Harti, carti, balti....

 Nu de putine ori m-am intrebat, cum arata lumea acum 5000 de ani, acum 8000 de ani, fara tehnologie, fara telefoane mobile, fara fast-food, fara radio, televiziune, internet? bun. e o intrebare fara prea multe raspunsuri concrete.

Am avut si am curiozitatea de a-mi explica cineva cum este posibil ca vechiile civilizatii sa fie scoase din analele istoriei, cum ar fi agatarsii, atlantii, lemurienii, eseniennii, aztecii, olmecii, incasii, mayasii, toltecii, persii, mespotopamienii, unde au disparut? de ce nu se mai scrie de ei decat asa, la rubrica "curiozitati" cateva randuri despre o civilizatie a carei istorie este inca o nebuloasa. De exemplu, atlantii. Se spune ca erau o civilizatie care ajunsese la un nivel foarte ridicat. Si atunci, cum de s-au autodistrus, cum de nu au supravietuit, cum de tehnologia folosita de atlanti nu a fost salvata? Aceleasi intrebari le am referitor si la celelalte civilizatii. Si, unde au disparut agatarsii? Dar mayasii, care au creat celebrul calendar din piatra pana in 2012? Referitor si la ani, si aici este o dilema. Cine a cerut sau impus ca lumea sa o ia de la zero odata cu nasterea lui Isus, iar pana la nasterea lui, anii sa fie in ordine descrescatoare? Va imaginati cum ar fi sa ne nastem intr-un an mai mare decat in cel in care murim? Adica, ma nasc in anul 100, dar mor in anul 30. Ceva nu e in regula. Istoria planetei si a religiilor nu incepe cu Isus. Asta a fost una din cele mai mari propagande din istorie care la acea vreme a prins la fraieri. Si in 2000 de ani, toata planeta (cu mici exceptii) este sub tutela unor religii sau secte care propovaduiesc o a doua venire pe pamant a Mantuitorului. 

Este peste puterea mea de intelegere, cum sa iti revendici un teritoriu parasit de buna voie acum 2000 de ani, si dupa ce guiti din 1944 inacoace de oroarea holocaustului, tocmai tu, aplici aceeasi regula din 1947, fara sa tii cont ca si tu faci exact la fel cu palestinienii. Desigur ca aceste randuri nu au voie sa apara pe facebook, twiter sau alte retele, fiindca aduci ofensa memoriei evreilor asasinati in holocaust. Holocaustul a fost creat de khazari impotriva evreilor adevarati. Pai Hitler a fost fiul vitreg al familiei Rothchild, el fiind doar persoana prin care mai marii planetei au comis cele mai odioase crime. Se tot spune ca Hitler avea ura pe evrei din doa motive mari: prima, cea a crestinismului lansat in intreaga lume, si a doua, a lansarii comunismului. Nimic mai fals!!! Ganditi-va cum doi prieteni se joaca pe calculator unul impotriva celuilat. Si cand joaca, observa ca, generand mai multe pagube, ofera posibilitatea de a acapara noi teritorii. Ei, razboaiele mondiale au fost create cu scopuri precise: disparitia imperiilor si a statelor suverane conduse de domnitori/regi/imparati cu oameni pusi de masonerie, care sa genereze crize fiannciare, inflatie, datorii, astfel incat valoarea monedei tarii sa scada atat de mult cat isi doresc cei care fac jocurile finantelor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓