Secrete bine pazite.......

 

Maica Tereza a fost traficantă de copii și a asigurat milioane de dolari Vaticanului. Cu toții știm numele Maica Tereza. Ea a câștigat Premiul Nobel pentru pace pentru așa-zisa ei operă umanitară și a fondat Misionarii Dragostei.

 
Când a fost în turneul mondial, a strâns milioane de dolari de la bogați (presupuse miliarde de dolari) pentru că ei credeau că va putea ajuta săracii și suferinzii din India. Mulți oameni ar crede că India este ea și acum este recunoscătoare pentru totdeauna. Cât de mult se înșeală! Dar ce a făcut cu toți banii? Cu siguranță nu a fost folosit pentru îmbunătățirea afecțiunilor suferinței. Maica Tereza nu a fost o sfântă vie și a fost de fapt coruptă moral într-o oarecare măsură - cu o mulțime de dovezi.
Banii Maicii Tereza au fost cheltuiți în mare parte pentru pedofilie și finanțarea violului cu copii, decât săraci. A construit o sută de facilități în întreaga lume, cu numele și organizarea ′′ Misionarilor iubirii ′′ pe fiecare dintre ele. A fost vorba de mănăstiri și centre de plasament operate de Papă, unde milioane de copii au fost torturați, bătuți și abuzați zilnic.
Mulți dintre acești copii au avut creierul spălat și condiționat să gândească asemănător cultului pentru a se comporta ca ea și astfel i-au creat ′′ cultul suferinței ". V-ați întrebat vreodată de ce Biserica Catolică s-a aruncat asupra canonizării Maicii Tereza după moartea ei? Se pare că era traficant de copii, vânzând sugari și aducând bani la Vatican între 50 milioane de dolari. Contactele Maicii Tereza includ Baby Doc Duvalier, dictator haitian, infractor Salving ' s și împrumut Charles Keating și Robert Maxwell, tatăl partenerului pentru trafic de Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Și iată o explozie! Maica Tereza a deschis o casă pentru sugari cu o bază în DC cu nimeni altul decât Hillary Clinton. Acest orfelinat cvasi a fost închis în liniște în 2012
Fauci este fiul Maicii Tereza care a fost traficant de copii pentru Jeffrey Epstein.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓