Bine v-am gasit !

Pentru pimul articol de pe blog, am sa fac cateva precizari. Indiferent ca voi posta opinii referitoare la politica, sport, cultura sau orice altceva, acestea sunt strict parerile mele si nu este nevoie sa le impartasiti cu  mine. Fiecare om are dreptul la o opinie. Desigur, daca aveti tendinta de a jigni sau de a ataca fara sa aveti argumente, ar fi civilizat sa va indreptati spre siturile de scandal. 
Sublim VS ridicol .... va fi blogul care va prezinta viata vazuta prin ochii mei. Propria-mi parere stiu ca nu inseamna ca detin adevarul, sau, altfel spus, adevarul nu este acelasi lucru cu propria parere. Pot fi subiectiv, (cine nu este...?) dar in cele mai multe cazuri, incerc sa fiu o persoana care sa aduca o raza de soare si caldura in viata celor care ma urmaresc. Sper ca energiile pozitive sa ajjunga la cei care stiu sa se bucure de putinul care il ofer, sau din contra, de avalansa de informatii venite de te miri unde. 
Am sa incep cu o serie de articole in care veti face cunostinta cu imagini si peisaje cu orasul meu, (Oradea) dar si cu imagini spectaculoase cu cele doua statiuni din apropiere, Baile 1 Mai si Baile Felix. Fotografii de unde am fost, fotografii care vreau sa le impart cu voi! 
Asadar, bine v-am gasit!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓