Amintiri din tinerete

Primul meu loc de munca a fost inainte de a ma angaja la biblioteca. In septembrie 1998, ma angajam la Vulturul Negru. Ma ocupam de partea informatica, listam, aduceam la zi stocuri, cumparam cartuse, hartie. Era o alta lume, un alt mediu. Desi salariul era mic, imi placea foarte mult si nu ma gandeam ca aceasta experienta se va termina  dupa un an si cateva luni, pe 30 decembrie 1999. 

Eram trist. Imi placuse acolo, as fi mers inapoi oricand, cu mare drag. Dar, anii au trecut si, cand mai treceam pe langa fostul sediu, ma intristam putin. Ironia sortii face ca dupa 20 de ani, am un traseu care atat la plecare cat si la intoarcerea spre casa, vad din autobuz cladirea, sau daca am chef sa merg putin pe jos, o pot vedea de pe trotuar. De curand, am vazut ca si fostul sediu al Banc Post, este scos la vanzare. Trist. Traim vremuri care nu credeam ca voi ajunge sa le traiesc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓