„Scenarii pentru viitorul tehnologiei si al dezvoltarii pe plan international”.Un studiu ROCKEFELLER FOUNDATION


Reproduc din articolul Rockefeller Study Outlines “Doom Decade”: Life For All But Super Wealthy Will Be Hell On Earth:

Studiul Rockefeller subliniază  ca in deceniile urmatoare viata pentru omenire  va fi iadul pe pamant, exceptie facand cei bogati. 


 


Atacuri teroriste, dezastre naturale si supraveghere globala,iata despre ce ne vorbeste un studiu recent al Fundatiei Rockefeller, din care se poate intrevedea  intr-un viitor nu prea indepartat   o dictatura globala strans controlata de ELITELE lumii si de catre cei extrem de bogati.

   Schita Rockefeller pentru o NOUA ORDINE MONDIALA, intitulata „Scenarii pentru viitorul tehnologiei si al dezvoltarii pe plan international”, anticipeaza patru posibile cai pentru omenire:

   Una dintre acestea, „Hack Attack” descrie un scenariu in care tehnologia criminala  este predominanta intr-o lume in care civilizatia este la un pas de colaps.

   „Socuri devastatoare precum 11 septembrie, tsunami-ul din sud-estul Asiei din 2004 si cutremurul haitian din 2010 au avut cu siguranta rol de pionierat in categoria dezastrelor neasteptate. Nimeni nu era pregatit pentru o lume in care catastrofe de o asemenea magnitudine se petrec cu o frecventa uimitoare.”, afirma raportul.

   „Anii 2010 – 2020 au fost numiti „decada apocaliptica” pentru un motiv bine determinat: vor fi atacuri cu bomba de la Jocurile Olimpice din 2012, cu 13.000 de victime, urmate la scurt timp de un cutremur in Indonezia care va aduce  la moartea a 40.000 de oameni, un tsunami care aproape ca va sterge Nicaragua de pe fata pamantului, si perspectiva Marii Secete din vestul Chinei, consecinta directa a schimbarilor climatice.”

   Studiul imagineaza un univers in care statele lumii si-au pierdut controlul asupra finantelor publice si abilitatea de a mentine ordinea si stabilitatea, intr-un climat agravat de violenta si infractiuni.

 Acesta mai descrie si distrugerea interconectarii si coordonarii globale, inlocuite de conflicte interne.

   „Pana in 2030, distinctia dintre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare nu va mai parea deloc relevanta”, afirma raportul.

   Singurii apti de prosperitate intr-un asemenea mediu sunt (surprize surprize!) ELITELE globale si cei extrem de bogati:

   „Distanta dintre cei care au si cei care nu va deveni tot mai mare. Cei foarte bogati inca vor mai avea mijloacele financiare pentru a se proteja; Comunitati ingradite de oameni instariti au rasarit din New York pana in Lagos, asigurand siguranta locuitorilor  incercuiti de maghernite.

 In 2025, procedura standard va fi  de a construi nu o casa, ci o fortareata pazita de gardieni inarmati.”

   Ca ultima picatura a acestui haos, studiul ataca tehnologia avansata, in special Internetul, descriindu-l ca instrument pentru infractori si teroristi:

   „Hackerii vor fi  si ei foarte activi. Escrocheriile online si schemele piramidale vor bombarda casutele postale.

Hackerii mai sofisticati  vor incerca sa prabuseasca sisteme le informatice guvernamentalei si pe cele ale  ale corporatiilor si bancilor  cu  escrocherii de tip phishing si furturi de baze de date, multimea succesele lor ajungand sa genereze pierderi de miliarde de dolari.”

   „Internetul va fi supra-aglomerat cu amenintari   la adresa securitatii si va fi  puternic asociat cu activitatile ilicite – in special in „retelele intunecate”, unde guvernul nu poate monitoriza, identifica sau restrictiona activitatea”, mai afirma raportul.

   Bineinteles, solutia adoptata impotriva acestor rele este implementarea unui sistem de supraveghere foarte sofisticat:

   „Tehnologiile de verificare a identitatii vor deveni o obisnuintea vietii de zi, dar vor avea si unele scapari: o baza de date cu informatii retinale ar putea fi furata de hackeri in 2017 si folosita pentru a crea identitati false, care inca vor fi in uz la mijlocul anilor 2020.”


   „Efectele pozitive ale revolutiilor internet si mobile au fost temperate de catre fragilitatea lor in crestere fata de virusi si escrocherii, ceea ce ridica  intrebari  serioase asupra posibilitatii ca acestea sa devinan suportul principal in cadrul economiilor in curs de dezvoltare – sau macar o sursa de informare de incredere pentru cetateni”, subliniaza studiul.

   Mesajul este clar: Internetul a revolutionat comunicarea globala si a ajutat la raspandirea cunoasterii, insa in forma sa actuala este de necontrolat, constituind astfel un pericol urias pentru singurii care mai pot prospera in circumstantele unei asemenea noi ordini globale: ELITELE.

   In timp ce tehnologiile de comunicatie sunt demonizate, alte „progrese”, precum recoltele modificate genetic, sunt laudate, in ciuda controverselor in care sunt scufundate in zilele noastre.

Studiul imagineaza beneficiile aduse claselor sarace  cultivarea organismelor modificate genetic in gradinile si curtilor  lor.

   Totusi, raportul se delimiteaza clar aceste progrese tehnologice atunci cand vine vorba de productia in masa scapata de sub controlul ELITELOR a medicamentelor si vaccinurilor.

   Acest studiu nu este o lucrare de fictiune utopica si nu a fost scrisa in scopuri distractive.

Ea este scenariul imaginat de Fundatia Rockefeller si de catre Global Business Network pentru NOUA ORDINE MONDIALA. Studiul este extrem de serios, iar cei implicati in realizarea si publicarea lui nu glumesc.

   Mai mult, scenariile descrise in acest raport nu decurg de la sine fiind   implementate in mod activ.

 Colapsul economic si controlul social autoritarist ne sunt plimbate prin fata ochilor si indica existenta unui plan bine stabilit.

   Piata libera a fost strangulata si ingradita  printr-o combinatie intre interventiile guvernamentale si jaful bancilor straine asupra bogatiilor planetei.

Pe masura ce situatia continua sa se inrautateasca, fara masuri semnificative de corectare, nu este dificil de imaginat ca se va ajunge la globalizarea tulburarilor sociale la care deja asistam.

   Raportul completeaza aceste conditii cu propaganda si raspandirea fricii legate de schimbarile climatice si dezastrele naturale, precum si uriase atacuri teroriste.

   SIn fapt vedem cum   agenda inginerilor sociali ai ELITELOR  este plasata intr-un viitor deloc departat, ca mijloc de normalizare a prospectelor promovate.

Dupa cum se afirma in introducere, scenariile prezentate „ne permit sa ne imaginam si apoi sa facem repetitii pentru diferitele strategii ce ne pregatesc mai bine pentru viitor – sau, mai ambitios, cum sa ne modelam un viitor mai bun”.

   Comentariu saccsiv’s  weblog:

   Articolul a fost scris de catre Steve Watson si postat pe Prisonplanet.com, unul din site-urile lui Alex Jones.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓