Nu stiu daca ati observat cat de usor v-au pacalit cu obligativitatea purtarii mastilor!

 Nu stiu daca ati observat cat de usor v-au pacalit cu obligativitatea purtarii mastilor!

Au mers exclusiv pe studiul reactiilor voastre!

1.In plina pandemie cand mass-media instaura panica la scara globala intr-o maniera apocaliptica, NIMENI NU PURTA MASCA, nici nu s-a pus problema sa fie impusa!

2.La sfarsitul lock-down au recomandat purtarea mastilor STRICT de persoanele bolnave! Nu exista obligatie!

3.In prima stare de alerta au impus purtarea mastilor DOAR in anumite spatii inchise, cum ar fi bancile, spitalele si institutiile publice.

4.In cea de-a doua stare de alerta au impus purtarea mastilor in TOATE spatiile inchise.

5.Din nou nu ati reactionat, era momentul sa fie testata purtarea mastii IN AER LIBER! Au inceput cu un oras, Iasiul, apoi cu un judet, a mers...NIMENI nu a reactionat!

6.Apoi au extins purtarea mastilor in JUMATATE de tara in aer liber!

7.Va urma IMEDIAT purtarea mastilor in are liber pe INTREG teritoriul national, in spatiile aglomerate.

8.Apoi vor testa obligativitatea purtarii mastilor IN TOT ce inseamna aer liber, mai intai la nivel de localitate, judet sau zona.

9.Ce credeti ca va urma la tozmna? MASCA VA FI OBLIGATORIE IN TOATE SPATIILE LIBERE, cu exeptia cand sunteti la domiciliu, practic vi se va confisca TOTAL dreptul de a respira aer curat!

Acum sa demontam MANIPULAREA GROSOLANA ca mastile nu stopeaza circulatia sanguina, a oxigenului la nivel pulmonar si la creier! Se face comparatia cu MASTILE CHIRURGICALE, masti care NU EXISTA nici in farmacii, nici in comert, ele fiind PROFESIONALE, facute din material BIORESPIRABIL, fiind scumpe si vin direct in sala de operatie!

A nu se compara MASCA CHIRURGICALA din material BIORESPIRABIL cu PROTOTIPUL sau FALSUL existent in farmacii si comert, adica acele masti facute din RESTURI de materiale, basca si tratate chimic cu formaldehida! Masti care NU PROTEJEAZA nici macar la praf sau bacterii, ce sa mai vorbim de virusi!

Nici macar MASTILE CHIRURGICALE BIORESPIRABILE nu protejeaza la virusi, ele sunt facute strict pentru un mediu aseptic bolnav-chirurg pentru a stopa lichidele emanate prin transpiratie, in nici un caz pentru virusi!

Apoi orice IDIOT ar trebui sa stie ca un virus de 6 microni intra always printr-o tesatura de 30 microni, basca un virus care NUA  FOST izolat in laborator, un virus INZVIZIBIL, care trece oricum...deci pentru ce sa mai purtam mastile?!

Deci UNICUL SCOP de a impune masca este pe langa experimentul global de a ne studia reactiile, pentru a ne delimita pe cei "alesi", pentru a ne insemna pe cei supusi si a ne sugera ca trebuie sa tacem, UNICUL SCOP este de A SLABI IMUNITATEA pentru a deveni vulnerabili infectiilor patologice prezente si viitoare, pentru A MOTIVA necesitatea vaccinarii OBLIGATORII la scara globala!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓