Treceți la conținutul principal

Raport Ben Fulford (31 oct.2023) – Președintele fals Biden declară al treilea război mondial, dar nu are armată

 


  Teatrul absurdului care acum trece drept „guvern” în Statele Unite se scufundă la noi minime pe măsură ce banii și timpul se epuizează. Cea mai recentă glumă neagră este o așa-numită declarație oficială de război a „Casei Albe”. Se citește parțial după cum urmează:

,,…grupurile de miliție au efectuat numeroase atacuri folosind sisteme aeriene fără pilot și foc indirect… Un antreprenor din Statele Unite a suferit un incident cardiac fatal în timp ce se muta într-un adăpost în timpul unuia dintre aceste atacuri… Ca răspuns… Forțele Statelor Unite au desfășurat lovituri direcționate împotriva instalațiilor din estul Siriei… Am condus această acțiune militară… în conformitate cu autoritatea mea constituțională în calitate de comandant șef.”

Așadar, cineva a murit de infarct pentru că s-a speriat de drone și aceasta este o scuză pentru a declara război. Singura problemă este că falsul Biden nu controlează SUA sau nicio armată. Armata reală nu va fi păcălită de sataniști pentru a distruge planeta declanșând un război nuclear total. Această ultimă încercare disperată de a începe al treilea război mondial vine în timp ce pălăriile albe obțin victorii majore pe mai multe fronturi.

Cea mai mare este probabil demisia anunțată a președintelui elvețian Alain Berset, unul dintre liderii grupului Octagon, conform Mossad-ului și a altor surse. Înlăturarea sa înseamnă că Forumul Economic Mondial, OMS și Gavi sunt pe cale să-și piardă imunitatea diplomatică acordată de guvernul elvețian. Acest lucru va deschide calea tribunalelor pentru crime de război pentru uciderea în masă prin vaccinare.

Celălalt lucru care se întâmplă este că forțele speciale cu pălăriile albe duc un război aprig în rețeaua de tuneluri de sub Israel și Fâșia Gaza. Este doar o chestiune de timp până să ajungă la persoana despre care mulți spun că este capul șarpelui: Benyamin Netanyahu. Fotografiile de mai jos arată că majoritatea aparițiilor sale publice sunt ale unui avatar. Cu toate acestea, adevăratul Netanyahu este încă prin preajmă și se ascunde în adâncul pământului. El este vânat de forțele speciale anti-satanice israeliene și americane, susțin surse Mossad și Pentagon.

Se pare că gaura iepurilor din Israel este foarte adâncă. „Înregistrările clare ale operațiunilor din tuneluri se întind cu peste 4.000 de ani – sculpturile asiriene arată unități de inginerie aparținând lui Sargon din Akkad (care a domnit între 2.334 și 2.279 î.Hr.) subminând zidurile orașelor inamice”, Prof. Joel Roskin, geomorfolog și geolog Universitatea Bar-Ilan a declarat pentru Jerusalem Post.

https://www.jpost.com/israel-news/article-770123

Acest lucru este foarte interesant, deoarece Sargon i-a creditat pe Anunnaki pentru succesul său în construirea primului Imperiu din lume, centrat în jurul locului în care au loc acum luptele. – https://www.afrikaiswoke.com/anunnaki-in-world-civilization-history/

Profesorul Roskin spune că zona găzduiește „caverne subterane complexe, cu mai multe etaje și tuneluri, cu camere, hale și depozite”. MI6 raportează lupte acerbe care au loc acum în aceste complexe. Vom informa cititorii dacă primim rapoarte credibile despre capturarea „Anunnaki” care controlează avatarurile Netanyahu, Biden, Putin etc.

Cu siguranță există multe rapoarte credibile despre baze subterane care au fost eliminate în întreaga lume. Semnul acestui lucru este cutremurele cu adâncimi de 8 și 10 km, purtând semnele distinctive de a fi fost provocate de explozivi. Acestea indică că o bază militară subterană adâncă (DUMB) a fost eliminată. Multe astfel de cutremure au fost raportate în Iran, Australia și în alte părți în ultimele zile. A existat și unul cu epicentru sub aeroportul internațional din San Francisco pe 27 octombrie, a declarat Serviciul Geologic al Statelor Unite. Cutremurul s-a produs la aproximativ opt mile sub aeroport, la 6:38 p.m. ora locală, se spunea.

Sataniştii sunt, de asemenea, îndepărtaţi deasupra solului. Unul care este scos este președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen. Președintele Consiliului European, Charles Michel, conduce atacul împotriva ei, deoarece respinge apelurile UE de a pune capăt crizei umanitare din Gaza.- https://news.yahoo.com/rift-top-exposes-eu-struggle-040000702.html

De asemenea, președinții maghiari și slovaci o atacă prin blocarea eforturilor de a spăla nenumărate miliarde de euro în bani de mită prin Ucraina. – https://www.rt.com/news/585951-nato-states-blocked-ukraine-aid/

Cititorii pot ajuta la accelerarea înlăturării acestei sataniste naziste prin semnarea petiției de mai jos.

https://internal.diem25.org/en/petitions/91?display=form

În Canada, între timp, trădătorul Justin Castrudeau nu poate apărea în public fără să fie atacat. Dacă vă uitați la gărzile lui de corp din videoclipul de mai jos, puteți vedea după comportamentul lor că cel mai probabil nu sunt canadieni.

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241637%2Fpl_629036819_-2

Iată un mesaj către adevărata comunitate militară și de informații canadiană: dacă nu arestați acest criminal care ucide în masă, este doar o chestiune de timp până când veți fi condamnați la curtea marțială pentru trădare și executați de un pluton de execuție. Vorbind despre execuția prin pluton de execuție, în China se desfășoară o epurare majoră care trece sub radarele majorității oamenilor. Surse de informații chineze spun că „foarte mulți” lideri de top au fost uciși la un hotel, în timpul și după cel de-al 20-lea Congres Național al Partidului Comunist Chinez care s-a încheiat pe 22 octombrie. În special, Li Keqiang, membru al Comitetului permanent al Biroului Politic al comitetelor centrale ale Partidului Comunist din China și fost premier a fost ucis pentru că a fost responsabil pentru uciderea în masă a multor chinezi prin vaccin, spun sursele agenției de informații. Cauza oficială a morții a fost „atac de cord brusc” la vârsta de 68 de ani.

https://english.news.cn/20231027/7bf06112d7d649b7b160d20e38e4b831/c.html

Moartea sa a urmat concedierii ministrului apărării din China, Li Shangfu, un alt membru al familiei Li din dinastia Tang. Simbolul lor este dragonul verde. Sursa de informații chineză a avertizat totuși să nu citească prea mult despre toate acestea, deoarece „epurările au loc tot timpul în China”.

Indiferent, chinezii încă nu intenționează să mai plătească bani pentru a menține circul Biden, condus de Rockefeller, pe linia de plutire. De aceea, falsul secretar de stat american Anthony Blinken arată atât de nemulțumit într-o fotografie făcută după întâlnirea sa de săptămâna trecută cu ministrul chinez de externe Wang Yi. Blinken știe că șefii lui Rockefeller se îndreaptă spre spânzurătoare și el împreună cu ei. Fără mai mulți bani de mită chinezi, ei nu vor putea să-și plătească criminalii de protecție ai FBI.

Colonelul Douglas MacGregor spune că Blinken încearcă acum să împingă SUA în război cu Iranul, cu promisiunile că SUA vor sprijini Israelul în distrugerea Hamas. Blinken ne conduce în „Armagedon”, avertizează el.

Desigur, așa cum am menționat mai sus, armata americană nu ia momeala. De aceea, teatrul politic de păpuși din SUA încearcă să se îndepărteze de întregul spectacol Biden. Sataniştii încearcă acum să rămână la conducere cu un cal troian cunoscut drept noul vorbitor al casei Mike Johnson. La prima vedere, Johnson pare să bifeze toate căsuțele din dreapta. El a votat constant împotriva ajutorului acordat Ucrainei. Este un aliat ferm al președintelui Donald Trump. El spune că alegerile din 2020 au fost fraudate. El a fost implicat activ în investigațiile asupra familiei criminale a lui Biden. De asemenea, mass-media de propagandă corporativă îl atacă cu cruzime.

 „Plâng, se strâng mâinile, se udă patul [în mlaștină] pentru că avem un om onorabil, drept… El va face lucruri grozave pentru țară”, spune reprezentantul Matt Gaetz despre el.

https://www.zerohedge.com/political/gaetz-says-johnson-speakership-proves-maga-ascendant-gop-swamp-run

Sună bine, nu? Singura problemă este că nu a reușit să bifeze cea mai mare casetă și aceasta este să fie împotriva planului satanic de a ucide 90% din umanitate. De îndată ce a ajuns în funcție, acest fanatic sionist i-a spus lui Sean Hannity: – „Nu putem permite lui Putin să prevaleze în Ucraina” – „Cizmele americane pe pământ” ar putea fi obligate să „stea alături de Israel” – Susține Israelul care atacă direct Iranul și numește Rusia, China și Iran „noua Axă a Răului”.

 Ia uitați cine ce sunt…

Într-o mișcare similară, sataniștii duc discuții cu Ucraina în Malta folosind „toate mijloacele, inclusiv fraudă, șantaj și amenințări, pentru a atrage cât mai multe țări posibil, în special pe cele care au o poziție neutră față de criza ucraineană”. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Maria Zakharova, a declarat.

https://tass.com/politics/1697363

De asemenea, vedem mai multe rapoarte că Vladimir Putin pregătește o lovitură nucleară „masivă” de represalii pentru a distruge inamicii Rusiei. Cu alte cuvinte, întregul circ din Washington DC încă încearcă să inițieze Armaghedon-ul, declanșând un război Gog versus Magog între G7 și Organizația de Cooperare din Shanghai.

Rușii nu au nimic din asta. „Putin a murit joi, în jurul orei 20:40 și acum se află într-un congelator în Valdai”, a declarat politologul rus Valery Soloviei serviciilor de informații poloneze. Să vedem dacă asta înseamnă că în sfârșit renunță la spectacolul cu avatarul lui Putin. Un alt aspect de subliniat este că întregul spectacol politic este doar un film care se joacă pe ecranele noastre. Armata SUA a împrejmuit întreg districtul guvernamental DC cu gard metalic și sârmă ghimpată.   https://twitter.com/prolotario1/status/1717607073196761379?s=46&t=FN9Syl_HgZ4gMQrNBpnn3w

The Washington Times, care are sediul acolo, raportează că Oficiul pentru responsabilitatea guvernamentală a chestionat două duzini de agenții federale și a constatat că au o rată a locurilor de muncă vacante de aproximativ 80% în timpul perioadei de studiu de la începutul acestui an.

https://www.washingtontimes.com/news/2023/oct/26/ghost-towns-federal-office-buildings-are-80-vacant/

Cât timp va continua emisiunea falsă pe ecranele noastre este îndoielnic, CNN tocmai a anunțat că își va închide sediul central din Atlanta, din cauza scăderii spectatorilor și a lipsei de bani. Aceasta înseamnă că întregul centru de comunicații AT&T de acolo este preluat de pălăriile albe.

S-a întâmplat ceva și la Google, care acum a încetat să cenzureze penal adevărul despre lucruri precum vaccinurile toxice și alegerile furate. Minciunile propagandei sioniste sunt acum expuse masiv:

  Peste 30 de minciuni din Israel dezmințite în 3 săptămâni : Fără copii morți; Fără sugari arși; Fără bebeluși decapitați; Fără copii în cuști; Nicio femeie nu a fost violate; Fără sâni rupti; Fără prizonieri torturați; Fără cadavre mutilate; Fără „Ziua globală a Jihadului”;  Fără atacuri planificate cu cianură; Niciun Hamas nu trece de granița SUA.

Nici o unitate israeliană formată exclusiv din femei care ucide 100 de membri Hamas; 7 octombrie nu a fost „neprovocată”; Biden nu a văzut poze cu bebeluși morți; Nu, mitingurile pro-Palestina nu sunt mitinguri „pro-Hamas”.

Micile explozii nu dovedesc că Israelul nu a bombardat spitalul; Nicio rachetă „greșită” nu a fost distrusă de Iron Dome înainte de bombardarea spitalului;

Traiectoria rachetei „greșite” nu se potrivește cu versiunea IDF a evenimentelor

Nicio rachetă „rătăcită” nu poate fi trasă atât din cimitir, cât și din sud-vestul spitalului;

Carta Hamas publicată în 2017 nu este antisionistă, nici antievreiască.

 Fotografie falsă a unui pătuț; Fotografie falsă cu stropi de sânge, ghiozdane false cu capcane explosive; Cont de Twitter fals al unui jurnalist Al Jazeera; Casetă falsă cu bombardarea spitalului; Imagini false generate de IA ale liderilor Hamas;

„Material oficial al-Qaeda” fals despre luptătorii Hamas morți; Falsă controversă antisemită despre caracatița de jucărie a Gretei; Titluri greșite pentru corurile de protest din Palestina; Nume greșite dat unui copil de 4 ani din Gaza, care a fost ucis ca păpuşă într-un atac aerian;

A acuza în mod fals un actor de criză folosind imagini vechi ale unui supraviețuitor al atacului din Cisiordania;

Acuzație falsă a actorilor de criză prin folosirea de imagini vechi cu copii thailandezi în costume fantomă.

Da, mulți civili israelieni au fost uciși la festival prin foc încrucișat, nu prin împușcături în masă.

Da, mulți civili israelieni au spus că Hamas a fost prietenos cu ei în timpul atacurilor și în calitate de prizonieri.

Da, mulți civili israelieni au fost uciși de tancurile israeliene în kibbutz.

Acum, Mosab Hassan Yousef, fiul membrului fondator al Hamas, spune că Hamas nu sunt musulmani, ci o operațiune psihologică a globaliștilor pentru a teroriza lumea pentru a accepta războaiele din Orientul Mijlociu pentru totdeauna.

https://beforeitsnews.com/entertainment/2023/10/son-of-hamas-leader-blows-whistle-they-are-a-globalist-psy-op-group-the-peoples-voice-2678424.html

Hamas are, de asemenea, un stoc de arme occidentale care fuseseră anterior furnizate Ucrainei.

Dezvăluiri ca acestea au determinat atât de mulți evrei să recunoască adevărul că premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost forțat să admită că el este responsabil pentru „răspunsurile” pentru vulnerabilitățile de securitate expuse în atacurile mortale ale Hamas din 7 octombrie. – https://insiderpaper.com/israel-pm-says-will-have-to-give-answers-on-hamas-attacks-lapses/

Răspunsul pe care trebuie să-l dea este că „11 septembrie al Israelului” a fost o încercare de a evita falimentul prin declanșarea unui război, așa cum a fost originalul 9/11 pentru SUA.

Israelul a fost fondat în 1948 de către banksterii mafiei khazare Rothschild, dar tratatul lor ca națiune suverană independentă expiră la sfârșitul lunii octombrie 2023 (a doua zi după eclipsă, nu întâmplător). Aceasta înseamnă că momentul războiului este complet strategic „planificat, să coincidă cu momentul în care ar putea fi dizolvați cu restul bancherilor centrali și cu toate celelalte companii falimentare”, explică sursele Mossad.

Un rege asiatic a oferit această explicație:

Motivul pentru care bancherii sionişti trebuie să preia Persia este că au nevoie de banca centrală a Iranului pentru a-şi salva sistemul financiar. Banca centrală a Iranului are rezerve nespuse de aur și deține bijuteriile coroanei imperiale pe care țara le-a adunat de eoni. Versiunea modernă a băncii centrale a fost fondată în 1960. Din acest motiv, Persia este vizată în mod repetat de ostilitate, cel mai recent cu scopul de a implica țara în conflictul israelian din Gaza. Bancherii sionişti au nevoie de război. Asta nu se va întâmpla. Rusia și Persia se protejează reciproc.

Israelul este acum încorporat și înregistrat în Marea Britanie. S-au înregistrat ca o nouă entitate comercială în februarie anul acesta. Adresa ei înregistrată este Ambasada Israelului din Kensington, Londra. Proprietarul efectiv al companiei este Knesset-ul israelian din Ierusalim.

Am vorbit cu șeful evreu al MI6 care pretinde că este noul proprietar. El spune că vor reconstrui în curând al treilea templu pe locul templului original construit de regele David. Se spune că locul nu este aproape de Moscheea Al-Aqsa. Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că evreii vor fi eliberați de mii de ani de sclavie. O vom vedea în curând. Oricum, există nenumărate semne că vechea ordine se prăbușește. Săptămâna trecută, cea mai veche bancă centrală din lume, Riksbank suedeză, a intrat în faliment. Banca centrală, acum insolventă, are nevoie de cel puțin 80 de miliarde SEK, sau 7 miliarde de dolari (aproximativ 1% din PIB-ul Suediei), pentru a se readuce pe picioare. Suedezilor le-ar fi mai bine dacă ar scoate ștecherul. – https://www.zerohedge.com/markets/worlds-oldest-central-bank-seeking-7-billion-bailout-after-massive-bond-losses

O altă bancă centrală care se luptă să supraviețuiască este cea a Argentinei. Ministrul marionetă al economiei, Massa, care a fost responsabil pentru o inflație de 140%, a prevalat „contrar așteptărilor” împotriva candidatului liberal Javier Milei. Milei a promis că va desființa peso-ul și va închide banca centrală. Cu alte cuvinte, mafia khazară încearcă să fure alegerile argentiniene pentru a-și menține sclavia datoriei acolo. Ceva asemanator se întâmplă în Mexic. Săptămâna trecută, țara a fost lovită cu o armă care modifică vremea. Președintele Andres Manuel Lopez Obrador și-a acuzat oponenții că au încercat să exploateze uraganul Otis înaintea alegerilor prezidențiale de anul viitor.- https://news.yahoo.com/death-toll-mexico-devastating-hurricane-183726054.html

O sursă senior mexicană spune că MK încearcă să instaleze o femeie „evreică” ca președinte. El spune că a cunoscut-o și „nu arăta ca o ființă umană”.

Bătălii similare au loc în multe țări, deoarece MK duce o bătălie eșuată pentru a-și menține marionetele la putere în timp ce domnia lor se prăbușește. De asemenea, asistăm la prăbușiri corporative majore. Acest lucru este valabil mai ales pentru industria farmaceutică.

Johnson & Johnson plănuiește falimentul, deoarece compania se confruntă cu peste 500.000 de procese care leagă pudra pentru copii de cancer. Alte companii de medicamente se confruntă cu procese similare pentru alte produse care cauzează cancer. Acum vin procesele pentru vaccin și procesele pentru crime de război.

Noua Zeelandă este locul crimei: 30 de persoane au fost vaccinate cu COVID-19 într-o clinică într-o singură zi și toate cele 30 au murit.

Există rapoarte similare din Canada, SUA și multe alte țări. „Toți vor fi condamnați și executați pentru crime împotriva umanității”, promit sursele CIA. Este timpul pentru un proces colectiv. Iată o listă cu 90 de avocați pe care îi puteți contacta dacă doriți să dați în judecată producătorii de vaccinuri: https://airtable.com/appGIUGnttjzscdJF/shrAqtpTOTkoOgrbx/tblfVuObLpclbtF0W

Vor avea loc și procese pentru copiii dispăruți. Serviciul secret polonez ne-a informat: ,,Știm multe despre diferitele modele de „protecție a copilului”, deoarece experții Ordo Iuris salvează familii din mâinile unor oficiali norvegieni, germani, olandezi, belgieni și suedezi fără inimă de ani de zile. Chiar și nou-născuții sunt separați de mamele care alăptează atunci când ofițerii observă comportamente pe care le consideră deranjante, cum ar fi: B. un stil de viață neregulat, călătorii frecvente în străinătate ale copilului cu mama lui sau… un scutec prea ud pentru copil. Fiecare dintre aceste povești a fost documentată într-un proces judiciar.”

Și în SUA, 40.000 de copii sunt dispăruți în fiecare an. Și aici este timpul pentru responsabilitate. Zilele în care oamenii erau hărțuiți pe la mitingurile lui Hillary Clinton pentru că întrebau despre călătoriile lui Bill pe insula lui Epstein s-au încheiat.

Există, de asemenea, o epurare a vehiculelor electrice. Într-o victorie pentru lucrătorii auto, Ford deține investiții de 12 miliarde de dolari în vehicule electrice, spunând că acestea sunt prea scumpe. – https://www.businessinsider.com/ford-delays-ev-manufacturing-investment-cars-too-expensive-2023-10

Oamenii văd în sfârșit realitatea”, a spus președintele Toyota Motor, Akio Toyoda. – https://www.businessinsider.com/auto-executives-coming-clean-evs-arent-working-2023-10

Apropo de realitate: acum ne apropiem de adevărul despre împușcăturile în masă organizate de MK în încercarea de a lua armele de foc de la americani. Se pare că oamenii cu pălării de staniol aveau ceva. Uită-te la câți trăgători au auzit voci înainte de a acționa.

Tehnologia care permite oamenilor să audă în capul lor voci pe care nimeni altcineva nu le poate auzi există cel puțin din anii 1970. De exemplu un profesor de facultate trimite unde sonore cu muzică care nu poate fi auzită cu voce tare, dar poate fi percepută în capul tău. Acest experiment a fost realizat la o universitate folosind echipamente care au costat câteva sute de dolari. Desigur, guvernele au folosit această tehnologie. Acum mă simt vinovat pentru că i-am respins pe toți cei care au venit la mine cu astfel de rapoarte în trecut, ca fiind delirante.

În sfârșit, un videoclip care mi-a fost trimis de ruși tocmai când acest raport era pe cale să fie publicat. Acesta arată că Donald Trump este subordonat prințului moștenitor al Marocului, Moulay Hassan. Marocul controlează 70% din aprovizionarea mondială cu fosfat, care sunt necesare pentru întreaga agricultură. Stema familiei regale marocane prezintă doi lei ai lui Iuda, adică sunt cripto-evrei. În cazul în care familia Hassan încearcă (Doamne ferește) să creeze o foamete, ei vor dispărea pentru totdeauna din fondul genetic uman.

   Sursa: https://benjaminfulford.net/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓