Ucraina și răzbunarea khazarilor asupra rușilor


Ceea ce se întâmplă cu Ucraina și ceea ce pare începutul celui de-al Treilea Război Mondial, pentru cei care cunosc un pic mai bine geopolitica, pare o răzbunare cumplită a khazarilor asupra rușilor și ucrainenilor reticenți! 

 

Și anume, khazarii, ca un puternic trib turco-mongol, care dețineau o suprafață mare în spatele Mării Caspice, inclusiv o bună parte a Ucrainei și au fost o barieră militară de netrecut timp de secole în calea intrării arabe în Europa, au fost înfrânți în secolul al X-lea de către Kiev prințul Vladimir. Și au dispărut din acele zone. Ce poveste ciudată.

Înainte de aceasta, khazarii au adoptat iudaismul ca religie în secolul al IX-lea (și nu așa cum s-ar putea auzi - în secolul al VIII-lea). În jurul anului 865, când, la invitația Khazarului, reprezentanții a trei credințe: creștinismul, iudaismul și islamul urmau să ajungă în Khaganatul Khazar. Este o împrejurare interesantă că reprezentantul Islamului nu a ajuns nici măcar la destinație, pentru că reprezentantul credinței evreiești l-a „pierdut” pe undeva pe drum!

 

Ceea ce noile generații, din păcate, nu știu, este împrejurarea că la vremea aceea creștinismul era reprezentat de Chirilul nostru, după care a fost numit alfabetul nostru, altfel străvechi, chirilic. Chiril a reușit atunci să boteze doar vreo 300 de khazari, iar restul, din motive pragmatico-utilitare, comerțul, mai ales, a devenit „evrei”, sau, mai exact – așkenazi! Au ales iudaismul. O parte din această poveste poate fi găsită în binecunoscutul „Dicționar Khazar” al lui Pavić.

Khazarii, sau Ashkenazi, conduc lumea astăzi, sau cel puțin încearcă într-o zi să conducă cu adevărat Planeta. Cei care au bombardat cu brutalitate regiunile noastre sârbe și care au planificat această operațiune criminală pentru a destrăma Iugoslavia și apoi a satiriza Serbia, au fost detașamente - khazarii. Desigur, au luat parte și la destrămarea Uniunii Sovietice (Zbigniew Brzezinski, Papa Wojtyla).

Ceea ce va rămâne un mare mister istoric este că khazarii și-au spart creația - Uniunea Sovietică, dar - de ce? Nu este greu de ghicit, având în vedere faptele pe care le voi menționa doar.

De data aceasta o să menționez faptul notoriu, care este ocolit de aproape toți istoricii actuali, că Marea Revoluție din Octombrie a fost realizată de evrei, adică de khazari. În Consiliul de Miniștri post-octombrie, adică noul guvern integral rusesc, din 22 de membri, doar unul era rus, ministrul Educației – Lunacharsky! La acea vreme, autoritățile actuale, ca și rușii, îi reprezentau pe Lenin și pe Stalin ca ruși. Lenin era un kalmuc, cu mama sa Khazar, iar Stalin era un georgian, din nou cu un fundal genetic iudaic indubitabil, ca Dzhugashvili (Micul evreu) !.

Este un fapt foarte ilustrativ că în Ministerul de Război, care era condus de Bronstein, mai cunoscut sub numele de Troțki (fără îndoială Khazar), niciunul dintre cei 42 de membri nu era rus.

Ceea ce se știe de mult este faptul că Marea (Anti) Revoluție Rusă din Octombrie a fost realizată cu ajutorul banilor Khazar, de la Londra - Rothschild („poștașul” era Lenin, ajuns în Rusia cu trenul blindat german) și Rockefeller de la Washington. „Poștașul” Troțki, sosit din New York cu barca). De data aceasta atât de multe despre liderii Revoluției, cu altă ocazie – despre scopurile, care coincid absolut cu scopurile revoluției antisârbe a lui Broz, copia ei!

Un istoric al integrității științifice, dr. Radovan Kalabic, care încearcă de ani de zile să readucă istoria recentă sârbă și balcanică pe drumul corect, științific și să provoace multe falsuri drastice și nu numai dăunătoare, ci și distructive ale istoriografiei lui Broz, va spune pe una. ocazie:

„Coroana engleză a creat atât masoneria, cât și satanismul și toate războaiele de-a lungul istoriei”, dar și America, ca cea mai mare colonie a ei.

Nu trebuie uitat, desigur, că foștii noștri „sfinți”, Marx și Engels, ale căror barbi nu au putut fi scăpate de Terazije, khazarii, de exemplu, ca neîndoielnicii inspiratori ai lui Broz, au scris „instrucțiuni” pentru revoluția comunistă mondială, în cea mai mare parte - de la Londra, privind slavii și sârbii, desigur, ca pe o risipă genetică a societății europene, conform căreia toate mijloacele sunt permise (formularea lui Blair în recenta satanizare a sârbilor).

Ceea ce nu îmi vor fi clare sunt formulările Sfântului nostru Episcop Nikolaj, fără îndoială cel mai deștept sârb din ultima vreme, despre „evreii, ca cel mai mare rău al planetei” (în diverse variante). Sfântul Episcop nu face deloc deosebire între khazari, adică așkenazi, care au acceptat iudaismul, am spus, în secolul al IX-lea, și evreii autentici, semiți sau sefardimi (care au fugit cândva în Spania și Franța).

Biserica noastră SP a avut probleme serioase, din cauza obiecțiilor comunității evreiești, în timpul canonizării episcopului Nikolaj.

În Lucrările colectate ale episcopului Nikolaj, care a fost publicată pentru prima dată în Germania de episcopul local (decedat recent) Lavrentije, nu există nicăieri un text complet despre evrei „ca atare”. Acestea sunt în mare parte observații marginale, iar cele mai multe sunt în „Hristodul”. Vreau să spun că sună incredibil că Episcopul nu știa despre o tradiție serioasă, că evreii și sârbii sunt două triburi apropiate. Evrei, semiți, din fiul cel mai mic al lui Noe, Sam, sârbi din fiul mijlociu al lui Iafet. „O ramură a sârbilor, conform unor cercetări recente ale istoricilor sârbi din Statele Unite, a fiului lui Sam.
Probabil că asta a vrut să spună Netanyahu când a spus în timpul ultimei vizite a președintelui Serbiei în Israel că „evreii și sârbii sunt mult mai apropiați decât s-ar putea crede”!, dar nimeni nu s-a ocupat de asta mai târziu. (Este o circumstanță interesantă că acolo sunt evrei semiți și sârbi astăzi, aproximativ zece milioane fiecare!)

Apropo, abia recent, datorită muncii unui grup de arheologi europeni, s-a stabilit că acest potop, cunoscut de noi conform legendei, s-a întâmplat cu adevărat acum 9200 de ani. (Și acum, spun ei, faimoasa Arcă a lui Noe poate fi văzută înghețată pe vârful Ararat!)

Sună aproape de necrezut că unii istorici, care înțeleg puțin mai bine geopolitica, sunt un „produs” khazar și Adolf Hitler, menit să completeze satira rușilor, începută în Primul Război Mare și Revoluția din Octombrie, și care a pătat fără milă. compatrioții săi khazari.să facă Israel pe pământul deținut de Rothschild. Ceva îmi vine în minte, cum la un moment dat, să zicem din cauza neascultării liderului Israelului, Rothschild-ii le pot spune mereu: „Sikter (ei, nu tocmai) din proprietatea noastră!”

Este o oportunitate de a spune ceva în acest moment despre cel mai faimos fals planetar, „Protocoalele Înțelepților Sionului”, în care în urmă cu aproximativ 150 de ani, s-a făcut un plan de cucerire a planetei, care a fost implementat în mare măsură în ultima perioadă. decenii.

De ani de zile, mă întreb naiv, dacă acestea sunt falsuri, care sunt interzise și arse în mod persistent, cum rămâne cu „originalul”? Pentru că, în mod logic, fiecare fals provenea dintr-un „original”. Nu există, desigur, niciun răspuns la asta. Multe instituții cvasi-evreiești neagă paternitatea acestei cărți interesante. Ei bine, să aibă dreptate. Dar nu există nicio îndoială că Protocoalele, fie că sunt falsificate sau nu, sunt un ghid ideologic și practic pentru cucerirea și cucerirea Pământului!

Este suficient să menționăm două sau trei fapte cu această ocazie. Se spune că, la crearea Noii Ordini Mondiale, toate instituțiile de informare importante și accesibile ar trebui să fie puse sub un singur plafon, împreună cu achizițiile anterioare (sau jafurile). Pentru că în cucerirea și cucerirea țărilor și continentelor, propaganda falsă i-a venit ca odinioară focul de artilerie înainte de bătălii. Apoi sunt achiziționarea de „conducători” și guvernele unor țări întregi „(am văzut în exemplul nostru cum arată și cum în majoritatea, să zicem, țările balcanice, se lucrează încă!

De data aceasta, poate fi de prisos să menționăm rolul Bilderberg și Trilateralul (Dr. Smilja Avramov) în destrămarea Iugoslaviei și a Uniunii Sovietice. Acest lucru a fost încheiat în timpul formării Trilateralului în 1976. г. iar planul a fost făcut șapte ani mai târziu de Khazar și marele rusofob și serbofob, consilier al patru președinți americani, Zbigniew Brzezinski.

Se știe mai mult sau mai puțin că magnații khazari, în momentul prăbușirii URSS, au luat de acolo peste 500 de miliarde de dolari, lăsând economia rusească pe un băț de cerșetorie!

Am menționat în acest text câteva, sper, explicații ilustrative despre „întreprinderile” khazarilor, de când ar fi fost înfrânți de prințul Kievului Vladimir (îl cunosc cu alt nume) în urmă cu o mie și o sută de ani.

Vreau să spun că este complet de neînțeles pentru mine modul în care cineva, un trib multimilionar puternic din punct de vedere militar, a locuit sute de mii de kilometri pătrați, care, apărându-se cu succes, a apărat pătrunderea barbarilor afro-asiatici și arabi în Europa, brusc. a dispărut din acele zone! Și asta după o singură înfrângere a unui prinț Kiev! Din acea pretinsă culoare, nu există date istorice serioase, să spunem despre numărul morților de ambele părți!
Socrate ne-a avertizat în zadar cu mult timp în urmă că „totul trebuie pus la îndoială”. Aderând la această veche sentință, permiteți-mi să mă îndoiesc serios de motivele „exilului în masă” al ashkenazilor, sau al falșilor evrei în secolul al X-lea (o sută de ani de la adoptarea iudaismului ca religie a lor).
(Știu, desigur, că unii dintre cercetătorii „conspirațiilor mondiale” au încercat să-i declare pe sârbi cazari, dar, sincer, nu există prea multe motive pentru asta. Sârbii, împreună cu rușii, sunt un popor omogen, înainte de aceasta, sub diferite denumiri a locuit Europa.)

Este timpul să ne întoarcem la începutul textului. Nu este imposibil ca ceea ce s-a întâmplat pe teritoriul Ucrainei și la granițele Rusiei în ultimii șapte sau opt ani să poată fi răzbunarea khazarilor pentru înfrângerea de acum un mileniu. Am o părere puțin diferită despre asta, care este, desigur, în domeniul presupunerilor. Una dintre ele este că Ashkenazi plănuiesc, după instituirea Noii Ordini Mondiale (un guvern, un stat, o religie) (satanismul) să se întoarcă în regiunile eurasiatice pe care le-au locuit cândva, există, pe lângă părți ale Rusiei. și Ucraina, Georgia (unde iudaiștii aveau deja propriul președinte), precum și câteva state islamice din fosta URSS.

În culegerea unor fapte care susțin acest lucru, există o profeție a unuia dintre cei mai cunoscuți sefarzi de acum cinci sute de ani, în catrene, Nostradamus, că evreii, după două mii de ani, își vor crea propriul stat, dar că va dispărea în flăcări.!! Strategii serioși, desigur, se gândesc pe termen lung la viitoarea cazare a posibililor refugiați. În acest context, unii au menționat Serbia. Totuși, pariez (un cuvânt urât pentru o asemenea ocazie) pe deja amintita Transcaucazia.

Indiferent de faptul că khazarii sunt în mișcare în acest moment (englezi și americani) care au plănuit și au realizat o revoluție colorată în Ucraina (cu ajutorul considerabil al Rezistenței noastre) și care încearcă să întoarcă întreaga lume împotriva Rusiei cu propaganda lor nesăbuită și falsă, au făcut-o cu succes în urmă cu două decenii împotriva Serbiei, nu va fi nimic din toate astea. Domnule Ashkenazi și alți sataniști, va trebui să așteptați puțin pentru ca planurile voastre monstruoase să devină realitate.

Acestea sunt doar gânduri și presimțiri ale unui jurnalist sârb obișnuit, care nu pot fi decât un prilej pentru cercetări științifice și istorice mai serioase.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Episodul 3 - Marea mutare

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Citiți, citiți și iar citiți până ÎNȚELEGEȚI!!!! ⚠️ CRUNTUL ADEVĂR DIRECT DIN GURA CELUI CARE A BREVETAT OXIDUL DE GRAFEN CA ARMĂ HEMATOLOGICĂ * CÂT MAI AU DE TRÃIT "IMUNIZAȚII"❓