Ce-am avut, si ce-am pierdut?

 Au trecut 31 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea sistemului comunist. Ne-am bucurat cu totii, speram sa traim ca in alte tari. Insa, iluziile s-au dovedit a fi doar niste baloane care la cea mai mica atingere, se spargeau. Am realizat ca fostii securisti, tortionari, fosti activisti, nu pot fi inlaturati din sistem. Si atunci, mai in verva, m-am hotarat sa lupt impotriva acestor cioci vechi (psd) si noi (pdl).. a fost o lupta continua si asidua, am incercat sa fac oamenii sa nu mai voteze ticalosi, asta pana in ziua in care la presiunea dictatorului de atunci (Traian Basescu), a avut loc o mutare incredibila pe scena politica romaneasca. PDL, fost FSN, inscris in internationala socialista) fuziona in primul trimestru al anului 2014 cu cine credeti? cu PNL!!! Adica, toti mafiotii, toti hotii, jegosii si neispravitii din tanara generatie (generatia lui Roman si Basescu) se contopisera in PNL. Oare cum a fost posibila o asa fuziune, cand in urma cu nici doi ani, PNL si PSD (USL) obtinea o victorie uriasa in parlament (70% din voturi), PDL-ul fiind redus la tacere! 

Doar prin fuziunea-minune 90% dintre fostii lingai ai lui Basescu, au reusit sa se salveze, candidand, fara nici o jena, pe listele PNL in 2016 si 2020. Ce poate fi mai frumos si mai comod decat sa stai la o cafea cu un nou intrat in politica de partid, acest tanar nestiind ca tu de fpt, ca mentor, ai avut 25 de ani ideologie socialista. Si ma intreb uneori, cat la suta din membrii PNL au intr-adevar ideologie liberala? Sa nu mi spuneti ca Boc sau Flutur au ideologie liberala, sau ca Iacob-Ridzi este vreun liberal convins, dat fiind ca stim trecutul lor "portocaliu". 

Asadar..... nu prea am ce sa votez! PNL nu mai are ideologie liberala (intre timp, in 2020 s-au mai inscris si niste PSD-isti in PNL!!!) asa ca PNL ar fi mai nou, in proportie de peste 60%, un partid cu membrii care au ideologie de stanga! 

Va rog frumos!!! Sa nu aud de USR si Ciolos siBarna si alti infecti! Asta nu e partid, asta e grupare de mafioti.

Tu cu cine votezi? - Gabriel Ursan

Draga PSD, nu am cum sa votez un partid care a ramas invechit, aplicand aceeasi conduita paguboasa. Sincer, ai un mic avantaj fata de USR, si nu ma refer la procente, ci la faptul ca daca ar fi pe scena politica doar PSD si USR, niciodata nu as vota cu USR

Cam asta e..... avem tradatori de tara si de neam, avem conducatori care merg cu capul plecat in delegatii, avem slugi in guvern, avem oameni fara scrpule, fara morala, fara dragoste de tara (politia, jandarmeria) avem clanuri mafiote, avem mafie, avem retele de trafic de carne vie care sunt mana in mana cu politia, procuratura si cu demnitarii, avem un intreg sir de slugi care isi vand si sufletul, doar sa ajunga la bani.

Acestea fiind zise, singura optiune de vot ar fi AUR. Insa, trebuie sa ma conving ca George Simion este un patriot, nu doar un demagog. Si daca va demonstra in acesti 4 ani ca se sacrifica pentru tara, va avea votul meu cu fiecare ocazie. Fiindca de 80 de ani, nu am mai avut un asemenea lider, si acela a fost asasinat fiindca se lupta cu sistemul si cu un inamic periculos, care se pare ca nu va putea fi starpit niciodata de pe planeta: cu evreii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓