Sfârșitul cărnii? Politicile „verzi” olandeze obligă fermierul de lactate să-și sacrifice 95% din efectivul său

 




Acest articol poate conține declarații care reflectă opinia autorului

Ocoliți cenzura prin partajarea acestui link:
Nou
Imagine: Sfârșitul cărnii?  Politicile „verzi” olandeze obligă fermierul de lactate să-și sacrifice 95% din efectivul său

( Natural News ) Noile reglementări de mediu din Țările de Jos amenință să decimeze industria vitelor din țară .

Un fermier de lactate pe nume Martin Neppelenbroek spune că guvernul se așteaptă ca acesta să-și sacrifice turma cu 95 la sută, lăsându-l cu prea puțini capete pentru a supraviețui.

„Nu pot conduce o fermă cu cinci procente”, a declarat Neppelenbroek într-un interviu din 7 iulie pentru The Epoch Times . (Legat: situația dificilă a lui Neppelenbroek este motivul pentru care mii de fermieri olandezi protestează cu tractoarele lor .)

Neppelenbroek spune că noile reguli „verzi” îl vor forța probabil să-și vândă ferma familiei – adică dacă cineva este dispus să o cumpere.

„Având în vedere reglementările, nu pot să-l vând nimănui”, deplânge el. „Nimeni nu vrea să-l cumpere. [Dar] guvernul vrea să-l cumpere. Și de aceea ei [au] acele reglementări, cred.”

Roman Balmakov de la EpochTV, gazda „Facts Matter”, a făcut recent o călătorie în Olanda pentru a vedea singur situația. Apoi a vorbit cu Neppelenbroek despre modul în care noile reguli îi afectează ferma.

Ministrul olandez al naturii și al politicii privind azotul, Christianne van der Wal, ar putea confisca proprietățile fermierilor care nu respectă cerințele de depopulare a turmei

Un aspect foarte mic în toate acestea este că nu fiecare fermă se confruntă cu aceleași restricții ca și cea a lui Neppelenbroek. Alții, în funcție de situație, li se poate permite să păstreze un procent mai mare din efectivul lor.

„Oamenii care trăiesc mai departe din zonele protejate prin Natura 2000, un acord al Uniunii Europene (UE) pentru conservarea speciilor și a habitatului, pot deține mai multe vite”, relatează Times .

Brighteon.TV

„Aceasta se datorează faptului că reglementările guvernului olandez privind oxizii de azot și emisiile de amoniac sunt legate de apropierea siturilor de acele zone protejate.”

Chiar și așa, noile reguli sunt ridicole și neștiințifice. Omenirea crește vite de la începutul timpurilor, fără nicio problemă, dar dintr-o dată ar trebui să credem că majoritatea vacilor trebuie să moară pentru a opri planeta să se „încălzească?”

Chiar și într-o economie deja „verde” precum cea pe care o are în prezent Țările de Jos, cetățenii încep să își dea seama că narațiunea „schimbărilor climatice” cu care au fost hrănite de-a lungul vieții este un truc pentru a elimina carnea, a sugruma economia și, în cele din urmă, a-și depopula țara. si lumea.

Aceasta este ceea ce se înțelege prin „resetare mare”, adică cantități mari de oameni vor trebui să li se încheie viața pentru a „răci” planeta și a face totul „sustenabil”.

Potrivit rapoartelor, fermierii olandezi care refuză să respecte noile reguli și-ar putea vedea proprietățile confiscate de Christianne van der Wal, ministrul naturii și politicii privind azotul din țară – un titlu care în sine este ridicol.

„Nu există un viitor pentru toți fermierii [olandezi]”, a avertizat guvernul olandez.

Proprietatea de peste 70 de acri din Neppelenbroek găzduiește în prezent doar 130 de vaci de muls. A fost în familia sa de o jumătate de secol, dar acum este programat pentru distrugere de către cei verzi .

„Sunt a doua generație”, spune el.

Rețineți că Țările de Jos, în ciuda dimensiunii sale relativ mici, este un producător major de alimente și alte produse agricole. Țara este în prezent unul dintre primii 10 exportatori de alimente din lume, având condiții climatice ideale pentru o varietate de producții agricole.

„Este o deltă, iar clima nu este prea caldă, nici prea rece”, spune Neppelenbroek. „Este un loc ideal pentru a crește.”

„Nu poți învinovăți doar un grup mic din țara ta pentru poluarea mediului”, adaugă el, referindu-se la fermierii care fac doar ceva ce fac fermierii de mii de ani: cultivarea și creșterea alimentelor pentru consumul uman.

Mai multe dintre cele mai recente știri despre atacul guvernamental asupra alimentelor și energiei pot fi găsite pe GreenTyranny.news .

Sursele pentru acest articol includ:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓