De citit

 

Vaccinul Covid-19 crește riscul de inflamație severă a inimii de 120 de ori, potrivit unui studiu amplu realizat în Scandinavia și publicat în Jurnalul Asociației Medicale Americane (JAMA).

Studiul a examinat peste 23 de milioane de cazuri de pacienți cu vârsta peste 12 ani în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, de la începutul vaccinului în decembrie 2020 până în 5 octombrie 2021.
Studiul a constatat că bărbații tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani au avut miocardită severă (care necesită spitalizare) de aproximativ cinci ori mai des după ce au luat Pfizer și de 14 ori mai des după ce au luat Moderna în 28 de zile de la administrarea celei de-a doua doze. Aceasta a corespuns la șase evenimente la 100.000 de oameni după Pfizer și 18 evenimente la 100.000 de oameni după Moderna. A doua doză de Moderna, luată după prima doză de Pfizer, a fost asociată cu un risc și mai mare: a crescut de 36 de ori, corespunzând la 27 de evenimente la 100.000 de persoane.
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓