CAM DESTRĂBĂLAT ȘI HOLBAT VIRUSUL ĂSTA


 

Am tot analizat comportamentul virusului ăstuia nou, de nouă luni încoace, și am constatat unele particularități pe care niciun medic nu ți le va spune. De ce? Pentru că ”specialiștii” nu-l analizează în felul acesta, la nivel comportamental adică, nu-i cunosc natura, apucăturile. N-au încercat nciodată să-l izoleze, dar caută mereu să ne izoleze pe noi. Dar hai să-i vedem aceste particularități. În primul rând este mincinos și viclean, are apăcături de cameleon, ba este Covid 19, ba este coronavirus combinat cu tulpină HIV, ba se transformă în Sars Cov 2, tocmai pentru a se strecura printre noi incognito. Ba e gripă, ba nu e gripă, ba suferă mutații, ba nu suferă. Apoi, știe să facă înțelegeri cu Puterea, pe unii îi ocolește, iar pe alții îi lovește. Băieții pot negocia cu el orice, de la evitarea candidaților în campanii electorale, la a fi necombatant în fața preoților, sărbătorilor religioase, le permite unora să pupe moaște fără să-i infecteze, îi respectă pe judecători, avocați, polițiști, pe jurnaliști pentru că-i fac o campanile de marketing la care nici nu a visat. E și șmecher, evitând pe cât se poate pe cei supercombinezonați și mascați pentru că le vede transiprația, nu aceea reieșită din îngrijirea bolnavilor, ci aceea degajată de insuportabilitatea hanașamentului covidit.
Corona s-a dovedit un virus cam destrăbălat și dornic de aventură. Îi plac restaurantele, cluburile, viața de pensiune și din camerele de hotel, îi plac mult barurile și petrecerile, nunțile și botezurile, ipocrizia bisericească, de aceea guvernul ia măsuri împotriva acestora ca să nu-l mai atragă de partea lor, pentru că acolo numărul de ”infectați” era și este cel mai mic. Guvernul le-a închis sau le-a redus activitatea din gelozie. Îi plac și copiii, preșcolari și școlari, detestă învățământul, de aceea Comitetul Național pentru Situații de Urgență a închis școlile și i-a trimis pe copii acasă, deși rata de infectare acolo era aproape de zero. Covidului îi place să călătorească, dar nu e lăsat, turismul este pus pe butuci, guvernanți îl vor lângă ei, pentru a ne panica în continuare. Îi plac SPA-urile, ștrandurile, distracția, nici în aceste medii nu a făcut victime, de aceea CNSU le-a închis. Nu-i plac în schimb plimbările pe stradă, locurile de muncă, transportul în comun, cu nici un chip nu ai să-l vezi în aceste medii. Când vrea să fie remarcat vizitează mintea jurnaliștilor, a miniștrilor, GCS, îl îmboldește pe RAED, pe Cercel, pe Rafila, apoi pe Tătaru, Orban și chiar pe Iohannis, apărând des pe ercranele televizoarelor, în buletinele de știri, pe prima pagină a ziarelor, iar pentru a băga lumea în sperieți își face intrarea triumfală prin spitale unde este asemuit cu Bau-Bau. Dacă nu ar fi mass media și spitalele cu combinezonații aceia, nici nu l-am băga în seamă, ar dispărea în câteva secunde. Dacă nu s-ar investii atâția bani în Covid, bani care merg peste tot, mai ales la presă și medici, nimeni nu s-ar sinchisi de el. Are nevoie de cei de la putere, cei de la putere au nevoie de el, e un contract semnat în alb, fiecare are de câștigat, el pentru a trăi ca un nabab printre noi, cei de la putere pentru a împlini ordinele celor care ni l-au trimis. După nouă luni mi-am dat seama că, Covidul ăsta nu e un virus ca toți ceilalți, e un virus cu față umană, primul din specia sa, creat după chipul și asemănarea omului ingrat și viclean!
Text foto: Covidul ăsta nu e un virus ca toți ceilalți, e un virus cu față umană, primul din specia sa. Victoria asupra sa va veni odată ce banii care îl susțin se vor epuiza și cei care îl promovează criminal rămân cu buzele umflate!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓