Randuri interzise VIII

 


 

Cabala este exponentul credinței evreiești, cea mai profundă cunoaștere care reprezintă fundamentul iudaismului. Precum în toată „cultura” evreiască, nu există nimic original în Cabala. Toate elementele din „cultura” evreiască sunt furate și încorporate din religiile păgâne preexistente din întreaga lume. Iudaismul nu doar că este plin de concepte furate și pervertiri ale adevărurilor spirituale, ci este și creat într-un mod care-i ajută pe evrei să-și continue obiectivele împotriva acestei lumi prin utilizarea mijloacelor oculte împotriva non-evreilor.

Oricât de mult ne-am dori ca acest lucru să nu se fi întâmplat, asta s-a întâmplat și mulți rabini vocali și foarte importanți din toată lumea recunosc acest fapt, fără vreun strop de rușine sau vinovăție. Există câțiva rabini (lideri de top ai evreilor) care vorbesc deschis despre genocidul non-evreilor ca făcând parte dintr-un plan evreiesc divin. Prin urmare, acest site a fost creat pentru a trezi oamenii cu privire la aceste fapte care ne înconjoară dar despre care rareori auzim.

Evreii sunt o rasă și nu pur și simplu o „religie”, așa cum se afirmă în mod eronat. „Puteți desena o imagine a unui evreu, dar nu puteți desena o imagine a unui catolic sau a unui protestant”.

Mergând mai departe în profunzimea cunoașterii și gândirii evreiești, se mai găsesc și alte adevăruri, cum ar fi faptul că evreii nu sunt doar non-umani, ci sunt odraslele unei rase extraterestre. Acestea nu sunt credințețe „acuzatorilor” lor - aceste credințe provin direct din cuvintele și credințele cele mai profunde ale evreilor. Un fapt admis de evrei înșiși este că ei sunt o rasă extraterestră de oameni, de aici survenind comportamentul lor străin și plin de ură la adresa omenirii și au un plan de a domina această lume și de a-i înrobi pe locuitorii ei pe care evreii îi etichetează la modul general cu termenul „Goyim” (adică vite în ebraică ). În timp ce aceste adevăruri pot fi prea răsunătoare pentru unii oameni „normali”, acestea sunt credințele interne ale iudaismului, iar acest site nu numai că expune „Cabala”, dar va expune această realitate în întregime.

Spre deosebire de convingerile multor oameni, evreii folosesc metode oculte pe care le-au furat din civilizațiile păgâne anterioare și le-au însușit, ulterior numindu-le „cultură evreiască”. Aceste puteri spirituale nu numai că există, dar ajută la modelarea țesăturii acestei lumi. Din acest motiv, noi cei care luptăm cu ei mental și spiritual, am creat acest site pentru ca oamenii să se lumineze și să înțeleagă cât de important este să conștientizeze încotro se îndreaptă această agendă evreiască veche de secole.

Evreii pot fi aduși în fața justiției de către ființa pe care ei o numesc „Acuzatorul”, „Dușmanul”, care sunt traducerile și semnificațiile ebraice ale cuvântului „Satan”. În timp ce Satan înseamnă lucruri negative pentru evrei, înseamnă numai lucruri pozitive în străvechea limbă sanscrită, care a precedat evreii, iudaismul și percepțiile lor despre „Demoni” cu mii de ani. Demon este numele antic al Zeilor popoarelor păgâne („ereticii” conform bibliei și idolatrilor).

Cabala evreiască este rădăcina tuturor minciunilor și mașinațiilor evreiești nu numai împotriva umanității, ci împotriva creatorului ei, Satan Însuși. Cabala este în fapt nucleul războiului spiritual al evreilor împotriva vechiului lor inamic, Satan și Zeii păgâni.

Expunem cu mândrie secretele genocidale ale Cabalei evreiești, în conformitate cu cuvintele lui Satan: „ISRAEL VA PRIMI CE MERITĂ”, pe tema distrugerii Israelului și a așa-numitului „popor evreu”.

- Înaltul Preot Hooded Cobra 666
******************************

Apocalipsa și 666, Explicate

 

Mulți dintre voi sunteți familiarizați cu această așa-numită carte „profetică” numită Apocalipsa. Această carte este cel mai puternic mesaj subliminal din biblie, punctul culminant al tuturor celorlalte mesaje subliminale. Ca atare, această carte a câștigat multă atenție și speculații de la oamenii care nu-i pot înțelege sensul și presupun că este „cuvântul lui Dumnezeu”.

Spre deosebire de mulți gentili idioți care consideră că religiile „păgâne” erau cumva „diferite” și încearcă să le individualizeze, chiar și atunci când este atât de evident că acestea doar exprimă păgânismul sau „Sufletul Satanic” conform rabinilor, evreii nu au astfel de probleme și ne pun pe toți în aceeași categorie ca o singură forță, ca oameni satanici, pentru că ei știu am fost întotdeauna aceeași forță cu măști diferite de-a lungul epocilor. Și într-adevăr nu am încercat niciodată s-o ascundem, ne lăudăm cu asta și cu lucrurile bune pe care le-am făcut pentru omenire.

Evreii se prefac că nu le place Noul Testament, deoarece acestea sunt manuscrisele Goyimilor. Dar ghiciți cine le-a scris, evreii le-au scris și le-au creat. Dar Apocalipsa este în esență ceea ce evreii știu drept Tikkun Ha-Olam sau „Marea Epurare” sau „Marea Purjare” și rectificarea mondială, care exterminarea tuturor Goyimilor de pe fața planetei. Transmiterea acestui lucru prin Noul Testament este necesar astfel încât Goyim să nu pună întrebări. Evreii le pot da adevăratele învățături ale culturii lor, deoarece gentilii sunt dușmanii lor și prin urmare trebuie spălați pe creier.

„Sitra Archa” reprezintă guvernarea supremă a „sufletului” evreiesc peste „elementele întunecate și rele ale existenței”, Satan și Zeii. Acesta este obiectivul final al Tikkun Ha-Olam. Sitra Archa are o manifestare joasă (națiunile goyimilor, alias oameni albi și toți ceilalți gentili) și o manifestare superioară (Zeii noștri păgâni). Altele trebuie combătute și învinse pentru a facilita ceea ce evreii numesc „procesul mesianic”.

Evreii traduc acest fenomen în existența fizică prin eliminarea națiunilor albilor, distrugerea națiunilor și raselor individuale și apariția unui lider suprem al tuturor care va conduce pământul drept plantație goyim pentru evrei, oferindu-le puterea supremă. Aceasta este „lumea lor promisă”. Apocalipsa, ultima carte a bibliei evreiești, vorbește despre finalizarea acestui obiectiv.

Acum, motivul pentru care evreii nu acceptă asta este pentru că-i o „profeție”. Profeția creștină nu este nicidecum profetică, deoarece niciun creștin nu are astfel de experiențe, și se referă la implantarea lucrurilor în creierul subiecților și nu la adevărata capacitate profetică. Deci evreii sunt destul de clari aici, nu fumați rahatul pe care îl vindeți goyimilor, lăsați-l să fie tras de goyim și fiți evrei în continuare, pentru că evreii înțeleg că este doar nonsens și nu merită nici o atenție.

Cu toate acestea, atunci când vă uitați la Hollywood și la promovarea rabinului Yeshua/Iisus Hristos în fiecare scenariu, înțelegeți că susținerea acestei minciuni pentru goyim este de o importanță fundamentală. Dacă goyim trebuie să creadă că evreii sunt răi și îl urăsc pe Hristos, așa să fie - niciun sacrificiu nu este prea mare pentru a menține pe goyim prinși în înșelăciunea rabinului Hristos. Evreii au suferit pentru a menține această vrajă și pentru a se prezenta drept așa-numiții dușmani ai unei juxtapuneri create de propria rasă, pentru a-i prinde pe goyim la mijloc. În cele din urmă, după cum recunoaște Marcus Eli Ravage, acest sacrificiu s-a meritat foarte mult.

Mulți oameni citesc textele în limba engleză (care au fost corupte pentru a ascunde cuvinte) din biblie. Englezii tind să uite că există și alte limbi în care sunt scrise aceste texte, comparativ cu care biblia engleză este doar un basm. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește noul testament care în greacă are un alt sens. Vechiul Testament este în ebraică și o parte din a fi rabin o constituie analiza și cunoașterea mesajelor ascunse din vechiul testament, care pot fi înțelese prin cunoașterea ebraicii veche.

Dacă aruncăm o privire la cuvântul „fiara” în Apocalipsă, termenul înseamnă Therion care este înseamnă „animal sălbatic”, dar un animal sălbatic extrem de puternic. Asta este în fapt o insultă evreiască pentru Satan, Zeul gentililor. Deci, Satan își pecetluiește propriul popor cu o „pecete”, pentru a-i marca drept oamenii lui. Evreii numesc acest lucru prin expresia derogatorie „semnul fiarei”, alias pecetea vitelor gentile. Cum îi numesc evreii pe gentili? Bestii de povară, vite și goyim. Ce înseamnă cu adevărat acest însemn pentru Goyim în contrast cu „evreii adevărați”? Ceea ce se deduce din cele de mai sus este că Satan își marchează oamenii cu ceva ce nu le place evreilor, iar evreii blasfemează cu un nume dezgustător.

Când Satan preia lumea, 666 este dat Omenirii drept semn, pentru toată lumea din vârful umanității. De fapt este ΧΞΣ, care este „erm” tradus din numerologia greacă (o știință interzisă conform bibliei) la 666. Ceea ce înseamnă cu adevărat 666 este puterea solară și, așa cum se știe, acest număr este unul de perfecțiune și a corpului de diamant, și mai simbolizează și transformarea în corpul curcubeului. Acesta este numărul Graalului și al nemuririi. Faza cu „vânzarea și cumpărarea” are legătură cu transferul de energii pe polul negativ și pozitiv al sufletului. Aceasta arată că în acest moment nu mai există nimic imperfect în suflet, toate energiile negative au fost eliminate.

Fiara se ridică cu 7 capete și 10 coarne. Se ridică din Mări, care este ascendența tipică a Șarpelui, se ridică din mări și are 7 capete cu coroane, chakrele, și cele 10 coarne sunt practic vârfurile acestor chakre, inclusiv cele două seturi care sunt vârfurile, umerii, șoldurile și chakrele tâmplelor (2 în 1), numărând 10.

Fiara este Sufletul gentililor sau „Therion” care este Sufletul Neamurilor. Cu toate acestea, nu numai sufletul are putere, ci puterea este dată de „Dragon”, care este Satan și Șarpele fără de care, Sufletul este neputincios. Când Satan apare, întreaga lume își îndoaie genunchiul, dar asta are și o semnificație ocultă care înseamnă că fiecare parte a Sufletului este adusă la perfecțiune și ceea ce este impur este distrus. Asta este Magnum Opus.

După aceasta apare o a doua fiară. Și aceasta dobândește puterea de la Dragon. Dar această fiară are putere asupra materialului, de asemenea imortalitatea fizică, deci este simbol al ascensiunii pentru cineva este încă în viață. Astfel, îi face pe oameni să se închine la el ca la un rege.

Despre ce este cu adevărat această poveste pentru cei care știu să o citească, este vorba despre războiul a două tipuri de Suflete, și anume, cel satanic și cel evreiesc, pentru dominația planetei și a lumii, a cerurilor și a pământului.

Evreii se plâng că cei care au acest 666 se vor opune deschis agendei evreiești și se vor lupta cu ei. Și se smiorcăie în această carte că într-o zi îi vor înlocui pe toți, mielul va înlocui berbecul, cele 10 coroane vor fi înlocuite de sfinți, liderul tuturor (Satan) va fi înlocuit de rabinul Iisus care chiar încearcă să fure titlul lui Satan de Luceafărul de dimineață, în timp ce „Curva” care păstrează Cupa „Fornicării” (alias nemurirea) pentru „Goyim” să bea, și ea va fi distrusă. Ei susțin că doresc să ia lumea î stăpânire pentru ei înșiși. Deci una peste alta, îi vedem iarăși cum visează cai verzi pe pereți.

Evreii i-au considerat 666 pe unele națiuni precum romanii. Cuvântul „latinos”, care înseamnă latină, și însemna pe atunci romani (albi) este de fapt un cuvânt care se adaugă la 666 la fel ca multe alte cuvinte. Romanii anteriori erau în război cu cultiștii evrei ai creștinismului. Așa că au scris aceste cărți pentru a se plânge că acești nemernici aveau ceva cu ei și că asta era problema, erau 666. Napoleon și alții, cum ar fi Wilhelm al II-lea al Prusiei și, bineînțeles Hitler, erau toți numiți „Antihriști”, în cazul lui Wilhelm, numele său se adaugă la 666 la propriu. Asta pentru că erau acolo sus din punct de vedere spiritual și pentru că erau 666 (Suflete satanice) și gentili, non-evrei, care au avut putere. Pentru evrei, este malefic pentru Goyim să se autoguverneze.

Așadar, obiectivul lor recunoscut este de a răsturna sistemul spiritual, Demonii și tot ceea ce ne definește și să-l înlocuiască cu ei înșiși. Ca atare există mențiunile bizare din Apocalipsă despre modul în care „Îngerii vor înlocui Demonii”, „Iisus îl va înlocui pe Satan” și „Sfinții vor înlocui Regii” etc. sau că „Mielul va înlocui Dragonul”. Demonii, regii, dragonul etc sunt simboluri pentru sufletul neamurilor, în timp ce toate celelalte prostii sunt simboluri ale creației evreiești.

Acum cele de mai sus sunt de asemenea alegorii, deoarece toate aceste lucruri sunt reflectate la mai multe niveluri. Dispariția celor de mai sus, la nivel material, este egală cu dispariția raselor, stărilor și principatelor gentile. Evreii spun că cele 12 triburi ale Israelului vor înlocui practic celelalte triburi ale lumii în Era Mesianică. Asta nu este un fel de glumă, rabinii știu asta foarte bine. Tikkun Ha Olam sau „Rectificarea lumii” are de-a face cu exterminarea.

Atacurile astrale pe care ei le lansează asupra umanității se manifestă în războaie, metisarea raselor și alte astfel de primejdii care îi distrug pe dușmanii lor, cum ar fi foamea, sărăcia etc. Acestea sunt consolidate de acțiuni fizice din partea ordinelor fizice care cred în „visul mesianic” și desfășoară în continuare obiectul înrobirii și distrugerii Neamurilor.

Să știți că obiectivul evreilor este să vă extermine. Este recunoscut de la sine, nimeni nu l-a atribuit evreilor și nimeni nu ar avea îndrăzneala să facă acest lucru. Evreii lași au avut îndrăzneala să o facă, și nu numai asta, ci au expus acest obiectiv în fața goyimilor drept o profeție. După cum a afirmat Hitler, cu cât minciunile sunt mai mari și mai scandaloase, cu atât sunt mai multe șanse să se găsească oameni care să le creadă. Minciunile evreilor sunt revoltătoare și oamenii le cred, dar asta nu le face adevărate.

În același mod, nu îi va face niciodată victorioși, deoarece nu i-a făcut niciodată ADEVĂRAȚI...

- De Înaltul Preot Hooded Cobra 666

********************

Cunoscându-i pe evrei din propriile lor scrieri și citate

 


Pentru a ști cum lucrează mintea evreilor, trebuie doar să știi câteva lucruri foarte fundamentale și de bază despre ei. Încercă să le folosești ca material de studiu și cu siguranță le vei găsi probabil și în altă parte în studiul tău. O mulțime de oameni care nu sunt educați în ceea ce privește pericolul evreiesc vor găsi aceste lucruri ca fiind șocante, dar ele nu sunt altceva decât vârful întregului aisberg și nici măcar aproape de acesta. Aceste citate ar trebui să fie suficiente pentru a pune în lumină problema legată de „rasa aleasă” și de ce suntem împotriva lor, așa cum gentilii au fost întotdeauna. De peste 100 de ori doar în istoria *DOCUMENTATĂ*, evreii au fost excluși și alungați din țări și națiuni. Ceea ce oamenii descoperă aici nu este nimic altceva decât ceea ce oamenii au știut dintotdeauna despre ei.

https://www.darkmoon.me/2014/timeline-of-jewish-persecutions/

În timp ce oricine poate suferi de „defecte”, deoarece acestea au de-a face cu a fi „uman”, aceleași „defecte” se prezintă singure la evrei în cea mai inumană și străină formă, văzându-se un model bine definit în rasa evreică. O dată sau de două ori, este un defect. Dar dacă este mai mult decât atât, se vede modelul formării unei rase criminale nemiloase.
Noi doar vorbim despre o rasă criminală, cu sindrom egocentric, care vrea să înrobească și să distrugă întreaga planetă.

Nimic furnizat nu este suficient sau complet pentru a-i înțelege pe evreu. Nu totul este citat, deoarece acest lucru ar fi imposibil cum totul se interconectează cu tot. Citatele sunt mai jos.

Cu toate acestea, ar trebui să fie suficient pentru a arăta că aceste lucruri de fapt există, ele există indiferent de „spațiu și timp”, toți evreii având exact aceleași scopuri.

Principiile gândirii evreiești, cine sunt evreii:

• Numai evreii sunt considerați „oameni”. Nimeni altcineva nu este. [8,9,10,11,12,13,14,45]
• Evreii sunt o rasă. [4], [5], [8,9,10,11,12,13,44]
• Evreii sunt superiori „Dumnezeului", care este, de asemenea, un evreu.
• Toată „creația” a fost creată de către „Dumnezeul” evreiesc și, în consecință, tot ceea ce a creat este pentru evrei, ca și apartenența lor și pentru ceea ce este viu, ca și sclavii lor. [8,9,10,11,12,13,14,15,16,3,39,45]
• Indiferent de ceea ce spun evreii, este un mandat de la „Dumnezeu”, sau chiar mai mare decât acesta. Nici un evreu nu poate „greși” VREODATĂ. Cine nu este de acord să fie distrus pentru totdeauna. [2]
• Goyimii (ne-evreii) există numai ca animale, pentru a-i servi pe evrei. [8,9,10,11,12,13,14,15,16,3,39, 32]
• Evreii nu vor niciodată să fie descoperiți. Ei știu că sunt străini și că ne-evreii sunt în mod subconștient conștienți de acest lucru. Ei sunt dușmani pentru toți ceilalți oameni de pe planetă. [19, 20, 8,9,10,11,12,13,]
• Evreii sunt paraziți și ei știu acest lucru. Sunt meniți să trăiască mai presus de alții, niciodată pe propria lor muncă. Evreii sunt o rasă de distrugători. [22,21]
• Nu există nici un „adevăr”, mai ales pentru goyimi, care sunt prea „retardați” pentru a înțelege ceva. Evreii sunt deasupra „adevărului”.
• Banii nu sunt bani, sunt o armă de control. Același lucru este valabil pentru oricare alte mijloace.
• Războiul este mare, deoarece ucide goyimii și îl împuternicește pe evreii care împrumută ambele părți prin cămătărie.
• Scopul acestei lumi este de fapt pentru ca evreii să facă tot ce vor cu ea.
• Orice mijloc, la orice cale: Orice este etic atâta timp cât îi ajută pe evrei să supraviețuiască și să prospere. Tot ce nu face sau interzice acest lucru este „ne-etic”.
• Starea politică ideală de guvernare este comunismul, care este planul ideal pentru stabilirea „lumii lui Dumnezeu” (Ordinea Mondială Evreiască). [1, 33, 32]
• Exercitarea evreilor este scopul superior al universului. Copii, animalele și orice altceva, pot muri, pot fi violate și distruse sau făcute pentru a servi, după cum vor evreii. [3,40,41,42 etc]
• Toate rasele sunt urâte, în special albii, în primul rând, la fel ca toate neamurile, în conformitate cu evreii. Negrii sunt considerați mai inferiori decât gunoiul și același lucru este valabil pentru arabi și pentru oricine altcineva, care este un ne-evreu. [7, 8, 26, 27, 36, 34,35, etc]
• Tot ceea ce slăbește goyimii, îndeplinește „planul lui Dumnezeu” (adică  înrobirea lor), este bun și etic pentru evrei. (Agenda mixului rasial, „Multiculturalismul”, colapsul economic, pacifismul și orice altceva ce are același scop).
• Evreii sunt mincinoși. [46,28 etc]

________________________________________

Cartea Evreiască a Vieții

 


Golemul este o alegorie pentru o formă mentală creată cu cunoștințe cabalistice. RabinII scriU cuvântul AMT pe fruntea Golemului pentru a-l aduce la viață și dacă doresc să-l distrugă, îndepărtează litera Alef, lăsând doar MT, care înseamnă moarte. De ce asta?

Motivul le ascunde acțiunile. AMT sunt cele trei litere de bază din alfabetul ebraic de 22 de litere: Alef, Mem și Tav. Îndepărtarea literei Alef cauzează disiparea formei mentale ebraice deoarece Tav se amestecă cu Alef, menținând astfel un ciclu de energie ca și cum ar învârti o roată de energie. Alef este simbolul energiilor tuturor celorlalte litere din alfabetul ebraic. Îndepărtând Aleph, se deconectează sursa de energie. Cabala descrie litera Alef ca pe o roată, este vorba despre oprirea fluxului de energie.

În tarot, care provine din cabala, toate cele 22 de cărți principale se bazează pe literele ebraice. Roata Norocului arată că Tora este o anagramă pentru Rota, care înseamnă roată. În cabala, simbolul oului este numit roata vieții deoarece roata, în timp ce se învârte, simbolizează faptul că energia generează viață, deoarece o nouă viață iese din oul cosmic. Roata, din India până în Occident, a fost descrisă drept simbol al energiei în mișcare. Chakră înseamnă roata care se învârte. Din acest motiv cabala prezintă litera Alef sub forma unei roți. Observați că „Tarot” este o anagramă pentru „Tora”. „Ra” înseamnă rău în ebraică. Rota înseamnă „roata lui Ra”, care înseamnă ROATA RĂULUI în ebraică. Aceasta este Roata lui Samsara în Orient, care înseamnă Roata morții și a suferinței (pentru neamuri). Cartea evreiască a Vieții este Cartea Morții pentru neamuri.

Prin urmare AMT înseamnă viață. Tora este roata vieții pentru evrei, prin forma mentală pe care au creat-o. Cele cinci cărți din care este compusă tora se bazează pe cele cinci elemente cu care "Dumnezeu" a creat viața în cabala, făcând primul Golem, Adamon Kadmon, care este numele acestei forme mentale în multe tradiții cabalistice. Evreii numesc tora „Cartea Vieții”.

Există o a doua metodă de utilizare a alfabetului pe care rabinii o țin secretă. AMT este metoda milei "Domnului" care înseamnă crearea și generarea vieții pentru evrei dar a doua metodă ascunsă se numește "Judecata lui Dumnezeu" și se bazează pe inversarea literelor pentru a aduce moartea. Aceasta este pentru a-i pedepsi pe semenii lor evrei, deoarece fiecare evreu primește un nume ebraic special conceput să se conecteze la un anumit pasaj specific din Tora pe care fiecare evreu îl recită în rugăciune la un moment dat și care le conectează sufletul și mai mult. Fiecare evreu are o literă în tora și-n iudaism care se conectează la sufletul lor individual. Asta înseamnă că scrierea numelui unui evreu în Cartea Vieții le conferă viață veșnică. Acest lucru a fost transpus și-n creștinism dar și-a pierdut ulterior semnificația în contextul creștin.

Metoda ascunsă a Judecății lui "Dumnezeu" este de a pedepsi evreul individual prin ștergerea numelui său din Cartea Vieții, care în credința iudaică este judecata supremă a lui "Dumnezeu" împotriva evreului care îl ofensează.

Prin practicarea Ritualurilor de Inversare a blestemelor din tora (RIV-uri), ștergeți fiecare evreu din Cartea Vieții, tora. O altă semnificație a literei Alef prezentată drept o roată este „roata anului” pe care evreii își fac recitările majore ale torei, pentru a menține roata de energie în mișcare. Alef simbolizează prin urmare energia torei. Făcând RIV-urile, în acest punct disipăm această energie și astfel, și Cartea Vieții evreiască.

Rabinii a declarat că AMT este ceea ce dă viață Cărții vieții evreiești, iar MT este ceea ce îi aduce moartea. Asta fac Ritualurile de Inversare. Stă scris chiar în textele magice ale rabinilor, pe care ei le ascund. Dar Satan și Zeii noștri ne-au arătat cum să facem aceste RIV-uri, împlinind astfel profeția rabinilor conform căreia Satan îi va distruge pe evrei prin ștergerea lor din Cartea Vieții.

Ritualurile de Inversare trebuie făcute zilnic. 
************************************
 

Sfânta Scriptură: o carte de vrăjitorie evreiască

 

 
Acesta este prima lucrare dintr-o serie de articole, care explică felul în care inamicul se folosește de biblie pentru a domni peste lume. Nu există nimic ”sfânt” în biblie și nimic care să te avanseze spiritual sau care să fie pentru binele omenirii. Aruncă o privire la numere, cărți, scripturi și conținut, și ai să vezi care e adevăratul ei scop; este o carte de vrăjitorie evreiască, pe care aceștia o folosesc din belșug pentru a-și avansa agenda lor de înrobire a lumii. Întregul scop al acestui articol este de a explica în termeni simpli, felul în care aceștia realizează acest lucru.

Pentru a înțelege cum funcționează acest lucru, am să dau ca exemplu aruncarea unui blestem puternic. Fac asta pentru a explica felul în care operează energia, acest exemplu neavând nimic de a face cu biblia. Puterile minții, ale sufletului și lucrările astrale – deoarece le operezi folosindu-ți mintea subconștientă – energiile și efectele sunt adesea destul de subliminale. Vei descoperi că acest lucru este un fapt real, odată ce avansezi spiritual prin meditație – care sporește gradul de conștientizare.

Mulți sunt familiari cu asasinarea din 1969 a lui Tate și Labianca din Los Angeles, de Charles Manson (care credea despre el însuși că este Iisus Hristos) – și despre cultul lui de hipioți; acest caz a primit o publicitate considerabilă din partea presei, făcându-se chiar și filme după acesta. Dacă nu îți este familiar, simplu scrie cele de mai sus într-un motor de căutare; găsești informații peste tot pe Internet, prin librării și multe alte locuri.

Fondatorul Bisericii Sataniste, Anton S. LaVey , a lucrat cu directorul/producătorul Roman Polanski, ca consilier temporar pentru filmul Rosemary’s Baby din 1968. LaVey a vrut să interpreteze partea Diavolului, însă această parte a fost dată altcuiva. Potrivit unor surse – una dintre acestea fiind filmul Polanski – LaVey a fost insultat și evitat de unii dintre colegii lui Polanski care lucrau la film. LaVey s-a enervat și a aruncat un blestem printr-un ritual satanic.

Acum, Susan Atkins, membră a familiei Manson – o criminală (care era implicată cu droguri puternice, cum e LSD-ul) – pentru un scurt timp, a lucrat pentru Anton LaVey în San Francisco, într-un act nud în care trebuia să iasă dintr-un sicriu, la un spectacol de divertisment. Datorită consumului extensiv de droguri și a viciilor personale, Atkins era extrem de nestatornică și lipsea de la serviciu, făcând ca lucrurile să fie dificile pentru ceilalți, pentru spectacol, etc., iar acest lucru l-a supărat pe LaVey. În cele din urmă acesta i-a pus capac.

LaVey a urât și hipioții. La începutul lunii august 1969, LaVey a aruncat un blestem împotriva mișcării hipiote. Acum, aici este un exemplu cu privire la felul în care pot lucra energiile puternice, care nu sunt direcționate în mod precis. Toate lucrurile se leagă. LaVey era furios pe Polanski pentru felul în care a fost evitat și tratat în timpul filmărilor peliculei Rosmary’s Baby. LaVey era furios pe mișcarea hipiotă, și, de asemenea, purta o puternică antipatie pentru Susan Atkins. Toate acestea s-au legat împreună în august 1969.

După ce a aruncat câteva blesteme puternice, lucrurile au fost puse în mișcare. Susan Atkins, împreună cu alți membrii ai familiei Manson, au dat buzna în casa lui Polanski când acesta era în Europa, înregistrând pentru un film. Soția acestuia, actrița Sharon Tate – care era însărcinată în luna a opta – împreună cu alți câțiva prieteni erau acasă când au avut loc aceste lucruri. Toți cei prezenți au fost măcelăriți, împușcați, bătuți și înjunghiați de mai multe ori, până au murit. Sharon a fost măcelărită de Susan Atkins, care, după ce a fost prinsă, a povestit în mod public cum a vrut să taie pântecele gravidei și să-i scoată fătul afară. Toate acestea se leagă între ele, după cum putem vedea. LaVey a cunoscut atât pe Atkins cât și pe Polanski; apoi mai e și filmul Rosmary’s Baby – este de notat ceea ce i s-a întâmplat fătului lui Polanski (în cazul în care nu ai văzut filmul Rosmary’s Baby, îl poți găsi pe Internet). Cele de mai sus sunt un exemplu plastic a rezultatelor unei lucrări puternice; dacă energiile nu sunt direcționate în mod corespunzător și precis, acestea iau întotdeauna calea cea mai scurtă pentru a materializa lucrarea. Dată fiind gravitatea crimelor, hipioții și-au pierdut popularitatea la scurtă vreme după acest incident și în cele din urmă s-a pierdut din istorie, deoarece publicul a început să-i asocieze cu astfel de incidente.

Ceea ce vreau să arăt aici, este felul în care trebuie să fie stabilită o legătură.

Unii dintre voi poate își mai amintesc cum, după incidentul de pe 9/11, mulți oameni puteau îndoi bancnota de $20,00 într-un anumit fel, pentru a descoperi imaginea turnurilor gemene în flăcări. La scurt timp după incidentul de pe 9/11, bancnota de $20,00 a fost înlocuită rapid cu o altă versiune. Scuza folosită în fața publicului a fost aceea că această bancnotă putea fi contrafăcută cu ușurință. Adevăratul motiv a fost designul bancnotei, care purta vibrația subliminală.

Potrivit bibliei, numărul 11 este un număr al haosului, distrugerii și dezintegrării. Deoarece această biblie împuțită se află în aproape fiecare casă, atât de mulți oameni aderă la învățăturile creștine, își pun credința în ea – asemenea bancnotei de $20,00 – este o unealtă subliminală extrem de puternică (cu mult mai puternică decât hârtia de $20,00). În consecință, atunci când evreii întrețin lucrări vrăjitorești, aceștia folosesc numerele și versetele din biblie pentru a-și împlini scopurile. Din câte am înțeles, anumite versete sunt vibrate în ebraică în bustrofedon. Aceștia se și leagănă înainte și înapoi atunci când se ”roagă” în grupuri.

Tot în biblie, numerele 10 și 12 se presupun a fi numere perfecte.

Cei 12 fii ai lui Iacov, minus Iosif (”unul nu mai este” – Geneza 42:13), fără de care ceilalți 11 nu ar fi supraviețuit.
Notă: Geneza este prima carte a bibliei; Geneza = 1+42+13=56, care în numerologie este 11. Aceasta este o completare a versetului însuși.

Împăratul Ioachim (2 Cronici 36:5-6) a domnit 11 ani, după care Nebucadnețar l-a dus în robie (care a însemnat căderea lui și sfârșitul domniei lui).

Împăratul Zedechia (Ieremia 52:1-11) a domnit 11 ani, după care Nebucadnețar l-a întemnițat, l-a mutilat și i-a omorât familia.

În al 11-lea an de captivitate în Babilon, Ezechiel a profețit căderea și distrugerea Tirului (Ezechiel 26:1-5).

În al 11-lea an de captivitate în Babilon, Ezechiel a profețit căderea și distrugerea Egiptului (Ezechiel 30:20-26).

Notă: de asemenea, dacă citești puțin mai mult în scripturile de mai sus, o să observi că toate aceste popoare s-au răsculat împotriva evreilor, motiv pentru care au fost pedepsite. Acesta servește ca exemplu pentru felul subliminal prin care evreii sugestionează supremația lor peste Gentili … există multe alte exemple asemănătoare.

Acum, numărul 9 este un număr al sfârșiturilor și a finalității. Este de notat cum, versetele biblice care pun o emfază pe numărul 11, sunt toate relaționate distrugerii și decăderii.

Nu vreau să mă lungesc cu acest articol prea mult, întrucât voi avea mai multe exemple detaliate în viitorul apropiat. Cartea lui Iov (suferință) este folosită de evrei în multe circumstanțe, atunci când își blestemă inamicii. Bombardarea orașului Dresden a fost întreținută în sărbătoarea creștină Miercurea Cenușii – și orașul a fost transformat în cenușă. As putea cita multe alte exemple; aruncând o privire la similaritățile care le leagă între ele, avem:

Pe data de 11 martie 2004, s-au împlinit exact 911 zile de la atacul Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, iar atacurile cu bombă în trenurile din Madrid, Spania, au avut loc pe 11 martie 2004.
  • Madrid, Spain are 11 litere
  • New York City are 11 litere
  • Atacurile în America au avut loc pe 11 septembrie 2001
  • Atacurile în Madrid au avut lor pe 11 martie 2004
  • Între cele două atacuri au existat 911 zile (9+1+1=11)
  • Atacurile din Madrid au avut loc în a 11-a miercuri a anului
  • 11 septembrie este a 254-a zi a anului (2+5+4=11)
  • După 11 septembrie, mai sunt 111 zile rămase, până la sfârșitul anului
  • Atacurile din trenul din Madrid s-au soldat cu 191 morți (1+9+1=11)
  • Pe 11 septembrie 2002, numele celor 2.801 victime din atacurile asupra World Trade Center, au fost citite cu voce tare la Ground Zero (2+8+0+1=11)
  • Turnurile Gemene, unul lângă celălalt, arătau ca numărul 11
  • Primul avion care a lovit turnurile, a fost Zborul 11
  • Zborul 11 a avut 92 persoane la bord (9+2=11)
  • Zborul 11 a avut 11 membrii ai echipajului
  • Zborul 77 a lovit Pentagonul (11x7=77)
  • Zborul 77 a avut 65 persoane la bord (6+5=11)
  • În America, numărul 911 este numărul de urgențe (9+1+1=11)
  • New York a fost al 11lea stat din Uniune
  • Insula Manhattan a fost descoperită pe 11 septembrie 1609, de Henry Hudson – 11 litere
  • Afganistan are 11 litere

Observi cum vibrația numărului 11 le leagă pe toate de 9? Turnurile Gemene erau și ele sub forma/structura numărului 11. Energia astrală ia întotdeauna cea mai rapidă și ușoară cale, la fel ca în proverbul ”ce se-aseamănă, se-adună.” Nu e de mirare că francmasonii, care sunt controlați de puterea evreiască, pun mâna pe biblie în timpul inițierii lor. Dat fiind faptul că fiecare pagină a bibliei conține cuvintele ”evreu”, ”evrei” ”Israel”, ”Ierusalim”, etc.; dat fiind faptul că nazarineanul și cam toate celelalte caractere sunt evrei; și dat fiind faptul că evreii se proclamă a fi ”aleșii lui dumnezeu”, fiind ridicați în slăvi în întreaga biblie; nu e de mirare că aceștia sunt atât de puternici și că au domnit, în secret și ferit de ochii lumii, timp de secole, peste întreaga lume.

Satan însuși mi-a arătat cum aceste lucrări sunt ca un efect domino. Când ceva este pus în mișcare în astral, energiile respective atrag după ele alte energii asemănătoare lor, iar lucrurile încep să lege. Coincidența ciudată și stranie a numerelor (acesta este doar un exemplu; există mult mai multe lucruri implicate), relevă faptul că nu avem deloc de a face cu un act întâmplător sau accidental, ci, în adevăr, este vorba de o lucrare ocultă deliberată.

Mi-ar plăcea de asemenea să mai adaug ceva, cu privire la emfaza evreilor pe numărul 6. Te rog nu confunda asta cu ”666”, care are o semnificație complet diferită.

Fii doar atent și ai să observi despre ce vorbesc aici. Spre exemplu, cele șase milioane din minciuna holoco$tului evreiesc; sărbătoarea importantă a comunismului evreiesc este pe 1 mai: mai este luna a cincea, și deci avem 1+5=6. Aș putea continua la nesfârșit cu exemplele. Israel are 6 litere. Acordă atenție știrilor dar și istoriei, la tot ceea ce are de a face cu evreii și ai să înțelegi. În biblie, numărul șase este numărul omului lipsit de orice putere spirituală. Numărul 7 are de a face cu cele 7 chakre și deci înseamnă putere spirituală și perfecțiune, care emană din acestea. 6 cade în inferioritate, în insuficiență. 6 mai este și numărul muncii din greu și a trudei … ”munca a fost făcută  în 6 zile, ziua a 7a fiind o zi de odihnă.” Numărul 6 apare oriunde avem de a face cu forța de muncă a sclavilor; apare în măsurătorile care sunt folosite în muncă lor, dar și în durata în care aceștia lucrează. Iar acest lucru poate fi observat de la începuturi.

Emfaza pe și utilizarea evreiască a numărul 6, a stabilit o vibrație în astral pentru avansarea agendei lor, a statului lor comunist și a ordinii mondiale. Comunismul înseamnă sclavie. În stadiul final al statului comunist, evreii devin ”dumnezei”, iar toată cunoștința spirituală este înlocuită cu un ateism material. Numai evreii de sus cunosc secretele ocultismului, aruncându-și blestemele peste populația necunoscătoare și neajutorată, trăgând foloase de neimaginat. Creștinismul este, în mai multe feluri, un punct de plecare pentru comunism. Pe lângă asta, creștinismul a transformat așa-numita ”religie” într-un concept atât de repulsiv și dezgustător, încât, mulți dintre cei neștiutori, acceptă și promovează ateismul cu dragă inimă.

În încheiere vreau să adaug că, ca de fiecare dată, Satan și Puterile Iadului sunt ocărâți pentru toate acestea, de către tâmpiții ignoranți. Cei mai mulți creștini nu posedă inteligența sau tăria de caracter pentru a cerceta practicile oculte. În biblie există și versete pe care evreii le folosesc pentru a blestema și înspăimânta oamenii, împiedicându-i din a intra prea mult în ocultism. Îmi amintesc că pe când eram novice în Satanism, am avut ceva experiențe proaste, însă asta nu a făcut decât să mă stârnească și să îmi hrănească și mai mult curiozitatea. Nu te poți abandona fricii. Evreii, împreună cu cohortele lor extraterestre, au folosit frica ca pe o unealtă de control, timp de secole. În țările comuniste, populația trăiește într-o constantă stare de frică și teroare (întreabă-ți părinții și bunicii despre asta. Din nefericire România a trecut odată prin toate astea.) Aceasta este și liga biblică, precum este tot ceea ce ține de comunismul evreiesc de altfel.

Am să public mai multe informații și mai multe exemple, despre cum biblia nu este nimic altceva decât o carte de vrăjitorie evreiască, despre numerologia biblică și despre felul în care biblia este forțată asupra populației; se află în aproape fiecare casă, în camerele de hotel și oriunde altundeva. Toată lumea este familiarizată cu ea, și toată lumea cunoaște ceea ce aceasta afirmă a fi.

Lumea trebuie să se trezească. Te rog simte-te liber(ă) și educă-i pe ceilalți, distribuie această lucrare sau oricare dintre articolele BLS și lucrează din greu pentru Satan. Satan înseamnă ”adevăr” în sanscrită. 
************

Ordinul mondial evreiesc: Evreii folosesc putere ocultă

 

Talmudul evreiesc, Choschen Hamm 388, 15 Fericiți vor fi pierduți în Israel, pe care Cel Unul (nota mea, mesia evreiesc), binecuvântat fie el, i-a ales dintre Goyimi, despre care scriptura spune: ”Munca lor este doar trufia, este o iluzie la care trebuie să râdem, toți vor pieri când Dumnezeu îi va vizita în mânia sa.” În momentul când Cel Unic, binecuvântat fie el, va extermina toți Goyimii din lume, Israelul singur va dăinui, așa cum stă scris: ”Lordul va apărea măreț în acea zi”...

Suferind probleme majore în Spania și Polonia, evreii s-au reorganizat din pierderile lor sub conducerea unor rabini care au venit și au format o urmărire mesiatică, începutul acestui moment fiind marcat de rabinul Luria, un profesor cabalistic care a crezut că este mesia și care a fost cunoscut pentru cabala sa luriană. Luria niciodată nu și-a scris învățăturile, așa cum era tradiția evreiască. El și-a învățat elevii pe cale orală pentru a-i conduce spre 2 tipuri: Inițiați și adepți. Așa a fost până după moartea sa când studenții săi i-au scris învățăturile în Cabala Luriană.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rav Luria

 

Unul dintre studenții ulteriori ai sistemului cabalistic al lui Luria a fost Sabbatai Zevi. Acest individ a călătorit spre Levant unde a declarat că este mesia rasei evreiești. Această perioadă a istoriei este foarte revelatoare întrucât este prima dată când evreii au venit în public cu agenda și intențiile lor iar Zevi a fost considerat și de către sursele gentile cea mai populară personalitate evreiască din istorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabinul Zevi

 

Asta arată de asemenea că Cabala este cheia către puterea evreiască din cadrul unității evreiești. Zevi a petrecut ani de zile în meditația cabalistică care includea repetarea mantrelor din formula cabalei, precum numele împătrit, dar și alte metode. Asta este identic cu Yoga, cu mundre, asane, tehnici de respirație, vizualizare. Cheia cabalei este de a trezi Shekinah din Malkuth și mutarea sa în sus a 6 lumi inferioare către coroană (nota mea: cred că se referă la energia chi traversată prin chakre). Aceste cunoștințe au fost furate de la gentili. Totuși, cheia cabalei pentru oameni este bazată pe energia Shakti și mișcarea ei pe coloana vertebrală. Evreii au furat asta de la noi și au blestemat Goyimii, în timp ce au păstrat această cunoștință pentru ei.

Liderul mișcărilor rabinice ortodoxe este un Saddak, însemnând că a efectual de mai multe ori veritabile siddhi (notă, puteri spirituale) în fața urmăritorilor săi. Acești rabini sunt liderii rasei evreiești.

Zevi, precum Luria înaintea sa, a demonstrat siddhi în public iar alți rabini au declarat că au făcut la fel datorită învățăturilor sale. Ei declară că au vise și viziuni cu Zevi drept mesia. La apogeul mișcării lui Zevi peste un milion de evrei i-au devenit discipoli și mii de evrei au călătorit spre Levant pentru a-l urma.

Zevi s-a declarat el însuși mesia pe data de 18 iunie 1666, o importantă dată cabalistică. Iunie este a șasea lună iar 18 este numărul vieții în cabala și este alcătuit din trei de 6 și 1... 666, numărul Soarelui care aduce munca spirituală către material și concret.

Zevi le-a ordonat urmăritorilor săi să practice Cabala Luriană și i-a învățat cum să folosească puterile minții pentru vrăjitorie evreiască și de asemenea să folosească deschis magia sexuală prin schimbarea soțiilor și orgii. Asta este cabala, evreii cunosc puterea energiei sexuale pe care au suprimat-o de la gentili și o folosesc pentru ei.

Acum, asta este partea dezvăluită... Zevi și-a încoronat discipolii cheie cu coroanele diverselor națiuni europene și s-a pregătit pentru ”războiul mesiatic” în care armata evreiască a lui Zevi vor distruge națiunile europene și-i vor transforma pe gentili în sclavii lor. Și vor lua Ierusalimul de la sultan și vor domni drept un mesia un regat evreiesc mondial din tronul lor din Ierusalim. Asta trebuie să realizeze mesia evreiesc așa cum îi este comandat în tora, talmud și cabala. Iudaismul despre asta este, așa cum declară textele sfinte evreiești:
”Zohar, Toldoh Noah 63b: Când va veni mesia, fiecare evreu va avea 2800 de sclavi”

Asta este ce trebuie să realizeze liderul evreiesc.

Choschen Hamm 388, 15 Fericiți vor fi pierduți în Israel, pe care Cel Unul (nota mea, mesia evreiesc), binecuvântat fie el, i-a ales dintre Goyimi, despre care scriptura spune: ”Munca lor este doar trufia, este o iluzie la care trebuie să râdem, toți vor pieri când Dumnezeu îi va vizita în mânia sa.” În momentul când Cel Unic, binecuvântat fie el, va extermina toți Goyimii din lume, Israelul singur va dăinui, așa cum stă scris: ”Lordul va apărea măreț în acea zi”...

Zevi a mers către capitala otomană pentru a cere Ierusalimul de la sultan, lucru pentru care sultanul i-a ordonat să se convertească la islamism sau va fi executat, iar Zevi s-a convertit pentru a se salva. Asta a reprezentat oficial sfârșitul mișcării sale, această decizie decepționând majoritatea discipolilor săi. Totuși, această convertire a sa și a urmăritorilor săi apropiați a fost o rușine. Au căzut în pământ precum evreii din Donmeh și și-au păstrat învățăturile în așa mare secret încât și-ar dezvălui actuala religie copiilor lor doar după ce împlinesc 14 ani. Pentru a ascunde asta de marea comunitate de gentili, Donmeh a fost mai târziu capabil să-și realizeze agenda formând mișcarea Yourg Turk prin intermediul lojelor masonice pe care și le-au creat în Turcia, iar cu acestea au fost capabili să înfrângă imperiul otoman, asta incluzând și genocidul armean. Comunitatea armeană a fost cel mai mare obstacol al setei de putere a lui Donmeh, deci i-a exterminat, furându-le de asemenea și vasta bogăție. Asta i-a forțat pe turci să nu fie capabili decât să poarte negocieri cu bancherii evrei internaționali pentru finanțe, întrucât băncile armene au dispărut, supunându-i pe turci controlului lor. Donmeh a sabotat încercările de război a otomanilor întrucât Rothschild și alți sioniști aveau nevoie ca imperiul otoman să fie distrus pentru a putea obține regiunea Levant pentru misiunea lor mesiatică a Israelului. După război, Atta Turk, liderul republicii otomane, era un Donmeh (notă: un cripto-evreu). Ei au forțat secularizarea în timpul când nu au vrut nicio renaștere imperială în regiune din partea turcilor. Comunitatea Donmeh împreună cu Rothschild au creat de asemenea regimul saudit pentru a obține controlul asupra islamului sunnit. Donmeh încă conduce Turcia.



 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Evreul Jacob Frank, adevăratul tată al comunismului

 

Înapoi în Europa, găsim un alt lider rabin important, Jacob Frank, care a fost un adept antrenat în cabala de câțiva evrei Donmeh care au venit în Europa. Acesta este un punct important cu privire la modul cum mint evreii. Evreii care au vorbit despre această problemă au declarat că Frank era ”un satanist” și nu un evreu întrucât s-a împotrivit învățăturilor iudaismului... Apoi din alt colț al gurii lor au admis că tot ce a făcut el a fost în talmud și nu împotriva acestuia. Deci el urma învățăturile iudaismului din postura de lider evreu. Evreii cred că Gentilii sunt idioți și că-ți pot minți în față cu acest timp de impertinență în timp ce tu ai ”un creier de goyim idiot” care nici nu-și va da seama. Tot ce a făcut Frank a fost de fapt conform talmudului, de la magie neagră la ritualuri de sacrificii umane. Asta corespunde de asemenea și torei. Moses Hess, alt evreu loial în acea mișcare, a declarat că ei folosesc magia neagră talmudică pentru a duce această agendă mai departe în propriile sale scrieri.

De asemenea amintiți-vă că acești evrei au vorbit despre acea problemă doar ce le-a comandat legea evreiască...
Sanhedrin 59a comunică unui goy că relațiile noastre religioase ar fi egale cu a ucide toți evreii, iar dacă goyimii ar fi știut ce i-am învățat, i-ar ucide în mod deschis.

Libbre David 37, un evreu poate și trebuie să facă un jurământ fals când goyimii îl întreabă dacă cărțile noastre conțin ceva împotriva lor.

Puteți pune pariu că acești evrei spun minciuni pentru a crea confuzie între goyimi cu privire la actuala natură a iudaismului. Cum această situație cu Zevi i-a pus pe ei pe un scaun fierbinte în fața întregii lumi, el a venit în fața publicului și nu s-a ascuns în spatele scenelor așa cum fac evreii în mod tradițional.

Frank s-a auto-declarat reîncarnarea lui Zevi și a pus bazele mișcării frankiste, pentru a atrage atenția asupra ordinii mondiale evreiești. În 1773, Frank s-a întâlnit personal cu Mayer Rothschild. El însuși un sabbatean și un adept al învățăturilor lui Zevi, Mayer a fost un shamash, servitorul personal al rabinilor care l-au ridicat și până în această zi lui Mayer îi sunt ridicate statui de închinare de către grupuri evreiești precum Chabad. Frank de asemenea s-a întâlnit cu Adam Weishaupt, al cărui tată a fost un rabin și însuși Weishaupt era un profesor al legii canonicului evreiesc la universitatea din Ingnolstadt, Bavaria, Germania. Aflat la această întâlnire din 1773 cu Rothschild și Weishaupt, Frank a venit cu agenda infiltrării lojelor masonice și la această întâlnire a fost creat Illuminati. Jacob Frank și Weishaupt au creat doctrina Illuminati și Rothschild a asigurat fonduri și conexiuni. Totuși, a fost inițial Frank cel care i-a conferit lui Rothschild puterea banilor împreună cu familia Warburg. Adepții lui Frank au efectual numeroase operațiuni bancare în Polonia și apoi au canalizat acești bani în operații ce includeau familia Rothschild și sume de bani necesare pentru a împrumuta regi și prinți care le-au realizat intrarea în afaceri.

De aici evreii au preluat lojile masonice și le-au transformat în uneltele agendei mesiatice a conducerii evreiești. Despre Revoluția franceză  s-a documentat că a fost lansată de mișcarea Frankistă prin intermediul controlului pe care îl exercitau asupra centrelor masonice și care au sponsorizat familia Rothschild și alte elite evreiești. Mișcarea franceză numită ”Iacobinii” a fost golemul evreiesc (notă: ființă artificială) al revoluției ”franceze” iar în următorul secol numele i-a fost schimbat în Liga Comunistă, apoi cei 2 evrei, Marx și Hess, au creat Manifestul comunist. Hess era un sionist și tatăl oficial al sionismului. El a declarat că sionismul este despre crearea unui guvern mondial evreiesc care este condus din Israel. Ei au preluat ideologia Illuminati a lui Frank și au camuflat-o într-un fel de mumbo jambo și apoi i-a schimbat numele în ”Comunism”.

Lucrarea principală a lui Hess a fost ”Roma și Ierusalim” (tradusă de Meyer Wexman și publicată în Statele Unite în 1945 de către Block Publishing Co.), El venit acasă în 1848, a spus translatorul, din Paris, ”luând o parte activă a rezistenței armate a oamenilor” (pag. 22). ”În 1845, Hess s-a implicat în mediatizarea ideii comuniste și fondarea societăților devotate realizării sale, o ocupare care l-a făcut pe Arnold Ruge să-l descrie drept ”Rabinul comunist mosses” (pag. 21-22)

Este declarat că ”principiul fundamental de gândire al lui Hess”... era bazat pe învățăturile evreului Spinoza, al cărui discipol devotat era”. Dar el a mers mai departe, spunea translatorul, în expunerea ”unității de bază” a minții și materiei, ”unitatea de bază și variatele sale dezvăluiri.”

Hess de asemenea a declarat: ”Iudaismul nu are nicio altă dogmă în afară de învățăturile Unității” (pag. 44). ”Rabinii nu au separat niciodată ideea lumii viitorului de concepția regnului mesiatic. Nachmanides insista asupra identității unei... `lumi care va veni` împreună cu regnul mesiatic.” (pag. 46)

Expunând talmudul și lăsându-l pe Moses cu rolul inferior care i s-a dat acolo (pag. 91), întregul strigăt al lui Hess a fost pentru guvernarea evreiască din Palestina, ”între Europa și Asia îndepărtată... drumurile ce conduc spre India și China”, iar el a spus evreimii:
”Ați contribuit suficient la cauza civilizației și ați ajutat Europa să realizeze revoluții li să le îndeplinească cu succes.” El le-a cerut evreilor să !înainteze” și a declarat: ”Lumea va da din nou omagiu către strămoșii oamenilor.” (pag. 139-140). ”Talmudul este piatra de temelie a ortodoxismului modern” (pag. 143). El a căutat să se folosească de magie neagră, ocultism, hasidism și, împreună cu sionismul, a încercat să instaureze dictatura comunistă.” ”Cel mai mare bine care va rezulta din combinarea hasidismului cu mișcarea națională este aproape nedeterminabil.” (pag. 218), iar el a adăugat: ”Cu toate că hasidismul nu dispune de organizare socială, acesta trăiește într-o modă socialistă.”

Translatorul l-a numit pe Hess în prefața ediției din 1918 ”crainicul naționalismului și trompeta sionismului”.

Comunismul a fost răspândit prin lume prin intermediul lojelor masonice și banilor elitelor bancare internaționale evreiești. Acesta este modul prin care Rusia a fost înfrântă. După ordinul comunist au existat în Rusia masoni gentili care au fost eliminați de noii conducători evrei, iar lojile au fost aduse la tăcere.

Clanul Rothschild este purtătorul mantiei lui Zevi și Frank. În propriile lor publicații sioniste, clanul Rothschild se auto-intitulează ”regii evreilor”. Armata mesiatică a lui Zevi era armata roșie. Comunismul este ființa prin care evreii încearcă să-și creeze regatul mesiatic global.

Clanul Rothschild și-a trimis de asemenea agenții colegi evrei, precum Warburg și Schiff, în America, pentru a purta negocieri cu industriașii americani și baronii financiari, creându-și în final o cabală care a dus la crearea Rezervei Federale deținute de evrei care a împins americanii în primul război mondial creat de evrei și apoi i-a adus în ”marea depresie” și ”noua afacere” numită ”afacerea evreiască” de către cei care erau la momentul potrivit, perioadă care le-a dat evreilor putere economică totală, control media și politic peste America. Astfel ei au împins America în al doilea război mondial, cu același scop pe care îl aveau și inițial, pentru a crea haosul necesar pentru a pune în mișcare ordinul mondial evreiesc, a cărei agendă este în desfășurare și în prezent.

Uneori evreii vă spun adevărul aici și acolo. Barry Chamish, un lector și autor evreu despre subiectul evreilor sabbateni și această mișcare (el a pus ruleta evreiască pe ea pentru a lua căldura agendei triburilor) a mărturisit în mod deschis că Joseph Stalin era un evreu ce a făcut parte din această mișcare sionistă evreiască pentru a crea guvernul mondial evreiesc. Gândiți-vă la ce înseamnă asta. Stalin a fost cunoscut ca fiind un practicant al cabalei și a învățăturilor oculte evreiești. El și-a schimbat chiar și data de naștere pentru a-și ascunde actuala diagramă astrologică. Stalin a fost primul lider care a recunoscut Israelul și a oferit suficient ajutor pentru a-l stabiliza drept un stat. Ori de câte ori Otto Khun a zburat către Moscova în numele familiei Rothschild, Stalin îl aștepta în mod literar acolo pentru a-l întâmpina cu covorul roșu întins.

Evreii impun materialismul marxist goyimilor în timp ce ei păstrează adevărul despre cunoștințele spirituale pentru ei înșiși și blestemă umanitatea pentru a o controla.

Sursă: ”Religia evreiască și influența sa din prezent” (Jewish Religion: Its Influence Today), de Elizabeth Dilling

 
 Ceea ce cauzează moartea, îmbătrânirea, nenorocirile, boala și suferința, este enumerat de multe ori în textele spirituale orientale ale hinduismului. Este din cauza șarpelui Kundalini, șarpele lui Satan, care este legat în chakra rădăcinii, dormind și nestimulat:

"Kundalini, atunci când doarme, se identifică cu focul timpului... care gătește toate creaturile până la moarte, prin procesul de îmbătrânire... Focul yoga [yogagni] care distruge focul timpului, este identificat cu kalaagnirudra, "Rudra Focului Timpului", adică, un foc care atunci când se trezește, este mai puternic decât și consumă focul timpului. Atunci când doarme, kundalini este asociat cu focul timpului, un timp a cărui scurgere este marcată de mișcările soarelui și ale lunii în corpul subtil. Când se trezește, soarele și luna [în contextul de față, nadiile ida și pingala] sunt ambele imobilizate, iar kundalini se dublează întrucât se spune că nadia sushumma „consumă timp"[1].

Se afirmă că atunci când șarpele se ridică pe coloana vertebrală până în cap, eliberează un nectar ambrozian numit Amrita, care înseamnă literalmente "nemurire". Acest nectar inundă întreaga ființă, transformând-o într-un „Siddha imortal”, care înseamnă o ființă perfecționată.

Dușmanul evreu, în tora, a pus numeroase blesteme asupra șarpelui lui Satan în încercarea de a lega energia Kundalini la chakra bazei și de a o menține adormită. De asemenea au făcut astfel încât să fie periculos pentru oricine să-și trezească această energie. Dușmanul evreu în sens propriu a blestemat fiecare generație gentilă la MOARTE.

Rețineți Kala agni Rudra, focul spiritual care distruge focul timpului și eliberează oamenii în imortalitate. Rudra este titlul principal al lui Shiva, iar Shiva mai este numit Satan Shiva, Eternul Shiva în sanscrită. Simbolul lui Shiva este șarpele și, inițial, în textele antice din vechea grădină din Sri Lanka, Shiva i-a creat pe Adimu și Eva și i-a învățat cum să-și ridice șarpele și să creeze Corpul de Lumină care să-i facă nemuritori. Echivalentul Grădinii Edenului este Muntele Meru în hinduism. Dușmanul evreu a declarat că inițial a venit din India. Ei au furat acest text și l-au rescris în ebraică pentru a crea un blestem la MOARTE aruncat asupra neamurilor. Ei au făcut din ridicarea șarpelui lui Satan păcatul originar iar acest Iehova [rasa evreiască] a fost introdus în povestea rescrisă și a fost Iehova [rabinii evrei care folosesc alfabetul ebraic] cel care a trimis șarpele pe coloana vertebrală în jos pe Pământ și a aruncat blestemul asupra șarpelui gentil. Apoi i-a pus pe îngerii evrei cu săbii înflăcărate la poarta grădinii pentru a împiedica șarpele din a se întoarce. Îngerii sunt simbolul blestemelor și formelor mentale evreiești în Cabala iar sabia înflăcărată este simbolul literei Zayin, care este folosită pentru blestemarea și legarea sufletului neamurilor. Din acest motiv, în cabala se afirmă că în acest fel evreii vor putea deveni "dumnezei" și vor putea conduce neamurile. Blestemându-i până la moarte. Evreii i-au alungat pe gentili din viața imortală și din fericirea spirituală eternă în această lume mizerabilă pe care au creat-o ei. Stă scris în tora că Iehova [rasa evreiască] a împiedicat omenirea din a mânca din pomul nemuririi.

Satan ne dăruiește Viața Veșnică. Textele sanscrite sunt pline de instrucțiuni pentru atingerea imoralității prin practicarea de Yoga Kundalinică, care vine de la Satan.

Ritualul de Inversare Final este modalitatea de a anula acest blestem, deoarece "Dumnezeul" lor Iehova este cel care pronunță Blestemul Morții asupra neamurilor prin legarea șarpelui lui Satan. Iehova al lor este format din cele 22 de litere ebraice. Creștinismul este literalmente un cult al morții care conferă putere acestei vrăji evreiești și le permite evreilor să înlăture toată cunoștința spirituală de la gentili și să-i condamne la sclavie și moarte.
 
 

Cubul Cabalistic Expus

 


Diferite forme țin și conduc diferite energii, de aceea universul este format din modele geometrice sacre care reprezintă schița întregii existențe, cum ar fi solidele platonice ale celor cinci elemente. Templele antice au fost construite folosind astfel de cunoștințe pentru a conduce diferite energii și de aceea au fost construite pe linii Lay.

Inițial în Cabala întregul sistem ocult evreiesc este prezentat ca un cub și întregul alfabet încape în acest cub de spațiu care conține cele cinci solide platonice. Alfabetul ebraic este energia formei lor mentale pe care o numesc Dumnezeu și se referă la elementul pământului și la cel al lui Saturn care stăpânește pământul. Acesta este motivul pentru care altarele străvechi aveau formă cubică și simbolizau Saturnul și Pământul.

La asta se referă tefelinul, cutia neagră pe care o poartă evreii pe cap. Acesta conține rugăciunea Shema, care este o formulă aranjată din alfabetul ebraic care este o serie de yantre încărcate energetic care se leagă la matricea lor de energie. Secvența Shema este ceea ce îl unește pe evreu cu „zeul” lor în iudaism. Acest lucru îi unește și îi conectează la matricea energetică. Acesta este cubul:


Evreii declară:
"Tefelinul acționează ca o antenă care extrage o forță spirituală puternică din aceste șapte dimensiuni."

Aici același evreu cabalist ne spune mai departe despre cum se conectează acest lucru la cubul Mecca:

„Potrivit atât Cabalei cât și Islamului, există șapte ceruri sau șapte dimensiuni în lumea spirituală care influențează în mod direct lumea noastră. De aceea există șapte note muzicale, șapte mări, șapte continente și șapte zile în săptămână. Avem șapte straturi de negativitate în interiorul nostru și vrem să legăm și să distrugem acele straturi egoiste care ne fac să îi tratăm pe alții cu lipsă de respect.

Zohar explică că acesta este secretul din spatele lui Avraam care și-a legat fiul Isac. Fiecăruia dintre noi ni se cere să ne sacrificăm ego-ul pentru a împărți cu ceilalți. Tefelinul acționează ca o antenă care extrage o forță spirituală puternică din aceste șapte dimensiuni care neagă și sacrifică influența naturii noastre egoiste și a egoului negativ. 99% dintre evrei habar n-au că acesta este motivul pentru care legăm tefelinul de brațul nostru stâng. Folosim brațul stâng deoarece stânga întruchipează egoul nostru și negativitatea (Isac), în timp ce dreapta se referă la suflet și la pozitivitate (Avraam).

În fiecare an, musulmanii se angajează într-un pelerinaj (Hajj) pentru a se plimba de șapte ori în jurul Kaaba din Mecca. Asta reflectă procesul de legare a tefelinului nostru.

Scopul Hajjului pentru musulmani este de a se conecta la același eveniment al lui Avraam care l-a legat pe Isac (musulmanii raportează acest lucru la Avraam care și-a legat fiul Ismael).

Conexiunea este profundă. Doar Cabala explică adevăratul scop spiritual.

Poate de aceea Kaaba din Mecca este cunoscută sub numele de Casa lui Allah.

Kaaba și Allah, după cum putem vedea, se pronunță Kaballah (Cabala) împreună. "[1]


Procesul descris este modul în care musulmanii se leagă inconștient de matricea evreiască în timpul acestui ritual în masă. Șapte este numărul lui Saturn. Toți musulmanii trebuie să se roage de cinci ori pe zi cu fața către direcția cubului din Mecca. Ei fac acest lucru în momentele solare ale zilei pentru a genera energii mai puternice cu care încarcă această formă mentală.

Și din Islam:

„Tradiția spune că Kaaba a fost poruncită de Allah să fie construită în forma Casei din Rai numită Baitul Ma’amoor. Allah în infinita sa milă a orânduit un loc similar pe pământ și Profetul Adam a fost primul care a construit acest loc.

Biblia, în capitolul Genezei, descrie această construcție când Dumnezeu i-a poruncit lui Avraam să ridice un Altar pentru închinare, când lui Avraam i s-a ordonat să meargă în deșertul sudic împreună cu soția sa Hagera și cu fiul prunc Ismael.

Vechiul Testament descrie această clădire ca fiind Altarul lui Dumnezeu în mai multe locuri, dar cea construită la Ma’amoor este foarte asemănătoare cu cea de la Mecca. Nu există nicio îndoială că se referea la casa construită din piatră de la Mecca.

Coranul a adus această poveste la lumina deplină a istoriei. În Sura 3:90 Coranul spune:

„Allah a spus Adevărul, urmează deci crezul lui Avraam, un om cu credință curată și fără de idolatrie”.

Prima casă stabilită pentru oameni a fost la Mecca, un loc sfânt de îndrumare pentru toate făpturile. Coranul stabilește ferm faptul că Avraam a fost adevăratul fondator al Sfântului Lăcaș. Când profetul Avraam a construit Sfântul Lăcaș în Mecca, rugăciunile sale au fost ca acest loc să rămână un centru de închinare pentru toți oamenii buni și evlavioși; ca Allah să-și păstreze familia drept păzitori ai Lăcașului Sfânt." [2]

Acest cub este, de asemenea, construit la dimensiunea 6, care este numărul de legături ale aducerii energiilor astrale în material și se desfășoară, de asemenea, pentru a forma steaua cu șase vârfuri, simbolul iudaismului. Pasajul islamic de mai sus este important, arată că religia creștină și islamul se leagă unul de altul la nivel ocult și, astfel, Tora și Cabala. Orașul Cerului este Noul Ierusalim din Noul Testament, căruia i se dau și dimensiuni care se referă la 6, care simbolizează coborârea din cer pe pământ. Rețineți că pasajele islamice se leagă la Tora, prin urmare la Biblie și Geneză, și la personajele biblice precum Avraam și așa mai departe. Isus este chiar în Coran, precum și Esau cu povestea despre nașterea sa divină și este chiar un personaj major în Islam. Religia islamică leagă oamenii de această formă mentală evreiască a lui Hristos. Rețineți că Mahomed este de asemenea descris ca fiind evreu.

Povestea despre Avraam sacrificându-l pe Isaac se leagă și de locul Cubului Mecca. În Talmud, Avraam îl sacrifică pe Isaac într-o jertfă de sânge către Iehova. Trei zile mai târziu Isaac este apoi înviat de Iehova. Asta se leagă de forma mentală a lui Hristos, precum și de sacrificiul de sânge suprem, care este înviat trei zile mai târziu. Motivul aici este că aceste evenimente se leagă la crimele ritualice pe care evreii le comit prin ceea ce Cabala descrie drept magie simpatetică în astral și încarcă energia crimelor cu mai multă putere. Islamul are de asemeni ritualuri în masă dedicate ofrandelor de sânge uman și animal. Rețineți cele trei zile pentru fiecare. Trei este numărul lui Saturn și pătratul cabalistic al lui Saturn. Trei zile sunt, de asemenea, 72 de ore. 72 este și numărul cubului. Asta se conectează la cele 72 de nume ale zeului evreu, care este numit Metatron, care este reprezentat drept CUBUL. Ritualul creștin al căsătoriei se leagă la uciderea ritualică evreiască drept o interpretare simpatetică a modului în care evreii fac acest lucru, inclusiv băutul simbolic al sângelui și mâncatul cărnii în timp ce se stă în fața imaginii unei persoane ucise ritualic pe o cruce. Aceste conexiuni se realizează în mod inconștient.

Echivalentul cubului pentru creștini este crucea. în cabala este admis crucea lui Hristos drept echivalentul cubul cabalistic, acest lucru acționează drept punct central pentru ca aceste energii să descindă și să se canalizeze. Fiecare biserică creștină a avut întotdeauna crucea în fața altarului, unde intenția este îndreptată în timpul liturghiei. În Cabala, cubul se desfășoară în crucea creștină și i se atribuie numărul 6, numărul materializării fizice a energiei.

Cubul din Cabala reprezintă de asemenea GUVERNUL. În cazul evreilor reprezintă guvernul lor mondial pentru care lucrează pentru a-l manifesta cu și prin matricea energetică, prin vraja creștinismului și islamului care generează și alimentează cu energie această formă mentală a cubului. Acesta este motivul pentru care cubul este forma simbolică a guvernului mondial al evreilor, iar guvernul este în mod tradițional condus de conceptul lui Saturn.
 
 

Controlul Planetar prin Cabala

 

 

Inițiații în tora erau învățați în școlile antice ebraice ale profeților. Informațiile pe care le primeau de la adepți îi învățau cum să decodifice tora. De asemenea erau învățați cum să practice anumite tehnici de deschidere a centrelor psihice de putere din sufletul lor evreiesc străin pentru a fi capabili apoi să comunice cu grupul de extratereștrii pe care ei îi numesc Elohim, aptitudine pentru care profeții israeliți sunt notorii în biblie. Inițiații din școala profeților din Israelul antic erau numiți în ebraică „NiKabal”, care înseamnă „receptorii” sau „primitorii”. Kabbalah (Cabala) înseamnă „a primi” în ebraică. Acest lucru se referă de asemenea la nivelul psihic al sufletului, pentru a primi comunicare telepatică de la Elohim. Mai înseamnă și avansarea sufletului și abilitățile care se dezvolt prin avansare. Se ajungea în punctul în care rabinii le ofereau studenților informații prin telepatie.

În realitate cabala a fost întotdeauna nimic altceva decât nivelul ocult al torei iar acest lucru devine evident pentru cine studiaza cabala. Cele 72 de nume ale lui "Dumnezeu" care formează „inima” cabalei sunt codificate în Cartea Exodului la 14:19-21. Metodele de a folosi cele 22 de litere, care reprezintă o mare parte a materiei din școlile cabalistice, Creația prin cuvânt, sunt codificate în Geneză iar învățăturile cabalistice de avansare/ascensionare se află în Ezechiel. Tora este scrisă în ebraică, fiecare literă ebraică are propriul număr iar semnificația numerologică a literelor ebraice din Gematria fac parte din cabala. Cabala înseamnă primirea învățăturilor ascunse din tora, cunoașterea ocultă a rasei lui Israel.

Când Biblia menționează Israel de fapt se referă la rasa evreiască și sufletul lor străin. Cabala se bazează pe cunoașterea sufletului străin al lui Israel. Rabinul Laitman, care este un mare lider evreu, într-o prelegere deschisă în Israel în fața unei întregi ieșive (notă: intituție de învățământ superior religios din Israel), a declarat în mod deschis că Israel este un grup străin de suflete aflat aici să cucerească planeta și lumea umană pentru zeul lor reptilian.

Dacă am studia nivelul ocult al iudaismului am observa că din conducerea rabinică absolut toți sunt maeștri în cabala întrucât sunt evrei religioși care își petrec majoritatea timpului în Ieșive studiind texte cabalistice. Cel mai bun dintre ei este apoi selectat și instruit în Tora orală, care reprezintă învățăturile profeților lui Israel. Liderii rabini nu ascund faptul că sunt foarte avansați psihic în urma a ani și ani de practică a cabalei, ajungând capabili să comunice cu „zeul” lor, Elohimul reptilian.

Cei 70 de rabini care formează Sinedriul ar urma să conducă guvernul mondial din Israel în urma noii ordini mondiale evreiești. Membrii Sinedriului sunt selectați datorită faptului că sunt adepți ai cabalei și pentru că sunt capabili să comunice direct telepatic cu Elohim. Asta înseamnă că reptilienii extratereștrii inamici care sunt Elohim, "Dumnezeul" rasei evreiești, vor avea control direct asupra guvernului mondial prin evrei și vor putea da ordine direct adepților evrei care conduc guvernul mondial care vor executa comenzile de înrobire a populației lumii.

Sinedriul din Israel deja scrie Tora Regilor, un document prin care se va conduce guvernul mondial evreiesc. Acest document instruiește cum să se creeze statul feudal comunist mondial, în care numai regele evreilor și evreii vor avea drepturi umane și vor deține proprietăți. Lumea va trăi sub o economie planificată în care proprietatea privată va fi desființată împreună cu drepturile, națiunile individuale, religiile, culturile vor fi eliminate de către regele evreu. Evreii vor avea de asemenea gentili drept sclavi personali. Acest lucru este menționat în Tora Regilor, pe care Sinedriul o creează în Israel. Tot ce se face în scopul Noii Ordini Mondiale se află în Tora Regilor, pentru că este Noua Ordine Evreiască.

 
 
 
 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓