La un pahar de vorba

Stau și mă gândesc... Nu. Eu nu gândesc. Privesc spre tot ce mă înconjoară și văd cu tristețe schimbări rapide, totul e de neînțeles. Trăim într-o epoca în care nu mai exista bun simt  respect prietenie sinceră  sau iubire adevărată. Știu, știu! Sunt misogin ar spune unii. Doar că privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, nu înseamnă că trebuie să fiu judecat.
Azi, privesc în urmă și ceea ce văd nu sunt decât niște poze prăfuite de timp și persoane care nu mai există in viata mea  Doar două persoane au rămas alături de mine, și pot spune că le sunt recunoscător. Restul, au dispărut în ceață cum se spune  Au alergat mereu spre un loc mai călduț și de câte ori erau dezamăgiți, eu eram cel care le oferea consolare. Chiar am crezut că lumea asta nu este formata din mișei și trădători  și am sperat că va veni ziua când acești escroci vor plăti  Doar că din păcate viata nu este ca în povesti. Cei răi înving  râd, oprimă, iar oamenii cu suflet mare pierd, mor degeaba, sunt inlantuiti și ținuți ca sclavi pentru că cei răi nu pot lucra și nu au demnitatea de a atinge o floare pentru că ar muri din cauza răutăților lor. Am plecat la drum ținându-ne de mână cu oameni care azi nici nu mai răspund la telefon... Egoismul, eul, invidia, răutatea, dorința de a umili și injosi prin orice mijloace  a făcut ca acum, tot ceea ce văd nu este decât un tablou al groazei, iar acolo văd cum se prăbușesc case  blocuri, vile și palate  toate ascunzând câte o prietenie răpusă de orgolii, de ură sau de bârfe. Vor trece ani și ani când cei care au trădat vor fi și ei trădați  Și vor veni să caute un prieten vechi, să îl asculte  Dar vor găsi pereți goi  buruienile sădite de ei au crescut și au omorât florile, frumosul, sinceritatea. Și atunci va fi prea târziu pentru a putea face ceva. Poate că atunci când lumea își va aminti și de mine, poate că nu voi putea sa îi mai ajut. Aș vrea să plec din lumea asta fără sa fiu certat cu cineva, iar dacă acel cineva nu a putut sa ma ierte, înseamnă că dușmănia lui nu a făcut decât să îi întunece sufletul.
In final vreau sa știți ca indiferent de vârstă sau unde vă aflați, fiți buni și blânzi cu cei din jur, dar nu tâmpiți, să vă lăsați folosiți de niște oameni care se pretind a fi prieteni doar când au nevoie de ceva de la voi.
PS: Azi, unul din cei doi prieteni, m-a anuntat ca nu va mai exista o alta ocazie sa ne mai vedem.... asa ca, a mai ramas un singur prieten. si.... cand va pleca si el?  Trist.... Asta inseamna sa ai alaturi o persoana care nu iti intelege nevoile, viata.... regret enorm ca m-am casatorit necunoscand persoana de langa mine cu adevarat, ci doar din aparente.....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓