotorosesc firmele de angajati, insucandu-le ideea ca ar fi mai bine sa lucreze de acasa. Normal, ai nevoie de un spatiu inchiriat, care trebuie platit, iar ca sa fie platit spatiul, curentul, birourile, laptopurile, ai nevoie de bani, iar daca ai nevoie de bani ai nevoie de oameni care sa iti aduca profit, adica sa ii tii acolo pana prind radacini, multi dintre ei pleaca dimineata la 7 si vin seara la ora 21. Iata, asadar, "beneficiile" muncii de acasa. Oare cine a "batut moneda" pe acceasta metoda? Nu e foarte greu de ghicit....

Un alt aspect al zilelor noastre il reprezinta religiile. Surprinzator sau nu, francmasoneria s-a infiltrat inca de prin secolul 17 in biserica de  la Vatican, iar unele insemne Papale sunt semne ale masoneriei. 

Daca ar fi sa facem o schema (care circula pe internet foarte des, si asta cat va mai circula fara a fi cenzurata sau stearsa de pe toate site-urile sau blogurile) este urmatoarea: 


O alta caracterizare a masoneriei si a influentelor lor oculte, este urmatoarea:

 Astfel stand lucrurile, nu ne ramane decat sa ducem u razboi de gherila ca inaintasii nostri (Corneliu Zelea Codreanu si Garda de fier) sau, resemnati, vom pleca din aceasta lume lasand criminalii sa danseze pe mese si sa ii transforme pe cei ce vor rma in simple jaloane, care nu fac altceva decat executa ordine si nu comenteaza. 
Un rol la fel de nociv il are presa. De mai bine de 70 de ani, presa scrisa este controlata. Jurnalism nu exista decat pe diplome. In rest, sunt oameni care prezentand stiri, reprezinta anumite interese economice si fiannciare. Restul, e pentru fraieri.
Televiziunea, dupa internet, este cea mai nociva inventie. Ea ne prezinta stirile care sunt minutios analizate, ca nu cumva sa se strecoare vreo eroare in a omite prezentarea unor stiri cat mai infioratoare sau cum se mai spune acum, "imagini cu un puternic impact emotional". La noi, s-a implementat dupa 1990, un fel de isterie legata de emisiuni in care sunt prezentate tot felul de pitipoance, femei usoare, fara valori morale, dar bune de gura, care in esenta nu au nimic de zis, doar sa se vaicareasca sau sa se laude cu hainele si bijuteriile care le poarta. Pe de alta parte, as spune, obsesia serialelor de prost gust (vezi "Leana si Costel", "Las fierbinti" sau mai rau, telenovele turcesti care imprima atat de multa suferinta, tragedie si dramatism, incat noi, cei care ne uitam, ajungem sa fim in pielea personajului!) Avand in vedere faptul ca se promoveaza prostia, balacareala, mistoul, marlania, manelismele, cum poti tu ca neam sa te ridici la un nivel la care sa poti purta un dialog civilizat fara "ba boule, iti sparg moaca" sau "tu stii ba fraiere cine e taica-meu?" cred ca ne meritam soarta de a fi un popor pe cale de disparitie. Si asta din cauza acelor politicieni si oameni de afaceri care au vandalizat tara, care au stors si ultimul banut agonisit cu truda din buzunarul romanilor inventand jocuri de tip piramidal, iar banii se faceau nevazuti, si cei care construiau "jocul" erau de negasit, sau daca erau deferiti justitiei, se constata ca "inculpatul nu suporta detentia" si dupa maxim o luna de zile de taraganari, tiganii si "stiri senzationale", subiectul disparea si aparea ceva si mai interesant, pentru a distrage atentia oamenilor care au ramas fara bani. 
Un alt lucru nociv care vinde dinspre mass media (mai ales televiziunea) sunt reclamele. Obsesiv, ni se servesc reclame la medicamente, alifii, creme, solutii  naturiste, de parca am fi un popor de handicapati. "Vai, ma doare spatele", repede dai fuga la farmacie fiindca in reclama ti s-aspus ca alifia "X" este foarte buna, dar daca esti mai destept decat manipularea asta agresiva, iti vei da seama ca iti poti reveni si cu un masaj cu spirt sau cu putina palinca. Doar ca trebuie sa dam bani pe tot felul de medicamente care ne fac mai mult rau decat bine. Doamne fereste sa ajungi sa fii racit, ca stai cu punga de medicamente langa tine si cu programul. Cand iei antibioticele, cand iei pastilele de tuse, cand iei pastilele de stomac, cand iei pastilele de stranut sau alergie, si daca mai ai in plus si niste medicamente care le iei pentru alte diverse boli, atunci iti poti intinde o ditamai masa langa pat si cu o hartie unde sa iti notezi orele cand trebuie sa le iei, si in ce ordine. industria farmaceutica e foarte fricita ca iti vinde "bomboane", ba chiar in multe cazuri iti si face reducere, numai sa cumperi, sa fii dependent, sa ai senzatia ca fara medicamentul "x" parca nu te mai simti la fel de bine. Exista doua variante;: ori a actionat subconstientul, si ai devenit dependent de acest medicament, dar in realitate poti trai si fara el (adica fara costuri lunare suplimentare), ori acest medicament, odata administrat, a slabit imunitatea, astfel incat fara administrarea lui, vei fi mereu in pericol de a fi bolnav de acea afectiune. Atunci cand un medicament este creat pentru a crea dependenta sau pentru a distruge, nu se mai poate numi stiinta, ci genocid, iar acest genocid global este autorizat de marile companii farmaceutice si chiar de OMS, fiindca fara comercializarea "bomboanelor" populatia ar risca sa fie prea sanatoasa, iar companiile ar da faliment! 
Virusul covid-19 a fost creat in laborator si nu a fost "scapat" ci a fost "lansat" cu buna stiinta, a fost programata aceasta pandemie, pentru a distruge sistemul imunitar al cator mai multi oameni. Altii, cu un sistem imunitar mai slab, s-au imbolnavit, sau chiar au murit. Acest virus este intretinut nu de oamenii care se plimba prin parcuri, paduri sau care stau la terase, ci de acei oameni care au "datoria" de a arunca cu substante toxice pe timp de noapte care sa provoace din nou, o noua tulpina de virus, o noua varianta, pentru ca isteria si spaima de moarte sa fie cat mai evidenta.
 

 
 Ce se ascunde de fapt in spatele acestui lucru? Iata: Amazon, facebook, instagram, pltformele online, netflix, toate au avut castiguri uriase, colosale in pandemie. Pandemia nu  inseamna doar scoala online si inchiderea temporara a HoReCa, ci inseamna falimentarea micului producator, falimentarea celor care nu servesc plastice de Bruxelles si cartoane de Amsterdam, carora acestia le spun mancare, si ne-o livreaza la un pret urias si la o cantitate infima! Stiu, stiu. Multi vor spune: "Dr tu nu consumi aceste <deseuri> carora le spui mancare?" Sincer, incerc sa nu prea mai consum. Prefer mancarea gatita. Chiar daca nu este mancare gatita acasa, am doua optiuni. ori merg la "impinge tava" si imi aiu de acolo un meniu, ori servesc o masa calda la un restaurant. Acum, sincer sa fiu, prefer sa mananc o paine cu slanina, ceapa, rosii si branza telemea, decat sa consum hamburgheri shaorme sau gyrosuri. Multe mancaruri gen "fast food" nu sunt deloc sanatoase. Pe langa faptul ca peste 50% din populatia SUA este obeza din cauza consumului de fast-food, pot spune ca multe probleme de sanatate apar din cauza acestor meniuri dezastruase.  Va invit sa cumparati un suc ieftin de 2-3 lei, nu coca cola sau pepsi. orice altceva, si puneti sucul la racit, in congelator pentru 2-3 ore. mergeti apoi si scoateti sticla de suc. Va rog apoi sa analizati culoarea "apei incghetate, si ceea ce veti gasi pe margini. Imaginea acelui "suc de fructe" plin de coloranti va va face saobservati cum din albastru de exemplu (suc de struguri) de fapt, e o culoare verde, care numai must nu este. Strugurii nici macar nu au vazut lumina zilei in acel suc. La coca-cola si pepsi, lucrurie stau putin altfel, in sensul ca aceste "inselaciuni" sunt mai greu de depistat. Totusi, pentru a va convinge cat de "sanatos" este coca-cola, faceti un efort financiar si cumparati 2 sticle de 2,5 litri. Apoi, goliti-le in chiuveta. Canalul chiuvetei se va desfunda. Va dati seama cati acizi consumam? Nu mai pomenesc faptul ca este foarte nesanatos faptul ca aceste sucuri sunt imbuteliate  in plastic. Plasticul, la temperaturi mai mari de 20 de grade celsius, degaja particule in suc sau apa, care sunt absorbite de suc sau apa. Asadar, in 99% din cazuri, nu bem doar apa sau suc, ci bem si plastic. Plasticul, are rolul de a crea imbolnaviri prin "depozitarea" sa in gat, stomac sau ficat, atacand iremediabil sistemul imunitar. Iar plasticul este mai periculos decat fierul, fiindca plasticul se contopeste in sange, creand anomalii interne ce pot duce in timp, la hemoragii interne nedetectabile decat abia cand este o leziune interna.  Sucul, mancarea, tot ce este incalzit la cuptorul cu microunde reprezinta o adevarata catastrofa. Fiindca acele unde, radiatii, desprind particule de plastic in supe, cartofi, carne, suc, si noi le ingeram fara a constientiza acest lucru.  Aerul conditionat a fost creat pentru a putea tine in frau sclavii (muncitorii) care lucrau in marile hale si unde caldura era insuportabila, asa  ca nici aceasta varianta nu este una foarte buna, fiindca acel aer conditionat "inghite" praful dinafara si il "redistribuie" inauntru. Cele mai putin nocive sunt ventilatoarele care puse la o distanta corespunzatoare, genereaza un val de aer rece potrivit pentru munca grea. 
In general, in ultimii 150 de ani toate "marile inventii" care contribuie la "progresul omenirii" vin din SUA. Insa un lucru se uita. aceste masini, aceasta intreaga tehnologie este buna pana la o anumita limita. Apoi, ea devine un inamic al omului.
 Astazi, nu se mai duc razboaie, nu se mai ataca popoarele intre ele, nu se mai investesc milioane de dolari in armament, nu mai este rentabil. Ce siretlic au gasit? Sportul. Hai sa promovam ceva frums, sanatos, nu? Sportul! Pai hai sa vedem: hocheiul, fotbalul, rugbyul, boxul, luptele, sporturile de contact, toate au ca efect secundar pe termen mediu si lung dereglari ale sistemului nervos cetral, dereglari care in timp pot duce la paralizie, pierderea auzului sau a vederii. Doar ca se gasesc "fani" care sa plateasca sute sau mii de dolari pentru a asista la astfel de evenimente grotesti, in care vezi cum poti muri intr-o secunda. Sa luam exemplul fotbalul, "sportul rege" care la o prima vedere este cel mai putin violent. Totusi, avem jucatori care cad ca secerati in urma unor contacte (aparent) banale sau in urma unor intrari la frustrare, in urma unor tacklinguri foarte periculoase. Avem saritura la cap, daca adversarul e cu 5 cm mai inalt si iti da un cot i cap, instant ai ametit. Si tu, platesti bilet sa vezi cum ia un jucator coate in cap sau cum il ia pe sus "cu tot cu fulgi" si apoi vine verdictul medicilor: pauza 6 luni, jucatorul trebuie operat, are fractura la ligamentele incrucisate"... Nu mai vorbesc de box sau alte sporturi violente care ni se prezinta zi de zi. 
Concluziile acestor randuri, le puteti trage voi. Omenirea se indreapta spre autodistrugere, autommutilare, spre dezastre climatice si ideologice. Astazi, trebuie sa ne supunem, sa acceptam, sa fim toleranti in fata unor minoritati care vor sa se impuna si sa conduca planeta, sub pretextul ca trebuiesc acceptati si nu discriminati. Dar cum ramane cu partea aceea majoritar discriminata care nu reprezinta aceste interese ale ocultei mondiale? 
LGBTQ si BLM sunt doar doua din cele mai populare si violente organizatii care reprezinta diverse comunitati. Daca LGBTQ este o organizatie care proclama egalitatea si acceptarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex sau transsexuali) si ni se toarna zilnic stiri despre proteste ale acestor casunati care sufera de diverse boli, una din ele fiind chiar una mintala, sa fii casatorit cu o persoana de acelasi sex nu iti poate aduce copii decat prin adoptie, iar in cazul adoptiei, lucrurile sunt foarte periculoase, fiindca acel copil va invata ca normalitatea este ca cei doi parinti sa fie de acelasi sex. Ni se mai spune sa fim toleranti in privinta lor. Nu, nu putem fi toleranti atata vreme cat de la adoptia unui copil pana la traumatizarea lui prin a vedea cum doi barbati sau doua femei se tin de mana si se saruta, mi se pare o trauma psihica imensa pentru acel copil, chiar daca "progresistii" vor afirma ca un copil care are doua mame, are parte de mai multa afectiune.... De la adoptie pana la abuzul sexual si incest nu e decat un pas, fiindca (nu-i asa?) nu e copilul lor natural, asa ca il pot folosi ca pe o papusa fiindca un copil nu are discernamant, el executa ce i se spune, si mai e si lipsit de aparare in fata unor oameni care oricand il pot agata in cui sau sa ii dea drumul de pe balcon.
Cat despre miscarea BLM, am un singur mesaj: toate vietile conteaza, nu doar a negrilor, si nu am sa ingenunchiez in fata voastra, fiindca stramosii acestei tari nu v-au tratat ca pe niste sclavi. Cine ar tebui sa ingenunchieze cu adevarat in fata atrocitatilor? Evreii (khazarii) care faceau comert cu negri acum 2-300 de ani), olandezii (recunoscuti fiind pentru comertul cu sclavi) si desigur, marile imperii (franta, marea britanie, spania). lasati de-o parte textele cu 'afro-american". Sunteti negri toti, unui negru din Africa nu ii poti spune "african" ci negru. fiindca, logic, nu toti africanii sunt negri, dar toti negri de pe continent sunt africani. Ce ar fi sa apara si organizatia "Yellow lives matter" cu referire la populatia chineza si japoneza??? Va dati seama cat sunteti se aberanti? Si asta in contextul in care un politist, in exces de zel, a lasat fara suflare un negru care trebuia sa fie in puscarie, fiind recidivist, avand la activ violuri, spargeri, furturi, flasificari de bani. Si noi ajungem sa ne punem in genunchi in fata acstei organizatii fiindca a murit un infractor?

 ************************************

 Spuneam ca alimentatia nesanatoasa provine prin unde de joasa radiatie. Iata insa cum romanii cauta sa comercializeze produse "sanatoase" zic ei. Eu as fi curios dupa cate zile acea rosie va putrezi, sau daca va putrezi? Sau daca nu, dupa cate zile isi va pierde savoarea si se va zbarci, sucul uscandu-se in interior iar rosia ajungand fara strop de suc? 

 

Pana la terminarea gandurilor si criticilor mele aduse "progresului", vor mai aparea si altele, mult mai nocive decat cele cunoscute de noi.


Se "lucreaza" la tot felul de tulpini si alti virusi care sa distruga sistemul imunitar. Bineinteles, acest virus "covid-19" nu a fost "scapat din laboratorul din Wuhan, ci a fost "lansat" din acel laborator. Fiindca, in schimbul acestui dezastru global, khazarii le-au promis chinezilor suprematia economica globala. Insa aceasta suprematie a rasei galbene nu va fi de durata, findca niciodata in intreaga istorie, un strain nu a vrut "binele" altui strain fara a urmari ceva, fara a avea vreun scop. De aceea, "datoria" pentru ca vor fi ajuns cea mai mare putere economica, scadenta, va veni si ea, dupa ce chinezii chiar vor fi intr-un ditamai delir. Si chiar in mijlocul acelui delir al stapanirii planetei, vor veni adevaratii stapani ai lumii care vor zice: "v-am lasat sa va jucati cu planeta, v-am lasat pe mana tot ce se putea, am distrus tari, economii, agriculturi, istorii, oameni de stiinta, doar ca voi sa fiti cei care dau tonul in economie. A venit momentul sa fim rasplatiti pentru generozitatea de care am dat dovada" Si  atunci, ce vor face chinezii? Vor darama Marele Zid Chinezesc, vor scufunda toate corabiile, vor otravi toate fantanile doar pentru a-si mentine pozitia de lider economic mondial, sau vor lasa aceasta oportunitate Stapanilor, de a prelua ei fraiele, si de a putea spune lumea ca in sfarsit, adevaratii conducatori ai economiei si finantelor si-au luat jucariile inapoi si vor conduce lumea mii de ani, lansand "pandemii", "crize economice", "razboaie informatice" sau chiar vor distruge si ultima carte care ii contesta? 

Am sa mentionez doar cativa dintre "martirii" acestui neam, "ingropati" inca de vii, luandu-li-se dreptul la libera exprimare sau fiind catalogati in diverse feluri, pentru a fi discreditati si prezentati in fata lumii ca fiind nebuni sau dezaxati. Am sa incep cu Valentin Tirca, un om pasionat de istorie, arheologie si care este interzis sau prezentat lumii, ca un dezaxat care din lipsa de ocupatie, vorbeste cu pietrele, si ca pe oriunde se duce, vede doar piramide si tot felul de lucruri care de fapt in realitate, nu exista. E foarte simplu sa cataloghezi un om in asa fel, sa stergi pe jos cu el si cu munca sa, indiferent de domeniul de activitate. In momentul cand Tirca s-a luat la tranta cu Stapanii planetei, cand a inceput sa ameninte ca va dezvalui lucruri ascunse si ca de fapt istoria noastra de 2000 de ani este un fals si scrisa de acesti ocultisti, iata cum, dintr-o data, Vali Tirca este prezentat ca un personaj cu grave probleme. De fapt, dovezile, argumentele si faptul ca incearca sa deschida ochii multor romani adormiti, sunt grave nu pentru ca Stapanii nu doresc in nici un fel ca oamenii sa aiba acces la informatii. Oamenii trebuie sa aiba acces la informatiile oferite de ei, si acesta ar trebui sa fie singurul adevar. Care din pacate, observam cu totii, ca traim intr-o  mare minciuna si manipulare, si ceea ce ni se ofera, numai adevar nu este!

Un alt martir al acestei lumi este istoricul, "dacologul" Daniel Roxin. Este vinovat pentru ca nu se supune ordinelor, pentru ca prezinta documentare, pentru ca are emisiuni pe youtube care sunt foarte urmarite, pentru ca isi permite (!!!) sa faca filme din propriul buget si din diverse sponsorizari.... Pai pana cand mai Roxine, iti permiti sa defaimezi istoria prezentata de evrei si sa ne insufli npoua romanilor, un sambure de patriotism in noi? Pai nu vezi ce a patit Ceausescu, dand "liber" la filme istorice precum "Vlad Tepes" "Burebista" sau "Stefan cel Mare"??? Vrei sa ai si tu soarta lui Ceausescu? Mai nenorocitule, mai nationalistule, cine te crezi tu, sa faci asa ceva cu poporul roman? Poporul roman trebuie imbecilizat, trebuie dus cu capul in groapa, trebuie sa fie needucat, sa fie incult si fara sentimentul de patriotism. Ce patrie? Care patrie? Pai ce vorbesti mai Roxine de civilizatii cucuteniene si geto-dace, ce spui tu acolo de Stefan cel Mare sau de Mihai Viteazul, cand noi am ajuns sa ne uitam la seriale turcesti, sa avem posturi de televiziune turcesti, sa mergem in vacante exotice in Turcia..... Pai mai Roxine, ai un zece de la mine! 

Un alt martir al acestei epoci a dictaturii si a pumnului bagat in gura, este Mihai Sorin Tarnaveanu. El este un roman care incearca din rasputeri sa trezeasca din morti, constiinta adormita a romanilor, toleranta aceasta care o duce pana la stadiul de a fi sluga in propria-i casa, in relatia cu conationalii maghiari din judetele Harghita, Covasna si Targu Mures. De multe ori, postarile i-au fost blocate/raportate/cenzurate de Facebook. Omul, lupta si impotriva manipularii si minciunilor refritoare la pseudopandemia Covid-19.  Cred ca minim 6 conturi i-au fost dezactivate de facebook Romania. Libertatea de exprimare? o iluzie, o minciuna, o himera! 

Claudia Pop Silaghi este o persoana care intr-un mod mai subtil si sublim ofera zilnic cate o "doza" de patriotism" prin costume populare, fotografii de la sate, drapeluri, traditii. Tot respectul pentru aceasta femeie care pune umarul la trezirea constiintei natiunii adormite de shaorme, hamburgheri si sucuri plini de coloranti care provoaca diverse boli. 

O alta patrioata e Maria Luiza Mih, interpreta de muzica populara care a inceput timid, cu cateva cantece patriotice, dar care s-au rostogolit ca un bulgare de zapada pe Youtube. Pe Facebook are activitate  insa multi oameni o contesta, si din cauza ca este femeie si se imbraca "contra curentului".

Sunt desigur, si alti oameni care se ridica impotriva acestui sistem ocult, care a confiscat istoria, masluind adevaratele legaturi spirituale ale omenirii cu universul, introducand religia, biserica si sistemul bancar drept ruperea de realitate a celor care traiesc aici, pe pamant. Ni se spune mereu ca suntem in secolul vitezei unde sintagma "crede si nu cerceta" nu mai exista, asa ca, problemele vin din surse "autoriate" care incearca din rasputeri sa decridibilizeze informatiile scoase la iveala de adevaratii cercetatori, nu de acei cercetatori si muzeografi care sunt platiti pentru a vinde gogosi si a maslui trecutul. Trecutul e foarte important, fiindca in acest fel putem evita sa mai repetam greselile care le-au facut altii. Insa din pacate, clasa politica romaneasca nu este decat o adunatura de hoti, corupti si mincinosi, sustinuti de masonerie si interese oculte. Daca ar fi existat justitie in aceasta tara, dupa terminarea mandatelor, 99% dintre politicieni ar fi trebuit sa fi fost deferiti justitiei, sa faca ani grei de temnita, sa li se confiste averile si sa li se ia dreptul de a mai candida sau de a-si exercita dreptul de vot. Dar nu! Noi avem o justitie oarba care judca in functie de interese si de cine ofera mai mult. Cand justitia executa la comanda si nu din constiinta, avem de-a face cu un simulacru, cu un circ ieftin careia ii spunem justitie. 

Pentru cei care nu cunosc istoria recenta a asa zisului stat Romania, iata cum-necum, clasa politica practic in 30 de ani nu s-a schimbat mai deloc. Si am sa si explic acest fenomen. 

In decembrie 1989 ia fiinta FSN (Frontul Salvarii Nationale) condus de Iliescu si Roman. In 1991, Iliescu si Roman se cearta si in urma interventiei minerilor din spetembrie, Petre Roman este demis, si pus in functie Theodor Stolojan "independent". Petre Roman ramane cu denumirea FSN (ulterior schimba denumirea in PD - partidul Democrat) iar Iliescu redenumeste formatiunea sa in FDSN (Frontul Democrat al Salvarii Nationale. De fapt, avem de-a face batranilor neocomunisti cu o scindare a tinerilor neocomunisti (Roman, Basescu, Videanu) impotriva neocomunistilor varstnici (Iliescu, Barladeanu, Dan Martian). Asadar, avem pe stanga esicherului doua partide cu ideologii neocomuniste. Pe dreapta, ave PNL si PNT-CD care ulterior se aliaza si formeaza CDR. CDR nu castiga suficiente voturi pentru o majoritate parlamentara, asa ca apeleaza la varianta PD. Varianta unei aliante a CDR cu PD il repune in functia de ministru al transporturilor, pe Traian Basescu, cel care ulterior avea sa faca circ si sa ameninte ca pleaca de la guvernare daca nu isi da demisia Victor Ciorbea. Una peste alta, in 2002, la congresul PD, Basescu ii spune lui Roman: "Petrica, esti cel mai bun!" (presedinte de partid). Culmea, Basescu fusese in vizite pe la multi primari din PD si ii convinse sa ii dea votul. Si, surpriza! Basescu este noul preseinte al PD. Ulterior, in 2004, PD face o alianta cu PNL impotriva PSD. Aici avem de-a face iarasi cu o nebuloasa. Cum sa faci o alianta cu partiul cel mai "galagios" din perioada guvernarii CDR? Liberalii au accptat, s-au facut ca uita acl episod (intre timp PNT CD a disparut de pe scena politica din cauza nenumaratelor scandaluri provocate de Basescu la adresa partidului). Si uite ca, pentru a doua oara, avem de-a face cu o guvernare in care stanga si dreapta conduc Romania. Vai, dar cum sa fie PD de stanga, vor zice multi? Pai, nu am spus ca PD-ul s-a desprins din FSN-ul lui Iliescu si inca ei au functionat ca principal partid in internationala socialista? Ah, nu stiati? Exista documente. Cum adica, Petre Roman e de stanga? Pai normal. Tatal lui, Walter Roman a fost mana dreapta a Anei Pauker si a lui Silviu Brucan. Cum de a reusit Petre Roman sa fie primul premier de dupa dictatura comunista?  Chiar el, Petre Roman, care tanjea la mana Zoiei Ceausescu? El, care se dorea sa ajunga ginerele presedintelui? Un evreu mason care a spus ca industria romaneasca este buna de aruncat la fier vechi. Si asta a facut. Si cei care l-au urmat, au facut-o fara scrupule. In 2007, cativa nemultumiti din PNL, intre care doua persoane importante (Stolojan si Valeriu Stoica) parasesc formatiunea, infiintand PLD (Partidul Liberal Democrat). Cat pe ce era sa ma avant si eu in acest partid, dar nu am facut-o. Cam la un an distanta, pe la inceputul lui 2008, PD si PLD fuzioneaza, si ia nastere PDL (Partidul Democrat Liberal). Basescu isi reinnoieste echipa si vine cu gloabe in posturi cheie. Una dintre gloabele lui Basescu, este Elena Udrea, care era cunoscuta si sub denumirea de "blonda de la Cotroceni". Alte gloabe politice din acea vreme? Roberta Anastase, Emil Boc (cel mai slab si fara personalitate prim ministru de la infiintarea statului national modern pana in 2021). Dupa ce in perioada 2007-2014 s-au injurat si santajat pe unde au apucat, PNL si PDL fuzioneaza, la mijlocul anului 2014. Asadar, partidul neocomunist, reprezentantul internationalei socialiste din Romania, se "contopeste" in PNL si astfel PNL trece de la viziunea liberala la cea democrat-liberala. Problema este si mai grava, fiindca PNL a trecut la grupul popular european in defavoarea liberalilor europeni, dupa fuziunea din 2014.

Cam atat despre politica noastra autohtona. In legatura cu celelalte partide, ce as putea spune? Sa o luam pe rand...

UDMR este prostituata de serviciu, care accepta mana oricarui partid care nu reuseste sa stranga 50% din voturi si mai are nevoie de un 3% nenorocit pentru a guverna. Indiferent ca a fost vorba de CDR, PSD sau PNL, UDMR  a fost aliatul la guvernare al tuturor acestor formatiuni. Scopul era clar, sa poata oferi cat mai multe drepturi concetatenilor maghiari. Doar ca aici apare o problema: Faptul ca multe capete infiebantate au inceput sa vorbeasca despre universitati, scoli, autodeterminare, autonomie, toate acestea nu le folosesc la absolut nimic, creeaza o prapastie intre capacitatea de a intelege si a invata in limba romana. Pe de alta parte, nici un maghiar nu treaieste mai bine, nu are conditii de trai mai bune decat romanul, pentru ca maghiarul tot sarac este, el este ademenit cu cateva facilitati de prin cine stie ce legi sau ordonante de urgenta. dar salariul maghiarului, e la fel de mic ca cel al romanului. Aici nu s-a ocupat nimeni de acest aspect, fiindca in peste 30 de ani de asa zisa democratie, Romania a avut 4 presedinti: Iliescu, Constantinescu, Basescu si Iohannis. zDar adevaratul conducator al Romaniei e neschimbat din functie de 30 de ani si el face jocurile. Fiindca, cum altfel, ar putea ajunge Romania in pragul colapsului economic in conditiile in care cursul valutar leu-euro fluctueaza de la o zi la alta? Da, da! Adevaratul conducator al Romaniei de peste 30 de ani, este Mugur Isarescu. 

PRM a fost un partid de extrema dreapta, nationalist. In afara de faptul ca presedintele acestuia ameninta cu dezvaluiri care nu prea au fost facute, in rest, era savuros. In 2000, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Ion Iliescu l-a avut ca adversar pe Vadim. Eu l-am votat pe Vadim, am vrut o schimbare, dar zarurile erau aruncate, Iliescu trebuia sa revina. 

PC a fost si este un partidulet a carui ideologie nu am inteles-o. Poate din cauza faptului ca fondatorul acestui partid este securistul Dan Voiculescu. 

PP-DD a fost ca un vis. Era "televiziunea poporului" unde toti oamenii disperati isi strigau durerea. Asa ca, seful OTV, Dan Diaconescu, a creat "Partidul Poporului - Dan Diaconescu". Ce s-a intamplat? Cum au disparut de pe scena politica? Simplu. Partidele care erau veterane, nu au agreat acest "new entry" si au pus mana de la mana si i-au cumparat cu bani grei pe acesti parlamentari sa treaca in partidele vechi. Si uite cum sistemul corupt si hot, cel care mareste zilnic preturi, stabileste taxe si impozite aberante, din banul public "cumpara" parlamentari.

USR la inceput a parut un partid care milita pentru dreptate. Nu neg, am semnat celebra petitie "fara penali in functii publice". Insa acum, dupa ce au ajuns sa se infrupte din "ciolanul" guvernarii, se pare ca isi dau arama pe fata, fiind de fapt niste persoane care adopta ideologia noii ordini mondiale. S-a dovedit ca multi dintre reprezentantii USR+ de fapt sunt nepoti, verisori, copii ai fostilor securisti/activisti de partid din vremea lui Ceausescu. Adica, un partid creat de SRI, pe structura fostilor nomenclaturisti. Adica.... un amestec de neocomunisti. Un puiut al PSD mai... rebel!

AUR este cel mai recent partid creat. Desi a fost interzis prin televiziuni, a reusit cu ajutorul internetului, a lievurilor facute. Apoi, cenzura la care au fost supusi, a facut ca partidul sa creasca. Dupa ce reusesc sa intre in parlament cu aproape 10%, dupa cateva luni, se pare ca AUR intra in anonimat si nu mai auzim de la tribuna parlamentului atacuri furibunde. Au obosit, si-au dat seama ca vorbesc degeaba, sau au fost platiti de "Sistem" sa taca si sa nu mai faca pe revolutionarii si neolegionarii? 

Peste 4 ani ni se va mai da o speranta. Se va mai crea un partid. Se va mai face iar tam-tam si lumea, in speranta unui trai mai bun, va iesi iarasi la vot. 

"Sistemul" creeaza partide pentru a dezbina oamenii de rand, pentru a strica relatii, prietenii, pentru a controla mai usor masele de oameni. "Sistemul" genereaza coruptie. Te cumpara, ca tu, in schimbul sumelor ametitoare de bani, sa executi ordinele lor. Adrian Nastase a primit din partea Bechtel suma de 80.000.000 $ pentru a nu se realiza autostrada la care cele doua parti convenisera sa o faca. Una e in acte oficiale, alta e prin.... buzunare! 

Politica de fapt nu mai e ce a fost. Nu mai exista conducatori care sa isi iubeasca tara. Politicienii sunt niste instrumente ale acestui SISTEM care a creat partidele politice. Cu cat avem mai multe partide, cu atat suntem mai dezbinati, invrajbiti, cu atat ajungem sa nu mai fim oameni. Ori, SISTEMUL exact asta doreste. Ca oamenii sa nu mai fie uniti, fiindca doar unitatea oamenilor i-ar putea da jos pe cei care ne conduc din spatele cortinei. E suficient sa arunci o vorba si sa spui "ala are mai mult fiindca a furat" si atunci tu, vecinul de peste drum, ce faci? Ori intri si tu in politica si te manjesti de noroiul acesta al marlaniei si ideologiei de jaf, ori, in cazul nefericit, daca te duci sa spui sau sa scrii despre cum are avere vecinul politician, ori esti santajat sau asasinat, ori, in cel mai fericit caz, ti se ofera cativa bani sa taci naibii din gura. 

Asa ca, de vreo 200 de ani, romanii nu mai au conducatori care sa serveasca interesele tarii,  fie slugile celor din sferele de influenta politica. Asa se face ca, dupa ce am platit tribut   otomanilor, azi platim tribut prin tot felul de contracte  oneroase celor de la Bruxelles, Washington sau mai rau, unor grupari oculte care doresc distrugerea planetei, iar noi avem conducatori care nu doar ca nu gandesc, dar nu au nici empatie fata de propriile valori. Au reusit sa omoare sub pretextul covidului artisti, sportivi sau alte personalitati. Esti incomod? Te bagam la spital, si avem grija sa te tratam noi.... Nu e nici o surpriza. Fiecare om a ajuns sa lupte pentru el. Cadrele medicale sunt blamate ca fac jocul ocultei pentru cativa bani in plus. Din pacate, lanturile sclaviei sunt tot mai grele, foametea e tot mai mare, dar, desigur, nu intereseaza pe nimeni eradicarea foametei si a saraciei, atata timp cat exista agende ale ocultei care sa produca vaccinuri, masti si alte lucruri care sa imbogateasca industria big pharma. S-a ajuns pana in stadiul in care cei vaccinati sa ameninte si sa ii blameze pe cei nevaccinati. Este dreptul fiecarui om sa faca ce vrea, sa aleaga cum crede. 

Peste 20 de ani vor mai aparea si alte dezastre, daca nu ii oprim pe acesti criminali ascunsi din 2013 in buncare, trebuie sa ii gasim si sa le ucidem toata familia, pana la cel mai mic, pentru ca astfel de oameni sa nu se mai nasca si sa redea libertatea si bogatia planetei, nu sa detina ei 70% din resurse si 50% din banii care circula pe planeta. Banul in sine ar trebui scos din circulatie, fiindca pe baza lui s-au creat inflatii si s-au stabilit cote care au dus la puterea de cumparare a unor state care au ajuns sa aiba moneda valuta forte. Ori, foarte curios este ca francul elvetian desi este intr-o continua crestere, nu este o moneda de schimb cu care sa poti merge oriunde in lume. La fel  si moneda britanica. Doar dolarul si euro au valoare mai mare fiind de circulatie mondiala. Cu toate acestea, bancile care genereaza profituri uriase, sunt cele mai vinovate de saracirea oamenilor de rand. Apoi, un alt factor generator de saracie in randul populatiei este religia. In lume sunt cam 3 miliarde de catolici. Daca inmultim numarul de catolici cu o suma infima de 5 euro, asta inseamna 15 miliarde de euro. Daca mai adaugam inca 45 de miliarde, inseamna undeva in jur de 60 de miliarde de euro. Sa ai in mana intr-o luna 60 de miliarde de euro si sa nu contribui la eradicarea foametei si saraciei in Africa sau America Latina, este un act de genocid al bisericii asupra oamenilor. Degeaba se roaga preotii pentru sanatate, prosperitate, daca nu se schimba nimic din mentalitatea lor de a palavragi si de fapt de a nu spune nimic esential. Doar cu fapte miraculoase care au existat in trecut si care azi nu mai pot fi repetate, doar cu ideea ca Isus va veni a doua oara pe pamant si va judeca viii si mortii, astea sunt baliverne de speriat oamenii si de tinut in frau. Daca vrei sa iti ierte pacatele, trebuie sa te spovedesti, si ca sa fii primit in lumea de dincolo, atunci lasa niste banuti bisericii. Omul, lasa banii. Dar biserica, ce face cu ei, cand e vorba de dezastre? Nimic... 

Iata cum oamenii politici nu sprijina, ci din contra, jefuiesc cetateanul, bancile isi schimba politicile de creditare si de crestere a dobanzii in functie de propriile interese, iar religiile, nu fac altceva decat sa inspaimante oamenii in privinta a ceea ce ar putea fi dupa moarte, unde ne asteapta Raiul sau iadul. Fals, fals, fals! Noi, prin actiunile noastre, prin felul in care gandim, putem crea Raiul sau iadul. Puterea gandului este foarte mare. Daca gandim pozitiv si suntem optimisti, trecem cu mai multa usurinta peste greutatile vietii, daca suntem negativisti si ne gandim ca oare ce o sa fie, cum voi trai, ce vor spune prietenii, vecinii, rudele de situatia in care am ajuns, atunci nu mai e decat un pas pana la sinucidere. 

Ganditi pozitiv, fiti optimisti, oferiti dragoste, prietenie, fiti empatici cu cei suferinzi, iubiti copiii, fiindca ei sunt atat de frumosi si inocenti! Bucurati-va de fiecare colt al naturii, faceti o poa pe unde treceti, fiindca a doua oara nu va mai fi la fel! Fiecare zi e unica, fiecare clipa e importanta. Si atunci cand vei fi la varsta cand nu vei mai putea sa te deplasezi, vei rasfoi albumul cu fotografii si vei spune: am fost acolo, am facut poza asta, am ramas cu amintirea unei zile frumoase...






 

 

 

 

 

 

 







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






 
























Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓