– Insider – dezvăluie francmasoneria drept cea mai veche religie secretă din lume și planurile luciferiene pentru Noua Ordine Mondială –

Altiyan Childs este un fost muzician rock australian și un fost francmason. În 2010 a câștigat premiul The X Factor talent show, care i-a impulsionat cariera în muzică la statutul de vedetă.

Într-un videoclip pe care l-a lansat luna trecută, el a anunțat că și-a pus viața în joc pentru a renunța la jurămintele secrete francmasoni.

Viața lui s-a schimbat recent după ce a fost trezit într-o mașină cu viteză care se îndrepta direct într-un zid de cărămidă, deoarece șoferul adormise. Spune că a auzit o șoaptă la ureche care l-a trezit dintr-un somn adânc și că a putut să apuce volanul și să evite accidentul.

„Nu ar trebui să fiu aici astăzi”, spune el.

Pedeapsa pentru renunțarea la jurămintele tale în masonerie este moartea, dar el se simte obligat să demască francmasoneria pentru ceea ce este: cea mai veche religie din lume.

Potrivit Childs, aproape fiecare persoană de seamă care conduce lumea astăzi, de la politică la afaceri la divertisment, a ajuns acolo prin masonerie.

Și videoclipul său de 5 ore plus a fost produs pentru a vă convinge că acest lucru este adevărat, dintr-o perspectivă din interior, și pentru a avertiza despre ceea ce urmează în curând: implementarea Noii Ordini Mondiale Luciferiene, care include o reducere semnificativă a populației lumii.

Mi-a luat câteva zile să văd toate cele 5 ore, iar când am terminat mai devreme azi, i-am spus prietenului meu care mi-a recomandat videoclipul:

„Viața mea nu va mai fi niciodată la fel după ce am urmărit asta. Nu voi dormi diseară până când nu public acest lucru (pe Health Impact News ).”

Deși am ajuns să știu multe din ceea ce este în această prezentare de-a lungul anilor, au fost multe altele pe care nu le-am știut și am învățat din acest videoclip.

Acest videoclip nu este pentru toată lumea. Se încadrează în categoria Created4Health de Știri cu impact asupra sănătății .

O mare parte din ceea ce am publicat în ultimul an, plus despre Plandemic și viitoarea Nouă Ordine Mondială, va avea acum mult mai mult sens odată ce veți termina de vizionat acest videoclip.

Gândiți-vă la aceasta ca fiind perspectiva spirituală, forța motrice din spatele planului de reducere dramatică a populației lumii, prin uciderea multor locuitori ai lumii.

Veți putea înțelege mai bine de ce oamenii pot fi atât de răi și veți inventa lucruri precum armele biologice COVID-19 care sunt concepute pentru a ucide o parte semnificativă a populației lumii.

Pentru mine, după ce am acoperit subiectul Răpirii medicale, inclusiv traficul sexual de copii de peste 6 ani, acest videoclip a legat câteva capete libere pentru a-mi oferi o înțelegere mai deplină a afacerii traficului de copii.

Există anumite versete din Biblie care m-au nedumerit de ani de zile și care au devenit clare după ce am urmărit asta, cum ar fi legile despre construirea de altare pentru a se închina lui Dumnezeu ca acesta:

Dacă îmi faci un altar din piatră, să nu-l zidiți din pietre cioplite, căci dacă mânuiți unealta pe el, o profanați. (Exod 20:25)

Merită din plin cele 5 ore de investiție din timpul tău, garantez. Dacă ar fi să produc așa ceva, dacă chiar și aș putea știind unde să găsesc aceste resurse pentru a căuta și a aduna informațiile, pe care NU le am, aș ghici că mi-ar lua mai mult de 1000 de ore să prezint ceva ca aceasta.

Și nu am nicio îndoială că produsul final care are puțin peste 5 ore a fost probabil editat semnificativ de Altiyan Childs pentru a-l face chiar și așa scurt.

Doar un insider din lumea francmasoneriei ar putea produce așa ceva, iar lumea îi datorează multă recunoștință lui Altiyan Childs pentru că și-a acordat timpul pentru a prezenta acest lucru.

Poate foarte bine să-l coste viața (fizică), și el știe asta.

NU exagerez când spun că viața ta poate depinde foarte bine de a cunoaște ceea ce este conținut în acest videoclip pentru ceea ce este pe cale să se întâmple în lumea noastră și de a acționa în consecință.

Toată lumea din lume a fost afectată de masonerie

Va trebui să vizionați videoclipul pentru a înțelege ce se întâmplă în această fotografie.

Toți cei care citesc acest articol au fost afectați într-un fel sau altul de francmasonerie, așa că merită investiția ta în timp pentru a petrece cele 5 ore vizionând acest videoclip incredibil.

Există 33 de niveluri de inițiere în Francmasonerie și chiar multe în cadrul Francmasoneriei, deși au jurat păstrarea secretului sub pedeapsa cu moartea, cu adevărat nu știu tot ce este despre Francmasonerie, deoarece este o „societate secretă”.

Cei care ajung la nivelul 33 o fac și din acest grup sunt aleși mulți dintre liderii lumii.

Veți afla cine a construit Georgia Guidestones și ce înseamnă acest mesaj.

În jurul valorii de 4 ore și 35 de minute din videoclip, el redă un trailer pentru un film care nu a fost niciodată publicat, deoarece producătorul de film a fost ucis, împreună cu familia sa, înainte de a putea fi terminat.

Am verificat povestea și am constatat că este adevărată. Vezi acest articol publicat în 2015:

Regizorul „Gray State” și familia sa au fost găsiți morți în „aparent crimă-sinucidere” din Minnesota

Trailerul din 2012 este încă pe YouTube și are peste 3,5 milioane de vizualizări.

Vedeți dacă puteți găsi presupusul „mesaj ascuns” în trailer care ar fi putut cauza moartea lui și a familiei sale.

Dacă nu, treceți la aproximativ 4 ore și 35 de minute din videoclipul lui Altiyan Childs pentru a afla.

ideoclipul lui Altiyan Childs este încă pe YouTube , unde are peste 800.000 de vizualizări până acum în puțin peste o lună. Sunt surprins că este încă acolo.

De asemenea, îl încărcăm pe canalul nostru Rumble și ar trebui să fie și pe canalul nostru Bitchute în curând.

https://healthimpactnews.com/

 

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓