Istorii ascunse

 

Ideea ca viata primordiala se baza pe lut le gasesti in basmele zeilor!
Primordialii care au creat zisii "oameni" au fost sumerieni( prima linia de sânge anunnaki) apoi gasesti in basme egiptene in timp ce in cele ebraice din biblia noastră , Yahweh a creat oameni ajutat de alti zei! In "fabricile" , laboratoarele lor de carne hribidiza genomul Anunnaki cu alte creatii animalice, pasari, pesti, insecte, viermi, paduchi, etc... apoi cu suflarea lor din nari direct in kur prindeau viata!😆)))
 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
De ex. una din experientele lui Enki si Enlil (acelasi Yahweh este si Enki, Zeus, Cronos si alti serpalai)... au hibridizat o gorilla cu genomul lor Anunnaki si au inseminat-o pe sotia lui Enlil.
In basmele grecesti Prometeu, Zeus si alte zeițe au fost cei care au creat" oameni" din lut! In basmele chinezesti gasesti zei care au creat "oameni" din lut ! Au creat zei cu matrite la plăcere, lut cu foc, din lemn sau porumb! In nici un caz nu au creat rasa umana, doar au hibridizat oameni cu alte oratanii! 
 Ar putea fi o imagine cu text care spune „Prometeu creează omul ajutat de ceilalți zei De fapt, el a împărțit bouul cel mare în două părți, dar într-una a ascuns carnea fragedă sub un strat gros de piele, iar în cealaltă, a măcinat împreună oasele și grăsimea cu care a acoperit. un strat subțire de piele suficient de cât să o facă pe aceasta din urmă să pară cea mai bogată pradă. Zeus, din moment ce a fost prima alegere, a optat pentru partea aparent mai bogată. Chi il tuo Angelo custode protetti Medium Agatha nostro Angelo Custode, scopri subito tuo Apri”
Din sfintele scripturi povestite de religii, nu ai decat sa ramai un om de lut creat de un Dumnezeu criminal care a facut razboaie pentru a-si hrani orataniile! 
 
 
Primii lor sclavi au fost zei din deseuri de-a lor care se numeau zei Igigi! Ca sa creeze un zeu nou si mai puternic trebuia sa se sacrifice un zeu igigi si alte animale iar oule erau fecundate de Zeita- mama/ Anunnaki!
...acum am inteles de ce si ZEII- tati nasteau copii farà femei, ieseau din cap, din burta, din genunchi,din samanta!)))) aveau laboratoare de insamantare vitro si de inviere a mortilor! Inviau mortii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓