Politica, politicienii si presa - serial

 Ep1

Am sa incep prin a va anunta ca lumea politica s-a schimbat in ultimii 30 de ani, cu consecinte nefaste. si aici nu ma refer la faptul ca au venit alti politicieni mai obedienti si mai avari dupa bani, putere si influenta, ci despre faptul ca nu mai stii dom'le cu cine dracu sa votezi!

avem asa: psd si pnl se iau la tranta pentru a conduce tara. usr arbitreaza, iar udmr e vesnica "mireasa" care participa, alaturi de partidul castigator, la guvernare. Asadar, sa inceapa batalia! stati putin...... ca vine din spate PMP -ul lui base, pe betivu asta l-am si uitat....

Buuuuun.... ce avem noi aici pai, pare a fi un targ de fete. Primarii de la PSD (in special cei din zona de vest a tarii) au migrat la PNL (sa nu aiba migrene apoi... ca ne-am dat naibii....) iar in est, mai prin Moldova si prin unele zone din Oltenia si Muntenia, cativa primari PNL trec la PSD. Un fel de troc. Dar intrebarea este veche, si azi inca mai dainuieste, dupa 130 de ani: "eu.... cu cine votez?" vezi tu alegatorule, care in 2016 ai votat psd si ti s-a promis marea cu sarea.... iar acum acel primar/consilier se duce la PNL.... ce vei vota? omul, sau partidul? 

Trist, deceptionat, cu ochii in lacrimi, vezi o mica speranta spre usr. dar cum sa votezi un partid care promoveaza LGBT-ul si oficializarea limbii maghiare ca a doua limba in romania? dezastruos! te uiti la Basescu.... pai nu el a vandut flota? nu a taiat salarii si pensii, conducand ca un dictator? nu si-a pus fiica europarlamentar? n -a jucat el in hora cu tiganii? si  atunci.......? cum sa votezi udmr? doar n-ai sa votezi partidul care de 30 de ani incearca cu disperare sa destrame romania si sa alipeasca transilvania la ungaria???

cetatene, nu, nu esti turmentat. ei, politicienii, nu ne mai reprezinta. ei nu mai sunt politicieni. sunt gasti, clanuri, care se cearta si se bat pentru putere. pentru ei este important sa poata fura, sa poata sa aiba milioane de euro in conturi, sa aiba 7 masini de lux, 10 amante, avioane personale, yahturi, iar plebea, sa se multumeasca cu firmiturile date de ei. 

Azi, 13 august 2020, la putin timp dupa negocierile de la Bruxelles unde Romania ar fi primit 80 de miliarde de euro..... vreau sa va intreb: ce vor face politicienii cu acesti bani? facem pariu ca nu se vor face autostrazi? si ca vom fi (cum zicea brancusi) mai saraci, si mai prosti decat am fost. 

  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓