Campania electorala si mizeriile ei

De 30 de ani, Romania se zbate intr-o mocirla politica dar mai ales soiala. Am ajuns sa fim corupti de politicieni cu o plasa de ulei si zahar. Am ajuns sa ne multumim cu un plin de benzina pentru a da un vot unui partid. Trist, am ajuns sa ne vindem pe nimic fara a ne gandi la consecinte. Sunt oameni care prefera sa stea acasa sau la birt, fara sa lucreze, sa stea cu mana intinsa, ca doar sunt destui fraieri care sa cotizeze, iar cei care guverneaza, mai ales social-democratii, au "grija" ca acesti paraziti sociali, sa aiba nai de baut, ca sa ii poata vota ori de cate ori au nevoie..
Coincidenta sau nu, atat PSD cat si PDL (ambele partide avand origini securisto-comuniste), au oferit, pe rand, mita pentru vot, cate o plasa cu hrana. Singurul partid care nu s-a compromis sa faca asa ceva, este PNL. Am vazut multe, chiar foarte multe caricaturi cu Iliescu, Nastase, Basescu sau Boc, dar cred ca nu exista nici 5% caricaturi la adresa membrilor PNL. Tocmai pentru ca liberalii, de-a lungul acestei epoci post-revolutionare, nu au sfidat lumea, ci din contra, au fost alaturi de oameni.
Astazi, scena politica este una violenta, partidul-fantoma PNT-CD a ajuns caruta PSD-ului, iar Victor Ciorbea (fost prim ministru din partea PNTCD in 1997) a ajuns azi o sluga a PSD, iar Aurelian Pavelescu, la fel. Privesc in urma, si spun.... Maniule, Coposule, ati facut degeaba puscarie! Urmasii vostri si-au vandut moralitatea pe cativa banuti de la PSD. Intoarceti-va din cer si spuneti-le actualilor conducatori ai acestui partid, ca sunt o rusine pentru istoria acestui partid istoric!
Mai jos, am sa prezint cateva din fotografiile publicate pe facebook, prin care romanii sunt satui de PSD si Liviu Dragnea.























































Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓