batut

 

În timpul filmării interviului cu Constantin Dulcan: a avut loc o situație jenantă care i-a lăsat fără cuvinte pe "titanii" medicinei. Unul dintre experții invitați a început brusc să vorbească în afara scenariului. Prin declarația sa, el a uimit publicul din studio. Dar mai ales au fost vizați funcționari de la medicină.

Constantin Dulcan: a declarat în mod deschis: „Lansați în eter informații despre viruși, dar închideți ochii la o problemă care în fiecare an ucide 1,5 milioane de oameni din România! De ce nu vorbește nimeni despre bolile sistemului cardiovascular? De ce tăceți cu toții că există deja un produs care elimină complet hipertensiunea arterială?”

Hipertensiunea Aceasta este criminalul principal al oamenilor. Nu numai în România, dar și în întreaga lume. Iar voi toți vă prefaceți că așa și trebuie. Nu observați produsele avansate care o dată pentru totdeauna rezolvă această problemă.

Bolile cardiovasculare sunt numărul 1 printre liderii mondiali de bolicare provoacă decesul prematur. 94% dintre atacurile de cord și accidente vasculare cerebrale apar din cauza hipertensiunii. În 89% din cazuri de hipertensiune arterialăinfarctul miocardic și accidentul vascular cerebral se termină cu un rezultat letal. Dacă vorbim despre valori specifice, hipertensiunea arterială este cauza a aproximativ 77–78% de decese „naturale”. În cifre absolute, sunt aproximativ 1,5 milioane de decese în anul trecut – 2022, în timp ce voi vă bateți capul și introduceți măsuri incredibile din cauza diferitelor altor boli mai puțin periculoase.

„Oamenii mor din cauza inimii și a vaselor uzate! Rețineți acest lucru o dată pentru totdeauna!” – a spus Constantin Dulcan, dar alți participanți literalmente s–au aruncat asupra lui, închizându–i gura.

Statisticile sunt șocante! În fiecare an, bolile virale și infecțioase răpesc 25 de mii de vieți, iar aproape 500 000 de români au murit din cauza problemelor cu vasele și inima în aceeași perioadă de timp.

ȘȘi cel mai amuzant și mai trist lucru este că 99,87% din cazurile de Covid 19 sunt persoane cu boli vasculare! Cu hipertensiune. Cu maladii ale inimii. Dacă nu ar fi avut aceste boli, ei ar fi suportat totul asimptomatic. Dar altfel, acesta este principalul grup de risc. Și din nou, nimeni nu vorbește despre asta, pentru că imediat vine întrebarea, dar ce faceți pentru tratamentul vaselor de sânge și a inimii oamenilor?

În studio a început învălmășeala. Experții – reprezentanți ai Centrului de cercetare și medici ai clinicilor din București au început să se certe, întrerupându–se reciproc. Eterul a fost oprit în grabă și lansată imediat publicitate. Iar domnul Constantin Dulcan a fost alungat din studio.

Îi eter acest episod nu a mers. Dar publicul din studio a reținut acest incident pentru o lungă perioadă de timp.

Am decis să facem propria investigație și l–am căutat pe acest expert.

Dr.Constantin Dulcan este specialistul principal în Centrul de boli cardiace și chirurgie vasculară, doctor în științe medicale, cardiochirurg practic.

Irina Petraru: Se pare că toți colegii dvs. știu despre scandalul de la TV. Cum de nu v–a fost frică de așa ceva?

Constantin Dulcan: Înțelegeam toate riscurile, dar nu mai puteam să tac. Nu poți bate apă în piuă și să nu oferi un tratament specific. Sunt medic, am depus jurământul și îl respect. Mă bucur că m–ați contactat pentru că îmi pot repeta cuvintele și pentru cititorii voștri.

Medicamente pentru multe boli, chiar și cele mai grave la sigur vor fi dezvoltate. Dar virusul lăcomiei și corupției va rămâne cu noi și îmi e frică că pentru totdeauna. Împotriva acestui virus, vaccinul nu a fost încă inventat.

Irina Petraru: Despre ce anume vorbiți?

Constantin Dulcan: Despre faptul că există boli care, în medicina noastră, sunt tratate ani de zile. Lucrez cu maladiile cardiovasculare, mă ocup de reabilitarea persoanelor care au suferit atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Și în domeniul meu înșelăciunea este foarte frecventă.

Sunt sigur că la fel este și în tratamentul sistemului musculo–scheletic, gastrointestinal, orice boală poate fi tratată în funcție de simptome, ușurând starea, dar fără a reveni la sănătatea completă. Și vina aparține corporațiilor farmaceutice și reprezentanților medicali, care mituiesc medicii din România.

Vasele de sânge și hipertensiunea la noi nu sunt tratate!

Irina Petraru: Vreți să spuneți că toate medicamentele moderne pentru hipertensiune nu sunt eficiente?

Constantin Dulcan: Medicamentele pentru hipertensiune care sunt prescrise oficial îndeplinesc o funcție importantă, pompează bani din buzunarele pacienților în buzunarele oligarhilor medicali.

Sunt droguri legiferate. Judecați și voi. Pacientul ia pastila, starea sa se îmbunătățește. Acțiunea medicamentului se oprește și tensiunea crește din nou.

Așa funcționează toate drogurile. Pentru a te simți bine, trebuie să cauți o nouă „doză”. Principalul lucru este să înțelegeți următoarele: în situații de urgență, medicamentele „chimice” sunt necesare și importante.

Acestea salvează vieți când ai nevoie de ajutor urgent. În timpul primului război mondial, de exemplu, pe câmpul de luptă era folosit heroina, astfel încât răniții să nu moară de șocul algic.

Irina Petraru: Dar oamenii trăiesc ani de zile pe medicamente!

Constantin Dulcan: Și narcomanii pot trăi mult timp. Dar ce fel de viață e asta?

Când te dor articulațiile. Când bărbații tineri, puțin peste 50, fac prostatită și își pierd potența. Când rinichii nu mai funcționează și începi să ai edeme. În primul rând, se umflă picioarele, astfel încât poți merge cu greu. Apoi organele interne. Astfel încât burta devine ca un butoi.

Unele pastile, cu administrare prelungită, în general, sunt oncogene. Uitați–vă la statisticile privind cancerul, aceasta este o epidemie reală.

Nu mai vorbesc despre așa fleacuri, cum ar fi probleme de somn, tinitus, pierderea vederii și a auzului. Pot fi enumerate mult timp. Iar motivul este unul, vasele înfundate uzate pe care nimeni nu le tratează. Deși produsul există deja și are rezultate excelente.

Remediul împotriva hipertensiunii, care nu va fi în farmacii!

Irina Petraru: La filmarea emisiunii, ați încercat să spuneți despre un produs inovator pentru tratarea hipertensiunii și a vaselor de sânge, dar ați fost literalmente dat afară din studio. Ce produs este acesta? De ce reprezentanții farmaciilor reacționează la numele său ca vampirii la lumina soarelui?

Constantin Dulcan: Am început să vorbesc despre biopreparatul Tonerin. Acesta este un produs unic pe bază de vitamolecule vegetale vii.

Tonerin este un produs al Centrului român de biologie moleculară. Este adesea numit și „Celule roșii sangvine artificiale”. Deoarece, Tonerin stimulează producerea de celule roșii din sânge tinere, care sunt angajate în curățarea și „repararea” vaselor de sânge.

Tonerin curăță vasele de sânge și stabilizează tensiunea pentru ani de zile. Nu trebuie să fie luat în mod constant. În doar 7 săptămâni, restabilește complet rețeaua vasculară și tensiunea va fi 120 pe 80 în următorii 5 ani.

Pentru dezvoltarea Tonerin, colectivul savanților noștri a primit Premiul Internațional pentru biologie terapeutică. Pentru o descoperire inovatoare în tratamentul hipertensiunii arteriale și a patologiilor vasculare.

S–ar părea că după o astfel de recunoaștere, farmaciile ar trebui să stea la coadă pentru dreptul de a vinde Tonerin. Statul trebuie să preia acest preparat. Dar nu este așa. Liniște totală, de mormânt. Nimeni parcă nici nu a observat descoperirea.

Iar reprezentanții afacerilor medicale chiar urăsc preparatul. Au sute de titluri de medicamente, planuri de vânzări și venituri. Și cu o Tonerin aceste planuri nu pot fi îndeplinite. Oamenii după 7 săptămâni de tratament cu Tonerin uită drumul spre farmacie.

Iată care este cauza unei astfel de uri față de Tonerin. Nu–l pot denigra. Totuși, are recunoaștere internațională, certificate, articole științifice, mii de pacienți satisfăcuți. Prin urmare, a fost aleasă strategia de boicotare. De a pretinde că Tonerin nu există. Și când am început să vorbesc despre el în aer, a fost manifestată o agresiune deschisă la adresa mea.

Lansarea autovindecării organismului

Irina Petraru: Pentru ce ajută Tonerin?

Constantin Dulcan: Scopul principal al Tonerin este restaurarea vaselor de sânge. Aceasta este fundația pe care se bazează sănătatea dvs.

Tonerin restabilește vasele de sânge în 3 etape:

  • Distruge plăcile de colesterol;
  • „Repară” deteriorările pereților vaselor;
  • Îmbunătățește conducerea impulsurilor nervoase de la creier.

Restabilirea fluxul sanguin și întărirea pereților vaselor de sânge declanșează o reacție în lanț de restabilire a organismului. Sunt declanșate forțele imune ascunse și organismul începe să se vindece.

Acest proces de autovindecare este numit autoregenerare. Aceste mecanisme sunt inerente naturii, iar Tonerin este un catalizator, cheia care pornește autoregenerarea.

Scăpați de 7 boli in 7 săptămâni

Irina Petraru: сe veți obține după o cură de tratament cu Tonerin?

1. Tensiunea ca a unui astronaut

În primul rând, este o vindecare completă de hipertensiune arterială. După 7 săptămâni de administrare regulată a Tonerin, rețeaua vasculară a corpului este complet reînnoită. Vasele devin elastice și rezistente. Cu alte cuvinte, vasele revin la viață și fără probleme „sting” oscilațiile tensiunii sangvine. Din cauza nervilor sau din cauza efortului fizic, vasele reînnoite compensează orice fluctuații și vor menține o tensiune stabilă de 120 pe 80.

2. Îmbunătățirea activității creierului

După cura cu Tonerin, circulația cerebrală se îmbunătățește cu 73%.

Pacienții cu bucurie menționează:

  • Îmbunătățirea memoriei;
  • Normalizarea somnului, dispariția letargiei și slăbiciunii;
  • Dispariția tinitusului;
  • Dispariția durerilor de cap.

3. Îmbunătățește acuitatea vizuală, restabilește retina

Tonerin curăță nu numai vasele mari și arterele, dar și cele mai mici capilare. Acestea sunt deosebit de multe în ochi. Acest lucru duce la reînnoirea celulelor retiniene și la îmbunătățirea tonusului muscular al ochilor.

  • Se îmbunătățește acuitatea vizuală de la 0,5 la 2,1 unități;
  • Se normalizează presiunea oculară;
  • Scad simptomele cataractei.

4. Dispar edemele

Se restabilește funcționarea corectă a rinichilor și schimbul de lichide în organism. Rinichii nu mai rețin apa și nu mai trebuie să luați diuretice.

  • Nu se mai umflă și nu mai dor picioarele;
  • Abdomenul se micșorează în volum, deoarece edemele organelor scad;
  • Dispare lichidul din plămâni, respirația devine mai ușoară.

5. Se atenuează simptomele hemoroizilor și prostatitei

Vasele slabe și deteriorate sunt cauza principală a unor astfel de boli frecvente, cum ar fi:

  • Varicele;
  • Hemoroizii;
  • Prostatita;
  • Impotența.

Cura cu Tonerin restabilește vasele de sânge în fiecare organ. Când dispare cauza, manifestările neplăcute ale bolilor scad, iar în 73% din cazuri dispar complet.

Bărbații sunt deosebit de impresionați de restabilirea potenței. Chiar și la vârsta venerabilă de peste 70 de ani, ei sunt surprinși să observe că le–a revenit puterea masculină.

6. Restabilește inima

Curățarea aortei are un efect benefic asupra tonusului mușchiului cardiac. În 93% din cazuri, dispare tahicardia, ischemia este vindecată în 99%.

  • Se normalizează ritmul cardiac și pulsul;
  • Dispar durerile de inimă;
  • Riscul de atac de cord scade de 17 ori.

7. Începe să funcționeze imunitatea

Se îmbunătățește alimentarea cu sânge a măduvei osoase, care este implicată în producerea celulelor imune. Acest lucru duce la întărirea forțelor de apărare ale corpului.

Imunitatea este un apărător nu numai împotriva virușilor. Funcția principală a unei imunități puternice este protecția împotriva celulelor canceroase. Imunitatea puternică recunoaște și distruge celulele canceroase la timp. Nu permite apariția unei tumori complete.

Imunitatea, care funcționează cel puțin 50% este deja un obstacol de netrecut pentru viruși. Și astăzi aceasta este, de asemenea, foarte important.

Președintele Uniunii farmaciștilor a închis, auzind despre Tonerin

Cum poți obține Tonerin?

Irina Petraru: După o astfel de conversație cu farmacistul principal al țării, a devenit clar că în farmacii Tonerin nu este și nici nu va fi. Dar este totuși posibil să–l obții, nu–i așa?

Constantin Dulcan: Da, toți cetățenii României pot comanda Tonerin prin Internet direct de la uzină. Vom asigura ca această oportunitate să nu fie folosită de speculatorii din farmacii

Irina Petraru: Au existat precedente?

Constantin Dulcan: Din păcate, da. Antreprenorii șmecheri au venit cu o schemă. Ei au comandat Tonerin pentru persoanele în vârstă, profitând de reduceri. Și apoi revindeau pur și simplu preparatul la un preț multiplicat.

– Într–o farmacie, de exemplu, au vândut Tonerin cu 2500 RON pentru o cură de 7 săptămâni! Nu se încadrează nici într–o limită, înțelegeți. Așa că trebuie să fim vigilenți. Ca oamenii să–și comande pentru sine și să nu plătească zeci de mii de lei intermediarilor.

Irina Petraru: De ce putem comanda Tonerin numai prin Internet?

Constantin Dulcan: Acest lucru se face din trei motive:

  • Garanția calității. Tonerin este expediată cumpărătorului direct de la uzină;
  • Protecție împotriva intermediarilor. Pentru ca nimeni să nu poată adăuga 1–2 mii pe revânzare;
  • Livrare rapidă la adresă concretă.

Reduceri pentru pensionari!

În 5 județe, programul fondului de asistență socială funcționează deja. Prin intermediul acestui program puteți comanda Tonerin cu o reducere de 50%. Acest lucru se face ca parte a programului de prevenire a bolilor.

Reducerea este acordată în primul rând persoanelor cu vârsta peste 47 de ani care locuiesc în județul respectiv:

Județul Ilfov

De aceea recomand locuitorilor din acest județ să nu piardă timpul în zădar. Nu va fi o a doua șansă. Nu se știe cât va dura programul și pentru cât va ajunge stocul de Tonerin.

Obțineți Tonerin chiar acum!

Pentru a obține Tonerin prin programul de asistență socială, veți avea nevoie doar de un telefon mobil.

Introduceți numărul dvs. în formularul de cerere oficial și faceți clic pe butonul „Obține Tonerin”.

Important! Doar 1 cerere pentru 1 număr de telefon!

Acum, cererile sunt acceptate și procesate non–stop Dar, din cauza solicitărilor sporite, este posibil să trebuiască să așteptați puțin.

Atenție!

Asigurați–vă că site–ul are hologramă protectoare:

Holograma de protecție este 100% garanție a calității. Aceasta indică faptul că vă aflați pe site–ul oficial, vă va fi trimis un ambalaj Tonerin original și vi se vor oferi consultanța și asistența necesare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓