LIBER LA OTRĂVIREA NOASTRĂ (I)

 Moto: „Controlaţi hrana şi veţi controla populaţia”. (Henry Kissinger)

 
Nu știu cum să te întreb, dar o fac așa direct: ai auzit de „Codex Alimentarius”? Acel pachet de norme şi legi privind producerea, furnizarea si consumarea alimentelor de către populaţiile ţărilor semnatare, prin care s-a legalizat otrăvirea în masă a populației planetei? E ceva mult mai grav și mai periculos decât Covidul. Am să-ți detaliez puțin mai încolo. Vezi tu, în ultimii doi ani mi-au murit trei amici de cancer la colon. Întrebând pe unul dintre medicii specialiști de la Spitalul Pelican din Oradea de ce mor așa mulți oameni de cancer la colon, el mi-a spus că din cauza a ceea ce mâncăm și bem. Chiar mi-a prezentat o statistică care arată că, în ultimii 10 ani, numărul bolnavilor de cancer la colon a crescut de 4 ori, Asta spune mult despre calitatea mâncării și a apei cu care ne hrănim. Or toate au legătură cu ”Codex Alimentarius”, toate.
Setul de legi cuprinse în Codex porneşte de la principiul că resursele Pamântului sunt limitate, acesta nemaiputând hrăni întreaga populaţie a planetei în mod natural. Drept urmare, s-a trecut la o alimentatie artificială, bazată pe produse chimice, pe organisme modificate genetic, etc. Sunt vizate toate alimentele, indiferent dacă sunt produse crude, preparate sau semipreparate. Dacă citești acest set de legi și îi asculți pe experți în agricultură înțelegi că măsurile déjà votate și aplicate au un singur rol: acela de a ne extermina, adică de a reduce drastic populația lumii. Inițiatorii și implementatorii Codexului au în vedere și numărul până la care trebuie să scadă populația Terrei: circa 2 miliarde. Poate că te gândești că este o altă teorie a conspirației, dar acest Codex a fost semnat de 165 de șefi de state în 2009, printre care și România, mai ales România. De ce spun ”mai ales”, pentru că România, odată cu semnarea Codexului, s-a oferit să fie cobaiul implementării noilor produse modificate genetic. Experimentul „Codex Alimentarius” a început cu țara noastră, atunci când, la data de 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de președintele Băsescu, acesta fiind obligat la rândul lui de UE și OMS să înceapă implementarea „Codexului”.

 
Băsescu a fost singurul şef de stat care a aprobat, într-un timp record, ca România sa servească drept cobai pentru studiul produsului toxic, numit INITIUM, iar cel care s-a implicat în această implementare a fost ministrul agriculturii de atunci, prin ale carui firme s-a şi comercializat produsul. După ce acesta a fost experimentat în România, a urmat utilizarea lui si în cele 165 de state semnatare (95% din populatia planetei) precum: Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Acest cod de legi este dat în sarcina unei Comisii interguvernamentale a Organizației Mondiale a Sănătății, un organism internaţional ce are drept scop declarat să stabilească un set de standarde globale pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distribuţia acestora către consumator, prevederi în ceea ce priveste igiena alimentară, aditivi alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si prezentare, metode de analiză şi prelevare.
Comisia a fost înfiinţată în anul 1963 ca rezultat al rezoluţiilor ce au fost adoptate în anul 1961 la o conferinţă a Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură (Food and Agriculture Organization – FAO), iar în prezent este finanţată în comun de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (World Health Organization – WHO) şi de către Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a Naţiunilor Unite. Ţinta acesteia este de a se ajunge la un set stabil (obligatoriu) de legi universale privind alimentele. Oficialii care au conceput Codex Alimentarius declară că elaborarea de standarde şi regulamente privitoare la alimente, vitamine şi suplimente nutriţionale, se face atât pentru combaterea foametei cât şi pentru a ne proteja prin garantarea unor produse de calitate, sigure şi sănătoase. În realitate, atunci când vreun oficial declară că urmărește sănătatea ta, așteaptă-te la mari nenorociri. Așa a fost mereu.
Iniţial, Codex-ul s-a dorit a fi o măsură de protejare a consumatorilor din toată lumea faţă de chimicale si pesticide. În cele din urmă s-a ajuns la folosirea în alimentaţia oamenilor a chimicalelor şi a produselor modificate genetic aproape fără nici o limită. Deși se spune că aceste reguli nu sunt încă obligatorii, Organizația Mondială de Comerț amendează fără milă ţările care nu importă anumite produse modificate genetic sau tratate chimic, lucruri declarate de Codex drept legale. Astfel, întrucât unele țări ale Europei nu importă din America și Canada carne modificată genetic și alte asemenea produse, sunt nevoite sa plăteasca amenzi imense catre Organizatia Mondială de Comerţ. În ultimii ani, denumirea de Codex Alimentarius a ajuns să fie tot mai cunoscută ca numele unui cod general de reglementări și direcții privind producerea, furnizarea și consumarea alimentelor. Plantele modificate genetic și aditivii alimentari au constituit primul pas in implementarea Codex-ului. Începând cu luna iulie 2005, regulile Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare, sunt aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.Iată în ce constau acestea:
• Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, poţi fi pedepsit potrivit legii. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv interzisă.
• Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. În conformitate cu prevederile Codexului, ţara noastră a fost obligată să folosească experimental un fungicid al companiei germane BASF care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care este utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Adică exact legumele de bază în alimentaţie. Gheorghe Mencinicopschi, fostul director al Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti de la acea vreme (vorbim de 2010), informa că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism.

 
Pentru publicul larg se spune că beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar în acelaşi timp ea micşorează şi durata de obţinere a recoltei. În realitate, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum Initium ajută la creşterea rapidă a celulelor la leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne. Purtătorul de cuvânt al companiei a afirmat că în afară de produsul INITIUM pentru struguri, disponibil în România începând din 2010, sub numele de Enervin, s-a acordat de asemenea autorizaţie pentru Zampro, un produs INITIUM pe bază de fungicid pentru legumele de bază. Compania pretinde că „ambele produse au fost testate pe larg în teren şi au demonstrat selectivitate ridicată şi eficacitate împotriva unor dăunători”. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.

 
Dr. Gabriel Mitulescu, specialist în chirurgie oncologică: „Când m-am angajat la Spitalul Fundeni, unde lucrez, erau cam două cazuri de cancer de colon pe săptămână. Acum sunt în jur de 10 pe zi. Vârsta bolnavilor care se prezintă cu cancer de colon, care era undeva peste 60 de ani, a coborât drastic, la 30, 20 sau 16 ani. Sunt mai mulţi factori care determină apariţia cancerului de colon. În principal, anumite substanţe care intră în componenţa alimentelor pe care le ingerăm, vin în contact cu celulele mucoase colonice, ele se înmulţesc într-o rată destul de mare. Aceste substanţe oncogene pot determina modificări la nivelul ADN-ului celulelor respective. Aceste modificări determină la început apariţia unor tumori care cresc mai mult decât ar trebui, formând polipi care, uneori, mai ales când contactul care a determinat producerea lor se menţine, aceste celule devin anormale, astfel încât apare o tumoră canceroasă. În alimente intră nenumărate substanţe. Sunt 2,5 kg de E-uri pe care noi le ingerăm. Iar pe acestea nu le ingeram acum 20 de ani…“
(VA CONTINUA)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓