Numărul alarmant de vaccinați dezvoltă SIDA

 

Potrivit noilor date publicate de autoritățile germane, Germania a înregistrat peste 102.000 decese în exces în 2022, o creștere cu 276% față de decesele în exces înregistrate în anul 2020.

Raportează Expose-news.com : Pe măsură ce datele  guvernului german  au fost publicate în ianuarie 2022, îngrijorările cu privire la eficacitatea vaccinului COVID-19 au început să crească.

Datele  au sugerat că majoritatea indivizilor care au fost vaccinați complet vor dezvolta sindromul imunodeficienței dobândite indus de vaccin până la sfârșitul lunii

Mai mult, datele au confirmat că sistemul imunitar al celor complet vaccinați se degradase deja la o medie de minus 87%.

În Germania la acea vreme, 70,53% erau vaccinați complet, 2,97% erau parțial vaccinați și 26,5% erau nevaccinați, potrivit rapoartelor .

Deci cei nevaccinati au avut 186 de cazuri din 26,5% din populație. În timp ce cei complet vaccinați au avut 4020 de cazuri din 70,53% din populație.

Deci, incidența cazurilor de Omicron vaccinate a fost de 57 la 1% din populație (830.000 reprezintă 1% din cei 83 de milioane de populație germană). În timp ce incidența cazurilor Omicron nevaccinate a fost de doar 7,02 la 1% din populație.

Deci, cei vaccinați au avut (57,0/7,02 =)  șanse de 8,12 ori  mai mari de a fi infectați cu Omicron decât cei nevaccinați în Germania.

Institutul Koch nu a reușit să prezinte tabelul său normal de eficacitate a vaccinului în raportul săptămânal din 30 decembrie.

Eficacitatea vaccinului nu este cu adevărat o măsură a unui vaccin, este o măsură a performanței sistemului imunitar al primitorului vaccinului în comparație cu performanța sistemului imunitar al unei persoane nevaccinate.

Se presupune că vaccinurile ajută la dezvoltarea imunității prin imitarea unei infecții. Odată ce imitația infecției induse de vaccin dispare, organismul rămâne cu o cantitate de celule T „de memorie” și anticorpi care își vor aminti cum să lupte împotriva acestei boli în viitor.

Deci, atunci când autoritățile declară că eficiența vaccinurilor slăbește în timp, ceea ce înseamnă cu adevărat este că performanța sistemului tău imunitar slăbește în timp.

Din fericire, am reușit să-i ajutăm pe germani cu informațiile pe care Institutul Koch nu a reușit să le producă, pur și simplu făcând calculul pentru ei folosind formula de eficiență a vaccinului Pfizer.

Eficacitatea vaccinului = eficacitatea sistemului imunitar = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = minus-87,7%.

Prin urmare, la începutul lunii ianuarie 2022, germanii complet vaccinați au avut un răspuns imunitar cu 87,7% mai mic decât cei nevaccinati la Omicron.

Aceasta înseamnă că germanul mediu a scăzut până la ultimii 12,3% din sistemul său imunitar pentru a lupta împotriva anumitor clase de viruși și a anumitor tipuri de cancer etc. etc.

Panică în rândul Guvernului Germaniei

O analiză ulterioară a arătat că germanul mediu vaccinat complet ar atinge o degradare a sistemului imunitar de minus-100% până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

Pe măsură ce datele și numărul deceselor au continuat să provoace îngrijorare publică, guvernul german s-a trezit sub presiune pentru a aborda situația.

În efortul de a potoli tulburările tot mai mari, guvernul a anunțat la sfârșitul lunii ianuarie că datele inițiale au fost „incorecte” și că a existat o „greșeală” în analiză. Ei au susținut că persoanele complet vaccinate nu erau expuse riscului de a dezvolta SIDA și că sistemul imunitar al celor complet vaccinați nu s-a degradat la o medie de minus 87%.

Cu toate acestea, mulți au fost sceptici față de aceste afirmații și au acuzat guvernul că a încercat să ascundă adevărul. Criticii au subliniat că modificarea bruscă a datelor fără nicio explicație clară sau transparență a ridicat suspiciuni de mușamalizare.

În ciuda eforturilor guvernului german de a liniști publicul, prejudiciul fusese deja făcut. Incidentul a zdruncinat încrederea publicului în guvern și în industria farmaceutică, iar mulți s-au întrebat care a fost cu adevărat impactul real al vaccinării împotriva Covid-19.

Pe măsură ce săptămânile au trecut, situația din Germania a continuat să se înrăutățească.

Potrivit datelor oficiale ale guvernului german, până în săptămâna 49 din 2022, țara a suferit peste 102.000 de decese în exces, o creștere uluitoare față de cele 27.291,6 decese în exces raportate în săptămâna 49 din 2020.

Aceasta a reprezentat o creștere cu 276% a deceselor în exces în 2022, în ciuda lansării unui vaccin care ar fi trebuit să reducă decesele din cauza presupusei pandemii de Covid-19.

Numai aceste cifre ar trebui să pună publicul la întrebarea dacă vaccinul a avut efectul opus și dacă germanii complet vaccinați au dezvoltat într-adevăr SIDA până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

Guvernul și companiile farmaceutice vor continua, desigur, să nege orice responsabilitate și să insiste că vaccinul este sigur și eficient.

Cu toate acestea, aceste date demonstrează că trebuie să rămâneți sceptic și să continuați să solicitați cercetări și investigații suplimentare cu privire la consecințele emiterii unei terapii genice experimentale cu ARNm pentru milioane de oameni pentru prima dată și numeroase legături.

Pentru că, pe măsură ce numărul morților continuă să crească, a devenit clar că ceva nu este în regulă și că adevăratul impact al injecțiilor cu Covid-19 trebuie să fie pe deplin înțeles.

Dacă injecțiile cu Covid-19 care provoacă sindromul imunodeficienței dobândite la începutul lui 2022 nu sunt de vină pentru că Germania a înregistrat o creștere cu 276% a deceselor în exces în 2022 față de 2020, atunci guvernul german trebuie să explice publicului ce este pe pământ.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓