Prabusirea ocultismului intunecat !


FB_IMG_1582005120198
Nimic nu va opri ceea ce va să vină !
Următorul inscris este un mesaj al QAnon din 14 Martie:
 
,,Nu intrați în panică, Patrioții dețin acum controlul în UK și Washington DC. Acesta este Planul de salvare al lumii și înlăturarea Cabalei.
Fii pregătit pentru Legea Marțială
Fii pregătit pentru închiderea școlilor
Fii pregătit pentru limitarea călătoriilor
Fii pregătit pentru întreruperea Internetului
Fii pregătit cu provizii până se va termina totul
Fii pregătit să afli informații cutremurătoare, totul fiind planificat
În momente de incertitudine și frică, nimic nu mai calmează mintea, astfel încât trebuie să știi că ceea ce se întâmplă acum nu este o „eroare a virusului”, ci „Planul de a salva lumea”.
 
Având criza de CV (coronavirus), îi permite lui POTUS (Trump) să închidă frontierele, astfel că Securitatea Internă și Armata se pot concentra pe păstrarea păcii. De asemenea, POTUS a spus că tot ce ține de CV se va încheia în aprilie. El a spus că știe că este fals și intenționează să ia măsuri în martie, iar până în aprilie, publicul american va fi informat despre ce s-a întâmplat și de ce.
 
Trump a purtat o cravată galbenă strălucitoare în India și la conferința de presă despre CV. Prin acest gest ne spune că nu există virus, deoarece este exact aceeași culoare ca pavilionul maritim (din timpul corăbierilor) ce reprezintă că nava nu are persoane infectate la bord. NU ESTE VIRUS. Fiecare stat care raportează cele mai multe cazuri și decese sunt toate statele sanctuare conduse de marionete ale Cabalei, în încercarea de a obține finanțare pentru virus, deoarece Trump a întrerupt orice fonduri federale pentru statele sanctuare.
 
Măsuri luate:
1.Carantina înseamnă acoperirea pentru arestările în masă ce vor fi puse în executare;
2. Închiderea școlilor și universităților înseamnă dejucarea oricăror steaguri false ale Cabalei de a ucide copii și tineri din răzbunare;
3. Închiderea aeroporturilor și granițelor înseamnă nicio scăpare pentru agenții Cabalei, inclusiv distrugerea bazelor subterane adânci (veți simți câteva cutremure ușoare);
4. Capturarea / executarea figurilor importante ale Cabalei din toate mediile (politică, finanțe, mass-media, Hollywood, Big Pharma, etc.), fără o justificare publică (aceasta se va face după aceea);
5. Impozit pe salariu 0% din Aprilie, restructurarea IRS care a fost un serviciu al Cabalei;
6. Oprirea tuturor operațiunilor ce drenau bani prin sistemul Siguranței Sănătății Publice;
 
Acestea sunt doar câteva măsuri (date ca exemplu) pe care președintele Trump le-a luat deja, odată cu declararea stării de necesitate în SUA. Acesta este un prilej de a da lovitura fatală Cabalei și..probabil până în 10 aprilie să anunțe întregii lumi declararea Legii GESARA / NESARA și trecerea SUA la noul dolar UST cu acoperire în aur, emis de către Trezoreria SUA din Reno, Nevada și închiderea Federal Reserve Bank, banca Cabalei.
Acesta este un plan al principalelor puteri mondiale (SUA, China, Rusia, Brazilia, UK), al patrioților nemânjiți de Cabală, care vor elibera planeta de această Chimeră ce suge sângele omenirii de mii de ani …
 
Pandemia COVID-19 s-a combinat cu Războiul Petrolului pentru a scufunda Piața bursieră și pentru a distruge Rezerva Federală, va tranziționa economia mondială către un sistem susținut de aur și a pus SUA și alte câteva națiuni sub legea Martială Medicală, care a deschis calea către Anunțul NESARA / GESARA – care poate apărea în aprilie, mai sau iunie. Militarii americani au construit un lagăr de concentrare masiv, capabil să rețină până la 10.000 de persoane în apele internaționale în largul coastei Alaska, chiar sub Polul Nord, numit Ice Camp Seadragon.
 
Internetul, sau cel puțin toate rețelele de socializare, probabil se vor prăbuși, așa că nu intrați în panică dacă se întâmplă. Nu va fi pentru totdeauna. Au testat eliminarea anumitor platforme și servicii celulare de câteva ori. Sateliții CIA au fost închiși, astfel încât au fost orbiți.
Regina Angliei a fost închisă în afara Castelului Windsor vineri, pentru prima dată. A fost un indicator care le-a spus celor care urmăresc postările QAnon că este timpul acțiunii.
 
Așa că dragilor, nu vă panicați orice se va întâmpla, pentru că este spre binele nostru. Stați cu familiile, supraviețuiți, ajutați-vă între voi cu orice din bunătate și compasiune, informați-vă din mai multe surse, (deocamdată media oficială doar induce în eroare și creează panică), lăsați intuiția și inima să prelucreze informațiile. După ce toate acestea se vor încheia, totul se va face public, dar atunci va fi șocul a ceea ce veți auzi despre anumite personalități cunoscute. Și atunci trebuie să rămânem calmi și fără intenții de răzbunare, ei vor primi ceea ce vor merita.
 
După ce vom trece la noul system financiar cuantic, nu va mai exista sărăcie pe planetă. Apoi în câțiva ani se va face și Dezvăluirea, existenței civilizațiilor ET benefice care ne supraveghează și ne ajută în prezent și toate tehnologiile folosite în Programele Spațiale Secrete. Vom avea energie gratuită, sănătate remediată foarte ușor și rapid, mijloace de transport gratuite, rapide, etc.
Abia apoi vom începe la reconstrucția unei civilizații durabile și echitabile pe această planetă.
 
Dumnezeu să ne ajute !


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓