Treceți la conținutul principal

Rezultatele patologiei Bhakdi/Burkhardt arată că 93% dintre persoanele care au murit după ce au fost vaccinate au fost ucise de vaccin

 

Sucharit Bhakdi MD - Editura Chelsea Green

rezumat

Vaccinurile sunt vești proaste. Au fost examinate 15 cadavre (toate au murit de la 7 zile la 6 luni după vaccinare; vârste cuprinse între 28 și 95 de ani). Legistul sau procurorul nu au asociat vaccinul drept cauza decesului în niciunul dintre cazuri. Cu toate acestea, o examinare suplimentară a arătat că vaccinul a fost implicat în decesele a 14 din cele 15 cazuri. Cel mai atacat organ a fost inima (la toate persoanele care au murit), dar au fost atacate și alte organe. Implicațiile sunt potențial enorme, ducând la milioane de morți. Vaccinurile trebuie oprite imediat.

Nu trebuie să vă faceți griji. Este îndoielnic că se va întâmpla ceva, deoarece lucrarea nu a fost publicată într-un jurnal evaluat de colegi, așa că va fi ignorată de comunitatea științifică. Exact așa funcționează.

Protocolul

Protocolul este documentat în acest articol:

Buletinul informativ al lui Steve Kirsch
Interviurile mele cu Ryan Cole, Deb Conrad și Gina Doane: De ce nu văd doctorii decese vax?
Rezumat Examinatorii medicali nu evaluează că vaccinurile pot provoca moartea, deoarece nu fac testele adecvate. Ei nu comandă testele pentru că nu vor să știe. Nici CDC nu solicită ca aceste teste să fie făcute. Ei nu vor sa stie...
Citeste mai mult

Hârtia

Am primit recent un e-mail de la Mike Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer, care m-a îndemnat să văd acest videoclip . Mi-a scris acest e-mail pe 24.12.21:

https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

Steve,

Acesta este aproximativ cel mai rău 15 minute pe care i-am văzut vreodată.

Vaccinarea în masă împotriva covid19 duce la omor în masă.

Mike 

Videoclipul face referire la acest rezumat, postat pe 10 decembrie 2021, Despre vaccinurile COVID: de ce nu pot funcționa și dovezi de nerefuzat ale rolului lor cauzal în decesele după vaccinare de către Sucharit Bhakdi, MD și Arne Burkhardt, MD. În ultima vreme a atras multă atenție.

Verificați numărul de aprecieri și retweeturi... doar în primele 3 ore!!!!

Autorii au făcut o autopsie la 15 pacienți care au murit (de la 7 zile la 6 luni) după ce au primit vaccinul COVID. Toate acestea au fost cazuri în care medicul legist a hotărât că NU sunt cauzate de vaccin.

Ei au descoperit că la 14 din cei 15 pacienți au existat dovezi pe scară largă că organismul se atacă singur, ceva ce nu a mai fost văzut niciodată. Inima a fost atacată în toate cele 14 cazuri.

Iată kicker-ul:

Nici un deces nu a fost adus în vreo asociere posibilă cu vaccinarea de către legist sau procuror ; această asociere a fost stabilită doar prin concluziile autopsiei noastre.

De asemenea, autopsiile convenționale efectuate inițial nu au descoperit niciun indiciu evident asupra unui posibil rol al vaccinării, deoarece aspectul macroscopic al organelor a fost în general neremarcabil.

Cu alte cuvinte, dacă nu îl cauți și nu știi ce teste să faci, nu vei vedea „cartea de vizită” a unui deces prin vaccin.

Un număr de aspecte importante au dominat în toate țesuturile afectate din toate cazurile:

  1. evenimente inflamatorii în vasele de sânge mici (endoteliită), caracterizate printr-o abundență de limfocite T și celule endoteliale moarte sechestrate în lumenul vasului;

  2. acumularea perivasculară extinsă de limfocite T;

  3. o infiltrare limfocitară masivă a organelor sau țesutului nelimfatic din jur cu limfocite T.

Infiltrarea limfocitară a apărut ocazional în combinație cu activarea limfocitară intensă și formarea foliculilor. Acolo unde acestea au fost prezente, acestea au fost de obicei însoțite de distrugerea țesuturilor.

Iată prezentarea video a rezultatelor.

VAERS, precum și alte studii independente (de exemplu, a se vedea această lucrare de leziuni de vaccin ) arată că vaccinurile ucid oameni și că evenimentele cardiace au fost foarte crescute. Acest studiu este în concordanță cu aceste rezultate.

Această lucrare validează în mod independent analiza lui Peter Schimacher , care a arătat că un minim de 30% până la 40% din decesele după vaccin au fost cauzate de vaccin.

Reacții ale unui om de știință liniștit (numele a fost ascuns pentru a-l proteja de atac)

Dacă rezultatele autopsiei sunt confirmate de alți patologi cu probe suplimentare și dacă sunt combinate cu constatările Dr. Hoffe (> 60% primitorii de inoculați au teste D-dimer crescute și dovezi de coagulare) și Dr. Cole (creștere a cancerelor după inoculare, inclusiv creșterea de douăzeci de ori a cancerului uterin), asistăm la un dezastru de proporții inimaginabile . Concluzia (dacă este susținută de date suplimentare) este că, în esență, FIECARE primitor de inoculant suferă daune, cu mai multe daune după fiecare injectare.   Având în vedere gravitatea tipurilor de leziuni (boli autoimune, cancer, infecții reemergente latente, coagulare/accidente vasculare cerebrale, leziuni cardiace etc.), aceste efecte se vor traduce prin reducerea duratei de viață, care ar trebui socotită drept decese din inoculare.. Deci, în SUA, unde ~ 200 de milioane de oameni au fost inoculați în totalitate, numărul de decese nu va fi de aproximativ 10.000 raportat în VAERS sau de peste 150.000 de decese majorate din VAERS, dar ar putea fi mai aproape de zeci de milioane atunci când efectele inoculării se manifestă!

Ceea ce arată cele trei constatări de mai sus (Burkhart, Hoffe, Cole și bănuiesc că mulți alții care încă nu s-au prezentat) este că efectele post-inoculare nu sunt evenimente rare (așa cum au raportat mass-media), ci sunt în realitate evenimente frecvente. Ele pot fi, de fapt, universale, cu gravitatea și daunele diferite pentru fiecare destinatar

Întrebarea în mintea mea este dacă este posibil să inversăm aceste evenimente adverse bazate pe inoculare. Sistemul imunitar înnăscut poate fi complet restaurat? Micro coagularea poate fi inversată? Autoimunitatea poate fi inversată?  Am văzut un spectru larg de opinii cu privire la posibilitatea de a face acest lucru, niciuna dintre acestea nu este prea convingătoare. 

Ne îndreptăm către situația în care cei ~30% nevaxați își vor dedica viața pentru a opera tot ce a mai rămas din infrastructura economică și pentru a servi ca îngrijitori pentru vaxxed?

Îmi dau seama că cele de mai sus sună extrem și, poate, atunci când se strâng mai multe date din nenumărate surse credibile, rezultatele și concluziile se pot schimba, dar acum datele de mai sus par să se sincronizeze cu mecanismele de daune subiacente demonstrate. În plus, se pare că ne dublăm inoculările, al patrulea rapel fiind propus pentru Israel, iar Marea Britanie sugerând rapeluri trimestriale.

Reacția doctorului Ryan Cole

Contextul a doi dintre oamenii de știință din spatele studiului

Dr. Bhakdi și-a petrecut viața practicând, predând și cercetând microbiologia medicală și bolile infecțioase. A condus Institutul de Microbiologie Medicală și Igienă de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, Germania, din 1990 până la pensionarea sa în 2012. A publicat peste 300 de articole de cercetare în domeniile imunologiei, bacteriologiei, virologiei și parazitologiei și a lucrat din 1990. până în 2012 ca redactor-șef al Microbiologiei și Imunologiei Medicale, una dintre primele reviste științifice din acest domeniu care a fost fondată de Robert Koch în 1887.

Dr. Arne Burkhardt este un patolog care a predat la universitățile din Hamburg, Berna și Tübingen. A fost invitat pentru profesori invitați/vizite de studiu în Japonia (Universitatea Nihon), Statele Unite ale Americii (Institutul Național Brookhaven), Coreea, Suedia, Malaezia și Turcia. A condus Institutul de Patologie din Reutlingen timp de 18 ani. Ulterior, a lucrat ca patolog independent, cu contracte de consultanță cu laboratoare din SUA. Burkhardt a publicat peste 150 de articole științifice în reviste științifice germane și internaționale, precum și contribuții la manuale în germană, engleză și japoneză. De-a lungul multor ani a auditat și certificat institute de patologie din Germania.

Subscribe to Abonați-vă la Steve Kirsch's newsletterbuletinul informativ al lui Steve Kirsch

Tens of thousands of paid subscribersZeci de mii de abonați plătiți

I write about COVID vaccine safety and efficacy, corruption, censorship, mandates, masking, and early treatments. America is being misled by formerly trusted authorities.Scriu despre siguranța și eficacitatea vaccinului COVID, corupție, cenzură, mandate, mascare și tratamente timpurii. America este indusă în eroare de autoritățile de încredere anterior.

1,325 Comments1.325 de comentarii

All I can say is a video that was posted on GAB from Dr. Bhakdi in regards to the V's in early 2021 saved my life. The pressure was on to get V'd and I was not going to get some random shot unless I had facts and data about what was in it, test results, etc. Everything Dr. Bhadki said made sense vs. the 'official' sources. Tot ce pot spune este că un videoclip care a fost postat pe GAB de la Dr. Bhakdi în ceea ce privește V-urile la începutul anului 2021 mi-a salvat viața. Era presiunea pentru a obține V'd și nu aveam de gând să obțin o fotografie aleatorie decât dacă aveam fapte și date despre ceea ce era în ea, rezultatele testelor etc. Tot ceea ce a spus dr. Bhadki avea sens față de sursele „oficiale” .

I’d like to know who is working on the science to counteract the damages of the vaccine in our systems? What should we be doing right now to protect ourselves from further damage to our systems, to halt and undo the deter mental effects of an initial vaccine? Are there no natural organic means of ridding the vaccine from our systems?

While I want/need to further educate myself on the facts, these facts are grossly daunting, we are in desperate need of a dose of positive scientific light to strengthen us for the fight ahead of us.

The vaccines are making it more likely you'll be infected with Omicron 90 days after you are fully vaccinated. To keep vaccine effectiveness high…
1.578
844
Here is my list of over 50 leading indicators that the momentum is moving in our favor. I'd be surprised if the narrative doesn't fall apart soon. It's…
2.180
1.670
This is huge. Something is killing healthy people at an unprecedented rate. It isn't COVID. Could it be the "safe and effective" COVID vaccine? I think…
1.467
1.207
See all

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓