Cititi si va minunati .............

 Preluat "CITIȚI ȘI VA MINUNAȚI!😱😱😱
 (Jeni Doina Eftimie , cadru medical):
V-am promis pe la inceputul pandemiei ca voi vorbi despre ceea ce se intampla in sistemul sanitar.
Ne-au amenintat, ne-au bagat pumnul in gura, au incercat sa ne corupa, dar nu au reusit.
S-o luam de la inceput.
11 martie 2020 se inchid scolile. Asistența medicala scolara este distribuita la corturile de pe langa spitalele din toata tara.
Nu sunt echipamente de protectie. Cadrele medicale sunt panicate, dar nu ezita sa isi faca treaba. Se cer de 50 de ori pe zi echipamente. Suntem amenintati. ”Daca nu va convine, plecati! Sunt altii la rand.”
Managerii sunt presati de medici si asistente pe de o parte, de DSP si minister pe de alta parte. Cu toate astea rezistam! Toti!
Noi, cele de la cort, chiar daca avem intr-un final echipamente, nu putem sa le purtam. De ce? Simplu. Temperaturile din corturile de triaj sunt sub 0(ZERO!) grade noaptea, ceea ce ne forteaza sa stam cu geci groase pe noi si vreo cateva pături. Cu gecile pe care le purtam in cort, mergem si acasa la familiile noastre. Si pe strada, si la market!
Cerem conditii civilizate de la DSP si Asiatenta sociala. Ni se trimite protocol de igiena a mainilor de la DSP, pe care nu a avut curajul sa-l semneze nimeni, in care scrie ca asistenta de la cort nu trebuie sa se spele pe maini decat daca e vizibil murdara, eventual nici atunci pentru ca magnificele corturi nu sunt dotate cu apa curenta. Am intrebat, iar raspunsul a fost ca asa a dispus DSP-ul.Cetatenilor li se induce panica pe toate canalele media. Ei trebuie sa se spele pe maini. Asistentele nu!
Colac peste pupaza suntem anuntati ca vom fi platiti la program de 8 ore desi noi lucram in ture de 12 cu 24. Dupa ce amenintam ca anuntam ITM-ul, ni se spune ca ni se face o favoare ca ne platesc turele si ca ar fi bine sa lasam gura mai moale.
Nu dragilor! Nu ne-ati facut nicio favoare! Salariile noastre nu sunt platite din buzunarele voastre, asta daca nu cumva aveti de finantat campanii electorale liberale sau USR-iste, din banii nostri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓