DACĂ AM PUTEA PUNE MÂNA PE CUTIILE NEGRE ALE ROMÂNIEI......!!!!!?????

 

Eu nu am uitat că Europa nu este Uniunea Europeană, deși cei care o călăresc acum așa vor să credem. Dacă cunoști cât de cât istoria acestui continent, și de unde îi vine numele, înțelegi că astfel de vremuri înguste au mai bântuit ținuturile ei greu încercate de dictatori, criminali, conservatori și nebuni de legat. Faptul că această „Europă” a fost vândută pe nimic celor care poartă kippah și e folosită drept amenințare împotriva celor care încă mai simt românește, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni dintre cei care sunt atenți la cum evoluează lucrurile. UE, și nu Europa, nu ne agreează deloc ca popor, ne urăște pentru tot ceea ce suntem și reprezentăm ca istorie dacică, chiar dacă papistașii ne-au botezat români. În Occident, am învățat destul de repede că poți spune absolut orice iți trece prin minte, atâta timp cât nu deranjezi grila oficială de gândire! Da, nu te mira, așa stau lucrurile chiar dacă nu auzi despre asta la TV.
Realitatea îți arată că ești reprezentantul unei generații mințite, manipulate, vândute, dezmoștenite și împinsă spre buza prăpastiei legat la ochi. Interesant pentru tine, pentru mine, pentru noi, cei care am fost condiționați de televiziune să privim spre Occident cu admirații complexate, să aflăm că libertatea de gândire și a cuvântului sunt la fel de îngrădite astăzi în Vest, precum erau în România lui Hannah Robinsohn Pauker, când ne aflam sub ocupația cominterniștilor iudaici de tristă amintire! Tot realitatea îți mai arată că nu am evoluat deloc de atunci. Așadar, dacă în Occident poți spune orice exceptând ce deranjează, ce anume nu poți spune? Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: orice poziție, idee sau revendicare ce ar reconsolida edificiul național și suveranitatea poporului, a fost interzisă! Tribunalul uitării a decis fără drept de apel că trecutul nu mai există!
Procedura de radiere a fost inițiată încă din 1866, când în loc de daci sau valahi ne-am trezit români. Astfel, originea, tradiția, religia, familia, morala, omul liber și în cele din urmă națiunea, toate se află sub semnul lichidării. Pe acest drum al sfârșitului, printre înșiruiții veseli, din păcate, te afli și tu și mă aflu și eu. Dacă te numeri printre cei care visezi la o țară ca în Vest a venit timpul să te trezești din acest coșmar, nu face bine la psihic și nici la sănătate. Când privesc la creștinii care își trăiesc rătăcirea în Occident, obedienți glasului Puterii, care nu-și pot exprima dezacordul față de minciuna de zi cu zi, creștină sau nu, înțeleg că toate măsurile impuse și adoptate în societate demonstrează că un creștin cu valori nealterate, un om cu convingeri și principii fundamentale, nu-și mai are locul acolo! Preferința non valorilor umaniste, a neo-marxismului social și al creștinismului idolatru permisiv și cuceritor, sunt asumate pe față. În Occident, nu mai ai voie să spui pe nume celor care se află cu adevărat în spatele Puterii, nu ai voie să spui că democrația reprezentativă este o formă ascunsă de dictatură economico-farmacisto-financiară. Nu ai voie să vorbești despre Europa ca fiind sinteza gândirii elene, a religiei creștine și a civilizației romane, mai degrabă ți se impune hanuka sau Yom Kippur.
Nu ai voie să te împotrivești dictatului conform căreia iudeii așkenazi sunt prezentul Europei! Nu ai voie să te ferești de multiculturalism și arma acestuia, metisajul, codul folosit pentru a disimula genocidul albilor din Europa. Nu ai voie să spui că te simți agresat de omniprezenta propagandă L.G.B.T. și, nici să spui că nu te mai simți în siguranță în propria țară suferind agresiunea constantă și crescândă nu a teroriștilor deghizați, ci a guvernelor împotriva propriilor popoare! Si, dacă totuși vrei să-ți riști locul de muncă, locul în societate, anturajul și chiar libertatea, vei afla foarte repede că, de fapt, ești doar un antisemit, un rasist, un xenofob, un nazist, un islamofob, un homofob; un produs periculos al trecutului întunecat; un monstru de care societatea s-ar dezice fără să clipească! Aceste interdicții care, astăzi, fac legea în Vest, exportându-se în România la pachet cu directivele europene și împrumuturile de la F.M.I-ul așkenaz, încearcă să modifice radical modul în care gândești, percepi și te exprimi.
Eu sunt conștient că majoritatea dintre noi s-au aliniat disciplinați în spatele acestui embargou intelectual, anti-românesc, anti-uman. Reziliența, Noua Normalitate, sau DEFORMAREA REALITĂȚII UMANE, pe care am acceptat-o din neatenție, ignoranță sau nepăsare, se auto-definește ca fiind „politic corectă” – adică: o pseudo-realitate internă, reformată de unealta corporato-politico-mediatică la ordinele externe. Nimic altceva nu mai contează decât noile forme de abuz lingvistic impuse pentru a disimula totalitarismul social și ideologic în care ne desfășurăm existențele. Pe vremuri, dictatura preceda falsificării limbajului în timp ce astăzi, limbajul precedă viitoarei dictaturi! Acest spațiu intelectual a rezultat din tranziția de la comunismul iudaic autoritar, trecând prin capitalismul iudaic prădător și încheindu-și drumul către iad prin liberalismul iudaic care anunță sfârșitul națiunii. Societatea în care trăim, modelată de cei 33 de ani de deformații, poate fi asemănată cu o creație abstractă care, pentru a căpăta substanță și mai ales justificare, trebuie întreținută cu explicații și argumente care se trădează a fi la fel de abstracte, precum imaginea de ansamblu a societății.
Înțelegând că minciuna are o traiectorie nebănuită, anumite întrebări au început să iasă la iveală: cum este posibil ca marxismul iudaic ucigaș și zecile lui de milioane de morți, să nu reprezinte o piedică morală pentru televiziunile din Vest care, nu ratează ocazie să-i aducă omagii și retrospective elogioase – în timp nemții anilor ’30 sunt descriși de cinci ori pe săptămână ca niște monștrii însetați de sânge? Cum se face că aceleași televiziuni îi prezintă pe români ca fiind niște șmenari țigani corupți, amatori de furt, viol și crimă – în timp ce americanii, care sunt cei mai mari exportatori de moarte de pe glob, sunt prezentați ca niște eroi internaționali, la fel și așkenazii care îi conduc spre pieire, fără ca poporul american să știe? Tot media internațională îi prezintă pe israelieni ca fiind un popor veșnic persecutat și prigonit, în timp ce palestinienii sunt doar un popor de teroriști? Ceaușescu dictator – Lenin iudeu revoluționar! Hitler criminal – Stalin iudeu revoluționar și eliberator!
M. Eminescu numai bun de ocolit – Bob Dylan (Robert Allen Zimmerman, pe numele real – iudeu)) Nobel! Eliade, Cioran, Noica, Țuțea, Gyr, Gafencu interziși – Elie Wiesel – Nobel. Cum e posibil ca un om (Wiesel) care a asemănat neamul românesc cu o adunătură de substanță târâtă, cu o inimă ca un cur, peste tot numai fețe urâte, guri vulgare, trăsături rudimentare (Mihai Eminescu fiind numit cadavrul din debara), un popor numai bun de spânzurat…etc, cum se poate ca ideologul fecalei și al anti-românismului să fie propus Academiei Române tocmai de Uniunea Scriitorilor din România, pentru a primi o pensie viageră din banii noștri?! În definitiv, cum putem ieși în stradă protestând pentru justiție și democrație la imboldul unor O.N.G-uri străine antinaționale, finanțate de aceiași iudei, împreună chiar cu Președintele țării, atunci când acesta este supusul UE. a cărui obiect principal este tocmai distrugerea suveranității populare și a națiunilor europene! Oare nu vezi cât de orbi am ajuns?
Folosirea tot mai pregnantă a strategiilor de comunicare care induc consensul generalizat în locul rațiunii, dovedind această stare de ocupație care bântuie prin societate mă apasă ca un ocean de plumb. Cum ai putea să-ți explici derivele morale, sociale și democratice la care asistăm, fără ca acestea să trezească forme de opoziție, stări de rebeliune? De la lovitura de stat din 1989, poporul ăsta a fost supus la multe suferințe, amărăciuni, abuzuri și reeducare constantă, lucrând în noi o lipsă mare de acțiuni și o stare de supunere generalizată, fiind obligați să recunoaștem un lucru cutremurător: percepția noastră asupra realității a fost deformată din temelie. De ce nu vezi că Occidentul nu mai este de mult un model de urmat și poate că nu a fost niciodată altceva decât un complex născut din subtilitatea celor care creează tezele și antitezele, antagonismele necesare jocurilor strategice, pretextelor politice, mizeriei umane, la cheremul acelorași purtători de kippah.
Eu cred că e timpul să recunoaștem că nu mai avem o Patrie, fără nicio declarație de război aproape 50% din teritoriul țării e proprietatea unor firme străine, tradiționalismul din satele românești este anulat prin directive UE și legi antiromânești promulgate de alogeni. Dacă am pune mâna pe cutiile negre ale României, Doamne oare câți trădători am găsi și ce linșaj ar merita cu toții prin dreaptă judecată!
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioareAr putea fi o imagine cu 6 persoane
 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare
 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „19:15 direct TemplulCraBucuresti Templul Bucuresti DIGI Președintele, la sinagogă 24 κ. lohannis: România vă este astazi recunoscătoare HD News Alert in dosarul Nana, 11 persoane au fost trimise in judecata”Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
  Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓