Scrisori catre nicaieri

 Am meditat indelung  la acest aspect. Totusi, cu greu, m-am decis sa scriu cateva randuri care stiu ca nu vor ajunge la destinatie


 

in ultma vreme, am inceput sa ma simt foarte rau. Ma dor oasele, ma dor muschii, ma simt foarte rau, ma trezesc noaptea din somn avand tresariri. In ultima vreme, ma simt slabit si fara vlaga. poate ca pana aici mi-a fost sa fiu. Nu fac o tragedie. Oricum, se termina in curand si serviciul la biblioteca, dupa 21 de ani. 

Nu am ce sa regret. Un singur mare regret am, ca nu am un urmas. In rest,nu prea am mustrari de constiinta. 

Daca am sa mor, cred ca va fi si din cauza tehnologiei, a statului la laptop si telefon, dar si a mancarii incalzite de fiecare data, la microunde. 

Din lumea de dincolo, nu voi putea fi concediat fiindca asa au vrut niste politicieni care urasc cultura. In lumea de dincolo nu am sa ma supun nimanui, doar legii fizicii si chimiei. In rest, ii las pe acesti marlani in lumea lor, sa lanseze milioane si milioane de virusi pe planeta, sa omoare 90% din oameni (cum scrie in agenda NOM), si voi lasa in urma generatii de tineri al caror intelect nuse va ridica mai sus de glezna piciorului meu.

Intotdeauna sa cautati si sa raspanditi adevarul. Nu mai traiti in minciuna si lasitate. Nu va mai invrajbiti fiindca oamenii care conduc planeta nu doresc ca "sclavii" sa fie uniti, ci mereu dezbinati. Mereu va vor da motiv de cearta. Ba politica, ba sport, ba seriale tv, ba emisiuni controversate. Asa va prind in jocul lor iar voi nu veti mai fi liberi

Singura snsa ca omenirea sa se mai salveze nu este credinta in cineva, ci in ceva. Fiindca este de-a dreptul umilitor sa crezi in cineva care a trait (sau poate nu) si sa propagi idei cum ca o anume persoana ar fi salvatorul planetei. Treziti-va oameni buni. Nu va fi nici o a doua venire a vreunui Mantuitor, asa cum il considerati voi. Isus a fost un lider spiritual, nimic mai mult. 

in final, o rugaminte: Nu va inghesuiti la mine la groapa. Si asa nu am fost vreun om important in biblioteca.  nu plangeti, de acolo de sus, voi putea sa fiu cu voi cu toti mereu, fara sa fie nevoie sa ma impart.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓