Psihoză în masă. Spitalele, pline de copii pozitivi Covid, dar fără simptome
Propaganda și manipularea agresivă practicate de cei aflați la guvernare, prin intermediul mass-media, au avut un efect devastator. Speriați de ce văd la televizor și de ce citesc în presă, părinții au luat cu asalt spitalele și își internează copiii doar pentru că au ieșit pozitivi la testele Covid, fără însă ca aceștia să aibă neapărat vreo simptomatologie.
Imaginile cu ATI-urile pline și tărgile cu pacienți pe holurile spitalelor, precum și ieșirile alarmiste ale unor medici care zugrăvesc un tablou al apocalipsei copiilor răpuși de Covid au avut un efect cumplit asupra psihicului românilor. Unii părinți au ajuns să se teamă de propriii copii și să evite să-i îmbrățișeze ca să nu ia cumva virusul, iar alții, cei mai mulți, dau năvală în spitale ca să-i interneze doar pentru că au ieșit pozitivi la testul Covid. Medicii de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București confirmă faptul că unitatea este plină de copii cu Covid, însă cei mai mulți dintre aceștia nu au niciun motiv real de internare.
”Este clar că acum este o răspândire foarte mare printre copii și, totodată, pacienții vin de peste tot și care vine în spital face testul și e pozitiv. Acum toată lumea este și crizată. Sunt și cazuri grave, avem 3 copii la Terapie Intensivă, cu forme urâte, ceea ce nu a fost în primul val. Spitalul este plin de Covid, dar asta nu înseamnă că sunt cazuri grave. Copiii au totuși o imunitate bună, dar mulți părinți vin cu ei la spital de frică, pe unii îi trimit medicii, tot de frică, alții vin ei, singuri, stau o zi, două și pe urmă pleacă la cerere. Toată lumea este speriată. Se fac internări doar pentru că acel copil are test pozitiv. Oamenii vin speriați, agresivi, vor să se interneze, uneori stau 8 ore în unitatea de primiri urgențe până se eliberează un pat, deși nu este cazul să se interneze. Sunt oameni care nu mai ies din casă de frică, chiar și vaccinați. Mass-media induce frica în mințile oamenilor și de asta se și panichează și vin la spital. Și vin la spital și stau lângă covizi, acolo, grămadă. Lumea este deja isterizată, că nu este atât de urâtă boala, cât este panica”, ne-a declarat un medic pediatru de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București.
Complicațiile pulmonare, frecvente și înainte de pandemie
Pediatrii arată că și înainte de pandemie existau chiar foarte multe complicații pulmonare la copii, dar medicii reușeau să-i trateze, fără teama și presiunile de acum. Pe de altă parte, cazurile grave de Covid la copii, destul de rare, apar la pacienții tratați, care au deja alte boli, sau, câteodată, la nou-născuți, care nu au imunitate.
”Înainte aveam pleureziile, aveam pneumoniile, acum nu mai sunt, au dispărut și a venit Covid-ul ăsta, care are o grămadă de complicații pulmonare. Dar aveam și înainte, dar nu se speria nimeni dacă făceai o pneumonie, o pleurezie. Anul trecut, s-au înregistrat în spital doar două pleurezii tot anul, când Spitalul <<Grigore Alexandrescu>> era plin de pleurezii (apă la plămâni). Faptul că au stat copiii mai izolați, că au stat în on-line, a micșorat numărul cazurilor. Acum însă, că a început și sezonul rece și se merge în colectivitate, vor apărea și bolile clasice, că nu au dispărut de tot”, ne-a mai precizat medicul pediatru de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Acesta susține că sunt medici în București, și nu numai, care au tratat cu succes cazuri Covid, dar le este frică să vorbească. Și asta pentru că reactivitatea sistemului este foarte periculoasă și agresivă, iar represaliile împotriva lor pot merge de la compromiterea imaginii acestora, până la concedierea din spitale.
Scopul, evident: vaccinarea
Prezent recent într-o emisiune TV, medicul pediatru Mihai Craiu a avertizat populația că nu mai există loc în spitale pentru copiii infectați cu noul coronavirus. ”Nu mai avem pe unde să-i punem. Lumea nu realizează că am ajuns în situația de a trebui să ne gândim pe cine trebuie să internăm primul. Și niciunul dintre părinţii copiilor intrenați nu este vaccinat”, a afirmat dr. Mihai Craiu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu